Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
In primul rand, acest topic nu trebuia creat la [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ?
Apoi, sa stii ca imi place videoclipul. Cateva dintre imagini s-au repetat de 2 sau chiar trei ori, ceea ce a oferit putina monotonie clipului, ai fi putut sa gasesti mai multe imagini si sa le combini intre ele. De asemenea, unele nu s-au vazut foarte bine: era la un moment dat, la inceput, o parte in care Naruto fuvea cu Hinata in spate pe un fundal negru, parca. In rest ce sa zic, eu cred ca daca vei continua sa faci astfel de videoclipuri iti vei perfectiona tehnica si vei ajunge sa faci pe plac tuturor celor care le vizioneaza. :)
Deea. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
Subiect: Re: My video ^^ Sam 08 Dec 2012, 23:17
Imi place mult videoclipul! ^^ Mai ai putin de lucrat ca sa fie totul perfect dar in rest e OK. ^^.
Nume: Nagisa & Tomoya - Dango Daikazoku Trupa: e din anime'ul Clannad Cuplul: Nagisa & Tomoya Timp: 4 minute si jumatate Nota: La inceput scrie " By Nagisa" pentru ca atunci cand am uploadat videoclipul ma chema Nagisa
Melodia 2 - Am folosit o singura imagine
Nume: Ashley Jana - Electricity Trupa: Ashley Jana Timp: 4 minute