Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Va palce ficul meu? | La maxim!!! <~~ Odododo, ;x I lav you! | | 82% | [ 31 ] | Da, e destul de frumos. <~~ Aww ^.^ | | 18% | [ 7 ] | Nea, oribil. <~~ Raspuns mortal =]] O sa va bantui! | | 0% | [ 0 ] |
| Total voturi : 38 | | Sondaj inchis |
| Autor | Mesaj |
---|
crisalex Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 951 Puncte : 1016 Reputatie : 77 Stare de spirit : Dezastru
| Subiect: Re: You broke my heart Dum 10 Feb 2013, 15:32 | |
| Buna ! Ms ca m-ai anuntat ! Mi-a placut foarte mult ! Eu in locul Sakurei i-as fi tras o palma lui sasuke ! Multumesc pentru lamurire . Astept capitolul urmator ! Te rog anunta-ma cand pui nextul ! Te pup ! |
| | | crisalex Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 951 Puncte : 1016 Reputatie : 77 Stare de spirit : Dezastru
| Subiect: Re: You broke my heart Dum 10 Feb 2013, 15:32 | |
| Buna ! Ms ca m-ai anuntat ! Mi-a placut foarte mult ! Eu in locul Sakurei i-as fi tras o palma lui sasuke ! Multumesc pentru lamurire . Astept capitolul urmator ! Te rog anunta-ma cand pui nextul ! Te pup ! |
| | | Lexa S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : București Nr. mesaje : 4873 Puncte : 5187 Reputatie : 190
| Subiect: Re: You broke my heart Dum 10 Feb 2013, 15:37 | |
| Iubesc ultimele fraze. Pacat ca le-am mai citit si in Kuroi Namida, daca nu ma insel. Nu te acuz ca ai copiat, dar e destul de mare coincidenta. Oricum, imi place ideea, chiar daca nu am mai comentat de ceva vreme am citit fiecare capitol. Il voi bate pe Sasuke intr-o buna zi! Abia astept next-ul si te rog sa ma anunti. |
| | | Annette Sennin
Sex : Varsta : 24 Localizare : . Nr. mesaje : 569 Puncte : 664 Reputatie : 63 Hobby-uri : . Stare de spirit : .
| Subiect: Re: You broke my heart Dum 10 Feb 2013, 16:48 | |
| Aww! Ce mi-a placut sfarsitul capitolului. Abia apuc sa vad ce se va mai intampla intre cei doi. Desi sunt suparata pe Sasuke , as fi foarte fericita daca s-ar impaca cu Sakura. Sper sa ma anunti cand postezi nextul si sa o fci cat mai repede , ai inteles? Succes in continuare |
| | | Raluca :D Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Oradea-Bihor acebook : Raluca Nr. mesaje : 583 Puncte : 647 Reputatie : 66 Hobby-uri : Mai multe :) Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: You broke my heart Dum 10 Feb 2013, 17:29 | |
| |
| | | Anne Howard Chūnin
Sex : Localizare : Cine stie pe unde...in lume... Nr. mesaje : 900 Puncte : 1138 Reputatie : 96 Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea! Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...
| Subiect: Re: You broke my heart Dum 10 Feb 2013, 17:59 | |
| |
| | | Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Re: You broke my heart Sam 16 Feb 2013, 18:46 | |
| Hey, Anky. Scuze ca nu ti-am mai comentat la captiolele precedente . Stiu sunt o mare FRAIERA mai ales ca tu m-ai anuntat si eu nu mi-am facut deloc aparitia . Uff, uitca sunt si eu cateodata . Reveind la capitolele precedente mmm ... au fost SENZATIONALE , mai ales ultimul . Cred ca ultimul capitol a fost preferatul meu dintre toate pe care le-ai postat pana acum. A avut si haz dar si romantism in el, lucru care mi-a placut la nebunie . Doamne, daca ai sti cum eram cand ti-am citit ultimul capitol, stateam atat de incordata si citeam foarte atenta tot ce se intampla si cand am citit ca Sasuke a sarutat-o pe Sakura am fost very very HAPPY . Se pare ca o sa fie o excurise foarte interesanta si Sasuke o sa-si revina si o sa fie din nou cu Sakura, sper . So Anky iti urez spor la scris si succes la ideei si te astept cu next-ul p.s: sa ma anunti si pe mine cand aduci next-ul Acum intrebarile :> : Pentru Sasuke: Pana acum ziceai ca o iubesti pe Sakura si bla bla, atunci de ce in puii mei stai cu Karin? INca o mai iubesti pe Sakura sua vrei sa te joci cu ea ? Pentru Sakura: Cum te-ai simtit cand Sasuke te-a sarutat? Nu ai de gand sa-l faci pe Sasuke sa se desparta de Karin si sa se intoarca la tine ? Cam atat ... Te pupaceste Lola |
| | | Anky.Ancuta. Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : in lumea viselor acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 350 Puncte : 415 Reputatie : 21 Hobby-uri : sa stau cu prietenii,calculator,muzica,forum etc. Stare de spirit : :*_happy_:*
| Subiect: Re: You broke my heart Sam 16 Feb 2013, 21:45 | |
| Nu exista eu.Exista noi. Sasuke's point of view Era asa de bine sa o tin in brate din nou.Imi era asa dor sa ii simt parfumul,de fapt imi era dor de ea.Stiu,nu merit mai nimic dupa cum m-am comportat cu ea.Am facut-o sa sufere iar,acum zambetul ei dulce sunt inlocuite cu sute de lacrimi.As da orice sa nu m-ai planga.sa nu planga dupa un prost ca mine.Mda,viseaza Sasuke,ea il iubeste pe Rey.Oare nu simte nimic pentru mine?.Eu tin la ea enorm si nu vreau sa o fac vreodata sa planga dar.intodeauna imi ies lucruile pe dos.
Nu vreau sa o stiu departe de mine.Inima mea va fi intodeauna a ei.Ii va tine de urat in timpurile grele.Nu stiu de ce am facut toate astea.Nu stiu de ce m-am comportat cu ea in felul asta sau,de ce am batut-o.Oare suferinta este de vina?.Jur ca uneori nici eu nu ma mai cunosc.Fara ea este ca si cum as traii intr-o lume fara aer.Nu pot sa respir stiind ca rozalia nu este langa mine.Oare stie cat sufar eu dupa ea?.In aceste doua luni de cand suntem despartiti,nici macar nu mai vorbim.Ne mai aruncam cateodata priviri pline de interes apoi,ne vedem de vietile noastre singuratice.
Lumea mea se invarte in jurul ei.Am inceput atat de simplu,fiind doar niste simplii prieteni iar,acum sunt indragostit de ea.Gata!.Nu mai pot nega faptul ca o iubesc mai mult ca propia viata.Ea poate nu ma suporta dar,de asta nu vreau sa stie ca tin la ea.Nu vreau sa-mi arat sentimentele.Trebuie sa-mi mentin aura aceasta negativa ca sa ma urasca.Pur si simplu vreau eu sa fie asa.Sarutul acesta a fost asa de placut si plin de sentimente.Buzele ei trandafirii sunt mai dulci ca mierea.Sunt ranit si debusolat.Am o rana in inima pe care doar ea o poate vindeca.Prins in ganduri nu am observat ca nu o mai tineam in brate. -Frate,esti bine?,aud o voce ingrijorata si imi revin repede.Il vad pe naruto care se uita la mine ciudat.Il cred.Si eu ma speriam de mine in locul lui.Ca sa nu dau de banuit incep sa-i zic blondului: -De ce ma privesti asa?.Nu sunt un extraterestru care este imbracat in astronaut si, canta Merry Christmas,spun incepand sa rad de ce am zis.Toti ceilalti erau pe jos de ras iar,Rey se dadea cu capul de perete.Doamne,ce am facut ca sa mi-l aduci pe nebunul asta?.Mda,am facut destule la viata mea,ca sa-l merit pe Rey.
Radeam de Naruto care era rosu la fata de nervi.Copilul asta nu este normal.Este un mascarici care face doar tampenii.Pana la urma vine Hin la Naruto si il linisteste putin.Ok,deci eu il linistesc doar cu niste pumni in gura iar,ea cu niste vorbe dulci?.Bine,cred ca am inebunit.Era o zarva mare aici ca de abea ma aud cum gandesc.Dintr-o data se face liniste intre nebunii astia si se aude doar o voce suava.Ma intorc raipd iar,inima incepe sa-mi bata din ce in ce mai tare.Sakura inca era in bratele mele si se uita la mine trist.Doar nu vrea sa planga?.Privirea mi se schimba intruna trista iar,cand vreau sa o intreb ce a patit,ea fuge fara sa spuna nimic.Ceilalti se uitau in urma ei cu semn de intrebare si il vad pe Edy cum vrea sa mearga la ea dar,il opresc.
Ii spun din privire ca ma duc eu la ea iar,el intelege si imi spuna doar "Ai grija ce faci".Ma duc cu pasi domoli in spatele autocarului.Inima incepe sa-mi bata din ce in ce mai tare si doream sa ii vad chipul angelic.Ma opresc din mers atentia fiindu-mi atrasa de doi ochi verzi care ma priveau tristi.In ochii ei se putea citii supararea si regretul.Nu mai suport.Inima imi este rupta in bucatele cand plange.Ma apropii de ea cu un zambet fals in timp ce ea se uita uimita la mine.Ma asez langa ea privind-o cu regret. -S..Sasuke,ce faci aici?,spune ea uimita.Oare de ce se uita asa la mine?.Eu nu zic nimic doar,ii iau mana si o strang cu putere.Mainile noastre erau impreunate iar,amandoi ne uitam cu dragoste unul in ochii celuilalt.Rozalia plangea cu trei randuri de lacrimi incat ma facea si pe mine sa plang. -Te rog,nu mai plange,imi rupi sufletul1,spun cu cel mai dulce glas auzit vreodata atrandu-i atentia rozaliei.Sakura fara sa zica nimic incepe sa zambeasca si imi sare in brate.Incep si eu sa plang,lacrmile ajungand in parul moale al rozaliei.Plangeam de fericire.eram fericit ca o pot avea aproape de inima mea.Sakura isi scoate capul din pieptul meu si incepe sa ma priveasca zambind.Zambesc si eu la randul meu in timp ce cu o mana ii magaiam obrazul.
Ma uitam in ochii ei care acum nu mai erau tristi.Ura era inlocuita de dragoste.Adoram sa o vad fericita.Tristetia nu isi are locul in inima ei micuta.O iubesc enorm de mult si voi lupta pentru dragostea ei. -De ce ma faci sa innebunesc de fiecare data cand vorbesc cu tine? De ce corpul meu te vrea atat de mult, de ce numai la tine ma gandesc noapte cand stau singur in pat si mai ales de ce sunt in halul asta de gelos pe imbecilul ala de varamio ce ti-a cucerit inima? DE CE?! spun eu co ochii in lacrimi facand-o pe rozalie sa faca ochii cat cepele apoi imi targe o palma cat toate zilele.Bine,pe asta o meritam. --Vrei...vrei sa termini cu minciunile astea de doi lei? . Cum poti sa te trezesti in fiecare dimineata si sa te uiti in oglinda fara pic de dispret fata de tine. Cum poti sa nu te gandesti la zecile de fete carora le-ai ranit sentimentele si carora le vei mai rani 100%. Si cel mai important cum poti si cum indraznesti sa vii la mine si sa-mi spui niste chestii pe care cu siguranta nu le-ai simtit vreodata si nu le vei simti. Cum poti sa ma minti in halul asta cand.Imi ranesti inima dar,eu tot te iubesc.Te-am iubit si te voi mereu dar,tu doar iti bati joc de mine.
Raman uimit la vorbele ei.Ea,,,ea ma iubeste?.Cum am putut fi asa de orb incat sa nu vad asta.Imi las capul in jos strandand nervos din pumni.Am facut-o sa sufere iar,ea ma iubea.Imi venea sa ma bat cu capul de pereti.Cuprins de sentimente o iau rapid in brate so o sarut cu cea mai mare dragoste posibila.Rozalia nu s-a opus ci chiar a adncit si mai mult sarutul.Pe fetele noastre erau lacimi uscate.Mie nu imi pasa de asta,imi pasa de rozalia care a suferit din cauza mea.Rupr incet sarutul avand un zambet cat China.Eram fericit stiind ca ea ma iubeste.Lumea mea prinde culoare.Ma apropii de urechea ei si ii soptesc cald. -Pitic,imi pare rau.Am fost un nesuferit,care te-am facut sa suferi dar ,eu nu vreau sa te ranesc.Tin la tine enorm de mult si nu vreau sa mai plangi.Daca nu esti tu,este ca si cum as traii intr-o lume fara aer,spun eu lasand-o masca. -Te iubesc,Sasuke1,tipa ea sarutandu-ma. -Si eu ,piciulica!
|
| | | Anky.Ancuta. Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : in lumea viselor acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 350 Puncte : 415 Reputatie : 21 Hobby-uri : sa stau cu prietenii,calculator,muzica,forum etc. Stare de spirit : :*_happy_:*
| Subiect: Re: You broke my heart Sam 16 Feb 2013, 22:02 | |
| Hey,am adus raspunsurile la intrebarile voastre.
Intrebari de la RalucaGabor pentru Sasuke:
-:De ce ai imbratisat-o pe Saku cand dormeati? -Nu stiu,imi placea sa o simt aproape de mine.
- Si de ce i-a spus sa il lase sa il stranga in brate? -Fiindca imi lipseste enorm de mult.
Intrebari de la Ana_Maria_Girl pentru Sasuke: --Baiete, ti-o am cauti, vrei bataie? -Nuuuuu,te rog nu ma bate.Daca te atingi de mine ii zic lui Anky. Anky:Sasuke ti-am mai zis sa nu fii paracios! -Sory,Anky.
Intrebari pentru Sakura: --De ce nu l-ai plesit pe Sasuke? -M-am blocat pur si simplu la auzul glasului sau.
Intrebari de la ~Lola~ pentru Sasuke: -Pana acum ziceai ca o iubesti pe Sakura si bla bla, atunci de ce in puii mei stai cu Karin? -Pai pentru ca... Anky:Sasuke draga,strici suspansul.
-INca o mai iubesti pe Sakura sua vrei sa te joci cu ea ? -Asta cred ca ati vazut-o in capitolul de mai sus.
Intrebari pentru Sakura: -Cum te-ai simtit cand Sasuke te-a sarutat? -M-am simtit ciudat dar,totusi fericita. -Nu ai de gand sa-l faci pe Sasuke sa se desparta de Karin si sa se intoarca la tine ? -As face orice ca el sa ma iubeasca dar,este imposibil.
Cam atat pentru astazi. |
| | | crisalex Chūnin
| Subiect: Re: You broke my heart Sam 16 Feb 2013, 22:03 | |
| Buna ! Ms ca m-ai anuntat ! Mi-a palcut foarte mult ! Este superb ! A fost foarte romantic ! Te rog anunta-ma cand pui nextul ! |
| | | Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Re: You broke my heart Sam 16 Feb 2013, 22:15 | |
| Ehh cam tarziu cu edit-ul dar asta e. Uuu foarte frmos acest capitol plin de romantism si in acelasi timp si putin amuzament. Ce ma bucur ca s-au impacat . Asa ca Anky hai repede cu next-ul ca deabia astept sa vad ce se mai intampla . p.s : scuze ca e asa scurt comm-ul dar promit sa ma revansez data viitoare si te rog sa ma anunti si pe mine cand pui next-ul Te pupaceste Lola
Ultima editare efectuata de catre ~Lola~ in Lun 18 Feb 2013, 11:14, editata de 2 ori |
Sex : Varsta : 28 Localizare : Oradea-Bihor acebook : Raluca Nr. mesaje : 583 Puncte : 647 Reputatie : 66 Hobby-uri : Mai multe :) Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: You broke my heart Sam 16 Feb 2013, 23:30 | |
| |
| | | Annette Sennin
Sex : Varsta : 24 Localizare : . Nr. mesaje : 569 Puncte : 664 Reputatie : 63 Hobby-uri : . Stare de spirit : .
| Subiect: Re: You broke my heart Dum 17 Feb 2013, 14:40 | |
| Dragutz!! Ce romantic a fost! Totusi sunt suparata pe Sasuke. Daca o iubea atat de tare , de ce a facut-o sa sufere? Sper ca acum va fi totul bine si Sasuke sa se desparta de Karin. Multumesc ca m-ai anuntat si ca ai facut un capitol atat de frumos. Sa aduci next-ul cat mai repede si sa fie la fel de frumos si romantic. Deny te |
| | | Anne Howard Chūnin
Sex : Localizare : Cine stie pe unde...in lume... Nr. mesaje : 900 Puncte : 1138 Reputatie : 96 Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea! Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...
| | | | Ame. Genin
Sex : Localizare : Calea Lactee ^-^ acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 317 Puncte : 349 Reputatie : 34 Hobby-uri : multeeeee... Stare de spirit : Shiawasena :)
| Subiect: Re: You broke my heart Lun 18 Feb 2013, 09:13 | |
| Hmmmm.... Cam multi pupici.... Dar...iti multumesc ca m-ai anuntat, capitolul a fost grozav! A invatat si Sasuke niste cuvinte noi de gentu: te iubesc,piciulica,pitic ar trebuii sa le spuna mai des dar doar Sakureu nu alt cuiva! Deci.....draga mea astept cu nerabdare next-ul si sper sa ma anunti si pe mine! Te si spor la scris! |
| | | Denixutza Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Undevaaa.......cautama :) acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 93 Puncte : 97 Reputatie : 8 Hobby-uri : Sa ascult muzica , sa stau cu prietenii,sa citesc ficuri :) Stare de spirit : HapPY :)
| Subiect: Re: You broke my heart Lun 18 Feb 2013, 14:43 | |
| Oooooo...Ce romantic Anunta'ma si pe mine cand pui next scumpaa De abia astept |
| | | Ili-chan Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 148 Puncte : 215 Reputatie : 57 Hobby-uri : I am too lazy for this world... Stare de spirit : I am not OK, but it's OK
| Subiect: Re: You broke my heart Vin 22 Feb 2013, 23:53 | |
| Imi pare rau ca nu am mai trecut de mult pe aici, dar am avut scoala si teste.... Deci e prea genial capitolul si foarte dulce :* Sa ma anunti la next :) |
| | | Anky.Ancuta. Genin
| Subiect: Re: You broke my heart Dum 03 Mar 2013, 21:48 | |
| Bun venit,Australia!
Sakura's point of view
Am incremenit la cuvintele lui. Lacrimile mici,create cu cea mai mare grija,incep sa cada lin pe obrajii mei. Inima imi bate nebuneste si dorea sa iasa din piept.Parca era un vis de al meu copilaresc cu print si printese.Tutusi,ceva nu ma lasa sa cred asta.Oare este adevarat?.Chiar ma iubeste?.Cuvintele lui erau atat de blande si spuse cu atat trandete.Nu mai puteam nega nimic fiindca il iubeam din tot sufletul.
Am primit un gram de fericire pe care vreau sa-l impart cu el.Nu vreau sa-l pierd din nou.Ma intreb cand v-a venii ploaia in desertul vietii mele.Atunci cand imi spune "Te iubesc" realizez ca este oxigenul pentru mine.Nu as rezita o secunda in lipsa ochilor lui care ma vrajesc.Toate cuvintele lumii s-au ingramadit pentru a alege un titlu. Din pacate pentru mine a fost misiune imposibila sa aleg un singur cuvant sau poate doua pentru un amalgam de trairi, sentimente . Iubirea si dragostea sunt ca doua cununi in viata fiecarui om, daca sti sa le legi bine de suflet si inima.Ele nu se vor desparti niciodata orice sar intampla.Dar oare este valabil pentru orice persoana?
Stateam ca o statuie in bratele lui.Nu-mi vine sa cred ca imi spune "Piciulica".Asa imi spunea cand eram mici fiindca eram foarte scunda.Amintirile copilariei petrecute el sunt de neuitat.Cine ar fi crezut ca eu si el vom fi impreuna?.Cred ca daca imi spune cineva pe atunci asta il bateam de nu se vedea.Incercam sa plec din bratele lui,dar ma tinea prea tare.Caldura ma cuprindea din ce in ce mai mult.Era asa placut.
Pana la urma reusesc sa-i indepratez bratele puternice si incep sa ma uit la el .Oberv o lacrima cum ii strabate chipul alb,in timp ce avea un zambet inocent pe fata.Zambesc si eu la randul meu,iar in ochii mei se putea citi fericirea.Devenisem din nou eu.Sakura cea vesela si nebuna. Datorita lui am redevenit,o fata plina de fericire.Ne uitam unul la celalat zambind.Am devenit mai realista..........nici prin minte nu-mi trecea ca ma voi indragosti atat de repede de persoana lui,.adica mai bine spus a fost dragoste la prima vedere.
Suntem treziti din visare de niste rasete.Ne intoarcem privirile spre locul respectiv si raman uimita.Era toata gasca,intinsa in jurul nostru cu multe pungi de popcorn pe langa ei.Mda,astia cu siguranta nu au minte.Se cred in filmul Twilight si nu stiu eu?.Eu si brunetul ne incruntam fiindca ne-au stricat momentul.Il cautam cu privirea pe Edy si intrun sfarsit il gasesc.Statea langa Ayame si o tinea de mana.Hi,hi le sta foarte bine impreuna.Ok,are noroc ca este cu ea ca altfel era decapitat de mult.Era o liniste apsatoare intre noi. Nimeni nu avea curaj sa zica nimic,cuvintele ar fi stricat totul intre noi.Aceasta liniste a fost intrerupta de vocea mascariciului blond: -Hai mai,eu vreau sa ma mai uit la "Twilight in lumea moderna",spune acesta suparat.
Incepem sa radem de gluma spusa de Naruto.Acest blond nu stie sa se opreasca niciodata.Simt cum o mana calda o cuprinde pe a mea.Imi ridic privirea si il vad pe Sasuke zambind strengar uitandu-se la mine cu caldura.Doamne,ce dulce poate sa fie acest baiat!.Ne apropiem din ce in ce mai mult pana buzelele noastre se intalnesc.Imi era asa dor de saruturile lui dulci si pline de sentimente.Printre saruturi acesta imi spune cu un glas bland: -Sa nu mai pleci de langa mine,piciulica mea frumoasa,spune acesta bagandu-si mana in parul meu. -Ce te face sa crezi ca as pleca,brunetule?,il intreb eu smecher.
Acesta nu spune nimic ci doar rupe sarutul incet-incet facandu-ma putin trista.Voiam sa-i simt buzele toata ziua. Ma resemnez de gandul asta prostesc si ma despart de brunet,ducandu-ma la fete.Ma asez jos langa Hinata si incep sa-i povestesc tot ce s-a intamplat intre mine si brunet.Aceasta a ramas uimita de tot ce a auzit si apoi m-a imbratisat,spunand doar un "Insfarsit v-ati dat seama ca va iubiti".
Zambesc dulce la cuvintele ei.Se vedea in glasul Hinei fericirea pentru mine.Era o persoana asa de buna la suflet.Ma mir cum de nu l-a cucerit pe blond pana acuma.Incep sa vorbesc cu fetele diferite chiestii.Vorbeam despre ce vom face in Australia.Pana la urma nu v-a fi foarte rau,mai ales ca voi petrece alaturi de prietenii mei.M avoi distra alaturi de brunetul meu scump,iar ceilalti nu mai conteaza.
Atentia ne este atrasa de catre strigatul lui Shikamaru.Toti mergem grabiti in fata autocarului unde era el,iar Temari il intreaba ingrijorata deca este bine.Acesta ne arata cu degetul spre geam si toti ramanem muti.Imediat pe buzele fiecaruia apare cate un zambet larg si incepem sa strigam toti ca nebunii "Bun venit Australia" |
| | | Simon Says Jōnin
| Subiect: Re: You broke my heart Dum 03 Mar 2013, 22:22 | |
| Scuze ca am venit cam tarziu cu editu-ul dar am avut de invatat penteu niste prostii de teste . In fine, revenind la ficul tau ce pot spune decat ca : Pe fiecare capitol ce trece devii din ce in ce mai buna si descrii toate sentimentle personajelor foarte frumos . Ce ma bucur ca Sasuke si Sakura sunt insfarsit impreuna si a fost very funny replica lui Naruto cu Twilight :))) . Ehh Anky te astept cu next -ul repejor p.s sa ma anunti si pe mine cand pui urmatorul capitol Te pupaceate Lola
Ultima editare efectuata de catre ~Lola~ in Mar 05 Mar 2013, 10:27, editata de 1 ori |
| | | crisalex Chūnin
| Subiect: Re: You broke my heart Lun 04 Mar 2013, 08:51 | |
| Buna ! Ms ca m-ai anuntat ! Superb ! A fot superb ! Ma bucur ca s-au impacat ! Te rog anunta-ma cand pui nextul ! |
| | | Anne Howard Chūnin
| Subiect: Re: You broke my heart Lun 04 Mar 2013, 10:47 | |
| Hei, imi place mult acest capitol!!!! As vrea ca urmatorul sa vina mai repejor!!!! Ce bine ca sunt impreuna! Anunta-ma la next!!! Te pwp dulce si spor la scris!!! |
| | | Ame. Genin
Sex : Localizare : Calea Lactee ^-^ acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 317 Puncte : 349 Reputatie : 34 Hobby-uri : multeeeee... Stare de spirit : Shiawasena :)
| Subiect: Re: You broke my heart Lun 04 Mar 2013, 15:46 | |
| Ooooo ce dragut! Iti multumesc mult de tot ca m-ai anuntat! Capitolul a fost foarte frumos si foarte dulce Sasuke...daca faci vr-o prostie si Sakura are de suferit, poti sa iti spui deja rugaciunea! Astept sa pui repede next-ul si sa ma anunti si pe mine! Spor la scris! |
| Subiect: Re: You broke my heart Lun 04 Mar 2013, 19:28 | |
| |
| | | Ili-chan Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 148 Puncte : 215 Reputatie : 57 Hobby-uri : I am too lazy for this world... Stare de spirit : I am not OK, but it's OK
| Subiect: Re: You broke my heart Mar 05 Mar 2013, 22:21 | |
| Mersi de anunt. Mi-a placut mult capitolul si abia astept next'ul Sa nu uiti sa ma anunti. |
| | | Anky.Ancuta. Genin
| Subiect: Re: You broke my heart Mar 19 Mar 2013, 21:11 | |
| Vacanta incepe ! Part 1
Sakura's point of view O raza,o lumina,un strop de fericire. Eram prinsa in imensul tablou fermecat al lumii .Buzele imi erau arcuite intr-un zambet larg .Eram fericita . Puteam vedea soarele care ne ura bun venit in noua lume condusa de el .Pasarile zburau voioase deasupra norilor pufosi si albi ,auzind cantecul lor .Ne spuneau ce lucruri uimitoare vom intalni in aceasta lunga vacanta . Privelistea era atat de frumoasa,de parca maini maiestre si-ar fi luat paleta de culori si ar fi pictat-o. In fata, orizontul era inchis de cele din urma ramuri ale raposilor munti de marna cenusie care se intindeau ca o fasie de fum plumburiu pe zarea cerului.Era atat de rapitoare privelistea incat ai fi zis ca natura iti pune o salba de margaritare pe o tava de smarald sub ochi.
Valurile marii dansau si se loveau de stancile de pe mal, apoi se intindeau pe nisipul umed al tarmului. Scoteau sunete stranii, melancolice.Am stat si am ascultat in continuare. Marea nu inceta din cantarea ei. Valurile inspumegate alergau ca turbate pe apa. Aproape de mal incepeau sa se topeasca, sa se desumfle. Apoi, cu ultimele puteri, se aruncau pe nisip fosnind surd. Parca vroiau sa acopere tot uscatul, dar erau trase inapoi de un arc imaginar. Parca gemeau!
Soarele era destul de puternic si aveam o dorinta copilareasca de fugi spre apa albastra. Nu stiu cum ma simteam in acel moment,fericita sau trista?.Imi era frica de marea care desi este frumoasa precum un smarald,in adancul sufletului ei este o parte intunecata care te face sa te scufunzi in valurile involburate . Eram pierduta intr-o lume a gandurilor,unde eram doar eu si cu mine. Soarele imi ardea piela ,dar nu stimteam deoarece se mai gasea cate o rafala de vant calduta sa dea o raita pe la mare.
La miscarea vantului parul meu zbura rebel bucurandu-se de putina racoare . Cu ochii inchisi stateam ca o stana de piatra imaginandu-mi ca sunt in apa racoroasa,inconjurata de valuri .Doamne,de ce imi imaginez cand sunt chiar langa mare?. Niciodata nu m-am simtit atat de ciudat . Parca nu mai sunt eu cea reala ci este o Sakura fictiva . Simt o mana calda cum imi atinge umarul .In acel moment toate gandurile existente si inexistente au disparut .
-Hey,esti bine ?, se aude o voce calda
Imi deschid ochii verzi care imediat sunt acaparati de o lumina suparatoare .Clipesc de cateva ori, ploapele albe acaparandu-mi ascunzand ochii. Pana la urma incet-incet ma obisnuiesc cu lumina si ridic privirea spre persoana respectiva . In fata mea se afla chiar Naruto in persoana . Parul blond ii zbura liber in vand in timp ce ochii albastrii stralucitori erau atintiti spre mine . Imediat buzele se arcuiesc intr-un zambet larg si sincer . Incerc din rasputeri sa despart buzele pentru a spune ceva ,dar cuvintele nu voiau sa iasa . Ca sa nu creada nimeni ca sunt o nebuna , resusesc sa-mi dspart buzele sangerii, pe ele iesind cateva cuvinte amarate.
-Te rog poti sa ma lasi singura,Naruto1,spu eu cat se poate e calm
-Ok,noi mergem la hotel,sa vii si tu ca altef ne suparam !
Blondul se indeparta din ce in ce mai mult in zare pana nu s-a mai putut vedea nici o pata de auriu .De indata ce ma vad singura pe plaja acum pustie pe fata se asternu inca un zambet din inima . Incep sa pasesc incet pe nisipul fierbinde ce gemea la atingerea suprafetei . Cu cat ma apropiam mai mult cu atat inima imi batea din ce mai tare ,iar zambetele apareau tot mai des. Parca marea albastra ma chema la ea , sa ii tin companie printre picaturile de apa cristaline. Nisipul si marea sunt regina si regele peisajului acesta, dar desii se iubesc atat de mult nu se pot vedea .Doar marea incearca sa-i mai atinga suprafa calduta chinuidus-es a ajunga cu valurile pana la el.
Intr-un final picioarele mele fac contact cu apa rece. Un fior placut imi strabate sirea spinarii la atingerea apei. Priveam cu marea se indeparteaza si apoi se zdrobea de stancile cenusii. era o atmosfera romantica si placuta . Fara sa vreau imi dau hainele jos,fiecare articol vestimentar alunecand pe corpul meu. Avand doar costumul de baie pe mine voiam sa sar in apa ,dar o mana calda ma opreste. Sunt cuprinsa intr-o imbratisare calde pe la spate .Incep sa zambesc simtind saruturile fierbinti de pe gatul meu . Brunetul asta are chef de joaca ? . Ma intorc pe calcaie ajugand fata in fata cu el . Ridic privirea incet-incet ,ar ochii mei sunt acaparati de o privire negricioasa si calda . Ma uitam in ochii lui vrajita de abisul intunecat si misterios pe care il detine . Este ciudat faptul ca suntem doar noi pe plaja uitandu-ne ca doi nebuni unul la celalalt .
Ne apropiem unul de celalalt incet nevrand sa stricam momentul acesta . Imi era putin frica ,dar nu stiu de ce. Frica imediat a fost inlocuita cu sentimente impletite si stranse bine, cand buzele lui le acapareaza pe ale mele intr-un sarut romantic . Valurile incep sa sopteasca cuvinte romantice ,in timp ce vantul imi ridica parul dandu-i un aer rebel. Buzele noastre stateau lipite unele de altele in timp ce limbile noastre se duelau vrand sa vada care este mai puternica . Sasuke ma strangea din ce in ce mai tare in brate protectiv si grijului . Il iubeam nespus de mult si vreau ca aceste intamplari sa nu se sfarseasca niciodata.
-Pitic rozaliu sa sti ca te iubesc foarte mult ! , il aud pe brunet care a rupt sarutul foarte incet .
-Si eu te iubesc,Sasuke !
Imediat ma prinde puternic in brate pupandu-ma parinteste pe crestetul capului . Eram pierduta .nu mai stiam ce sa fac . Era atat de dulce ,iar alteori atat de acru . Nu mai apuc sa ma gandesc mult la asta caci ma trezesc luata pe sus de brunet si invartita pe toata plaja.
Ultima editare efectuata de catre Anky.Ancuta. in Mar 19 Mar 2013, 21:19, editata de 2 ori |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: You broke my heart | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|