Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Subiect: Re: Concurs 68 - Melodia Săptămânii. Dum 09 Dec 2012, 12:15
Felicitări, Bibi! Eu particip din nou cu: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Mult succes tuturor
Danielle Sensei
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
Subiect: Re: Concurs 68 - Melodia Săptămânii. Dum 09 Dec 2012, 12:25
Felicitari, Bibi! Saptamana aceasta revin cu Train - Shake up Christmas, ca tot sunt sarbatorile aproape. Bafta tuturor [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
iPrieten? Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Sarcasmia Nr. mesaje : 1293 Puncte : 2000 Reputatie : 433
Subiect: Re: Concurs 68 - Melodia Săptămânii. Dum 09 Dec 2012, 12:36
Subiect: Re: Concurs 68 - Melodia Săptămânii. Dum 09 Dec 2012, 12:46
Felicitari Byby. Melodia aia e.. geniala.
Voltaj - Lumea e a mea
Succes tuturor! :)
Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
Subiect: Re: Concurs 68 - Melodia Săptămânii. Dum 09 Dec 2012, 13:10
Congratulations Bianca !
Particip şi eu, de această dată cu următoarea melodie...
Lana Del Rey - Born to die
Wicked Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Siret,Suceava acebook :
Nr. mesaje : 66 Puncte : 93 Reputatie : 21 Hobby-uri : desen,muzica,citit si altele :D Stare de spirit : cat se poate de bine! :)
Subiect: Re: Concurs 68 - Melodia Săptămânii. Dum 09 Dec 2012, 14:24
Felicitari Bibi Particip si de data aceasta cu Bullet for my valentine-The last fight
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
Subiect: Re: Concurs 68 - Melodia Săptămânii. Dum 09 Dec 2012, 15:40
Felicitari Bibi
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Elz . S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
Subiect: Re: Concurs 68 - Melodia Săptămânii. Dum 09 Dec 2012, 20:33