|
|
Autor | Mesaj |
---|
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Armaghedonul ? Sam 22 Dec 2012, 11:08 | |
| Îmi ias dracii pe nas, sunteţi culmea. Nu există un sfârşit al lumii, decât dacă se închide cumva facebook-ul şi nu mai au unde să-şi pună " doamnele uşoare " pozele nud în zăpadă. Seriously. N-am crezut şi nu voi crede niciodată în asemenea lucruri.
P.S: Dumnezeu nu vine anunţat, dăăăh ! |
|
| |
R∆IN Sensei
Sex : Varsta : 26 Localizare : Ploieşti Nr. mesaje : 1803 Puncte : 2244 Reputatie : 343 Hobby-uri : -
| Subiect: Re: Armaghedonul ? Sam 22 Dec 2012, 11:57 | |
| - Enya a scris:
- Nu există un sfârşit al lumii, decât dacă se închide cumva facebook-ul şi nu mai au unde să-şi pună " doamnele uşoare " pozele nud în zăpadă. Seriously.
Mi-a placut asta =]]]] A fost nu buna, ci foarte buna! Ai dreptate, n-am ce sa spun. Replica asta e de tinut minte! Clar!
- Enya a scris:
- P.S: Dumnezeu nu vine anunţat, dăăăh !
Da' de unde stii tu?! *moaca de pitipoanca care a aflat ca nu mai sunt reduceri la pantofi* Daca are o agenda unde isi noteaza lucruri cum ar fi: ora la care baga Romania in criza, ora la care mai da nastere unui razboi prin Irak? =]] *glumesc* Asa e, nu vine anuntat, dar multi nu mai cred in Dumnezeu. Pentru mine, cei care au crezut in Sfarsitul lumii, nu mai cred in Dumnezeu, sau nu au fost atenti la orele de religie =]] Hm, si nu ar fi putut sa vina! Trebuie sa imi iau telefon in 2013! *glumesc* Ideea e ca eu nu am crezut niciodata in asa ceva! Totusi, mi-as fi dorit sa vina pentru toti idio*ii si sa le vina doar lor sfarsitul. Si asa suntem prea multi pe planeta asta. |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Armaghedonul ? Sam 22 Dec 2012, 15:34 | |
| |
|
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Armaghedonul ? Sam 22 Dec 2012, 16:10 | |
| Uauu... Traim. Ma intreb anul viitor in ce data pica Sfarsitul Lumii? |
|
| |
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Armaghedonul ? Sam 22 Dec 2012, 16:12 | |
| Frate, in ultimii 100 de ani, trebuia sa murim de 14 ori, voi chiar mai credeti asta? :)) |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Armaghedonul ? Dum 23 Dec 2012, 10:58 | |
| Nu ştiu ce spuneţi voi, dar eu una abia aştept următorul sfârşit al lumii. Nu de alta, dar eu mi l-am petrecut la shooping. * laughs * |
|
| |
Apocalipsa Chūnin
Sex : Localizare : La bau bau acebook : Ade Adèle Nr. mesaje : 580 Puncte : 778 Reputatie : 165 Hobby-uri : chitara, muritul de ras cu plamanul meu :x (buby) Stare de spirit : Ce gluma buna:))
| Subiect: 2012!!! Asa zisul Sfarsit al Planetei Terra Joi 27 Dec 2012, 22:28 | |
| Sfarsitul pamantului a fost un subiect foarte mediatizat peste tot in lume, si diferite ipoteze au fost foarte raspandite : Cum ar fi planeta Nibiru care se va lovi de a noastra si extraterestrii ne vor coloniza pamantul. Sincera sa fiu nu prea vad eu cum ne-ar fi colonizat planeta, din moment ce ea ar fi fost distrusa in urma impactului cu planeta "X" :))). Alta ipoteza era cum ca natura s-ar fi intors impotriva noastra, si vulcanii ar fi explodat lava , un tsunamii gigantic ar fi inundat toate continentele etc etc. Si iatane azi in viata :)). Am deschis acest topic pentru a vorbi despre ziua noastra de 21.12.2012, si cum sa petrecut ea. La mine de exemplu a fost destul de normala dar am avut si eu momente in care imaginatia mea debordanta ia bagat in sperieti pe colegii mei. Ex: In dimineata lui 21 aveam un concert inainte de craciun la scoala intr-o biserica, iar cand corul a inceput sa cante boxele au scos un sunet foarte ciudat si nu sa mai auzit nimica . Apoi imi imaginam cum cupola bisericii va cadea peste noi si multe altele :))). A fost fain oricum . Voi ce va-ti i imaginat ca se va intampla?
Pup, Apocalipsa |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Armaghedonul ? Joi 27 Dec 2012, 22:38 | |
| Acest subiect mai există pe forum. Am fuzionat topicurile. Mai multă atenţie data viitoare. |
|
| |
Apocalipsa Chūnin
Sex : Localizare : La bau bau acebook : Ade Adèle Nr. mesaje : 580 Puncte : 778 Reputatie : 165 Hobby-uri : chitara, muritul de ras cu plamanul meu :x (buby) Stare de spirit : Ce gluma buna:))
| Subiect: Re: Armaghedonul ? Joi 27 Dec 2012, 22:42 | |
| Iarta-ma Enya: Ahh, nu-i nimic, nu eşti singura. ^^ |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Armaghedonul ? Joi 27 Dec 2012, 22:49 | |
| Foarte interesant, Ade. Oricum, sfarsitul lumii va veni doar Dumnezeu stie cand. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Armaghedonul ? | |
| |
|
| |
|