Denii Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : alba Nr. mesaje : 467 Puncte : 546 Reputatie : 45 Hobby-uri : Fotografia :) Stare de spirit : ca a ta :)
| Subiect: Re: Your love is my poision Sam 26 Mar 2011, 10:18 | |
| Felicitari !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PUPICI !!! |
|
Alle Special Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta acebook : Alexandra Stefan Nr. mesaje : 1808 Puncte : 2000 Reputatie : 103 Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta
| Subiect: Re: Your love is my poision Lun 28 Mar 2011, 15:14 | |
| felicitari ca l-ai terminat si...imi pare rau ca s-a terminat a fost un final foarte frumos mi-a placut foartea muuuult |
|
Blasphemy Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : everywhereeeeee Nr. mesaje : 305 Puncte : 345 Reputatie : 16 Hobby-uri : Karate Stare de spirit : Depressed
| Subiect: Re: Your love is my poision Sam 02 Apr 2011, 21:09 | |
| |
|
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Your love is my poision Lun 04 Apr 2011, 21:38 | |
| Miau miau Pai draga mea, ma bucur nespus de mult ca ai terminat ficul, adica sunt trista ca l-ai terminat dar fericita ca ai adus un capitol asa de frumos Imi place mult de tot, foarte frumos ficul iubita, este superb. Fiecare capitol a fost special si frumos in felul lui Foarte frumos, nu am ce spune Ideea a fost si mai frumoasa, mi-a placut :X Asteptam si alte ficuri de la tine La fel de frumoase:X: Si fetele de ce nu mutati ficul ? Of of, pai fic mutat :* Felicitari draga mea |
|
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| Subiect: Re: Your love is my poision Mier 04 Mai 2011, 21:34 | |
| A fost cel mai frumos fic pe care l-am citit vreodata il citesc de duminic 01 .05.2011 acum e 04.05.2011 |
|
Blasphemy Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : everywhereeeeee Nr. mesaje : 305 Puncte : 345 Reputatie : 16 Hobby-uri : Karate Stare de spirit : Depressed
| Subiect: Re: Your love is my poision Dum 08 Mai 2011, 09:22 | |
| Vai draga mea ma bucur enorm ca ti-a placut, acuma lucrez la altul :P |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Your love is my poision | |
| |
|