Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Iarta-ma... am gresit Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Iarta-ma... am gresit Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Iarta-ma... am gresit

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :
Iarta-ma... am gresit Asss10Iarta-ma... am gresit J5fdba

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : .
acebook acebook : hässlich
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13202
Puncte : 15767
Reputatie Reputatie : 858

Iarta-ma... am gresit Empty
MesajSubiect: Iarta-ma... am gresit   Iarta-ma... am gresit I_icon19Mar 11 Dec 2012, 19:51

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

In general nu va intereseaza discutiile in contradictoriu despre lucruri care nu conteaza cu adevarat si nu va place sa va certati pentru nimicuri. Nu va infuriati usor si nu rabufniti violent. Iertati atunci cand celalalt isi motiveaza comportamentul sau isi recunoaste greseala si nu tineti suparare. Totusi, daca sunteti jignit/a grav, nu iertati prea usor, fiind necesara o perioada mai lunga de timp in care sa observati daca partenerul/a se schimba in bine. Doar dupa aceea il/o veti putea ierta.

:3
Sus In jos
Danielle
Sensei
Sensei
Danielle

Merite deosebite :

Iarta-ma... am gresit J5fdba

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3450
Puncte : 4339
Reputatie Reputatie : 245

MesajSubiect: Re: Iarta-ma... am gresit   Iarta-ma... am gresit I_icon19Sam 15 Dec 2012, 18:40

Va iertati partenerul/a destul de repede. Orice s-ar intampla, il/o iubiti suficient de mult pentru a trece peste suparare si a face primul pas spre impacare. Poate ca uneori ii treceti cu vederea prea multe, ceea ce poate duce in timp la dezechilibrarea relatiei si la situatia in care s-ar putea profita de bunavointa dvs. Incercati sa mentineti un echilibru, sa judecati situatia la rece si sa nu faceti abstractie de prea multe ori de principiile si nevoile dvs. doar de dragul pacii si armoniei aparente in cuplu. Altfel veti ajunge sa fiti frustrat/a si tot la conflicte se va ajunge. Indrazniti sa va exprimati clar parerea si dorintele, respectati-le pe cele ale partenerului/ei si cereti-i reciprocitate din acest punct de vedere.
Eh, asta e! Sa se profite de bunatatea mea! :|
Sus In jos
Milkshake ♥
S-Class
S-Class
Milkshake ♥

Merite deosebite :
Localizare Localizare : New York
acebook acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3546
Puncte : 4549
Reputatie Reputatie : 702

MesajSubiect: Re: Iarta-ma... am gresit   Iarta-ma... am gresit I_icon19Dum 23 Dec 2012, 10:01

Rezultatul tau:
Va iertati partenerul/a destul de repede. Orice s-ar intampla, il/o iubiti suficient de mult pentru a trece peste suparare si a face primul pas spre impacare. Poate ca uneori ii treceti cu vederea prea multe, ceea ce poate duce in timp la dezechilibrarea relatiei si la situatia in care s-ar putea profita de bunavointa dvs. Incercati sa mentineti un echilibru, sa judecati situatia la rece si sa nu faceti abstractie de prea multe ori de principiile si nevoile dvs. doar de dragul pacii si armoniei aparente in cuplu. Altfel veti ajunge sa fiti frustrat/a si tot la conflicte se va ajunge. Indrazniti sa va exprimati clar parerea si dorintele, respectati-le pe cele ale partenerului/ei si cereti-i reciprocitate din acest punct de vedere.

Mai lasa-ma.. -.-''
Sus In jos
Deea.
Legend
Legend
Deea.

Merite deosebite :
Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Tokyo 東京
acebook acebook : Andreea Dincă
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5295
Puncte : 6288
Reputatie Reputatie : 496
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

MesajSubiect: Re: Iarta-ma... am gresit   Iarta-ma... am gresit I_icon19Mier 09 Ian 2013, 13:42

Rezultatul tau:
Sus In jos
Skitte
Chūnin
Chūnin
Skitte

Sex : masculin Varsta : 26
Localizare Localizare :
acebook acebook : Bogdan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 819
Puncte : 1112
Reputatie Reputatie : 153
Stare de spirit Stare de spirit : Anything Could Happen

MesajSubiect: Re: Iarta-ma... am gresit   Iarta-ma... am gresit I_icon19Sam 16 Feb 2013, 19:01

Va enervati repede si va certati destul de des cu partenerul/a. Tineti ca el/ea sa isi recunoasca inaintea dvs. greselile si sa fie primul/a care isi cere iertare. In caz contrar, stati suparat/a si nu-i vorbiti. Acest tip de comportament duce la o relatie plina de conflicte. Uneori, interpretati in mod exagerat lucrurile si va grabiti sa va suparati chiar si atunci cand nu este cazul. Este bine sa va exprimati deschis parerile si sa va cereti drepturile, dar aveti grija sa nu deveniti agresiv/a si sa nu va terorizati partenerul/a. Nu dati uitarii greselile partenerului. Totusi, daca ati uita amintirile neplacute si nu i-ati reprosa partenerului/ei ce a facut cu mult timp in urma, relatia ar decurge mai bine.

Ai obtinut acelasi rezultat ca 35% din utilizatorii care au facut acest test.
Sus In jos
Shiseru
Genin
Genin

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Ninja World
acebook acebook : Sorry, lume, nu am.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 156
Puncte : 177
Reputatie Reputatie : 7
Hobby-uri Hobby-uri : Sa ies cu prietenii
Stare de spirit Stare de spirit : Indragostita lulea

MesajSubiect: Re: Iarta-ma... am gresit   Iarta-ma... am gresit I_icon19Dum 17 Feb 2013, 10:08

Rezultatul tau:
In general nu va intereseaza discutiile in contradictoriu despre lucruri care nu conteaza cu adevarat si nu va place sa va certati pentru nimicuri. Nu va infuriati usor si nu rabufniti violent. Iertati atunci cand celalalt isi motiveaza comportamentul sau isi recunoaste greseala si nu tineti suparare. Totusi, daca sunteti jignit/a grav, nu iertati prea usor, fiind necesara o perioada mai lunga de timp in care sa observati daca partenerul/a se schimba in bine. Doar dupa aceea il/o veti putea ierta.

Ai obtinut acelasi rezultat ca 38% din utilizatorii care au facut acest test.
Sus In jos
Lloyd
Chūnin
Chūnin
Lloyd

Localizare Localizare : Hell City.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 645
Puncte : 678
Reputatie Reputatie : 23
Stare de spirit Stare de spirit : Asdfghjkl

MesajSubiect: Re: Iarta-ma... am gresit   Iarta-ma... am gresit I_icon19Dum 17 Feb 2013, 19:03

Rezultatul tau:

Va iertati partenerul/a destul de repede. Orice s-ar
intampla, il/o iubiti suficient de mult pentru a trece peste suparare si
a face primul pas spre impacare. Poate ca uneori ii treceti cu vederea
prea multe, ceea ce poate duce in timp la dezechilibrarea relatiei si la
situatia in care s-ar putea profita de bunavointa dvs. Incercati sa
mentineti un echilibru, sa judecati situatia la rece si sa nu faceti
abstractie de prea multe ori de principiile si nevoile dvs. doar de
dragul pacii si armoniei aparente in cuplu. Altfel veti ajunge sa fiti
frustrat/a si tot la conflicte se va ajunge. Indrazniti sa va exprimati
clar parerea si dorintele, respectati-le pe cele ale partenerului/ei si
cereti-i reciprocitate din acest punct de vedere.
Sus In jos
Aidualc
Chūnin
Chūnin
Aidualc

Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 651
Puncte : 849
Reputatie Reputatie : 120
Stare de spirit Stare de spirit : -

MesajSubiect: Re: Iarta-ma... am gresit   Iarta-ma... am gresit I_icon19Dum 17 Feb 2013, 19:43

Va iertati partenerul/a destul de repede. Orice s-ar intampla, il/o
iubiti suficient de mult pentru a trece peste suparare si a face primul
pas spre impacare. Poate ca uneori ii treceti cu vederea prea multe,
ceea ce poate duce in timp la dezechilibrarea relatiei si la situatia in
care s-ar putea profita de bunavointa dvs. Incercati sa mentineti un
echilibru, sa judecati situatia la rece si sa nu faceti abstractie de
prea multe ori de principiile si nevoile dvs. doar de dragul pacii si
armoniei aparente in cuplu. Altfel veti ajunge sa fiti frustrat/a si tot
la conflicte se va ajunge. Indrazniti sa va exprimati clar parerea si
dorintele, respectati-le pe cele ale partenerului/ei si cereti-i
reciprocitate din acest punct de vedere.

Meh... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Achylis
Chūnin
Chūnin
Achylis

Localizare Localizare : Într-o cutie. ⇜ ⇝
Nr. mesaje Nr. mesaje : 957
Puncte : 1005
Reputatie Reputatie : 30
Hobby-uri Hobby-uri :
Stare de spirit Stare de spirit : I’ve seen so much in so many places, so many heartaches, so many faces, so many dirty things.

MesajSubiect: Re: Iarta-ma... am gresit   Iarta-ma... am gresit I_icon19Dum 05 Mai 2013, 13:22

Rezultatul tau:

Ai obtinut acelasi rezultat ca 28% din utilizatorii care au facut acest test.
Sus In jos
GeoMetaphose
Kazekage
Kazekage
GeoMetaphose

Merite deosebite :
Iarta-ma... am gresit Asss10Iarta-ma... am gresit J5fdba

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Geo Metaphose
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13823
Puncte : 18544
Reputatie Reputatie : 535

MesajSubiect: Re: Iarta-ma... am gresit   Iarta-ma... am gresit I_icon19Sam 26 Oct 2013, 10:03

Sus In jos
Dana :3
S-Class
S-Class
Dana :3

Merite deosebite :
Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : In fata ta.
acebook acebook : Dana
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3561
Puncte : 5056
Reputatie Reputatie : 257

MesajSubiect: Re: Iarta-ma... am gresit   Iarta-ma... am gresit I_icon19Sam 26 Oct 2013, 12:34

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Iarta-ma... am gresit   Iarta-ma... am gresit I_icon19

Sus In jos

Iarta-ma... am gresit

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere :: Teste și Chestionare-