|
Autor | Mesaj |
---|
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Iarta-ma... am gresit Mar 11 Dec 2012, 19:51 | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
In general nu va intereseaza discutiile in contradictoriu despre lucruri care nu conteaza cu adevarat si nu va place sa va certati pentru nimicuri. Nu va infuriati usor si nu rabufniti violent. Iertati atunci cand celalalt isi motiveaza comportamentul sau isi recunoaste greseala si nu tineti suparare. Totusi, daca sunteti jignit/a grav, nu iertati prea usor, fiind necesara o perioada mai lunga de timp in care sa observati daca partenerul/a se schimba in bine. Doar dupa aceea il/o veti putea ierta.
:3 |
|
| |
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: Iarta-ma... am gresit Sam 15 Dec 2012, 18:40 | |
| Va iertati partenerul/a destul de repede. Orice s-ar intampla, il/o iubiti suficient de mult pentru a trece peste suparare si a face primul pas spre impacare. Poate ca uneori ii treceti cu vederea prea multe, ceea ce poate duce in timp la dezechilibrarea relatiei si la situatia in care s-ar putea profita de bunavointa dvs. Incercati sa mentineti un echilibru, sa judecati situatia la rece si sa nu faceti abstractie de prea multe ori de principiile si nevoile dvs. doar de dragul pacii si armoniei aparente in cuplu. Altfel veti ajunge sa fiti frustrat/a si tot la conflicte se va ajunge. Indrazniti sa va exprimati clar parerea si dorintele, respectati-le pe cele ale partenerului/ei si cereti-i reciprocitate din acest punct de vedere. Eh, asta e! Sa se profite de bunatatea mea! |
|
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Iarta-ma... am gresit Dum 23 Dec 2012, 10:01 | |
| Rezultatul tau: Va iertati partenerul/a destul de repede. Orice s-ar intampla, il/o iubiti suficient de mult pentru a trece peste suparare si a face primul pas spre impacare. Poate ca uneori ii treceti cu vederea prea multe, ceea ce poate duce in timp la dezechilibrarea relatiei si la situatia in care s-ar putea profita de bunavointa dvs. Incercati sa mentineti un echilibru, sa judecati situatia la rece si sa nu faceti abstractie de prea multe ori de principiile si nevoile dvs. doar de dragul pacii si armoniei aparente in cuplu. Altfel veti ajunge sa fiti frustrat/a si tot la conflicte se va ajunge. Indrazniti sa va exprimati clar parerea si dorintele, respectati-le pe cele ale partenerului/ei si cereti-i reciprocitate din acest punct de vedere.
Mai lasa-ma.. -.-'' |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Iarta-ma... am gresit Mier 09 Ian 2013, 13:42 | |
| Rezultatul tau: Va iertati partenerul/a destul de repede. Orice s-ar intampla, il/o iubiti suficient de mult pentru a trece peste suparare si a face primul pas spre impacare. Poate ca uneori ii treceti cu vederea prea multe, ceea ce poate duce in timp la dezechilibrarea relatiei si la situatia in care s-ar putea profita de bunavointa dvs. Incercati sa mentineti un echilibru, sa judecati situatia la rece si sa nu faceti abstractie de prea multe ori de principiile si nevoile dvs. doar de dragul pacii si armoniei aparente in cuplu. Altfel veti ajunge sa fiti frustrat/a si tot la conflicte se va ajunge. Indrazniti sa va exprimati clar parerea si dorintele, respectati-le pe cele ale partenerului/ei si cereti-i reciprocitate din acest punct de vedere. |
|
| |
Skitte Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : acebook : Bogdan Nr. mesaje : 819 Puncte : 1112 Reputatie : 153 Stare de spirit : Anything Could Happen
| Subiect: Re: Iarta-ma... am gresit Sam 16 Feb 2013, 19:01 | |
| Va enervati repede si va certati destul de des cu partenerul/a. Tineti ca el/ea sa isi recunoasca inaintea dvs. greselile si sa fie primul/a care isi cere iertare. In caz contrar, stati suparat/a si nu-i vorbiti. Acest tip de comportament duce la o relatie plina de conflicte. Uneori, interpretati in mod exagerat lucrurile si va grabiti sa va suparati chiar si atunci cand nu este cazul. Este bine sa va exprimati deschis parerile si sa va cereti drepturile, dar aveti grija sa nu deveniti agresiv/a si sa nu va terorizati partenerul/a. Nu dati uitarii greselile partenerului. Totusi, daca ati uita amintirile neplacute si nu i-ati reprosa partenerului/ei ce a facut cu mult timp in urma, relatia ar decurge mai bine.
Ai obtinut acelasi rezultat ca 35% din utilizatorii care au facut acest test. |
|
| |
Shiseru Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Ninja World acebook : Sorry, lume, nu am. Nr. mesaje : 156 Puncte : 177 Reputatie : 7 Hobby-uri : Sa ies cu prietenii Stare de spirit : Indragostita lulea
| Subiect: Re: Iarta-ma... am gresit Dum 17 Feb 2013, 10:08 | |
| Rezultatul tau: In general nu va intereseaza discutiile in contradictoriu despre lucruri care nu conteaza cu adevarat si nu va place sa va certati pentru nimicuri. Nu va infuriati usor si nu rabufniti violent. Iertati atunci cand celalalt isi motiveaza comportamentul sau isi recunoaste greseala si nu tineti suparare. Totusi, daca sunteti jignit/a grav, nu iertati prea usor, fiind necesara o perioada mai lunga de timp in care sa observati daca partenerul/a se schimba in bine. Doar dupa aceea il/o veti putea ierta.
Ai obtinut acelasi rezultat ca 38% din utilizatorii care au facut acest test. |
|
| |
Lloyd Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Hell City. Nr. mesaje : 645 Puncte : 678 Reputatie : 23 Stare de spirit : Asdfghjkl
| Subiect: Re: Iarta-ma... am gresit Dum 17 Feb 2013, 19:03 | |
| Rezultatul tau:
Va iertati partenerul/a destul de repede. Orice s-ar intampla, il/o iubiti suficient de mult pentru a trece peste suparare si a face primul pas spre impacare. Poate ca uneori ii treceti cu vederea prea multe, ceea ce poate duce in timp la dezechilibrarea relatiei si la situatia in care s-ar putea profita de bunavointa dvs. Incercati sa mentineti un echilibru, sa judecati situatia la rece si sa nu faceti abstractie de prea multe ori de principiile si nevoile dvs. doar de dragul pacii si armoniei aparente in cuplu. Altfel veti ajunge sa fiti frustrat/a si tot la conflicte se va ajunge. Indrazniti sa va exprimati clar parerea si dorintele, respectati-le pe cele ale partenerului/ei si cereti-i reciprocitate din acest punct de vedere. |
|
| |
Aidualc Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : - Nr. mesaje : 651 Puncte : 849 Reputatie : 120 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Iarta-ma... am gresit Dum 17 Feb 2013, 19:43 | |
| Va iertati partenerul/a destul de repede. Orice s-ar intampla, il/o iubiti suficient de mult pentru a trece peste suparare si a face primul pas spre impacare. Poate ca uneori ii treceti cu vederea prea multe, ceea ce poate duce in timp la dezechilibrarea relatiei si la situatia in care s-ar putea profita de bunavointa dvs. Incercati sa mentineti un echilibru, sa judecati situatia la rece si sa nu faceti abstractie de prea multe ori de principiile si nevoile dvs. doar de dragul pacii si armoniei aparente in cuplu. Altfel veti ajunge sa fiti frustrat/a si tot la conflicte se va ajunge. Indrazniti sa va exprimati clar parerea si dorintele, respectati-le pe cele ale partenerului/ei si cereti-i reciprocitate din acest punct de vedere. Meh... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Achylis Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Într-o cutie. ⇜ ⇝ Nr. mesaje : 957 Puncte : 1005 Reputatie : 30 Hobby-uri : † Stare de spirit : I’ve seen so much in so many places, so many heartaches, so many faces, so many dirty things.
| Subiect: Re: Iarta-ma... am gresit Dum 05 Mai 2013, 13:22 | |
| Rezultatul tau:
Va iertati partenerul/a destul de repede. Orice s-ar intampla, il/o iubiti suficient de mult pentru a trece peste suparare si a face primul pas spre impacare. Poate ca uneori ii treceti cu vederea prea multe, ceea ce poate duce in timp la dezechilibrarea relatiei si la situatia in care s-ar putea profita de bunavointa dvs. Incercati sa mentineti un echilibru, sa judecati situatia la rece si sa nu faceti abstractie de prea multe ori de principiile si nevoile dvs. doar de dragul pacii si armoniei aparente in cuplu. Altfel veti ajunge sa fiti frustrat/a si tot la conflicte se va ajunge. Indrazniti sa va exprimati clar parerea si dorintele, respectati-le pe cele ale partenerului/ei si cereti-i reciprocitate din acest punct de vedere.
Ai obtinut acelasi rezultat ca 28% din utilizatorii care au facut acest test. |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Iarta-ma... am gresit Sam 26 Oct 2013, 10:03 | |
| Va iertati partenerul/a destul de repede. Orice s-ar intampla, il/o iubiti suficient de mult pentru a trece peste suparare si a face primul pas spre impacare. Poate ca uneori ii treceti cu vederea prea multe, ceea ce poate duce in timp la dezechilibrarea relatiei si la situatia in care s-ar putea profita de bunavointa dvs. Incercati sa mentineti un echilibru, sa judecati situatia la rece si sa nu faceti abstractie de prea multe ori de principiile si nevoile dvs. doar de dragul pacii si armoniei aparente in cuplu. Altfel veti ajunge sa fiti frustrat/a si tot la conflicte se va ajunge. Indrazniti sa va exprimati clar parerea si dorintele, respectati-le pe cele ale partenerului/ei si cereti-i reciprocitate din acest punct de vedere. |
|
| |
Dana :3 S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata ta. acebook : Dana Nr. mesaje : 3561 Puncte : 5056 Reputatie : 257
| Subiect: Re: Iarta-ma... am gresit Sam 26 Oct 2013, 12:34 | |
| Va iertati partenerul/a destul de repede. Orice s-ar intampla, il/o iubiti suficient de mult pentru a trece peste suparare si a face primul pas spre impacare. Poate ca uneori ii treceti cu vederea prea multe, ceea ce poate duce in timp la dezechilibrarea relatiei si la situatia in care s-ar putea profita de bunavointa dvs. Incercati sa mentineti un echilibru, sa judecati situatia la rece si sa nu faceti abstractie de prea multe ori de principiile si nevoile dvs. doar de dragul pacii si armoniei aparente in cuplu. Altfel veti ajunge sa fiti frustrat/a si tot la conflicte se va ajunge. Indrazniti sa va exprimati clar parerea si dorintele, respectati-le pe cele ale partenerului/ei si cereti-i reciprocitate din acest punct de vedere. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Iarta-ma... am gresit | |
| |
|
| |
|