Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Ce parere aveti despre Rapita de Mos Craciun? | E super genial, il iubesc! :x | | 85% | [ 35 ] | Hm...dragutel, dar nu-i cine stie ce... | | 12% | [ 5 ] | E o pierdere de timp, mai bine nu-l incepeai... | | 2% | [ 1 ] |
| Total voturi : 41 | | |
| Autor | Mesaj |
---|
Anne Howard Chūnin
Sex : Localizare : Cine stie pe unde...in lume... Nr. mesaje : 900 Puncte : 1138 Reputatie : 96 Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea! Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...
| Subiect: Rapita de Mos Craciun Vin 01 Feb 2013, 20:17 | |
| Hey, hey, am adus nex-ul in sfarsit, cred ca avem o problema... :>.<: Eu v-am anuntat pe toti cand am pus next-ul, cred ca nu primiti mesajele, nu stiu ce sa fac! Daca aveti idei, va rog sa-mi spuneti, si sa mai treceti pe aici...Acum raspunsurile la intrebarile voastre: Kumiko: Pentru Sasuke:
Kumiko: O iubesti pe Sakura? Sasuke:Om...putem sa discutam asta in privat...adica, sti Sakura, si e... Sakura:Aici, sunt aici! Ce e ti-e rusine de mine? Sasuke:Pai sti...adica...Ana!Fa ceva! My(Ana): Gata, gata, Sakura!Hai sa o lasam balta!O sa va dati voi seama daca o iubeste sau nu!
Kumiko: De ce n-ai sarutat-o cand va bateati cu zapada si faceati ingeri? Te-a retinut ceva sau n-ai vrut? Sasuke:Pai...de unde sa stiu daca ea simte la fel?Adica..era totul prea direct...si Sakura:Si mai exact ce simti tu...? My(Ana):Asa, si, nu-i asa ca e o zi frumoasa?Oh, lasati-o balta, char vreti sa-i spunem tot lui Kumiko? SasSaku:Bine...bine...scuze
Pentru Sakura:
Kumiko:Tu ce simti pentru Sasuke? Sakura:Pai, sti adica...e complicat...si...aaa...Nu ca-i o zi frumoasa? Sasuke:Aha!!!Vezi...vezi...vezi?! My(Ana):Sasuke, nu te lua de Saku!Gata! Sakura:Ti-am spus ca eu sunt preferata ei! Sasuke:Ana?E adevarat? My(Ana):Nu tin cu nici unul!Amandoi sunteti preferatii mei! Sasuke:
Kumiko: Vrei sa mergi acasa sau vrei sa ramai acolo cu Sasuke? Sakura:Sincer...as vrea daca se poate sa-l iau pe Sasuke ca suvenir! Sasuke:Stiam eu, stiam ca ma iubest! Sakura: Te intreci cu gluma! Sasuke:Scuze...
Kumiko:Cate capitole ai spus ca va avea? My:Habar nu am sincer, undeva in jur de 20 cred...
Kumiko:O sa faci si sezonul doi, nu ? My:Sorry, dar nu cred...o sa fie spus tot ce trebuie spus la final...adica o sa fie ceva definitiv...nu prea o sa mai am ce continua! :>.<: RalucaGabor: Va iubiti? SasuSaku:Hm...schimbam subiectul te rog?
RalucaGabor: Daca este om normal cum a zis mosul el de ce nu poate merge cu Sakura sa zicem....adica ma refer de ce nu poate tarii in oras....??? Sasuke:Hm...nu m-am gandit la asta...intresanta propunere... Sakura:Adica vi cu mine? Sasuke: N-am spus asta! My:Dar nici nu o sa spui, e secret!
RalucaGabor: Chiar mai vrei sa te intorci acasa si sa il lasi singurel pe Sasuke ? Sakura:Nu...dar trebuie! Sasuke:Cine a spus ca tebuie? My:Eu am spus!Acum taci...dezvalui prea multe, asta e secret national! :>.<: Bine, si acum hai si la capitolul nostru: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Capitolul 8 Am ascultat si am aprobat, apoi am mers in camera mea, era cineva...M-am ascuns dupa perete, si am constatat cu stupoare ca e Sasuke... -Nu trebuia sa o las sa o duc afara, acum a plaecat! Am intrat nervoasa ca o vijelie si cu lacrimi in ochi am strigat: -Iesi afara! Se uita uimit la mine si nu stia dca sa ma imbratiseje sau sa-si traga singur o palma. -Sakura, eu...Incerca el sa se explice, dar eu i-o tai repede... -Iesi afara din camera mea!Nu mai vreau sa aud nici macar un cuvant!Tot ce scoti pe cura sunt doar minciuni!Ai incredere, nu? Incredere pe naiba!Esti un nimic!Te urasc! Am spus ultimele 2 cuvinte cu atata convingere, dar oare cat adevar e? I-am inchis usa in nas si am incuiat-o. Chiar il urasc?Candva mama mi-a spus ca atunci cand o fata ii spune unui baiat ca-l uraste, il iubeste dar e un prost.Dau cu pumnul in perete de nervi.Ma las usor pe vine si imi strang genunchi la piept si imi lipesc fruntea de ei, printre lacrimi soptesc un: -Avea dreptate! Cine avea dreptate?Mama, bineinteles!E un prost!Dar il iubesc! O sa intru in istorie ca cea mai fraiera fata din lume.Eu pe 15 Decembrie voi fi acasa, si el probabil nici nu-si va mai aminti de mine. M-am trantit in pat, am pus capul pe perna si am adormit, pentru ca toata ziua am stat sa-mi vars nervi pe un biet perete, care saracul cred ca a si crapat de la attea lovituri. Dimineata cand m-a trezit, am descuiat usa, mi-am facut siesta si m-am imbracat. Imi aduc aminte de ce s-a intamplat ieri.De nervi am lovit peretele!Saracul!A fost ultima lovitura suportata, pentru ca in urmatorul moment, era doar praf, si s-a auzit un zgomot puternic, apoi cand deschid ochi...hopa!Peretele daramat. Pe usa intra Sasuke cu o tigaie in mana si cand vede dezastrul acele, ii scapa tigaia din mana. -Ce ai facut?Intreaba el. -Nimic!Spun eu. Apare si Mosul si a intreaba si el... -Ce ai facut? -Nimic, spun eu! -Cum nimic? Sasuke se pune in fata mea si spune: -Eu...eu am facut-o, mi-a scapat tigaia! Spiritele s-au mai calmat odata ce Mosu' i-a pus pe spiridusi sa repare peretele... Va dura toata ziua, iar eu voi merge sa vad cum se fac jucariile!Ce sa mai?Perfect!Ziua asta a inceput cu stangul! Nu am de ales decat sa merg cu Sasuke, si el pe drum nu facea decat sa bolboraseasca scuze si alte minciuni...Bla!Bla!Bla! In sala de jucari, erau o gramada de spiridusi, iar eu am vazut ca nu-i de glumit cu asta, char depun munca! Desi eu am zambit toata ziua, nu pot spune ca eram tocmai fericita. Dupa experienta noastra, am mers in camera mea caci peretele a fost reparat. Am intrat si am incuiat usa, ca sa nu am surprize neplacute, asta insemnand domnul fiul lui Mos Craciun. Mi-am facut un dus, m-am schimbat in pijamale si m-am bagat in pat. Mi-am luat telefonul si castile.Nu l-am uitat acasa cum i-am spus Hinatei, doar ca nu am cartela...si nici semnal, plus ca a fost setat sa nu poti suna ori cum... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Asta a fost...vreau comuri mai multe si astept in continuare intrebarile voastre! Astept critici cu bratele deschis si sper ca v-a placut! Am o melodie, va rog sa urmariti videoclipul pana la capat, pentru ca nu stiu japoneza, dar pe plaja am presupus ca scrie "Sasuke" https://www.youtube.com/watch?v=Ha4SOA8pN2oA voastra Ana_Mara_Girl |
| | | Ameli. Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : everywhere. Nr. mesaje : 725 Puncte : 797 Reputatie : 26 Hobby-uri : gym Stare de spirit : niciodata la fel.
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Vin 01 Feb 2013, 20:30 | |
| oo ce next dragut :o3, mersi ca m-ai anuntat si te rog si data viitoare :o3 ! <3 imi place mult. te pup <3 ! |
| | | crisalex Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 951 Puncte : 1016 Reputatie : 77 Stare de spirit : Dezastru
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Vin 01 Feb 2013, 20:33 | |
| Buna ! Ms ca m-ai anuntat ! Mi-a placut foarte mult As fi vrut sa fie mai lung ,dar tot a fost frumos ! Te rog anunta-ma cand pui nextul ! Te pup ! |
| | | Raluca :D Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Oradea-Bihor acebook : Raluca Nr. mesaje : 583 Puncte : 647 Reputatie : 66 Hobby-uri : Mai multe :) Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Vin 01 Feb 2013, 21:03 | |
| |
| | | Kate Uchiha Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In my own world acebook : Monica Nr. mesaje : 304 Puncte : 333 Reputatie : 33 Hobby-uri : Reading, Writing, Drawing Stare de spirit : din ce in ce mai bine
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Lun 04 Feb 2013, 09:28 | |
| De unde sa incep??? Greu de spus..... Merci mult ca ai continuat acest super fic si nu te opri. E atat de genial si de original ca visele mele nu mai au mult pana sa-l plagieze, asta daca n-au inceput deja fara permisiune. Glumesc, glumesc, ai drepturi de autor Deci am si eu cateva intrebari pentru staruri. Pentru Sasuke: Tu chiar crezi ca poti darama un perete cu o tigaie? Eu n-am reusit, inca. Din moment ce Sakura e ocupata sa asculte muzica, zi, cat de mult o iubesti? Sincer acum, minti cam mult ca s-o acoperi! Ai vrea sa te ia Sakura ca suvenir sau cadou de Craciun? Pentru Sakura: Iti vei cere scuze pentru ca i-ai spus lui Sasuke ca-l urasti?Daca da, cum? Ai de gand sa fugi acum ca stii si pe unde? Cat de mult il "urasti" pe Sasuke? |
| | | Anne Howard Chūnin
Sex : Localizare : Cine stie pe unde...in lume... Nr. mesaje : 900 Puncte : 1138 Reputatie : 96 Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea! Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Lun 04 Feb 2013, 11:03 | |
| Hey, am raspunsurile la intrebarile voastre...sper sa va placa:
RalucaGabor: De ce s-a enervat Saku asa tare doar pt ca Sasuke a zis ca nu trebuia sa o duca afara sau ce ca nu mai retin bine? Sakura: Ba reti foarte bine, doar ca eu m-am enervat pentru ca Sasuke nu stie decat de sa minta...pentru ca a spus ca are incredre deplina in mine...si nu stiu ce minciuni de ale lui...si apoi il aud cum spune ca nu ar fi trebuit sa aiva incredere...nu sti cum te simti cand persoana iub... adica vreau sa spun un prieten nu are incredere in tine, si te mai si minte pe deasupra... Sasuke:Stai...stai...stai...stai...ti-am spus ca-mi pare rau...si...stai, ce ai zis? Iubi...cum? Sakura: Ana, spunei lui Sasuke, c nu vorbesc cu el! My: Sasuke, Sakura nu vorbeste cu tine... Sasuke:Am auzit nu trebuie sa repeti... My:Gata...gata, mai avem si alte intrebari... Pentru Sasuke: Kate Uchiha:Tu chiar crezi ca poti darama un perete cu o tigaie? Eu n-am reusit, inca. Sasuke:Hey, eram disperat, nu stiam ca sa-i spun...macar am spus ceva....
Kate Uchiha:Din moment ce Sakura e ocupata sa asculte muzica, zi, cat de mult o iubesti? Sincer acum, minti cam mult ca s-o acoperi! Sasuke:Ei bine, de iubit o iubesc, cat de mult va las pe voi singuri sa va dati seama!
Kate Uchiha:Ai vrea sa te ia Sakura ca suvenir sau cadou de Craciun? Sasuke:Eu da, dar nu cred ca ea mai vrea! Pentru Sakura: Kate Uchiha:Iti vei cere scuze pentru ca i-ai spus lui Sasuke ca-l urasti?Daca da, cum? Sakura:EU??!Tot eu sa-mi cer scuze?!Imi pare nespus de rau, dar nu eu sunt cea care trebuie sa-si ceara scuze!
Kate Uchiha:Ai de gand sa fugi acum ca stii si pe unde? Sakura:Nu, mi-am promis ca nu voi mai fugi de cand am fos salvata atunci...plus ca...am...imi place aici!Na!Am spuso!
Kate Uchiha:Cat de mult il "urasti" pe Sasuke? Sakura:Nu stiu...dar v-am mai spus ce inseamna cand o fata "uraste" un baiat...asa ca va dati voi singuri seama... :>.<: |
| | | andreutza_cata13 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : bucuresti Nr. mesaje : 529 Puncte : 589 Reputatie : 50 Hobby-uri : să cânt şi să mă distrez cu pretenii mei :love:
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Mar 05 Feb 2013, 14:11 | |
| Hei se pare că am pierdut 2 capitole !! E bine că am ajuns însfârşit Mi.au plăcut la nebunie mai ales explicaţia Sakurei despre "te urasc!"-ul ei Acum întrebările: Pentru Sakura: -Ai de gând să îi spui brunetului ce simţi cu adevărat? - Vrei să-l rogi pe moş Crăciun să te mai ţină mai mult decât termenul stabilit? - Ce ai face dacă l-ai vedea pe sasuke în pericol? Pentru Sasuke: -De ce nu ai avut încredere în Sakura? Tu chiar credeai ca vrea să plece??? - Vrei să îi ceri tatălui tău, în cazul în care nu o s-o mai lase pe Sakura să stea, să pleci cu ea? -Cum ai reacţiona dacă ai intra peste saku in timp ce face duş? Cam atât sper să aduci next-ul curând şi dacă nu te superi să mă anunţi şi pe mine !! |
| | | Anne Howard Chūnin
| Subiect: Rapita de Mos Craciun Joi 21 Feb 2013, 20:57 | |
| Hey, am ajuns... Nu prea mai am asa multe commuri ca inainte... De ce? Sa raspund la intrebari: Pentru Sakura: -Ai de gând să îi spui brunetului ce simţi cu adevărat? Sakura:Am...nu cred ca o voi face prea curand... Sasuke:Da' de ce?Ce simti pentru mine? Sakura:Prostule... Sasuke:Aaa...Ana, m-a facut prost! :>.<: My:Si ce...nu are dreptate...?Glumesc... - Vrei să-l rogi pe moş Crăciun să te mai ţină mai mult decât termenul stabilit? Sakura:Nu pot sa fac asta...25 Decembrie a fost termenul final... - Ce ai face dacă l-ai vedea pe sasuke în pericol? Sakura:Pai...cred ca as...turba... Sasuke:Da...deci recunosti ca ti la mine? Sakura:Nu am spus asta... Sasuke:Dar se subaintelege... My:Ia nu mai intelege tu lucruri ca eu hoatarasc! Sakura: Mersi Ana! Pentru Sasuke: -De ce nu ai avut încredere în Sakura? Tu chiar credeai ca vrea să plece??? Sasuke:Eram speriat pe moment...nu era acolo, si nici la baie...si...of, nu am nici o scuza...sunt un prost! My:HAHAHA...NU! - Vrei să îi ceri tatălui tău, în cazul în care nu o s-o mai lase pe Sakura să stea, să pleci cu ea? Sasuke:Pai nu stiu...voi vedea eu...ei bine va las in suspans... -Cum ai reacţiona dacă ai intra peste saku in timp ce face duş? Sasuke: Ei bine ...(inervin eu:Sasuke taci!)Nu as fi asa de nesimtint...dar totusi... (intervin eu:TACI!!!!)Ok, scuze... :>.<: Hai sa trecem si la... Cpitolul 9 Am pus o melodie, una care ma oftica...pentru ca aceasi intrebare mi-o puneam si eu: Pana pleci cate ore mai ai? https://www.youtube.com/watch?v=G2eSImRCQk8 Doar ca nu ne-am vazut la cafea, si acasa la Mos Craciun...si eu nu stau cu telefonul, eu astept sa vina sa-si ceara ieratre...cumva mai deosebint, sa vad ca-i pasa macar... Nu stiu cat am stat sa ascult melodia pentru ca am adormit. Sasuke P.O.V. Prost!Prost!Prost!De ce n-am avut incredere?Acum ce fac...?STIU!!Fetelor la plac cadourile, nu? O sa-i iau ceva, si stiu si ce... Merg si eu sa ma culc, si nici nu apuc sa pun bine capul pe perna ca am si adormit... A doua zi de dimineata ma trezesc destul de greu, dar totusi ma trezesc. Merg si imi fac siesta si ma imbrac.Apoi merg spre camera Sakurei.Ea mai mult ca sigur doarme, asa ca iau o foaie si un pix si scriu un biletel.Apoi merg spre camera rozaliei. Cand ajung in dreptul usi, apas pe clanta usor.Intru in camera mergand pe varfuri. Rozalia statea in pat si dormea ca un ingeras. Ma aplec usor si ii pun la gat asazisul meu cadou, care nu era alt ceva decat un lantisor cu o floare de cires si un fulg de nea lipite.Nu ma intrebati de unde mi-a venit ideea, ca sunt genial! Apoi las biletul pe noptiera ei, pe bilet scria "Iarta-ma!" iar mai jos era semnat cu numele meu. Am mai stat sa ma uit putin la rozalie, si mi-am dat seama ca se trezeste. O, nu! Panica, panica, panica! Daca ma vede sunt mort.Nu mai am timp asa ca ma bag sub pat. Sakura P.O.V. Aaaaa !Ce bine am dormit.Ma ridic din pat si imi iau niste haine din dulap, apoi merg la baie. Cand sa intru la dus, parca aud usa...sau mi se pare mie? Hm...Ce e asta?Un lantisor!Un fulg de nea?E clar Sasuke! Imi fac dusul si siesta de dimineata, apoi ma imbrac. Cand ies din baie, dau cu ochii de un biletel."Iarta-ma?!"Sasuke! Iau si eu un pix si o hartie si scriu mare un "NU!" apoi ma semnez.Joci dur Sasuke?Lasa ca si eu pot! Am uitat ceva!ia din nou pixul si scriu: "P.S. Imi place lantisorul!"Apoi ies din camera si merg spre camera lui Sauke.Bag biletelul pe sub usa apoi bat la usa si fug repede in camera mea. Dupa cateva minute aud cum bate cineva la usa.Merg spre acesta si observ un biletel.Era de la Sasuke si scria:"Te rog iarta-ma!" Va dati seama ca raspunsul meu e NU!Si asa am continuat noi cu biletelele pana la ora 13 dupa-amiaza. Cand mie mi s-a facut somn si am adormit pana la ora 15.Cand m-am trezit am mers spre usa ca sa vad daca mai e vreun biletel de la Sasuke. Cand deschi usa, mai sa lesin. Nu era un biletel, era un morman mareeee de scrisori, care a cazut pe mine in momentul cand am deschi usa. Va vine sa credeti sau nu, eu am deschis toate scrisrile si le-am citit, si pe toate scria acelasi lucru:"Iarta-ma!" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Asta a fost dragii mei, am fost foarte trista pentru ca va trebuii sa port ochelari!!! Sper sa am mai multe commuri. Uitati melodia capitolului: https://www.youtube.com/watch?v=zcGBKXOg5bgSi cea de data trecuta: https://www.youtube.com/watch?v=Ha4SOA8pN2oImagini: Va si va |
| | | crisalex Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 951 Puncte : 1016 Reputatie : 77 Stare de spirit : Dezastru
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Joi 21 Feb 2013, 21:24 | |
| Buna ! Ms ca m-ai anuntat ! A fost foarte frumos ! Intrebari : ~ Sakura : O sa-l ierti pe Sasuke ? M. Nu ti-e milt de cate scrisori ti-a tirmis ? Te rog anunta-ma cand pui nextul ! |
Sex : Varsta : 28 Localizare : Oradea-Bihor acebook : Raluca Nr. mesaje : 583 Puncte : 647 Reputatie : 66 Hobby-uri : Mai multe :) Stare de spirit : Happy
| | | | Kate Uchiha Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In my own world acebook : Monica Nr. mesaje : 304 Puncte : 333 Reputatie : 33 Hobby-uri : Reading, Writing, Drawing Stare de spirit : din ce in ce mai bine
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Vin 22 Feb 2013, 08:59 | |
| Foarte dragut!! Deci fie ca vrea, fie ca nu Sakura va trebui sa il ierte pe Sasuke altfel va muri intr-o avalansa de biletele...hehehe...Glumesc, Sasuke n-ar face asta...sau da? Poate doar daca dupa ar trebui sa-i faca respiratie gura-la-gura care am impresia ca le-ar conveni amandurora. Oricum ar fi astept nextul!! |
| | | Rose Uchiha Academy Student
Sex : Localizare : Pe Terra acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 49 Puncte : 55 Reputatie : 6 Hobby-uri : Sa scriu fic-uri, sa ascult muzica... Stare de spirit : Cam distrata :))
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Mier 27 Feb 2013, 09:14 | |
| |
| | | Petala de cires Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Pe taramul suferintei. Nr. mesaje : 116 Puncte : 135 Reputatie : 17 Hobby-uri : Cititul ficurilor, la calculator, sportul, Stare de spirit : Noaptea, un calendar de vise si cosmaruri, iar ziua o neincetata prelungire de agonie ingrozitoare. Am simtit mereu ca imi lipseste ceva, si nu-ti inchipui de cate ori am batut drumul gandurilor pentu a-l gasi... Esti aici, ma privesti dar nu poti patrunde, te strig din nou si iar din nou, dar se pare ca nici ecoul nu mai aude. Si raman doar Eu si un Ecou asurzitor al sufletului!
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Mier 27 Feb 2013, 18:45 | |
| Frumos chiar imi place,abia astept nextul si te rog sa ma anunti cand pui nextul. Vreau sa vad daca Sakura il va ierta pe Sasuke sau nu. |
| | | Anne Howard Chūnin
| Subiect: Rapita de Mos Craciun Mar 05 Mar 2013, 10:29 | |
| Hey, am venit cu next-ul, vreau sa va spun ca am terminat acest fic, trebuie doar sa-l mai scriu si aic! Va urez spor la citit! crisalex:Sakura : O sa-l ierti pe Sasuke ? Sakura:Hm...mai bine va las sa aflati voi singuri din capitolul acesta.
Capitolul 10
Am luat o foaie si un pix si am scris un "Ma mai gandesc!" Totusi va dati seama ca n-am inima de piatra ca sa nu imi pese chiar deloc de biletele alea... Am dus scrisoarea la usa lui Sasuke si am batut.Am vrut sa fug in camera mea, dar simt cum cineva ma prinde de mana si im momentul urmator aveam corpul lipit de al persoanei respective. Ridic capul si vad ca era...da...cine putea fi daca nu chiar Sasuke? Eram atat de aproape unul de altul, si ne apropiam...ne apropiam...stai!In mana are un biletel cu "Iarta-ma si o fata de catelus!Ori cat de mult as vrea sa-l sarut...nu pot acum...sunt "suparata" pe el! Fug repede, smucindu-ma din bratele lui, si intru in camera mea inchizand usa.L-am lasat pe saracul Sasuke cu ochi-n soare! Am mai scris un biletel:"Te iert daca vi sa-ti ceri scuze in persoana!", am dus biletelul de data aceasta asigurandu-ma ca fug mai repede... Merg din nou in camera mea si nici bine nu apuc sa ma asez in pat ca usa se tranteste de perete si pe ea isi face aparitia Sasuke care tipa: -Iarta-ma! -Nu ai batut la usa, iesi si bate la usa! Iese Sasuke, si aud un ciocanit. -Oh, oare cine ar putea fi?Intra!Spun eu. Si il vad pe Sasuke cum intra si tipa: -Iarta-ma! -Nu tipa ca scoli lumea! -Iarta-ma!Spune el in soapta! -CE?Nu te aud!Spun eu mai sa ma pufneasca rasul. -Ticaloasa mica!Spune acesta apropiindu-se si apoi...incepe sa ma gadile! La un moment dat, dupa ce era sa lesin de ras, acest ridica capul si se apropia mai mult... Of, iar trebuie sa intrerup, am luat o perna si m-am razbunat pe el, l-am umplut de fulgi! Incepem amandoi sa radem, iar usa se deschide, pe ea intrand Mosu'. -Ce faceti aici?Spene Mosu' -Perna...era cam tare...spun eu. -Da...incercam sa le facem mai...moi, adaoga si Sauke. -Aaa...OK!Spune Mosu' apoi iese din camera noi rasufland usurati. -Deci mai ierti?Spune Sasuke. Sincer, m-ai atins cu scrisorile, deci, da, te iert!Spun eu. Apoi acesta sare pe mine la propriu lundu-ma in brate si strangandu-ma, ceranudu-si inca data scuze. Ridicam amandoi capul, si ne uitam unul in ochi celuilalt, imi placeau la nebunie ochi lui, erau asa de patrunzatori, un negru atat de intens, te pierdeai atat de usor in ei, iar ioesirea...ei bine nu aveau asa ceva. Ne apropiam...din ce in ce mai mult...nu trebuia sa ma opresc...simteam asta...un cm, si...o bataie in usa!AAA!Imi venea sa tip.Cine dr*cu o mai fi? Spun un "Intra" cu tragere de inima. Vad un spiridus care intra si spune: -Sakura, Mos Craciun a spus ca maine vei merge in sala scrisorilor. -Ok!Alt ceva?Spun eu. -A, da, Sasuke Mosul vrea sa te vada!Urmeaza-ma! Sasuke se ridica din pat si merge spre usa, si cand sa iasa, imi face cu ochiul, imediat ce usa s-a inchis perna a facut contact cu ea, da, exact, eu am aruncat-o...de nervi, de ce acum?De ce nu alta data, nu mai putea sa stea o secunda macar?Haaaa!Nu mi se poate intampla tocmai mie!De ce eu? Ia stai...stop cadru!De ce mi-a facut cu ochiul, avea ceva in ochi?Sau oare...chiar ma place si el?Totusi...sau a fost totul doar o joaca pentru el? Tot restul zilei tot ce am facut a fost sa-mi bat capul cu astfel de intrebari, cand intr-un final am adormit!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Asta a fost dragii mei!Acest capitol este unul dintre cele 17... Vreau mai multe comm-uri, nu mai e ca inainte... Capitol necorectat! Acum o poza:
Astept in cantinuare intrebarile voastre! Va dulce si spor la citit in continuare! |
| | | Ame. Genin
Sex : Localizare : Calea Lactee ^-^ acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 317 Puncte : 349 Reputatie : 34 Hobby-uri : multeeeee... Stare de spirit : Shiawasena :)
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Mar 05 Mar 2013, 12:40 | |
| |
Sex : Varsta : 24 Localizare : Pe taramul suferintei. Nr. mesaje : 116 Puncte : 135 Reputatie : 17 Hobby-uri : Cititul ficurilor, la calculator, sportul, Stare de spirit : Noaptea, un calendar de vise si cosmaruri, iar ziua o neincetata prelungire de agonie ingrozitoare. Am simtit mereu ca imi lipseste ceva, si nu-ti inchipui de cate ori am batut drumul gandurilor pentu a-l gasi... Esti aici, ma privesti dar nu poti patrunde, te strig din nou si iar din nou, dar se pare ca nici ecoul nu mai aude. Si raman doar Eu si un Ecou asurzitor al sufletului!
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Mar 05 Mar 2013, 17:32 | |
| VREAU NEXTUL FF REPEDE SI SA MA ANUNTI |
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Mar 05 Mar 2013, 22:07 | |
| ooooo ce dragutz ....ce pacat ca de cate ori erau laun pas sa se sarute ii intrerupea cineva ....si ce bine ca la iertat Saku pe Sasu ... am si eu o intrebare...Sasuke ia facut cu ochiul lui Saku pt.ca o place nu pt. ca ar vrea sa isi bata joc de ea nu??? ... cam atat ....spor la scris in continuare si sa aduci cat mai repede nextul.... ~Te Ceau~ |
| | | Kate Uchiha Genin
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Mier 06 Mar 2013, 08:39 | |
| Adorabil!!!! Esti un geniu in materie de fic-uri. Ce simpatici erau Sasuke si Sakura! Ce mai, astept nextul si te rog sa ma anunti si pe mine. Intrebare pentru Sakura : Cat de grea e asteptarea? Cat de mult vrei sa-l saruti pe Sasuke? Intrebare pentru Sasuke : Te-ai enervat ca va intrerupt spiridusul? Cat de mult vrei s-o saruti pe Sakura? |
| | | Rose Uchiha Academy Student
Sex : Localizare : Pe Terra acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 49 Puncte : 55 Reputatie : 6 Hobby-uri : Sa scriu fic-uri, sa ascult muzica... Stare de spirit : Cam distrata :))
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Mier 06 Mar 2013, 09:42 | |
| In sfarsit... Mi-a placut la nebunie acest capitol. Ma bucur ca Sakura l-a iertat pe Sasuke. Cat despre intrebari... cam aceleasi ca si Kate. Abia astept nextul si te rog sa ma anunti si pe mine. |
| | | shizne asahi Academy Student
Sex : Localizare : slobozia Nr. mesaje : 6 Puncte : 7 Reputatie : 1
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Mar 12 Mar 2013, 23:42 | |
| cand mai pui nexntul te rog ma anunti |
| | | Anne Howard Chūnin
| Subiect: Rapita de Mos Craciun Sam 16 Mar 2013, 16:42 | |
| Hei, am adus next-ul dupa un car de ani....Dar mai intai intrebarile: Intrebare pentru Sakura : Cat de grea e asteptarea? Cat de mult vrei sa-l saruti pe Sasuke? Sakura:Pff...nici nu-ti imaginezi...cat de greu poate fi...Si cat de mult vreau sa-l sarut....cred ca va dati si voi seama.... Intrebare pentru Sasuke : Te-ai enervat ca va intrerupt spiridusul? Cat de mult vrei s-o saruti pe Sakura? Sasuke: Da' bine inteles ca m-a enervat....mai aveam umpic si scoteam fum pe urechi... My: Nu ai voie poate povoci un incendiu... Sasuke: bine...bine...Iar de sarut.... Mai mult decat infinitul vreau asta.... My:Ododododo... Dulce....cred ca facem diabet... Sasuke ia facut cu ochiul lui Saku pt.ca o place nu pt. ca ar vrea sa isi bata joc de ea nu??? My:Eu nu stiu...intreabal pe el... Sasuke: Ce???Cine a spus ca imi bat joc de ea... Sakura:Eu... Sasuke:Deci asta crezi tu... Se vede cata incredere ai... Sakura:Nu....adica nu asta am vrut sa spun... Sasuke ... Sakura: Ma ierti te rog?(ochisori de catelus ) Sasuke: Bine... Sakura: My:Gata...ca mai avem si un capitol de postat azi...
A si unde e incadrat intre bare (/) sa stiti ca Sasuke gandeste asta, nu o spune cu voce tare... Capitolul 11
Sasuke P.O.V.
Il urasc pe tata!Nu putea si el sa mai astepte...?Un minut macar?Merg cu pasi lenti spre biroul tatei. In scurt timp dau de doua usi...bat la usa, in scurt timp auzind un "Intra!" hotarat. Apas pe clanta si intru in incapere.Tata imi spune s ma asez, iar eu fac in tocmai. Is roteste scaunul de birou pe care se afla 180 de grade, acum aflandu-se cu fata la mine. Deschide gura si incepe: -Sasuke...ce e cu tine?De cand a venit Sakura te porti ciudat... -Tata, n-am nimic, sunt bine...in plus a fost doar o data si... -De trei ori!ma intrerupe acesta. /Bine poate de cinci dar nu stii tu.../ -Nu am nimic, sunt doar putin agitat, adica....uita-te si tu!Mai avem o saptamana pana la craciun!Suntem deja in 18 Decembrie!Dupa Craciun o sa die totul ca inainte!/Asta pentru ca Sakura nu va mai fi aici, iar eu imi voi relua acelasi program plictisitor pe care il am de 16 ani!/ -Bine...sper sa fie asa....poti pleca!Imi spune intr-un sfarsit. Nu mi-a trebuit mai mult ca am si zbughit-o pe usa.Am pornit spre camera Sakurei.Apas usor pe clanta, si o observ pe aceasta in pat dormind ca un ingeras.Merg si ma asez incet pe marginea patului, si o sarut scurt si dulce pe frunte...Vreau sa ma ridic din pat, dar mana Sakurei ma opreste. -Nu pleca!Spene ea cu o privire de catelus.Si cum ar putea sa-i reziste cineva acelei priviri?Atat de dulce ca te topeste!Cred ca voi face diabet la cat de dulce poate fi. Am zambit si m-am asezat in pat.Am luat-o in brate si ea si8-a pus capul pe pieprul meu. Dupa vreo 5 minute a adormit din nou Iar acum am o singura problema...Cum plec fara sa o trezesc?Am analizat fiecare varianta in parte si am ajuns la o concluzie...va trebuii sa dorm aici! Asa ca am inchis oci si m-am lasat purtat in lumea viselor... A doua zi, de dimineata ma observ si o vad pe Sakura, dormea asa de linistita.Dar asta nu a durat mult pentru ca se trezeste.Am decis sa ma prefac ca dorm, sa vad ce face. Tin ochi intre-deschisi, iar aceste se trezeste, se ridica in fund sprijinidu-se in maini, si apoi se uita la mine atat de dulce.Se apropie de urechia mea si imi sopteste: -Frumoasa din padurea zapacita, trezeste-te! M-am ridicat brusc la auzul vorbelor ei, si am inceput sa o gadil. -Am inteles Cenusareasa!I-am raspuns eu la replica. Radea asa de tare ca putea trezi toata casa... Dupa un timp m-am oprit pentru ca nu mai avae aer...M-am apropiat de urechi ei si i-am soptit: -Imi mai spui vreodata asa? Ea o inspirat si a expirat si a raspuns: -Nu!Lasa ca am ceva mai bun....iti spun Floricel! Serios?!Florice?Am eu fata de floricel?Am inceput sa o gadil si mai tare...O sa o chinui asa pana imi va spune Sasuke... M-am oprit... -Acum...cum imi spui acum?Am intrebat-o. -Sasu... -Continua! o indemn eu. -Sasucel!Mi-a raspuns. Bine asta e pe departe porecla pe care o urasc cel mai mult!Am gadilat-o din nou, pana intr-un final cand ea a spus printre hohote: -Bine...bine...renunt! -Ai spus ceva...?O intreb eu. -Renunt!Iti spun Sasuke! Am zambit multumit de raspunsul primit. Ma apropiam de ea...iar ea nu parea sa se dea inapoi...eram atat de aproape ii puteam simti respiratia neregulata si bataile inimii care luasera razna, la fel ca si a mea...Distanta dintre noi era practic inexistenta...pana can...o bataie in usa distruge totul! M-a ascuns repede sub pat...nu puteam fi vazut acolo!Ca de obicei era un spiridus!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bine!Asta a fost!Astept commurile si intrebarile voastre in cntinuare! Melodia acestui capitol: https://www.youtube.com/watch?v=FgWowwU_zj4 Sa imi spuneti ce parere aveti despre ea!
Poze:
Continuarea acelui videoclip...
Sakura si Hinata
SasuSaku
Atat azi!Astept parerile si intrebarile! Va si va P.S. Va rog scrieti comentari mai lungi ca sa nu faceti spam si sa primiti ban!E spre binele vostru! |
| | | Ame. Genin
Sex : Localizare : Calea Lactee ^-^ acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 317 Puncte : 349 Reputatie : 34 Hobby-uri : multeeeee... Stare de spirit : Shiawasena :)
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Sam 16 Mar 2013, 19:49 | |
| Nu cred... Chiar asa mai Sasuke?! Nici un sarut?! Offf...cat am putut sa rad.... Floricel.....aaaaa..... Sakra...ai si tu niste idei..... geniale.... Iti multumesc ca m-ai anuntat si sper ca vei pune repede next-ul! Sunt foarte curioasa ce porecle ii mai gaseste Sakura lui Floricel(Sasuke)! Am si eu o inrebare pentru Sasuke: -Care din cele 3 porecle (Frumoasa din padurea zapacita,Floricel sau Sasucel) ti-a placut cel mai mult?! Fi sincer!! Spor la scris! |
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Sam 16 Mar 2013, 21:00 | |
| |
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Dum 17 Mar 2013, 18:51 | |
| Imi place foarte mult si astept continuarea sa ma anunti cand o pui ca-mi place prea mult. |
| | | PufarinaBhaa Academy Student
Sex : Localizare : Baww <3 Dincolo de Norii<3 acebook : SECRETTT >:) Nr. mesaje : 23 Puncte : 36 Reputatie : 3
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Lun 18 Mar 2013, 04:00 | |
| NEEEEEEEEEXXXXXXXXXXTTTTTTTT!!!!! E SUPER TARE!!! TU STI DE CAND URMARESC FICU?!?!?! ORICUM PUNE NEXT REPEDE SI POATE MA ANUNTI SI PE MINE ^.^
PENTRU SASUKE: Sasukinis, tu... nu vrei sa pleci cu Sakura in lumea ei, sa il lasi pe Mosulica in digerarea lui de scrisori??? |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|