Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Ce parere aveti despre Rapita de Mos Craciun? | E super genial, il iubesc! :x | | 85% | [ 35 ] | Hm...dragutel, dar nu-i cine stie ce... | | 12% | [ 5 ] | E o pierdere de timp, mai bine nu-l incepeai... | | 2% | [ 1 ] |
| Total voturi : 41 | | |
| Autor | Mesaj |
---|
Kate Uchiha Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In my own world acebook : Monica Nr. mesaje : 304 Puncte : 333 Reputatie : 33 Hobby-uri : Reading, Writing, Drawing Stare de spirit : din ce in ce mai bine
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Lun 18 Mar 2013, 08:12 | |
| Serios acum?? Floricel??!! Stiu o gramada de porecle pentru Sasuke, dar asta le-a intrecut pe toate. Si mai e si Frumoasa din padurea zapacita, care e demna de toate rasetele! Asta se cheama pura comedie!! Cam atat pentru azi... te rog sa ma anunti la next. Te dulce! |
| | | shizne asahi Academy Student
Sex : Localizare : slobozia Nr. mesaje : 6 Puncte : 7 Reputatie : 1
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Lun 18 Mar 2013, 11:41 | |
| |
| | | Anne Howard Chūnin
Sex : Localizare : Cine stie pe unde...in lume... Nr. mesaje : 900 Puncte : 1138 Reputatie : 96 Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea! Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...
| Subiect: Rapita de Mos Craciun Lun 08 Apr 2013, 11:30 | |
| Hey, scuzati intarzierea, dar am avut o gramada de probleme...Ca sa ma revansez, o sa incerc sa termin acest fic in vacanta de primavara, pentru ca deja am inceput unul nou, cu ceva mai multa descriere si ceva mai multa actiune...
saku_ra :-Care din cele 3 porecle (Frumoasa din padurea zapacita,Floricel sau Sasucel) ti-a placut cel mai mult?! Fi sincer!! Sasuke: Nici una...nu suport sa imi spua asa, am un nume cuun scop... Sakura: Sunt si frumoasa si desteapta... :> Sasuke: Si modesta... My: Terminat!Mai am intrebari... SasuSaku: Bine...
Raluca :D :Pentru Mos Craciun: L-ai lasa pe Sasuke sa plece cu Sakura daca el ti-ar cere asta?Daca de asta ar depinde fericirea lui?? Mos Craciun: Ei bine, la asta chiar nu ma asteptam...dar sincer Sasuke e fiul meu si daca asta si-ar dorii cu adevarat atunci ei i-as indeplinii dorinta fericit! Pentru Sasuke: Daca tatal tau ti-ar permite sa pleci cu Sakura ai pleca?? Sasuke: Nu depinde totul doar de tatal meu...depinde si de mine, adica mi-e foarte greu sa plec din locul asta...dar veti descoperii voi singuri...deja dezvalui prea multe... :>.<: Pentru Sakura: Ce ai face daca Sasuke ar putea veni cu tine? Cum ai reactiona? Sakura: Cred ca as sarii in sus de fericire...Daca ar venii cu mine as fi cea mai fericita...Dar stiu ca i-ar fi foarte greu sa isi paraseasca casa in care a trait 16 aproape 17 ani...
Si acum...pam pam pam...capitolul mult asteptat...
Capitolul 12
Sakura P.O.V.
Era un spiridus. -Sakura, pregateste-te, o sa mergi in sala scrisorilor. -Ok... -O sa merg sa-l anunt si pe Sasuke si... -Nuuuu...adica...nu lasa, ii spun eu! -Esti sigura...?Adica... -Da, da, suta la suta!Ii spun eu. -Ok!Mersi, esti foarte draguta! Ii zambesc, apoi paraseste camera, iar eu rasuflu usurata.Sasuke iese de sub pat si merge in camera lui pentru a evita un incident neplacut. Merg si eu sa imi fac un dus si la-mi spal patul.Picaturiile de apa se loveau frontal de corpul meu,iar mirosul florilor se cires imi invada narile.Nu prea mi-am dat seama dar am stat deja 15 minute in baie. Ma sterg cu un prosop,si ma imbrac,api imi usuc parul. Merg la usa lui Sasuke si bat.Eu ma uitam spre coridor, la un tablou,si nu mi-am dat seama ca tot bateam in usa,iar camd Sasuke a deschis usa,eu tot batea.Pana cand acesta m-a prins de mana si mi-a spus: -Ma doare! M-am trezit si eu din visare si mi-am dat seama ce tocmai faceam. -Scuze!Am spus eu mai mult pentru mine,desi sunt sigura ca Sasuke m-a auzit. Ne indreptam spre sala scrisorilor, iar cand ajungem, Sasuke imi spune sa nu ma sperii. -Oh, fi serios, cat de multe pot fi?! Cand am deschis usa am scos un "Wow!" pe gura.Erau o gramada de saci cu scrisori, plus incaun teanc urias,unde ridicam capul atat de mult ca sa ii vad varful, ca mai aveam putin si cadeam pe spate daca nu ma prindea Sasuke. Am mers spre un aparat ce sorta scrisorile, iar cand am ajuns, am luat o scrisoare si am deschis cu grija plicul... "Draga Mos Craciun, Eu ma numesc Yuko si am 6 ani, iar de Craciun, mi-asi dorii ca mami si tati sa petreaca mai mult timp cu mine, pentru ca mereu ma lasa cu doica si nu ii vad decat de 2 ori pe an. Ata imi doreac de Craciun. Te iubesc Mos Craciun!" Cand am citit cuvintele asternute pe hartie deja imi dadeau lacrimile, stiu cum e sa nu-ti ai parintii aproape, dar acum imi convine asta,nu as vea sa stau cu ei pe cap... -Sakura, plangi?!Ma intreaba Sasuke. -Nu...Mi-a intrat praf in ochi! Acesta ridica o spranceana si spune ironic: -De unde praf aici?! -Am spus praf....?Vroiam sa spun ca...imi tanspira ochii...e cald aici... -Nu zau?!Ochi nu transpira! -Pfff...spune asta ochilor mei...!Oh, uite!Ce intreresant...scrisori, hai sa mergem! Serios...serios Sakura?! Praf?! Vechia scuza? Transpira ochi?! Da...nu avut ce spune pe moment,da totusi...transpira?! Restul zilei l-am petrecut examinand scrisori, si unele erau chiar reusite,altele mai putin... Dar in principiu, am o mare problema, am nevoie de un doctor...pentru ca au inceput sa imi placa sarbatorile, in special Craciunul... Dupa ce am termibat cu scrisorile,Sasuke m-a luat si mi-a spus ca vrea sa-mi arate ceva. M-a dus intr-o incapere mare unde se aflau niste animale ciudate cu coarne. -Sasuke, astia sunt cerbi?! -Nu, Sakura,sunt reni! Pivirea mi-a fost atrasa de unul din reni,care avea nasul rosu. -Sasuke, bietul ren,e racit, nu vezi ca are nasul rosu?! -Nu e raci Sakura, e Rudolf, asa e nasul lui. M-a ridicat in brate,si m-a pus pe ren, cu toate ca eu strigam: -Nu!Sasuke nuuuuuuu!! Imediat ce m-a pus pe ren, acest a inceput sa alerge si sa se agite.Ei bine, asta a fost dragilor...Sper sa termin ficul, si astept intrebariile voastre! Am cateva imagini... Melodia acestui capitol: https://www.youtube.com/watch?v=AqGd5eo3ZSoAtat, astept comm-urile si intrebarile voastre! Spor la citit in continuare!!! P.S. Imi cer scuze pentru greselile de orografie...l-am scris mai intai pe telefon, chiar daca l-am mai corectat eu, e posibil sa mai fie pe aici pe acolo o greseluta! |
| | | Raluca :D Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Oradea-Bihor acebook : Raluca Nr. mesaje : 583 Puncte : 647 Reputatie : 66 Hobby-uri : Mai multe :) Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Lun 08 Apr 2013, 12:30 | |
| |
| | | crisalex Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 951 Puncte : 1016 Reputatie : 77 Stare de spirit : Dezastru
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Lun 08 Apr 2013, 13:29 | |
| Buna! Mi-a placut nextul foarte mult! Faza cu,,Imi transpira ochii'' a fost mortala! Sasuke a pus-o pe Sakura pe ren, vreau sa vad ce se intampla... ,,Renul a racit'' ce tare Sakura! Astept cu nerabdare nextul si sper repede! Anunta-ma cand pui nextul ;n-am primit mesajul de la capitolul acesta, dar cred ca o sa-l primesc, sau poate am intrat eu inainte sa ma anunti tu. Te dulce ! |
| | | Ame. Genin
Sex : Localizare : Calea Lactee ^-^ acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 317 Puncte : 349 Reputatie : 34 Hobby-uri : multeeeee... Stare de spirit : Shiawasena :)
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Lun 08 Apr 2013, 14:26 | |
| |
| | | XPuppet Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Departee de realitate acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 54 Puncte : 70 Reputatie : 6 Hobby-uri : Music is my life Stare de spirit : Alta lume...alta era...pentru prostii care spera ! Viatza e nedreapta !
| | | | Anne Howard Chūnin
Sex : Localizare : Cine stie pe unde...in lume... Nr. mesaje : 900 Puncte : 1138 Reputatie : 96 Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea! Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...
| Subiect: Rapita de Mos Craciun Mar 09 Apr 2013, 11:43 | |
| Hei, azi am adus capitolul urmator...dar doar 4 comm-uri?! Poate nu am asteptat destul, dar eu ori cum va anunt pe toti cei pe care i-am anuntat ieri, un plus find crisalex... Scuze Cris(sper ca pot sa-ti zic asa) cred ca am sarit peste comentariul tau... Dar azi nu se mai repeta! XPuppet multumesc pentru cuvintele de bine! saku_ra si Raluca :D va multumesc si voua pentru ca imi cititi in cotinuare ficul! Azi nu avem intrebari... Asa ca nu va mai retin si va las sa cititi...
Capitolul 13
-Sasuke!!!!Ajutor!!! -Stai...stai calma! Sigur,calma!Renul ma arunca in sus iar eu incep sa tip, iar in urmatorul moment eram in bratele lui Sasuke. -Vrei sa fac infart?!Era sa mor! -N-ai murit!Te-am prins eu! M-a lasat jos iar Rudolph a venit la noi. -De ce ai fost asa violent cu ea?! Intreaba Sasuke. -M-a lovit cu piciorul-n burta! Spuse Rudolph. -Aaaaaaaa...Sasuke renul vorbeste!! -Da...Normal ca vorbeste! -Nu-i adevarat!Nu te-am lovit! Spun eu. -Sasuke, pe cine o sa crezi?! Pe fetiscana asta, sau pe mine?! Mai sti cand ne jucam afara si stateai in spatele meu si eu te aruncam in cap in zapada?! Zice Rudolph. -Da, da mai stiu, si asta ma face sa o cred pe ea! -Nerecunoscatorule!Cate cadouri am mancat pentru tine, sa stea Mosu' mai mult acasa... -Alea erau cadourile mela! Spuse Sasuke. -Eh...Nici macar n-aveau gust bun! Inseamna ca erau jucarii urate! Ar trebuii sa imi multumesti! -Mda...da sigur...Sa mergem Sakura!Ma indeamna Sasuke. Acum ne indreptam spre o alta camera necunoscuta mie. Cand am ajuns acolo si usa s-a deschis am vazut o sanie gigantica, cu clopotei in parti. -Wow! Am exclamat eu. -Hei ,urca putin! Ma indemnat Sasuke. M-am urcat in sanie şi...am tipat! -Ce?!Ce e?! Intreaba Sasuke panicat. -Uite ,se misca! -Nu se misca!Nu sunt renii inhamati! -Dar...pluteste! Spun eu. -Da, e prinsa in tavan Sakura! Am tipat din nou. -Ce mai e acum?! Intreaba Sasuke. -Mi-e frica...daca (,) cade sania şi mor?! -Sakura, e la o distanta de 2 centimetri de sol! -A...Da?!N-am observat! Pana la urma am coborat din sanie, e deja ora 8 seara. Am mers in camera mea si mi-am facut o baie de vreo 2 ore, in timpul careia m-am relaxat comlet, dupa ce m-am indurat si am iesit din baie, m-am imbracat intr-o pijama roz, formata din: o pereche de pantaloni scurti pana la genunchi si un tricou ce era putin mai sus de talia pantalonului. Pe la 23 nu aveam somn, pentru ca dupa cum stiti, eu iarna nu dorm! Am mers in fata camerei lui Sasuke si am batut la usa. Usa s-a deschis iar in prag statea chiar Mr. Saske, acesta m-a invitat in camera, iar eu am intrat si m-am asezat pe pat. -Sasuke, nu pot sa dorm, spune-mi o poveste! -A fost o data ca niciodata... si au trait fericiti pana la adanci batraneti, sfarsit! -Hm...interesanta poveste, dar ai uitat continutul! -Nu vrei mai bine sa vezi un film?! -Bine...
Sasuke P.O.V.
Era intinsa in pat,eu cautam de 20 de minute un DVD cu un film pe care nu il gaseam...dar in cele din urma l-am gasit, era in dulapul cu DVD-uri, cum de nu am cautat acolo?! Cand sa pun filmul, m-am uiat la Sakura. Aaaa! A adormit?! Serios?! Dupa cat m-am chinuit sa gasesc filmul... Dar nu puteam fi suparat...dormea prea frumos.M-am asezat pe fotoliu si m-am uitat la ea pana am adormit. A doua zi de dimineata m-am trezit si am constatat ca Sakura nu mai era.Am mers si mi-am facut um dus si m-am imbracat, dupa ce am mancat am iesit din camera si m-am indreptat spre camera Sakurei. Am batut la usa, Sakura deachizand usa cu un zambet pe fata, am invitat-o la o plimbare prin cladire, iar ea nu mi-a refuzat.
Sakura P.O.V.
Mergeam cu Sasuke pe coridor cand o camera mi-a atras atentia. L-am tras pe Sasuke de mana si am intrat in camera respectiva inchizand usa. -Sakura,ai inebunit?!Asta e camera camera lui Itachi, nu avem voie aici! -Doar ne uitam putin,atat! Nu facem nimic rau! Am inceput sa cotrobaim prin toate lucrurile, in CD-uri, in haine, pana am ajuns la carti, avea o biblioteca cu carti, una gigantica, am luat una din carti pe care era desenata o inimioara, si din senin s-a deschis o usa in perete. Am deschis-o si am intrat intr-o camera, una ciudata daca ma intrebi pe mine. "Wow!" In acea camera erau....
Imi pare rau ca iar am inceput cu Sakura P.O.V. , Sasuke P.O.V. dar altfel nu se putea... Capitolul urmator o sa fie la fel daca nu, mai amuzant ca acesta...Cred ca l-as numii...Secretul lui Itachi Stiu ca va las sa fierbeti in suc propriu... Sper sa am mai multe comm-uri pentru ca daca nu, nu o sa mai pot posta capitolele in fiecare zi, pentru ca nu pot avea parerea tuturor... Asa ca sper sa puneti intrebari personajelor si sa va spuneti parerea legata de acest capitol si nu nu mai...
Melodia capitolului...https://www.youtube.com/watch?v=lcQwbyRZcxs
Nu prea mai am imagini legate de craciun asa ca...sper sa nu o mai fi pus pana acum...
|
| | | crisalex Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 951 Puncte : 1016 Reputatie : 77 Stare de spirit : Dezastru
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Mar 09 Apr 2013, 13:03 | |
| Prima! Ms ca m-ai anuntat! Capitolul a fost foarte interesant si amuzant! Faza cu renul a fost super! Apoi faza cu sania... M-ai lasat in suspans, ce au gasit in camera lui Itachi? Astept nextul si te rog anunta-ma cand il pui! Te dulce! Acum intrebari: Pentru Sakura:~ Este adevarat ca l-ai lovit pe Rudolph in burta? Il iubesti pe Sasuke? Pentru Sasuke:~ Ii vei spune Sakurei ca o iubesti? Ce vei face cand Itachi va afla ca ai fost in camera lui? |
| | | Ame. Genin
Sex : Localizare : Calea Lactee ^-^ acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 317 Puncte : 349 Reputatie : 34 Hobby-uri : multeeeee... Stare de spirit : Shiawasena :)
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Mar 09 Apr 2013, 13:06 | |
| |
| | | kidutz_pitiik99 Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Mioveni acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 152 Puncte : 158 Reputatie : 4 Hobby-uri : Traim Periculos!!!! Stare de spirit : Nebunatica :x
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Mar 09 Apr 2013, 13:29 | |
| Ei bine ador ficul tau! Sasuke si Sakura se potrivesc de minune! Dar o sa ii desparti cand va veni Craciunul? Si ne omori cu suspansul tau! Care era secretul lui Itachi? Ce se ascundea in camera aia? Cum spuneam imi place mult ficul tau si deasemenea ideea. Deabia astept sa pui next-ul si te-as ruga daca poti sa ma anunti si pe mine cand pui urmatorul capitol. Succes in continuare! Te pup Papa |
Sex : Varsta : 28 Localizare : Oradea-Bihor acebook : Raluca Nr. mesaje : 583 Puncte : 647 Reputatie : 66 Hobby-uri : Mai multe :) Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Mar 09 Apr 2013, 13:31 | |
| |
| | | XPuppet Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Departee de realitate acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 54 Puncte : 70 Reputatie : 6 Hobby-uri : Music is my life Stare de spirit : Alta lume...alta era...pentru prostii care spera ! Viatza e nedreapta !
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Mar 09 Apr 2013, 14:33 | |
| |
| | | Petala de cires Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Pe taramul suferintei. Nr. mesaje : 116 Puncte : 135 Reputatie : 17 Hobby-uri : Cititul ficurilor, la calculator, sportul, Stare de spirit : Noaptea, un calendar de vise si cosmaruri, iar ziua o neincetata prelungire de agonie ingrozitoare. Am simtit mereu ca imi lipseste ceva, si nu-ti inchipui de cate ori am batut drumul gandurilor pentu a-l gasi... Esti aici, ma privesti dar nu poti patrunde, te strig din nou si iar din nou, dar se pare ca nici ecoul nu mai aude. Si raman doar Eu si un Ecou asurzitor al sufletului!
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Mier 10 Apr 2013, 12:56 | |
| Foarte,foarte,foarte frumos capitolul chiar imi place adu cat mai repede nextul si sa ma anunti cand il pui. Intrebari pentru personaje: Intrebare pentru Sakura: Ce ai face dupa ce ai pleca de la Mos Craciun? Iti vei aminti de Sasuke sau nu? Intrebare pentru Sasuke: Tu ai lasao pe Sakura sa plece inapoi acasa? O iubesti pe Sakura cu adevarat? |
| | | Kate Uchiha Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In my own world acebook : Monica Nr. mesaje : 304 Puncte : 333 Reputatie : 33 Hobby-uri : Reading, Writing, Drawing Stare de spirit : din ce in ce mai bine
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Mar 16 Apr 2013, 10:25 | |
| Scuze ca am uitat sa trec pe aici si inca doua capitole consecutive...... Eh, uite ca ma revansez! Cele mai super capitole din lume! Rudolf e atat de amuzant incat uiti ca e ren. Sau cerb? Sa ne lumineze Sakura! Deci, acum te-ai intrecut pe tine insati cu comedia! Te rog sa ma anunti la next. Te dulce. Spor la scris! Ja ne! |
| | | Anne Howard Chūnin
| Subiect: Rapita de Mos Craciun Vin 19 Apr 2013, 16:55 | |
| Acum intrebari: Pentru Sakura:~ Este adevarat ca l-ai lovit pe Rudolph in burta? Sakura: Nici de cum! Nu am facut asa ceva!Pot sa jur! Rudolph:Ba da! Sakura: Minti!Acum inteleg de ce ai nasul rosu! Rudolph Sakura:Oh...imi pare rau...nu am vrut...adica,,, My:Gata...Rudolph nu te mai preface, stim ca minti! Il iubesti pe Sasuke? Sakura: Cred ca am raspuns la intrebarea asta de 100 de ori... Sasuke: Dar lasa ca nu strica 101...Deci...?! Sakura: Help! My:Gata Sasuke...e evident... Sakura: Nu si pentru mine... My:Nu trebuie pentru tine, si pentru fani! Pentru Sasuke:~ Ii vei spune Sakurei ca o iubesti? Sasuke: Nu prea curand... Ce vei face cand Itachi va afla ca ai fost in camera lui? Sasuke: Dezvalui detalii importante...O sa aflati voi singuri in curand...
Am niste intrebari: Pentru Sakura: Cum ai putut sa adorimi cand saracutul de Sasuke s-a chinuit sa dea de DVD-ul ala? Sakura:Asta a facut??Nu aveam ce sa fac...nu a fost intentionat! Sasuke esti suparat pe mine? Sasuke:Pai... Sakura: Sasuke: NU! Pentru Sasuke - Ce vei face dupa plecarea Sakurei? Sasuke: Nu stiu...o sa mai intorc la viata mea plictisitoare... -Sau te-ai gandit sa pleci cu ea? Sasuke:Nu stiu inca...dar e foarte greu! 1. Pentru Sakura: Unde ai plecat inainte de trezirea lui Sasuke ? Sau mai bine zis de ce ? Nu puteai sa ramai pana se trezeste ?Ar fi fost asa draguutz Sakura:Tu glumesti?Aveam nevoie la baie, trebuia sa fac un dus, si mai ales ca ma simteam vinovata ca eu am dormit in pat, iar bietul baiat pe fotoliu!Nu puteam sa-l privesc in ochi! 2. Pentru Sasuke: Tu l`ai dresat pe Rudolph ? Sau e caracterul lui specific ? Sasuke:Nu...a invatat de la Itachi...Saracul ren... :>.<: Intrebare pentru Sakura: Ce ai face dupa ce ai pleca de la Mos Craciun? Iti vei aminti de Sasuke sau nu? Sakura: Ma voi intoarce acasa, fireste...legat de Sasuke...nu stiu, cred ca voi uita totul fie ca vreau fie ca nu... Intrebare pentru Sasuke: Tu ai lasao pe Sakura sa plece inapoi acasa? Sasuke:Stiu ca ii e dor de prietenii ei, si ca vrea acasa, asa ca nu o pot obliga sa ramana...e decizia ei... O iubesti pe Sakura cu adevarat? Sasuke:Din toata inima!
Acum...va multumesc pentru intrebari!Va iubesc!!! Am si eu un nou fic, care se numeste Habar n-ai ce e iubirea! si eu cred ca e la fel, daca nu chiar mai reusit ca acesta, chiar daca e ceva mai profund, are in continuare comedie...Lupul isi schimba blana, dar naravul ba! Asa ca acum am capitolul urmator...Enjoi!
Capitolul 14
Erau...iepurasi de plus!Iar pe perete scria "Colectia secreta de iepurasi a lui Itachi"!WTF??! -Sasuke?!Ce e asta? -Colectia secreta de iepurasi a lui Itachi...Nu cred ca tata va fi prea incantat... -De ce? -Ei...el si unchiul iepurila nu se inteleg prea bine...Plus ca de cate ori venea aici, il tragea de urechi pe Itachi, ca sa i le faca ca ale lui, de aia are Itachi acum urechi de magar! -Iepurasul de Paste?Ciudat...Mai bine am pleca, deja imi da fiori! Am iesit din camera si pe coridor am dat nas in nas cu Itachi. -Ce faceti aici?Ati intrat in camera mea? -Nu!Spune Sasuke. -Da, de ce, nu aveam voie?Spun eu relaxat, dar nu m-am gandit prea mult. -Ah!Sa-su-ke!.Ce ati vazut mai exact?Spune Itachi. -Nimic!Spune Sasuke. -Ceva moale si pufos...spun eu. -Perne?!Intraba Itachi. -Nu, colectia ta secreta de iepurasi...!Raspund eu. -Sasuke!Zice Itachi nervos. De dupa colt apare Mosu'. -Inca mai ai colectia aia de iepurasi, Itachi? -Nu...tata, nu o mai am!Nu-i asa Sasuke? -Asa e, tata! L-am salvat pe Sasuke de acolo sub pretextul ca trebuie sa ma ajute cu ceva...Am ajuns in camera mea unde am inceput sa radem si sa vorbim... -Iti vine sa crezi ca mai sunt 2 zile pana la Craciun, Sasuke? -Nu...ce repede a trecut timpul! -Mai sti cand ne-am intalnit prima data?Primele cuvinte despre tine in capul meu au fost injuraturi... -Serios?! -Nu!Doar glumeam!Dar acum serios, nu vreau sa plec, adica m-am obijnuit cu toata agitatia de aici, si in plus, tu...nu o sa te mai vad!Ii spun trista. -Voi rezolva eu cumva! -Promiti?Intreb eu intindand degetul mic. -Promit! Si imi stange degetelul cu degetul lui mic. Apoi ne-am imbratisat.Cat il pot iubii eu pe baitul asta, si la propriu si la figurat.Va vine sa credeti sau nu, m-am culcat…maie e Ajunul Craciunului, si chiar vreau sa fiu odihnita.Am si o surpriza pentru Sas’ke…un cadou…e secret docamdata, dar aflati voi maine!Am adormit imbratisati, cred ca pentru ultima oara…Sau oare ma insel? A doua zi m-am trezit si am sarit din pat. -Trezireeeea!Hai sus!E Ajunul Craciunului!Sasuke si-a pus perna in cap si mi-a spus: -Chiar trebuie? -Dap!Raspund eu rapid.Hai, daca nu vrei sa iau apa!Mi-a continuat eu fraza. S-a ridicat rapid si mi-a raspuns: -Gata, gata!Sunt treaz! Asa rezolv eu treaba, am zambit satisfacuta de raspunsul primit.Mi-am luat haine si am intrat in baie, iar in 10 minute am iesit spalata, imbracata si gata de o zi speciala.Sasuke nu mai era pe pat.Sunteti curios ice cadou am pentru Sasuke?Ei bine, veti afla curand pentru ca acum il voi da.Mi-am luat trusa de machiaj si am mers pe varfuri la el in camera, dormea linistit pe pat.Muhahahaha…nu pentru mult timp! M-am apropiat si i-am facut un machiaj de toata frumusetea!Apoi am mers in camera mea si am asteptat ca frumoasa din padurea adormita sa se trezeasca…
Sasuke P.O.V.
M-am ridicat din pat si am mers pe hol, iar pe drum am dat de tata care mi-a spus razand: -Baiete, stiu ca mama ta a vrut mereu o fata, dar nici chiar asa… Apoi s-a indepartat lasandu-ma in ceata…CE?!Deci official tata e un ciudat… Mi-am continuat drumul si am dat de Itachi care cand m-a vazut, a inceput sa rada ca disperatul tinandu-se de burta. Bine!Acum chiar sunt confuz.Ce naiba au toti azi?E cumva 1 Aprilie si nu stiu eu? -Sa-se-ke…!A reusit sa spuna Itachi printer hohote de ras…
Bine, asta a fost azi! Astept la fel de multe intrebari pentru personaje ca si azi.Scuzati intarzierea… Va astept la ficul meu Habar n-ai ce e iubirea! Va urez spor la citit in continuare!!!Imagini: Sper sa nu le mai fi pus!Va |
| | | anne_marie1757 Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Romania,Galati acebook : anne stan Nr. mesaje : 53 Puncte : 69 Reputatie : 2 Hobby-uri : desen...cantat...love:x Stare de spirit : happy!!
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Vin 19 Apr 2013, 17:12 | |
| Cred ca am murit si am ajuns in rai...mai bine spus la Mos Craciun!Pur si simplu iti ador ficul!Daca nu pui nextul mai repede ma supar ...glumeam Sa ma anunti cand pui capitolul urmator!! Te si spor la scris in continuare! |
| | | crisalex Chūnin
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Vin 19 Apr 2013, 18:14 | |
| |
| | | Ame. Genin
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Vin 19 Apr 2013, 20:59 | |
| |
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Vin 19 Apr 2013, 22:24 | |
| |
| | | kidutz_pitiik99 Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Mioveni acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 152 Puncte : 158 Reputatie : 4 Hobby-uri : Traim Periculos!!!! Stare de spirit : Nebunatica :x
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Vin 19 Apr 2013, 23:09 | |
| Ei bine foarte amuzant capitoulu!!:)) Sa ma anunti cand pui next-ul! Te pup Papa |
| | | • Schweppes • Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Who cares ?! Nr. mesaje : 381 Puncte : 445 Reputatie : 52 Hobby-uri : Leneveala :3 Stare de spirit : Supravietuiesc
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Sam 20 Apr 2013, 01:09 | |
| Buna ! Iti citesc ficul de azi de pe la pranz si acum l-am terminat Nu m-am lasat :>: E o idee originala si vreau sa vad cum va fi despartirea, daca va fi o despartire. Ai un fic extraordinar si amuzant Abia astept sa ma anunti si pe mine la urmatorul capitol, asta daca nu e prea mare deranjul Te si spor la scris in continuare |
| | | Ili-chan Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 148 Puncte : 215 Reputatie : 57 Hobby-uri : I am too lazy for this world... Stare de spirit : I am not OK, but it's OK
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Dum 21 Apr 2013, 22:22 | |
| Hey! Scuze ca nu am mai trecut de atat timp pe aici, dar nu am mai avut cand. Imi place foarte mult capitolul, a fost unul amuzant de asemenea. Anunta-ma cand pui next. |
| | | Kate Uchiha Genin
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Lun 22 Apr 2013, 09:30 | |
| Vai, tu, comedianto!!! Pai si mama ar vrea doi baieti cand eu nu ma ridic din fata PC-ului sa sterg praful, dar.... Sa recunoastem ca tot eu sunt mai pretioasa! Si modeasta, cum se spune pe la mine prin clasa... Asa, pai, eu mai vreau o sora asa ca il poti trimite pe Sasuke aici, asa, cadou de... Paste! Sa iti dau adresa?! Ok, hai ca o sa fac o criza de ras daca nu ma opresc, deci... Mersi ca m-ai anuntat si te rog fa-o si data viitoare. Te dulce! Spor la scris! Sayonara! |
| | | Petala de cires Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Pe taramul suferintei. Nr. mesaje : 116 Puncte : 135 Reputatie : 17 Hobby-uri : Cititul ficurilor, la calculator, sportul, Stare de spirit : Noaptea, un calendar de vise si cosmaruri, iar ziua o neincetata prelungire de agonie ingrozitoare. Am simtit mereu ca imi lipseste ceva, si nu-ti inchipui de cate ori am batut drumul gandurilor pentu a-l gasi... Esti aici, ma privesti dar nu poti patrunde, te strig din nou si iar din nou, dar se pare ca nici ecoul nu mai aude. Si raman doar Eu si un Ecou asurzitor al sufletului!
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Lun 22 Apr 2013, 18:58 | |
| Am ajuns si eu si ca deobicei raman uimita la cate imaginatie ai abea astept nextul si sper sa vina mai repede. Intrebari pentru personaje: Imi pare rau nu am, nu am nici una. Sa ma anunti incontinuare cand pu nextul. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|