Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Subiect: Re: Aaaa , un mic AMV Lun 17 Dec 2012, 16:20
Buna. :) Imi place mult de tot acest AMV, este reusit. Nu este primul, nu? Adica se vede ca stii cum sa imbini diferite secvente intre ele, fara sa para ciudat, fara sa para trunchiat videoclipul, iar melodia se potriveste de minune cu cadrul. In concluzie, sper sa mai postezi, daca vei mai face ceva de genul asta.
P.S.: O sa iti mut videoclipul in sectiunea de Creatii, la Arta vizuala, videoclipuri proprii. :)
Maw Genin
Sex : Nr. mesaje : 176 Puncte : 214 Reputatie : 6
Subiect: Re: Aaaa , un mic AMV Lun 17 Dec 2012, 20:59
Este al doilea :> Ma bucur ca iti place :d si e bine ca a fost mutat xD
KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
Subiect: Re: Aaaa , un mic AMV Mier 26 Dec 2012, 12:31
Si mie imi place. Ti-a iesit foarte bine! Astept sa vad ce ne mai pregatesti
Deea. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
Subiect: Re: Aaaa , un mic AMV Mier 26 Dec 2012, 21:37
Imi place amv-ul tau:X. E frumos si reusit :X. Pentru o incepatoare este chiar bine ^^. Astept sa mai postezi :X. Te pupa Deya *:
PhenomenaL Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Nu stiu :D Nr. mesaje : 76 Puncte : 100 Reputatie : 6 Hobby-uri : AMV ; Music ;
Subiect: Re: Aaaa , un mic AMV Joi 03 Ian 2013, 11:12
Destul de bun ;) Dar nu se prea potriveste muzica cu imaginile
Maw Genin
Sex : Nr. mesaje : 176 Puncte : 214 Reputatie : 6
Subiect: Re: Aaaa , un mic AMV Mier 09 Ian 2013, 16:36
Ehm...nu se potrivesc? Cum asa? Citez : "iar melodia se potriveste de minune cu cadrul" Si nu este singurul , cumva ai lasat comentariu fara sa fii atent la el sau nu stii engleza? Oricum , asta e parerea ta.
Spoiler:
gresita
Ale-chan S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acasă. Nr. mesaje : 2932 Puncte : 3922 Reputatie : 160 Hobby-uri : Dormitul. Stare de spirit : I will find you in the darkness.
Subiect: Re: Aaaa , un mic AMV Dum 05 Iul 2015, 14:34
Bun! Pentru un începător este destul de bun! Îmi place cum ai combinat imaginile și că te-ai strădui să iasă ceva. Ce să mai, te aștept cu alt AMV.