Deci, de multa vreme sunt fana a seriilor Full Metall, iar Panic si Panic Fumoffu au fost so asdfghjkl m-am gandit sa aduc in vorba monente romantice dintre cei doi protagonisti. Daca stau sa ma gandesc Chidori and Sousuke sunt doi mari orgoliosi insa se potrivesc ca mine si inghtata. My OTP.
Momentele mele favorite au fost:
1. Episodul 13 (Second Raid): Cand Souske a sarit pe tipa aia si i-a prins Chidori si a vrut sa-l bata cu pantoful. A inceput sa planga la pieptul lui. Souske a incercat sa o ia in brate, dar au aparut colegele lor. Aaaa spargatoare de petrecere. :)))
2. Episodul 6 (Second Raid): Cand Chidori s-a angajat sa-l tunda pe Souske. Desi era prima data, dar i-a reusit, iar partea amuzanta a fost cand Chidori s-a aplecat sa il tunda-n fata si el se holba, mult spus, la bustul ei. Partea romantica a fost cand el a adormit si ea se uita de foarte aproape la buzele lui gata gata sa le sarute, dar s-a oprit brusc si l-a trezit sa-l spele pe cap. Din nou orgoliul.
Acestea au fost momentele mele romantice favorite din FMP. <3 Care sunt ale voastre? :o3