Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
O mica sugestie  Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
O mica sugestie  Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

O mica sugestie

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Danielle
Sensei
Sensei
Danielle

Merite deosebite :

O mica sugestie  J5fdba

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3450
Puncte : 4339
Reputatie Reputatie : 245

O mica sugestie  Empty
MesajSubiect: O mica sugestie    O mica sugestie  I_icon19Vin 21 Dec 2012, 12:26

Buna, dragilor! a hug M-am gandit si as vrea sa va propun un "DEBATE CONTEST". Desigur, acesta ar fi inclus la categoria Concursuri si, asa cum spune si titlul, este un concurs de dezbateri organizat pe o perioada de timp si pe un anumit subiect.
Ma gandesc ca s-ar putea organiza in fiecare luna un asemenea concurs, sau chiar pe o perioada mai scurta. Subiectul va fi aleasa de cel/cea care se va ocupa de acest concurs, inscrierile facandu-se timp de cateva zile. Apoi, participantii se vor imparti in doua tabere, PRO si CONTRA subiectului dezbatut. Se vor posta argumentele de catre membrii in contradictoriu. Adica: un membru al echipei pro va aduce un argument, iar alt membru al echipei contra va aduce un contraargument. Un juriu va desemna echipa castigatoare, in functie de argumentele aduse de fiecare membru al celor doua tabere. Cei care vor avea argumente mai solide vor fi desemnati castigatori. Nu stiu daca vor exista premii sau nu, dar acest lucru il veti decide dumneavoastra daca imi luati in calcul propunerea. Desigur, participantii trebuie sa respecte regulile forumului nostru, adica sa nu jigneasca alti membrii, sa nu aduca argumente rasiste sau sa foloseasca un limbaj neadecvat.
Aceasta este propunerea mea pentru un nou concurs pe forum, care ne va ajuta pe toti sa ne dezvoltam creativitatea si cultura generala a fiecaruia, desigur. Sper sa va incante acest concurs la fel de mult cum m-a incantat pe mine cand mi-a venit aceasta idee, iar daca nu, asta e.
Sus In jos
Arcade
Shodai Hokage
Shodai Hokage
Arcade

Sex : masculin Varsta : 34
Localizare Localizare : Timisoara, Bulgarus
acebook acebook : Marius Mihai
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3411
Puncte : 5195
Reputatie Reputatie : 565
Hobby-uri Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren
Stare de spirit Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯

O mica sugestie  Empty
MesajSubiect: Re: O mica sugestie    O mica sugestie  I_icon19Vin 21 Dec 2012, 13:41

o singura problema, argumentele folosite de ambele tabere pot fi adevarate si atunci n-ai cum sa desemnezi pe cineva castigator cand sti ca si cealalta parte a avut dreptate, n-ar fi corect.
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :
O mica sugestie  Asss10O mica sugestie  J5fdba

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : .
acebook acebook : hässlich
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13202
Puncte : 15767
Reputatie Reputatie : 858

O mica sugestie  Empty
MesajSubiect: Re: O mica sugestie    O mica sugestie  I_icon19Vin 21 Dec 2012, 14:21

Nu-mi surâde ideea. De ce? Pe mine una nu m-ar atrage. Până la urmă nu este decât o discuţie în contradictoriu ce nu merită premii, dar poate fi transformată într-un joc, nu concurs. Eu o văd ca un joc de chat, cam ca 'Adevăr sau provocare'. :3
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
O mica sugestie  J5fdba
Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

O mica sugestie  Empty
MesajSubiect: Re: O mica sugestie    O mica sugestie  I_icon19Vin 21 Dec 2012, 16:37

Vaiii, mie una îmi place ideea ta, doar că nu merge sub forma unui concurs. Sincer eu una m-aş băga în aşa ceva, cine nu vrea să-şi spună părerea/să afle alte păreri etc ? Adică eu una caut cât mai multe cluburi la care să mă înscriu, de dezbateri dar nu am timpul necesar, pentru că majoritatea durează câteva ore bune. Eu sunt de acord, dar nu sub formă de concurs, ci cum a zis şi Ana. Bine eu nu văd ca un joc, cel mai bine ar fi să-l pui la Discuţii libere. Dacă vrei putem să vorbim mai multe în privat şi ne ocupăm de el, eu una vreau să particip şi să fac să se întâmple ideea ta.

Cât despre ceilalţi membri din staff, e okey dacă fac aşa ceva ? Adică să lucrez cu Danielle în particular să creeăm un topic la Discuţii Libere pentru aşa ceva. Aştept păreri, cum aşteaptă şi Danielle.
Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
Lexa
S-Class
S-Class
Lexa

Merite deosebite :
O mica sugestie  J5fdba
Sex : feminin Varsta : 24
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4873
Puncte : 5187
Reputatie Reputatie : 190

O mica sugestie  Empty
MesajSubiect: Re: O mica sugestie    O mica sugestie  I_icon19Vin 21 Dec 2012, 16:39

Nu sunt de acord. In primul rand, in mintea mea totul este o harababura. Cine va vorbi cu cine? Cum se vor stabili taberele?
Cum a zis si Arcade, argumentele pot fi adevarate, chiar daca sunt si Pro, dar si Contra.
Din asta, vad mai degraba un subiect la Discutii libere, dar nu un concurs! :|

Edit: Em', abia acu' am vazut ca gandim la fel. Nu te-am copiat! Cand scriam mesajul, nici macar nu ai postat. Asta ca sa inlatur orice suspiciune, chiar daca nu ai spus nimic.
La Discutii libere e cel mai bine. kiss
Sus In jos
Danielle
Sensei
Sensei
Danielle

Merite deosebite :

O mica sugestie  J5fdba

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3450
Puncte : 4339
Reputatie Reputatie : 245

O mica sugestie  Empty
MesajSubiect: Re: O mica sugestie    O mica sugestie  I_icon19Vin 21 Dec 2012, 19:09

Multumesc ca v-ati spus parerea, dragilor! Acum ca tot ati spus, cred ca ar fi mai bine sa organizam acest DEBATE la sectiunea DISCUTII LIBERE. Daca membrii staffului sunt de acord, mi-ar placea sa organizez acest topic cu Enya.
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
O mica sugestie  J5fdba
Sex : feminin Varsta : 27
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

O mica sugestie  Empty
MesajSubiect: Re: O mica sugestie    O mica sugestie  I_icon19Dum 23 Dec 2012, 10:33

Am discutat cu Arcade şi a fost de acord să te ajut în scopul creării unui astfel de topic.

Sugestie acceptată.
P.S: Nu se face concurs, ci la Discuţii Libere.

closed
Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
Continut sponsorizat

O mica sugestie  Empty
MesajSubiect: Re: O mica sugestie    O mica sugestie  I_icon19

Sus In jos

O mica sugestie

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Bun venit pe Forum :: Sugestii, probleme legate de forum și plângeri legate de orice și oricine... :: Sugestii. Vă așteptăm. :: Sugestii acceptate-