|
|
Autor | Mesaj |
---|
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Iluzii optice! Vin 28 Dec 2012, 00:44 | |
| Doamne, ce topic interesant !!!! Nu-mi vine sa cred, e exact cum s-a zis. Am vazut fetele tipilor din imagini clar pe perete. Era de necrezut O_O Cat de interesant e topicul asta O_O |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Iluzii optice! Vin 28 Dec 2012, 01:23 | |
| Omg o.O Interesant topicul. Imi place ultima imagine:)).. |
|
| |
Cece :) Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Horodnic de Sus (=^.^=) acebook : I'm Neko:Miauuu! (≧3≦) Nr. mesaje : 210 Puncte : 269 Reputatie : 5 Hobby-uri : Am multe,prea multe ca sa le stiti voi :P Stare de spirit : I'm ok friends!
| Subiect: Re: Iluzii optice! Sam 29 Dec 2012, 10:45 | |
| Ultima imagine super tare!!::)))Am vazut-o !! |
|
| |
UchihaAlexandru Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Botosani acebook : Alexandru Cîmpanu Nr. mesaje : 275 Puncte : 368 Reputatie : 29 Hobby-uri : Navigharea pe internet,sporturi pentru mentinerea santatii etc. Stare de spirit : Buna.
| Subiect: Re: Iluzii optice! Dum 30 Dec 2012, 05:46 | |
| Interesant,a mers iluziile,cand am clipit repede pe pereti,mi s-a copiat iluzia in ochi.Incredibil |
|
| |
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| |
| |
KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: Iluzii optice! Sam 05 Ian 2013, 13:22 | |
| Chiar interesant Unele dintre imagini le stiam deja. Imi plac mult iluziile optice |
|
| |
Hellspawn Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 817 Puncte : 1106 Reputatie : 101
| Subiect: Re: Iluzii optice! Sam 05 Ian 2013, 23:29 | |
| Stateam in camera mea si imi suceam gatul in toate pozitiile posibile ca sa descifrez ce scria acolo si ca savezi aintrat mama in cameara si a cict cu voce tare....omg :)) |
|
| |
Lissk Ecaterina Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : ▲ Peste tot ▲ acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 228 Puncte : 298 Reputatie : 26 Stare de spirit : Se poate si mai bine...
| Subiect: Re: Iluzii optice! Vin 11 Ian 2013, 13:02 | |
| Buna dragutilor!...am mai gasit cateva "Iluzii optice" care mi s-au parut destul de interesante,asa ca: Putina art-street: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] No comment: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Fixati omul din centru, apoi apropiati-va si departati-va de monitor. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Hellspawn Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 817 Puncte : 1106 Reputatie : 101
| Subiect: Re: Iluzii optice! Vin 11 Ian 2013, 13:29 | |
| Foarte tare!Mai ales aia cu chineza!OMG am ras la ea caci eu ma chinuiam sa traduc ce scrie!:)) Daca mai gasesti deaste sa ne mai aduci! |
|
| |
Be Unicorn. Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Japonia acebook : Nekko Nr. mesaje : 366 Puncte : 467 Reputatie : 17
| Subiect: Re: Iluzii optice! Mier 06 Feb 2013, 16:35 | |
| Wooooow.. Omuletul ala e gras, slab, gras, slab, gras, slab. O adevarata asrta ce a facut ala doar cu creta Sa mai aduci ca sunt foarte tari! |
|
| |
Lissk Ecaterina Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : ▲ Peste tot ▲ acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 228 Puncte : 298 Reputatie : 26 Stare de spirit : Se poate si mai bine...
| Subiect: Re: Iluzii optice! Sam 16 Mar 2013, 00:27 | |
| Probabil ca majoritatea o stiti pe aceasta! Holbati-va 20 de secunde la cele 4 puncte si dupa aceea clipiti des! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ultima editare efectuata de catre Juliana Gallagher in Sam 16 Mar 2013, 13:01, editata de 1 ori |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Iluzii optice! Sam 16 Mar 2013, 01:05 | |
| Ei bine, aceasta iluzie le intrece pe toate! Este chipul lui Iisus! Sunt geniale, sper sa ne mai aduci si daca nu e mare deranjul, anunta-ma si pe mine! :* |
|
| |
Ambriel Malphas Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Roman acebook : Alexandra Elena Nr. mesaje : 1447 Puncte : 1767 Reputatie : 270
| Subiect: Re: Iluzii optice! Sam 16 Mar 2013, 13:59 | |
| Ce faine sunt aceste iluzii. Poate mai gasesti si altele, care par ca se misca mai tare :) |
|
| |
ZoZoLe :D Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in my world... :D acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 265 Puncte : 278 Reputatie : 7
| Subiect: Re: Iluzii optice! Joi 21 Mar 2013, 15:41 | |
| Cele mai tari sunt imaginile din prima postare. Cand clipeam le vedeam fata pe perete Si mi se parea interesant si faptul ca culorile se inversau, adica unde era alb pe perete se vedea negru si invers |
|
| |
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: Iluzii optice! Sam 20 Apr 2013, 21:30 | |
| Sper ca nu supar pe nimeni daca postez.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]- Concentreaza-te asupra punctului din mijloc timp de un minut si apoi priveste in palma - vei avea senzatia ca ai ceva pe sub piele. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]- Uitati-va mai atent, veti observa ca sunt doar niste colanti. ] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]- Caine sau oaie? |
|
| |
¤Kiira¤ Academy Student
Sex : Localizare : In your mind .:3 acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 43 Puncte : 56 Reputatie : 3 Stare de spirit : Indragostita . =p~
| Subiect: Re: Iluzii optice! Mier 01 Mai 2013, 18:19 | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Ce tare! A fost prea tare chestia aia cu colanţii. |
|
| |
Lissk Ecaterina Genin
| Subiect: Re: Iluzii optice! Sam 11 Mai 2013, 00:44 | |
| Prima e geniala,Elina! Am mai pus si eu cateva: Uitati-va atent in ochii racului si o sa vi se para ca farfuria se repara singura: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Uitati-va atent la punctul rosu,si liniile gri vor disparea una cate una: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ultima editare efectuata de catre Juliana Gallagher in Dum 26 Mai 2013, 21:57, editata de 2 ori |
|
| |
AviiLvee Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : La mare, la soare :3 Nr. mesaje : 59 Puncte : 70 Reputatie : 5 Hobby-uri : K-pop, dance, music <3 Stare de spirit : Bună :]
| Subiect: Re: Iluzii optice! Dum 12 Mai 2013, 18:51 | |
| Sunt prea tari. |
|
| |
Ambriel Malphas Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Roman acebook : Alexandra Elena Nr. mesaje : 1447 Puncte : 1767 Reputatie : 270
| Subiect: Re: Iluzii optice! Joi 16 Mai 2013, 20:56 | |
| Iai. Chiar sunt niste iluzii interesante. :3 |
|
| |
Lissk Ecaterina Genin
| Subiect: Re: Iluzii optice! Vin 21 Iun 2013, 00:00 | |
| Fotografia urmatoare, desi nu este de o calitate foarte buna, surprinde un magnific peisaj din mijlocul naturii, o padure, o cascada si deasupra acestora un minunat curcubeu. Cand imaginea este colorata, concentrati-va privirea in punctul negru din centrul curcubeului, iar cand imaginea devine alb-negru, veti putea observa culorile naturale ale peisajului. In aceasta imagine animata va voi prezenta din nou faptul ca putem descoperi culorile unor anumite obiecte, desi ele sunt in format alb-negru. Atunci cand curcubeul este colorat in imaginea de mai jos, uitati-va exact in punctul negru de sub el si nu va mutati privirea. Dupa ce culorile vor disparea si curcubeul va fi unul de culoare gri, veti putea observa, pentru cateva momente, aceleasi culori ca mai inainte. Am numit-o clown pe persoana din imagine datorita nasului rosu, insa, sa fim seriosi – nu arata ca un clown nici de departe. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Fixati-va privirea asupra nasului, pret de cateva secunde iar apoi uitat-va peste suprafata alba de langa poza cu tipa clown. Ar trebui sa va apara imaginea reala a tipei din poza din stanga. Veti vedea si voi de ce am zis ca nu seamana deloc cu un clown, ba din contra – arata foarte bine. Imaginea de mai jos surprinde o sfera formata din mai multe puncte albastre. Vorbim de o iluzie optica, deoarece nu putem stabili cu exactitate in ce directie se invarte globul. Daca veti privi cu atentie, veti observa ca punctele albastre isi schimba directia la un moment dat si ne induc in eroare. Imaginea de mai jos este una animata, care surprinde un “roi” de puncte albastre care se deplaseaza cu o viteza destul de mare. Iluzia optica apare atunci cand acoperim cu mana centrul imaginii. Vom observa cum restul punctelor care raman vizibile isi vor mari viteza de deplasare. |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Iluzii optice! Sam 08 Mar 2014, 22:24 | |
| Nu suport iluziile optice :)) Eu purtand ochelari, mereu sfarsesc cu dureri de cap din cauza ochilor. Oricum ele raman mereu geniale. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Iluzii optice! | |
| |
|
| |
|