Hellspawn Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 817 Puncte : 1106 Reputatie : 101
| Subiect: some drawings...Schite Dum 23 Dec 2012, 13:21 | |
| Acum ceva timp m-am apucat de desenat si acum ma gandeam sa public cateva desene :).Le mai am pee niste site-uri asa ca...sper sa va placa [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Aici nu prea mi-a reusit poza [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]...si nici deseunul si asta este foarte vechi [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Asta este primul ochii pe care l-am desenat [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] ce mult timp a trecut [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Asta este acelasi doar ca l-am mai desenat odata si mi-am pus colegii sa semneze [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Deidara [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Itachi(un alt desen foarte vechi ) [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Astea au fost pentru moment.Sper sa va placa si sa imi lasati comm-uri cat mai dure ca sa stiu unde gresesc si sa ma perfectionez [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Edit: imi pare rau ca sunt puse invers [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] dar habar nu am de ce au iesit asa [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
LeX . Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : O sa vin, mai asteapta putin : ) Nr. mesaje : 94 Puncte : 131 Reputatie : 5 Hobby-uri : Multe, insa cel mai frumos e ......... :)) Stare de spirit : Daca sunt aici , inseamna ca sunt fericita :)
| Subiect: Re: some drawings...Schite Lun 24 Dec 2012, 22:37 | |
| Wow!!!! Sunt superbe mai ales ca sunt desenate ,mai bine spus schitate personajele din Naruto.Ai talent!!!;)Tine-o tot asa!!! |
|
Maw Genin
Sex : Nr. mesaje : 176 Puncte : 214 Reputatie : 6
| Subiect: Re: some drawings...Schite Mar 25 Dec 2012, 15:06 | |
| Sunt dragute felicitari ^.^ Al 3 -lea este super :o3 Sunt inspirate din alte poze sau din imaginatie? :o3 oricum sunt cute :3 |
|
Hellspawn Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 817 Puncte : 1106 Reputatie : 101
| Subiect: Re: some drawings...Schite Joi 27 Dec 2012, 12:52 | |
| Hei!Am vazut ca va plac desenele pe care le-am postat pana acum asa ca am mai adus.Sper sa va placa :) [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Imi cer scuze ca sunt asa de sucite dar nu stiu de ce mi le trage asa :(( |
|
Thunder S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind. acebook : Andreea
Nr. mesaje : 4074 Puncte : 4605 Reputatie : 205
| Subiect: Re: some drawings...Schite Vin 28 Dec 2012, 16:37 | |
| Ahi! ^^ Sunt frumoase, scumpo. Te pricepi la scris si acum te pricepi si la desenat. Bravo! Sa mai aduci! |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: some drawings...Schite | |
| |
|