Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
|
Cum credeti ca este ficul? | ~ Frumos. | | 50% | [ 4 ] | ~Plictisitor. | | 0% | [ 0 ] | ~ Interesant. | | 50% | [ 4 ] | ~Banal. | | 0% | [ 0 ] |
| Total voturi : 8 | | Sondaj inchis |
| Autor | Mesaj |
---|
Thunder S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind. acebook : Andreea
Nr. mesaje : 4074 Puncte : 4605 Reputatie : 205
| Subiect: Queen's Secret Mar 25 Dec 2012, 12:32 | |
| Capitolul I:
Simt cum nisipul incins imi incalzeste picioarele mele fine. Ochii ca smaraldul analizeaza mica intindere a "gradinii" piramidei mele. Un mic oftat al singuratati se iveste din strafundul inimii . Servitoarele au deja soti, iar eu nu am. Mi-as dori mult un rege care sa-mi fie aproape, insa toti sunt la fel. Nu au curaj si stau mereu cuminti. Fiecare actiune e cugetata si a naibii de corecta. Macar o mica greseala sa se strecoare, sa arate ca nu e perfect. Huh... cuvinte-n desert. Ma intorc pe varfuri si intru in imensa cladire. Toti se pleaca respectuos in fata mea. Totul a devenit monoton, iar singurul lucru care ma poate inveseli in acest moment este printesa. Imi ridic rochia, iar fuga nu lipseste. Chiar daca sunt regina, nimeni nu zice ca trebuie sa ma port ca atare. Draperii din matase se ivesc in fata mea. Gardienele le dau la o parte lasand la iveala o fata frumoasa cu parul albastru si ochii lila. Mereu oricine a fost in fata ei a ramas hipnotizat, insa nu sunt geloasa deoarece la mine e mai rau. Suvitele mele roz lasate libere in briza unei usoare adieri fac ravagii in inimile barbatiilor.Ea se ridica de pe asternuntul moale facand o plecaciune in fata mea. - Pff... ti-am zis sa nu mai faci asta. Suntem surori, nu trebuie. - Stiu, Sakura, doar ca asta nu inseamna ca nu trebuie sa fiu respectuoasa. Off... O iau in brate si observ ca nu s-a schimbat mai deloc. Acelas trup suplu, aceleasi forme vulptoase, mereu gingasa si atragatoare. Nu i-am gasit vre-un defect pana acum. -Sora, inceteaza sa ma complimentezi in gand. Esti superba! Esti inalta, slaba, inteligenta ,iar "duduitele" lasa balute de la baieti. Un suras isi face aparitia pe fata mea. Afurisita mereu ma face sa rad, chiar daca isi foloseste puterile degeaba. Aici mereu bate si stie ca sunt mai puternica decat ea. Niciodata nu a ascultat de cuvantul meu in toata regula, a fost mai razvratita si inca e. Asta ador la ea, in timp ce Hini iubeste felul meu de a conduce. Inca de mica am invatat cum sa carmuiesc o tara fiind prima nascuta a familiei Haruno... pacat ca parintii noastrii au murit. Razboiul face mereu victime si nu tine cont cine sunt. Orice nimeresti duce la pierdere, la o lovitura in suflet. Ahh! Amintirea lui ma inspaimanta, rupandu-mi inima. Acel baiat care i-a masacrat pe toti, cu parul negru ca noaptea si ochii abisali insetati de sange. Cat as vrea sa ii pot curma viata cu inima mea. Il am in temnita, dar nu pot face nimic. Sunt neputincioasa in fata lui, ca o pluta pe mare. Face ce doreste din mintea mea slaba si ma joaca pe degete, mereu reusind sa amane, mereu reusind sa ma enerveze. Dar nici persoana mea nu ma lasa. Parca doreste sa il apere. Corpul meu nu vrea sa il lase la moarte iar inima ma injunghie la simplul gand ca as putea face asa ceva. Va trebui sa ma duc la templu ca sa il rog pe Zeul Anubis sa imi lumineze calea si sa pot face o alegere corecta. El e protectorul meu si voi avea incredere in semnele lui. Cum spune, asa se va infaptui.
Ultima editare efectuata de catre Tequila. in Mar 25 Dec 2012, 15:20, editata de 1 ori |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Queen's Secret Mar 25 Dec 2012, 14:55 | |
|
- Tequila. a scris:
Simt cum nisipul incins imi incalzeste picioarele mele fine. Ochii mei ca smaraldul analizeaza mica intindere a "gradinii" piramidei mele. Un mic oftat al singuratati se iveste din strafundul inimii mele. Servitoarele mele au deja soti, iar eu nu am.
Dupa cum poti observa ai repetat de prea multe ori cuvantul "mele", ori "meu". Ai putea inlocui aceste cuvinte cu sinonime precum "sau, ori "sale". De asemenea, in unele locuri mergea foarte bine si fara ele.
- Teqila. a scris:
Fiecare actiune e cugetata si naibii de corecta.
Este "a naibii", daca tot este sa folosim expresii consacrate.
Asa, ficul imi place, pare promitator, asa ca keep on going. Astept nextul pentru a afla ce se mai intampla. Incearca sa faci capitolele mai mari, de cel putin 25 de randuri, deoarece acesta a fost sub limita minima admisa. :) Te pup.
|
| | | Lexa S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : București Nr. mesaje : 4873 Puncte : 5187 Reputatie : 190
| Subiect: Re: Queen's Secret Mar 25 Dec 2012, 15:36 | |
| Ami! Stii ca nu trebuia, no? Imi place ficul tau, chiar ti-ai dezvoltat descrierea. Daca nu ma insel, cel din temnita este Sas'ke. Corect? Mereu este afurisit, in putine ficuri nu o raneste pe biata Sakura. Acum ca stau sa ma gandesc, poate am eu grija sa aibe au accident neprevazut. Poate ma ajuti si tu. Ii dau dreptate lui Choco in tot ce a zis. In special la faza cu randurile! Ai grija, nu trebuia sa-l deschizi chiar azi, daca nu este gata. Felicitari, oricum! Ai avansat. Craciun fericit, suri! |
| | | iPrieten? Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Sarcasmia Nr. mesaje : 1293 Puncte : 2000 Reputatie : 433
| Subiect: Re: Queen's Secret Mar 25 Dec 2012, 17:41 | |
| Hei soatoo (Goo) Desi acest fic nu este pentru mine (D) , a meritat pe deplin sa intru si sa-l citesc. Inceputul este promitator, chiar imi starneste curiozitatea. Ce-mi place cel mai mult este faptul ca firul actiunii se intampla in trecut , in Evul Mediu , presupun? :-? Chiar vroiam sa-ti atrag atentia asupra limitei de randuri , dar Choco a facut-o inaintea mea. Fi mai atenta pe viitor, desi stiu ca nu o sa se mai repete. Este , pana la urma , primul capitol al unui fic care promite mult.
Presupun ca macelaritorul este Sasuke. Intemnitat? Cu biciul sa-l bata Sakura. M-a amuzat faza cu Anubis, nu stiu de ce. Poate pentru ca suntem in toiul unei sarbatori crestinesti si tu vii cu zei pagani. Mda, de parca as fi eu cea mai mare credincioasa.
Well, sa ma anunti in continuare , draga mea! |
| | | xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Queen's Secret Mar 25 Dec 2012, 17:52 | |
| Încă de la primele rânduri mi-am dat eu seama că o să fie cu antichitatea egipteană, bine ai şi specificat pe acolo o piramidă. xD Şi totuşi parcă nu am văzut-o. O părere simplă îţi pot da, de a mea, e chiar drăguţ cum ai descris, totuşi ai fii putut să mă dezvolţi, totuşi ideile secundare chiar mi-au plăcut, când am auzit că brunetul acela era în temniţă, m-au trecut căldurile şi sângele a început să clocotească prin vene. Deci m-ai atins la coarda sensibilă şi mi-a plăcut tare mult cum ai formulat acea parte, foarte ispitiror, precum un şarpe. *giggle* Da, deci, m-ai fermecat prin acest prim capitol şi aş mai avea atâtea de adâugat, însă voi tăcea din gură. Am să ştept să aduci nextul, sper că repede, fiindcă tare curioasă mai sunt cum va decurge acţiunea. Succes şi să mă anunţi, oricum eu trec şi fără anunţ, însă poate mă încurc la secţiune şi nu mai îmi dau seama care fic este. >.>"
Ps. ideea e bună, zic eu, nu prea am citit ficuri cu tema asta, oricum ştiu că poate e uzată, dar va ieşi super. ^^ |
| | | Calliope Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ploiesti, Prahova Nr. mesaje : 1170 Puncte : 1297 Reputatie : 77 Hobby-uri : I love to write stories:X Stare de spirit : Sadica:>:>
| Subiect: Re: Queen's Secret Mier 26 Dec 2012, 20:25 | |
| Buna scumpo! Imi place foarte mult cum ai inceput si foarte draguta ideea. Imi place ca Sakura e regina, si cred ca cel care i-a omorat familia, nu? parca asa am inteles, este Sasuke....brunet, ochi abisali...mda, descrierea lui de barbat :)) Oricum sunt chiar curioasa, sa vad ce e cu reactiile Sakurei, cum a putut sa-l prinda, si tot ce se intampla in continuare vreau sa aflu. Iti urez spor la scris si la idei, multa inspiratie, si sa ai parte de o seara frumoasa! Te-am pupat. |
| | | Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| | | | crisalex Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 951 Puncte : 1016 Reputatie : 77 Stare de spirit : Dezastru
| Subiect: Re: Queen's Secret Mar 19 Feb 2013, 17:23 | |
| Buna ! Imi place foarte mult ficul tau ! Este dragut ! E o idee originala . Anunta-ma te rog cand pui nextul ! |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Queen's Secret | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|