PandaBoo ^^ Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : In lumea mea, acolo unde nimeni nu ma poate gasi! Nr. mesaje : 59 Puncte : 84 Reputatie : 3 Hobby-uri : Arhitectura, desen tehnic, pictura si chestii mici si pufoase! :3 Stare de spirit : I'm happy any time of day!
| Subiect: Cerere noua! Mar 25 Dec 2012, 22:01 | |
| Buna, As dori si eu un set cu cuplul Hijikata-sat & Chizuru din animeul Hakuouki. Daca se poate semnatura sa fie giff si de regula semnatura si avatarul sa fie din sezonul 2, adica Hakuouki Hekketsuroku. M-as bucura foarte mult daca m-ai putea ajuta. Daca gasesti, ai putea pune 2 seturi. As vrea sa aleg dintre ele pe cel mai bun. Daca ai putea ca unul din seturi sa fie din ultimele episoade ale sezonului 2, atunci cand au costumatia schimbata si cand Hijikata-san are parul scurt. Sa te axezi pe scena sarutului din ei si scenele romantice. La semnatura, la poza, daca gasesti, sa fie scris pe ea ,,Te iubesc Chizuru ! ,, Atunci cand Hijikata-san i-a marturisit sentimentele. Si sa bagi si o mica descriere. Iar setul 2 : Semnatura sa fie atunci cand cei doi amorezi stau sub ciresul ala mare de la finalul sezonului, episodul 10 iar avatarul sa fie atunci cand cei doi privesc marea de pe faleza, atunci cand Hijikata-san se intoarce de la lupta de pe corabie. Semnaturile sa fie amandoua giff si sa aiba ca si la semnatura 1, scris ceva pe ea (replici ale personajelor) si o descriere. Iar la descriere sa te axezi pe culoarea albastra. Daca nu gasesti ce ti-am cerut nu este nici o problema, doar am spus pe scurt cum as vrea sa fie seturile. Dar nu este sfarsitul lumii daca nu gasesti ce ti-am cerut. Te-as ruga ca Hijikata-san sa aiba parul scurt, seturile sa fie din sezonul 2. Sper ca ma poti ajuta. Multumesc anticipat! Zbey |
|
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Cerere noua! Mier 26 Dec 2012, 17:52 | |
| M ocup eu. Imi place mult acest anime ! ^^
Edit: Ma ocup de ea maine daca nu te superi. |
|
PandaBoo ^^ Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : In lumea mea, acolo unde nimeni nu ma poate gasi! Nr. mesaje : 59 Puncte : 84 Reputatie : 3 Hobby-uri : Arhitectura, desen tehnic, pictura si chestii mici si pufoase! :3 Stare de spirit : I'm happy any time of day!
| Subiect: Re: Cerere noua! Joi 27 Dec 2012, 13:28 | |
| Si cu cealalta semnatura nu ai gasit nu? Eee... este ok. Imi dau seama cat de grau ti-a fost sa gasesti setul asta. Iti sunt recunoscatoare! |
|
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Cerere noua! Joi 27 Dec 2012, 14:52 | |
| Imi pare rau ca nu am gasit si al doilea set.
~Cereri rezolvate~ |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere noua! | |
| |
|