Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Cerere noua! Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Cerere noua! Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Cerere noua!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
PandaBoo ^^
Genin
Genin
PandaBoo ^^

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : In lumea mea, acolo unde nimeni nu ma poate gasi!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 59
Puncte : 84
Reputatie Reputatie : 3
Hobby-uri Hobby-uri : Arhitectura, desen tehnic, pictura si chestii mici si pufoase! :3
Stare de spirit Stare de spirit : I'm happy any time of day!

Cerere noua! Empty
MesajSubiect: Cerere noua!   Cerere noua! I_icon19Mar 25 Dec 2012, 22:01

Buna,
As dori si eu un set cu cuplul Hijikata-sat & Chizuru din animeul Hakuouki. Daca se poate semnatura sa fie giff si de regula semnatura si avatarul sa fie din sezonul 2, adica Hakuouki Hekketsuroku. M-as bucura foarte mult daca m-ai putea ajuta. Daca gasesti, ai putea pune 2 seturi. As vrea sa aleg dintre ele pe cel mai bun. Daca ai putea ca unul din seturi sa fie din ultimele episoade ale sezonului 2, atunci cand au costumatia schimbata si cand Hijikata-san are parul scurt. Sa te axezi pe scena sarutului din ei si scenele romantice. La semnatura, la poza, daca gasesti, sa fie scris pe ea ,,Te iubesc Chizuru ! ,, Atunci cand Hijikata-san i-a marturisit sentimentele. Si sa bagi si o mica descriere. Iar setul 2 : Semnatura sa fie atunci cand cei doi amorezi stau sub ciresul ala mare de la finalul sezonului, episodul 10 iar avatarul sa fie atunci cand cei doi privesc marea de pe faleza, atunci cand Hijikata-san se intoarce de la lupta de pe corabie. Semnaturile sa fie amandoua giff si sa aiba ca si la semnatura 1, scris ceva pe ea (replici ale personajelor) si o descriere. Iar la descriere sa te axezi pe culoarea albastra. Daca nu gasesti ce ti-am cerut nu este nici o problema, doar am spus pe scurt cum as vrea sa fie seturile. Dar nu este sfarsitul lumii daca nu gasesti ce ti-am cerut. Te-as ruga ca Hijikata-san sa aiba parul scurt, seturile sa fie din sezonul 2.
Sper ca ma poti ajuta. Multumesc anticipat! kiss
Zbey hi!
Sus In jos
Deea.
Legend
Legend
Deea.

Merite deosebite :
Cerere noua! J5fdba
Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Tokyo 東京
acebook acebook : Andreea Dincă
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5295
Puncte : 6288
Reputatie Reputatie : 496
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

Cerere noua! Empty
MesajSubiect: Re: Cerere noua!   Cerere noua! I_icon19Mier 26 Dec 2012, 17:52

M ocup eu. Imi place mult acest anime ! ^^

Edit: Ma ocup de ea maine daca nu te superi.
Sus In jos
PandaBoo ^^
Genin
Genin
PandaBoo ^^

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : In lumea mea, acolo unde nimeni nu ma poate gasi!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 59
Puncte : 84
Reputatie Reputatie : 3
Hobby-uri Hobby-uri : Arhitectura, desen tehnic, pictura si chestii mici si pufoase! :3
Stare de spirit Stare de spirit : I'm happy any time of day!

Cerere noua! Empty
MesajSubiect: Re: Cerere noua!   Cerere noua! I_icon19Joi 27 Dec 2012, 13:28

Si cu cealalta semnatura nu ai gasit nu? Eee... este ok. Imi dau seama cat de grau ti-a fost sa gasesti setul asta. Iti sunt recunoscatoare!
Sus In jos
Deea.
Legend
Legend
Deea.

Merite deosebite :
Cerere noua! J5fdba
Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Tokyo 東京
acebook acebook : Andreea Dincă
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5295
Puncte : 6288
Reputatie Reputatie : 496
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

Cerere noua! Empty
MesajSubiect: Re: Cerere noua!   Cerere noua! I_icon19Joi 27 Dec 2012, 14:52

Imi pare rau ca nu am gasit si al doilea set.

~Cereri rezolvate~
Sus In jos
Continut sponsorizat

Cerere noua! Empty
MesajSubiect: Re: Cerere noua!   Cerere noua! I_icon19

Sus In jos

Cerere noua!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Cereri de avatare și semnături :: Cereri rezolvate-