Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
No sa te las sa pleci singura...niciodata.. - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
No sa te las sa pleci singura...niciodata.. - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

No sa te las sa pleci singura...niciodata..

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
Sakura.PinkyFlower
Genin
Genin
Sakura.PinkyFlower

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Everywhere you can :P :)))
Nr. mesaje Nr. mesaje : 133
Puncte : 166
Reputatie Reputatie : 11

No sa te las sa pleci singura...niciodata.. - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: No sa te las sa pleci singura...niciodata..   No sa te las sa pleci singura...niciodata.. - Pagina 2 I_icon19Sam 29 Dec 2012, 22:07

multumesc de sfat :D, o sal respect promit :), dar..nici nu prea am avut inspiratie..dar promit ca capitolul urmator va fii mai interesant :)
Sus In jos
*Jellyfish*
Genin
Genin
*Jellyfish*

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Far from you
Nr. mesaje Nr. mesaje : 233
Puncte : 285
Reputatie Reputatie : 50
Stare de spirit Stare de spirit : Mai stata meglio

MesajSubiect: Re: No sa te las sa pleci singura...niciodata..   No sa te las sa pleci singura...niciodata.. - Pagina 2 I_icon19Sam 29 Dec 2012, 22:10

Oooo... nu, deci nu !
Nu poti sa ne lasi asa ! sad
Eu vreau sa stiu neaparat ce se intampla in continuare !
Ce se va intampla cu Sasuke si Sakura... in aeasi camera ?
Si cine il suna ?
Si unde a fost Ami ?
Deci pune-te pe tastat si adu-ne te rog frumos cat mai repede urmatosul capitol rusinos
Spor la scris !
Mersi de anunt si te pup kiss
Sus In jos
Love.Is.Magic.
Genin
Genin
Love.Is.Magic.

Sex : feminin Localizare Localizare : everywhere
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 77
Puncte : 89
Reputatie Reputatie : 2

MesajSubiect: Re: No sa te las sa pleci singura...niciodata..   No sa te las sa pleci singura...niciodata.. - Pagina 2 I_icon19Sam 29 Dec 2012, 22:45

Deci imi place,plce, place...HIHI ;;)
Wow ce fericit e Sasuke happy2
Ai putea, te rog, sa-i mai pui si pe Ami si Naruto? Ca m-ai facut tare curioasa.
In rest, abia astept nextul, dar pun pariu ca deja stii asta a hug
Sus In jos
Sakura.PinkyFlower
Genin
Genin
Sakura.PinkyFlower

MesajSubiect: Cap 9: Cosmarul Sakurei, si Dragostea lui Sasuke..   No sa te las sa pleci singura...niciodata.. - Pagina 2 I_icon19Sam 29 Dec 2012, 23:23

Sakura:

Dupa ce fac un dus binemeritat , ma imbrac in pijamalele mele confortabile si comode, care merita oricand sa le porti, apoi mam bagat in pat si mi-am pus capul pe perina alba si moale. Parul meu roz
statea imprastiat pe toate perina, in timp ce eu incercam sa il dau la o parte ca sa pot dormi. Ma uitam incontinu la brunet...ochii lui negri ca onixul straluceau asa de frumos in lumina lunii stralucitoare, i-ar parul lui negru ca un abis intunecat arata de parca abea a fost spalat. Ohh..doamne..cum putea sa fie asa
de frumos? chiar nu inteleg...In tot acest timp nu intelegeam ce simteam pentru el..dar acum..sunt sigura
ce simt..ce-a ce simt pentru el era un sentiment rar intalnit..era dragutz...dar tot odata trist..si sfasietor..
Ceea ce simteam pentru el era iubirea...il iubeam mai mult ca orice. Chiar speram..macar el sa ma vada ca o amica decat ca pe un inamic..sau ca pe o ratata. In timp ce eram pierduta in ganduri nu am observat ca
brunetul sa intors spre mine, si ma privea in ochii. Dupa ce mi-am revenit la realitate observ ceea ce facea el si vad ceva in ochii lui. Era tristete , dor si parca..sentimentul de a renunta la ceva..dar nu stiam ce. As fii vrut sa aflu mai multe despre el..dar nici o sansa ca el sa-mi povesteasca ceva...
+ ca mie cam frica sa-l intreb fiindca.. chiar nu vreau sal supar. Mie imi ajungea ca suntem prieteni si colegi de trupa. Dintr-o data privirea lui trista sa schimbat intr-o privire blanda si voioasa..nu imi venea sa cred. Nu il vazusem pe Sasuke asa , pana acum... Incep sa rosesc usor i-ar apoi ma intorc cu spatele la el si imi inchid ochi..facandumi cele 2 smaralde sa devina de o culoare mai inchisa..ele se faceau din ce in ce mai inchise..pana au devenit negre... Apoi adorm cu gandul la brunetul meu si
faptul ca asa de mult il iubeam. Dar somnul asta nu a putut dura prea mult fiindca..telefonul brunetului a inceput sa vibreze. Il vad pe Sasuke cum scoate telefonul si incepe sa trancaneasca cu cineva.. a facut asta timp de vreo ora si apoi a dat domnu sa inchida. Il intreb pe Sasuke cine a fost la telefon si el mi-a spus ca era producatorul care trebuia sa ne inregistreze melodiile si sa vada care dintr-e ele e mai buna..dar surpriza! Producatorul a spus ca din pacate nu poate lucra cu noi in urmatoatele 3 luni fiindca vrea sa-si ia o vacanta, pentru ca de la o vreme nu se simtea prea bine. Ohh..grozav!..acum ce ne facem...!? il inteleg pe om ca are nevoie de o vacanta dar..trebuia sa ne spuna nu sa ne puna sa venim la New York pentru nimic,si puteam veni cand vacanta lui era gata, adica peste 3 luni. In fine..sunt prea obosita sa critic lumea acum. Imi pun capul inapoi unde era..adica pe perina cea moala si pufoasa , i-ar Sasuke facu la fel. Era ora 00.00 noaptea, vai..dormeam atat de bine, dar.. somnul meu dulce a fost intrerupt de un telefon..se pare ca era telefonul brunetului...M-am uitat apoi la brunet sa vad daca avea de gand sa raspunda dar dormea prea bustean, si nu am vrut sa-l trezesc.
Din cauza asta am zis ca o sa raspund eu, cine doamne o fiii la ora asta? I-ar vreun farsor idiot si enervant. Ma rog..Ii iau telefonul usor de pe noptiera, ii deschid clapeta si spun un alo, facand pe Sasuke.
-Alo?
-Sasuke Uchiha, sunt eu Uchiha Madara..trebuie sa te prezinti maine la sediu la ora 9.00 dimineata urgent..sau o sa-ti pierzi viata., apoi a inchis. Eram speriata. Cum sa-si piarda viata daca nu vine?
Pun telefonul lui inapoi pe noptiera si ma asez in fund , i-ar o cascada de cristale arginti incepe sa curga pe fata mea alba ca laptele ..de ce el? de ce?..oare sa-i spun sau nu? Incep sa plang mai tare intrebanduma toate acestea , dar in timp ce dadeam afara o gramada de cristale arginti, simt o mana
calda pe umarul meu. Ma intorc si il vad pe Sasuke stand in fund si uitanduse ingrijorat la mine.
-Sakura,ce ai patit?, spune el ingrijorat.
-N-Nimic..sunt doar speriata..., spun eu plangand.
-Dar de ce?
-pai..telefonul tau a sunat si...am vazut ca tu dormeai si am raspuns eu.
-Ce!!??, de ce naiba nu mai trezit?
-Scuze, dar chiar nu am vrut sa te trezesc, spun eu speriata la cat de tare a urlat la mine.
-N-Nui nimic..dar ce a zis persoana de la telefon de esti atat de speriata?
- a spus ca il cheama Uchiha Madara si ca maine la ora 09.00 sa te prezinti la sediu ca daca nu
o sa-ti pierzi viata..spun eu plangand..
-A...nui nimic, stai linistita..cat sunt eu aici nu o sa las pe nimeni sa-ti faca nimic..o sa te protejez cu pretul vietii mele..indiferent ce s-ar intampla, ai inteles!?, apoi incepe sa-mi stearga lacrimile mele cristaline de pe fata mea.
-C-Chiar?, spun eu uimita..
-Da..., i-ar apoi ma imbratiseaza strans spunandumi sa ma calmez..., Mi-a spus ca nu era nimic, si ca era doar un farsor nesimtit la telefon..si ca nu trebuie sa fiu speriata atat timp cat sunt cu el. Bine..la asta nu ma asteptam..ma asteptam sa zica altceva..dar vorbele lui mau incurajat. Am prins mai mult curaj...apoi Sasuke mi-a spus ca ar trebuii sa ne culcam ,,asa ca mi-am pus capul pe pieptul lui cald si am adormit amandoi imbratisati ca 2 porumbei.

Sasuke:

O astept pe Sakura sa iasa din baie. Of..mie atat de dor de chipul ei de inger..chiar nu imi pasa ca urma sa o vad in 5 minute..of..ce ciuda imi e ca sunt cu Karin.. pentru ca ei bine...cred ca am sentimente pentru rozalie..dar nu orice sentimente..este ceva ce nu am mai simtit pentru nimeni pana acum...este ceva mai special.. Eram pierdut in ganduri incat nici nu am observat ca rozalia, iesise de ceva vreme din baie..o domane...! era mai frumoasa ca un inger...Sasuke! revinoti la realitate..cat imi doresc sa fiu cu ea..sa ii simt spiritul ei dulce si dragutz aproape de mine..dar din pacate nu pot...eu sunt diferit de ceilalti....nu pot sa o iubesc..imi e interzis asta..fiindca eu sunt un gangster..un gangster fara sentimente..i-ar daca seful meu Madara ar afla ca o iubesc, ea ar fii in pericol..si vreau sa o protejez cu pretul vietii mele. In fine..sa revenim la realitate..o vad pe rozalie indrebtanduse spre pat.. eu ii fac niste loc sa incapa si ea..i-ar ea isi aseaza capul pe perena alba si moale ca un fulg de nea. Ma uitam spre fereasta..dar imi intorc dintr-o data privirea 90 de grade si am dat nas in nas cu ochii ei. Erau atat de frumosi..nu ma puteam oprii sa ma uit la ei. Ea incepe sa roseasca usor si apoi smaraldele ei valoaroase incep sa devina tot mai inchise pana au devenit complet negre. Se pare ca e foarte obosita..asa ca o so las sa doarma. Dar nici 2 secunde nu trec ca telefonul meu incepe sa vibreze. La telefon era producatorul nostru.. el mi-a spus ca nu va putea lucra cu noi timp de vreo 3 luni fiindca si-a luat vacanta. Ohh grozav..atunci de ce naiba ne-a chemat asa devreme??? Inchid telefonul cat de repede pot pentru a o lasa pe rozalie sa dorma si il pun pe noptiera..i-ar apoi ochii mei, au inceput sa plece spre cel mai adanc abis.
Era in jurul orei 12...ma trezesc usor auzind un planset..imi frec ochii cat de tare pot si incep sa vad ceva. Ingerul meu plangea..dar de ce? II pun mana mea peste umar pentru a o linisti si am intrebato de ce plange. Ea mi-a spus ca este speriata..dar de ce? Mi-a spus ca telefonul meu a sunat in timp ce dormeam si ca ea a raspuns. Stop cadru! ce!!?? Sakura a raspuns la telefonul meu personal?? Eram atat de furios pe ea..dar vazando plangand mi sa facut mila de ea si am imbratisato..apoi i-am spus ca o voi proteja cu pretul vietii..si am adormit amandoi imbratisati..ca un inger si demon la un loc.

Ami:

Mama ce noapte! Nu mai imi simt oasele deloc, in special pe cele de la spate..parca as fii dormit pe televizor sau ceva..trebuie sa faca paturile astea mai moi! Ma ridic din pat incet pentru a nul trezii pe Naruto care inca dormea. Era ora 8.00 fix si el inca doarme..doame ce lenes hot de porci imputit mai e si el. Dupa ce era sa ma arunce din avion cand eram im drum spre New York mai are si tupeul sa doarma atat de mult. Ma rog..incep sa merg spre bucatarie pentru a pregati 2 cafele si a ma aseza cu Saku sa mai stam de vorba despre cele intamplate..sau cum numesc baietii asta ,,Barfit''. Eram in drum spre bucatarie dar cand sa intru in bucatarie ma dau nas in nas cu cineva. Ma uit mai atent si vad ca era Saku. Ei..se pare ca si ea avea chef de barfit nu gluma. Chicotesc usor si o ajut pe sakura sa se ridice de pe jos. Ea se uita furioasa la mine..dar apoi chipul ei sa transformat intr-o pisicutza bland si asta ma bucurat. I-am inmanat ei cafeaua pe care o pregatisem si am mers amandoua spre canapea. Ne-am asezat si am inceput sa vorbim despre orice subiect am putut. Dar..am ajuns la un capitol rau ...si anume Sasuke..o vad pe Saku..trista stand cu cafeaua in mana. Am intrebato daca e in regula si mi-a zis ca da. Am mai stat vreo ora la taclale pana ii vedem pe Naruto si sasuke venind spre noi. Hmm...se pare ca domnul mos ene sa trezit in cele din urma..
-Fetelor noi trebuie sa plecam...ne vom intoarce la 1
-Hm..okay. spunem amandoua in acelasi timp
-Pai...bine..pa..si apoi au plecat amandoi..
Saku a inceput sa fie mai suspicioasa fiindca ma intrebat daca il cunosc pe Uchiha Madara.
-Uchiha Madara?..nu e ala care conduce banda de gangsteri? cea mai buna din china?
-Ba da..deci aseara la sunat pe sasuke sa se prezinte le sediu..
-Nu se poate..
-Numi spune ca sasuke e gangster, NU SE POATE!!, spun eu disperata..si poate si Naruto e...
deci...nu se poate!

ne vedem in cap urmator : Cap 10: Sakura descopera adevarul, si are tot mai multe cosmaruri.
Sentimentele lui Naruto..ne vedem :DDD
Sus In jos
ZoexD
Academy Student
Academy Student
ZoexD

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : In spatele ecranului
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23
Puncte : 25
Reputatie Reputatie : 0
Hobby-uri Hobby-uri : Cititul
Stare de spirit Stare de spirit : Intodeauna fericita inafara si trista inauntru.

MesajSubiect: Re: No sa te las sa pleci singura...niciodata..   No sa te las sa pleci singura...niciodata.. - Pagina 2 I_icon19Sam 29 Dec 2012, 23:47

Hmm..Se pare ca actiunea devine mult mai interesanta...
Ma bucur ca mi-ai ascultat sfaturile...
Dupa parerea mea..Daca un text arata bine la prima vedere pentru cititor,
Atunci cititul devine o placere .
Oricum desi nu sunt critic.."perina"?..nu ar trebui sa fie perna?..
Oricum au fost cateva greselute..dar se pot repara..
Inca e grabita actiunea... dar e ceva reparabil cu putin "antrenament"
Citind o carte, doua..incat sa vezi cum decurge actiunea..

[Nu sunt o persoana in masura, dar sper sa nu fi intrecut linia dintre "membru" si "critic"..]

Revenind..vreau sa vad ce se intampla in continuare..
Succes si spor la scris..Ja Ne

happy in love rusinos dap ! ... hi!
Sus In jos
*Jellyfish*
Genin
Genin
*Jellyfish*

MesajSubiect: Re: No sa te las sa pleci singura...niciodata..   No sa te las sa pleci singura...niciodata.. - Pagina 2 I_icon19Dum 30 Dec 2012, 00:02

Deci au descoperit happy2
Ce bine imi pare lough
Sper doar sa nu ii se intample ceva lui Sasuke...
Deci 3 luni ei vor ramane la New York impreuna ?
Stai asa... Sasuke nu poate sta cu Sakura pentru ca aia i-ar face rau... dar cu Karin cum de sta waiting ???
Pai sper sa aduci cat mai repede next-ul dar nici nu cred ca mai trebuie sa o spun ca tu le aduci imediat I rock peopleee!!!
A... imi place cum ai scris capitolul asta... poate ar fi mai bine daca ai face si paragrafe... ca sa fie mai usor de citit... dap !
Deci spor la scris si mersi de anunt !
Jelly te pupa kiss
Sus In jos
andreutza_cata13
Chūnin
Chūnin
andreutza_cata13

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 529
Puncte : 589
Hobby-uri Hobby-uri : să cânt şi să mă distrez cu pretenii mei :love:

MesajSubiect: Re: No sa te las sa pleci singura...niciodata..   No sa te las sa pleci singura...niciodata.. - Pagina 2 I_icon19Dum 30 Dec 2012, 08:06

HHHhei !!!! what?lol! what?lol! what?lol! what?lol! what?lol!
Insfarsit am ajuns si eu la next-urile tale puppy eyes
Si mama cate acctiuni au avut loc in love
Vreau next si daca nu te superi pe mine sa nu uiti sa ma anunti puppy eyes
te-am kiss !!!
Sus In jos
Sakura.PinkyFlower
Genin
Genin
Sakura.PinkyFlower

MesajSubiect: Cap 10: Sakura Afla adevarul   No sa te las sa pleci singura...niciodata.. - Pagina 2 I_icon19Dum 30 Dec 2012, 12:11

Sakura:

Nu se poate..asta nu poate fii adevarat..Sasuke nu poate fii un gangster..el e dulce si dragutza
i-ar gangsterii sunt rai si egoisti..totusi..ma intrebam daca asta e chiar adevarat? sau mintea doar
imi joaca feste. Mda..nu mai pot sa neg..era clar..Sasuke era si e un gangster..dar de ce nu mi-a spus?
l-as fii inteles..as fii inteles cum se simte...dar el a preferat sa ma minta in fata si sa-mi zica ca le
telefon era doar un farsor care juca feste noaptea. De ce am fost atat de proasta incat sa-l cred?
2 lacrimi de tristete incep sa cada din ochii mei verzi micuti, ca 2 pietricele asezate langa un rau.
Imi simt inima in piept cum se spargea in o mie de bucati...o simteam de parca as fii fost injunghiata de zeci de mii de ori.
-Ami...imi pare rau..dar..trebuie sa plec..
-Saku...stai..
-Lasama..!, apoi alerg cu viteza unui camion in camera mea si ma trantest in pat cu capul pe perna..
Plangeam..dar nu era orice plans...Nu mai plansesem asa niciodata..asta e prima oara cand plangeam
asa de rau...Cred..ca am facut asta timp de cateva ore fiindca..ma simteam tot mai obosita..fiecare minut care trecea ma facea sa ma simt tot mai obosita...Am facut asta pana am intrat intr-o transa adanca..nu mai vedeam decat negru in fata ochiilor, nimic mai mult...in ochii mei se putea citi singuratatea si frica care trecea prin mine. Dar..chiar si cu tristetea asta pe care o simteam in inima..pana la urma am adormit.
*In visul Sakurei*
Eram eu..imbracata cu acelasi haine ca in primul meu vis inainte so intalnesc pe Ran..doar ca era ceva diferit..in mana aveam o arma care cred ca se numea ,,Hearto Rato'' dar nu stateam pur si simplu cu el in mana.. eu ma luptam cu cineva..si acel cineva e Uchiha Madara. Ne luptam pe viata si pe moarte.
Ma uitam in jur si i-am vazut pe ei.. Sasuke,Naruto si Ami stateau pe jos lesinati de la atatea rani. GATA! acum mam enervat! Poti sami faci mie ce vrei dar nu te atinge de prieteni mei si de cel pe care il iubesc! Observ ca el si-a scos o sabie cat o matura de lunga..dar sabia nu era pentru mine. Ma uit atenta si vad ca se indreapta spre Sasuke. Nu..Nu...nu o sa-l las sa-l raneasca pe Sasuke! O sal protejez cu pretul vietii! Am alergat spre sasuke atat de repede cat nici o masina nu ma putea intrece, si mam bagat in fata lui Sasuke. Dintr-o data simt ceva...ceva foarte rece care a intrat prin pieptul meu si a iesit afara...O..Oprestete..si am cazut jos in genunchi!*

Sasuke:

Ma intorsesem de la intrunirea gastii noastre de gangsteri, si ma duc direct in living , ca sa vad
ce mai fac Sakura si Ami. Am deschis incet usa si o vad pe Ami stand ganditoare pe canapea cu cafeaua in mana. Ma indrept incet spre ea si ii pun mana pe umar. Ami se intoarce si mi-a arucat o privire de ,,De ce naiba nu spui adevarul odata?'', o intreb daca e okay si mi-a zis ca da. Apoi o intreb unde e Sakura si mi-a spus politicos ca e in camera si ca plange. Stop cadru!..Plange!?, ce naiba a patit de plange? Am alergat ca un nebun in camera si ma uitam in toate partile sa vad unde e rozalia. O vad intinsa pe pat dormind cu niste lacrimi in ochi. Mi se rupea sufletul s-o vad asa..dar oare ce sa intamplat? In fine..o so intreb dupa ce se trezeste..pana atunci o las sa doarma linistita. I-au o patura de pe canapea de dincolo si o invelesc pe Saku, incet ca sa nu o trezesc. Dintr-o data telefonul meu incepe sa vibreze. Raspund cu un alo nervos , ohh..ghinion , al telefon era seful meu care ma inebunea de o saptamana sa ii aduc ,,Humpy Lockul,, dar spre ghinionul meu, nu-l mai gasesc nicaieri, si tot am inventat scuze penibile cum ca mai dureaza putin..ca cineva mi l-a furat, etc.. apoi am inchis telefonul. Ma asez incet langa Saku, si incep sa ma joc cu parul ei roz si pufos. Dar asta nu a durat mult fiindca a inceput sa tipe in toate partile. Se pare ca a avut un cosmar..am imbratisato strans ca so calmez..dar ea ma impins si a plecat de acolo, Acum sunt chiar confuz....ce sa intamplat!?

Naruto:
Ma plibam prin camere, cautando pe Ami..trebuie sa-i spun ceva important . Ma plimb prin tot hotelul pentru a o cauta...dar nici macar o urma de ea..pana cand ajung in living..era ea...statea pe canapea ca o zana care tocmai a inflorit. Ea se intoarce spre mine si ma priveste urat, apoi se intoarce cu spatele la mine. Nu ma dau eu batut asa usor...Ami... ma asez langa ea, si o intorc cu fata spre mine. Mi-am pus mana pe obrazul ei iar ea a rosit. Awww..ce dulce..zici ca era o capsunica...
-Ami..trebuie sa vorbim?
-De ce as vorbii cu tine?
-Ami..eu...eu te iubesc okay!?
-Ei bine ei..stai ce1!!!!???
-Ce-ai auzit...apoi ii sarut usor buzele ei catifelate ca o petala de trandafir.
Sus In jos
ZoexD
Academy Student
Academy Student
ZoexD

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : In spatele ecranului
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23
Puncte : 25
Reputatie Reputatie : 0
Hobby-uri Hobby-uri : Cititul
Stare de spirit Stare de spirit : Intodeauna fericita inafara si trista inauntru.

MesajSubiect: Re: No sa te las sa pleci singura...niciodata..   No sa te las sa pleci singura...niciodata.. - Pagina 2 I_icon19Dum 30 Dec 2012, 13:36

Hmm..pai intai de toate..nu trebuie sa ma multumesti pe mine, ci pe tine happy
In al doilea rand..un capitol nu trebuie grabit.. daca vezi ca nu ai foarte multe idei
Sau ti se pare ca nu e ceva captivant in ceea ce ai scris, asteapta
S-ar putea sa-ti vina idei mai bune rusinos

Revenind la capitol..
Au fost cateva greseli de tastare si greseli ce tin de gramatica..
gen:
"trantest" - trantesc
"el e dulce si dragutza ".. - Este vorba de el..deci era "dragut".. si intr-un fic.. mi se pare nepotrivit sa punem
"Tz" cum facem deobicei pe messenger.. Si eu patesc asta des lough
Apoi au fost cele de gramatica:
,,Humpy Lockul,, - Humpy Lock-ul..
"cautando" - cautand-o
s.a.m.d
[..Sper ca nu te superi ca am spus aceste lucruri si sper sa nu am probleme cu criticii lough
Stiu ca nu sunt o persoana in masura sa critic si sa dau sfaturi.. dar sper sa fiu iertata lough dap ! jos palaria in fata ]
Revenind, dinou lough
Sper sa aduci nextul curand..Spor la scris..Ja Ne
Sus In jos
Anky.Ancuta.
Genin
Genin
Anky.Ancuta.

Localizare Localizare : in lumea viselor
Nr. mesaje Nr. mesaje : 350
Puncte : 415
Reputatie Reputatie : 21
Hobby-uri Hobby-uri : sa stau cu prietenii,calculator,muzica,forum etc.
Stare de spirit Stare de spirit : :*_happy_:*

MesajSubiect: Re: No sa te las sa pleci singura...niciodata..   No sa te las sa pleci singura...niciodata.. - Pagina 2 I_icon19Dum 30 Dec 2012, 14:21

Salut baby
Tot ce pot sa spun este ca ficul este minunat.
Saraca Sakura.Imi vinesa-l strang de gat pe Sasuke ca nu-i spune adevarul.
Atat am de spus si te rog sa ma anunti la next.
Sus In jos
Anne Howard
Chūnin
Chūnin
Anne Howard

Sex : feminin Localizare Localizare : Cine stie pe unde...in lume...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 900
Puncte : 1138
Reputatie Reputatie : 96
Hobby-uri Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea!
Stare de spirit Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...

MesajSubiect: Re: No sa te las sa pleci singura...niciodata..   No sa te las sa pleci singura...niciodata.. - Pagina 2 I_icon19Dum 30 Dec 2012, 15:03

Ti-am spus ca o sa mai castigi un com, si asa si e!!!!E un super fic!!!E absolut G-E-N-I-A-L!!!
Sakura a luat colierul?Si ce s-a intamplat cu aparatorii cakra?Unde au disparut??Anunta-ma te rog la next!!!!Te pwp dulce si spor la scris!!!kiss
P.S. Te invit sa citesti ficurile mele, 2 in dsfasurare, si unul finalizat!kiss
Sus In jos
andreutza_cata13
Chūnin
Chūnin
andreutza_cata13

MesajSubiect: Re: No sa te las sa pleci singura...niciodata..   No sa te las sa pleci singura...niciodata.. - Pagina 2 I_icon19Dum 30 Dec 2012, 15:07

Oau ce mi-a placut fzaa de la sfarsit lough printre toate plansetele si toata amaraciune si-a facut loc si o raza de amuzament puppy eyes
multumesc ca m-ai anuntat si sper ca o sa aduci next-ul la fel de curand puppy eyes
te-am kiss !!!
Sus In jos
*Jellyfish*
Genin
Genin
*Jellyfish*

MesajSubiect: Re: No sa te las sa pleci singura...niciodata..   No sa te las sa pleci singura...niciodata.. - Pagina 2 I_icon19Dum 30 Dec 2012, 18:00

Am citit capitolul dar nu am reusit sa comentez, scuze. Imi place mult mult mult I rock peopleee!!! Cred ca Sakura ii va spune cand se trezeste care este motivul plansului, asa-i ? Si Naruto... bravooo a hug Ti-ai dat seama ca o iubesti, i-ai spus-o... si ai si sarutat-o, ai tot respectul meu rusinos Atat de dulce... Sasuke inca e in faza de... blah blah blah.... vreau s-o protejez... blah blah blah down Mai devreme sau mai tarziu tot isi va da seama ca greseste si va face si el la fel. Imi place ideea ficului. Cred ca am mai spus-o dar asa este lough Pai spor la scris si multumesc mult de anunt ! Jelly te pupa kiss A si in legatura cu ce ai spus... E reusit. Trebuie doar sa incerci sa pui mai multa descriere. Daca faci asta nu o sa mai fie grabita actiunea. Asa cum a mai spus si Zoe dap !
Sus In jos
Love.Is.Magic.
Genin
Genin
Love.Is.Magic.

MesajSubiect: Re: No sa te las sa pleci singura...niciodata..   No sa te las sa pleci singura...niciodata.. - Pagina 2 I_icon19Dum 30 Dec 2012, 20:10

Mi-a placut la nebunie...TOT din acest capitol.
Sper ca Sasuke sa se lase de mafie lough
Of.....Nu stiu cum sa-ti mai spun ca mi-a placut.... nervi!
Sper sa pui nextu` repede
te rooog puppy eyes
Sus In jos
Sakura.PinkyFlower
Genin
Genin
Sakura.PinkyFlower

MesajSubiect: Cap 11 : Lupta incepe..gardianii chara isi arata puterea   No sa te las sa pleci singura...niciodata.. - Pagina 2 I_icon19Dum 30 Dec 2012, 23:16

Sakura:

Era dimieata. Ma trezesc cu o durere de cap ingrozitoare..si incep sa ma gandesc la cosmarul pe care
l-am avut azi noapte. Nu-l puteam ignora.. sigur era un semn ca ceva rau o sa se intample.. Ma ridic in fund sprijininduma de pat si , ma uit atenta la Humpty Lock. Oare ce putere sau mai bine zis
ce puteri ascunde acest mic colier...Sigur e ceva straniu in legatura cu asta... in fine... ma ridic incetisor din pat si ma indrept incet spre bucatarie. dar..nu fac nici 2 pasi caci, picioarele mele parca devin tot mai slabe si mai palide..au continuat sa devina asa pana am cazut pe jos..si mam lovit cu capul de gresie..
Nu mai imi amintesc apoi ce s-a intamplat. Dupa cateva ore..ma trezesc..dar nu mai eram pe podeaua hotelului..eram intr-o camera de otel..in care era foarte frig.. am incercat sa respir pe gura..dar nici o sansa..aveam ceva lipicios si lung pus deasupra gurii mele. A da...? apoi am incercat sa-mi misc corpul dar nu puteam..nu pentru ca era inghetat ci pentru ca..era legat cu o sfoara atat de tare incat
incercand sa evadez mam taiat la mana, norocul meu ca nu a fost aproape de venele mele.
Se pare ca cineva ma rapit dar de ce?..ce am facut de mau rapit? sau...ce cautau de la mine? si ce mai exact vroiau sa le dau sau sa le spun. Eram speriata..incep sa plang..o lacrima cate o lacrima imi aluneca pe fata mea alba ca neaua...pana ce..acele mici lacrimi s-au transformat intr-o cascada de cristale magice. Nu puteam vorbii..sau sa ma misc..puteam doar sa sper ca cineva va veni sa ma caute si sa ma salveze.... Nu trecu nici o secunda si vad ca usa de la camera unde eram inchisa, a inceput sa se deschida usor..ma uit mai atenta i-ar in fata mea a aparut..bineinteles cum ma asteptam Uchiha Madara...El a inceput sa ma marcheze din cap pana in picioare , si pana a dat de lacrimile ce la aveam in ochi. A zambit malefic apoi a inceput sa se apropie de mine.. Eram asa de speriata incat imi venea sa plang in continuare..dar nu vroiam sa-i dau lui satisfactia sa ma creada o lasa.
-Deci...ce faci rozalio?
-Mhm!. spun eu. , Madara a observat ca inca am banda adeziva la gura si a inceput sa mi-o deie jos foarte incet si apoi sa rada malefic.
-Deci..unde e Humpty Lockul?
-Nu am nici cea mai vaga idee ce e ala..., spun eu uitanduma urat la el.
-Nu mintii si spunemi..sau prietena ta Ami..va patii ceva foarte rau...
-Laso in pace!!, urlu eu!. Ok..asta chiar la enervat fiindca vad cum ii ordona uneia dintre garzii sa aduca ceva. Am asteptat cred ca 2 minute si vad ca garda se intoarce cu o rola de banda adeziva si o esarfa neagra de culoarea sosetei + o o punga. Il vad pe Madara cum ia band adeziva si imi infasoara gura in 6 straturi de banda adeziva, apoi imi pune o punga pe cap si o leaga cu o sarma.. apoi imi leaga ochii cu esarfa cea neagra..si..a plecat lasanduma aici sa pier... Incepeam sa ma sufoc..nu mai puteam respira deloc...vedeam totul in alb..totusi..nu mi-am pierdut speranta ca cineva va venii sa ma salveze...sper sa fie el..Sasuke...

Sasuke:

Ma trezesc cam pe la 10 si vreo 30 de minute si observ ca rozalia mea nu e in camera,. Cred ca sa trezit inaintea mea si e in bucatarie luand micul-dejun cu ceilalti. Ma ridic incet din pat si degajez terenul pana in bucatarie. Eram in fata usii din bucatarie, si incep so deschid incet..atintesc o privire spre masa si vad ca nu e nimeni acolo, asa ca am inceput sa ma plimb prin holul hotelului in cutarea rozaliei mele. Dar..din greseala fiindca podeaua era uda..bag o tranta pe podea de era sa-mi sparg si capul si mana. Am inceput sa rad uitanduma in drapta. Am incetat sa rad fiindca..observ ceva..pe podea era niste sange...si era proaspat..oare ce se intamplase aici? Oricum...am incredere in rozalie ca se poate apara singura si ca nu avea nevoie de o bona care sa se tina dupa ea tot timpul..+ ca trebuia sa ajung la sediul Uchiha..infiintat de seful meu ,,Uchiha Madara,,, asa ca nu mai aveam timp so caut pe rozalie. M-am incalcat cu adidasi mei norocosi puma, si am pornit spre baza..In 2 ore am si ajuns acolo, i-ar seful s-a uitat suspicios la mine.
-Deci..ai gasit Humpty Lock-ul?
-Inca nu domnule..
-hm...bine..inteleg..Sasuke..am o misiune pentru tine..
-Ce fel de misiune?
-Vreau sa omori o fata...una care s-a infiltrat in baza noastra pentru a ne spiona..
-Am so fac!
-Hmm..bine urmeaza..
Am mers dupa Madara pana intr-o camera..unde unde era rece ca gheata... Ma uit in camera si vad ca pe jos zacea un trup fara vlaga..alb ca zapada..Madara s-a indreptat spre i-a si ea dat jos punga din cap apoi mi-a dat o sabie bine ascutita...Mam indreptat incet spre fata care parca se bucura ca putea respira in sfarsit..Eram tot mai aproape de ea.. Dar nu conta...trebuia ucisa pentru ce facuse... Am ridicat sabia in sus..dar cand sa dau in ea ...am auzit o vocee...o vocee care ma implora.. ,, Sasuke..te rog nu ma omora...te iubesc.... Sasuke..ce se intampla cu tine?..trebuie so omori...Am ridicat inco data sabia sa o lovesc cu ea...dar...

ne vedem in cap 12 :D,, Humpty Lock-ul ,, se activeaza..noi puteri incep sa se arate.. , si scz..ca a iesit asa de groaznic :((
Sus In jos
Love.Is.Magic.
Genin
Genin
Love.Is.Magic.

MesajSubiect: Re: No sa te las sa pleci singura...niciodata..   No sa te las sa pleci singura...niciodata.. - Pagina 2 I_icon19Dum 30 Dec 2012, 23:30

Sper ca Mrs. Uchiha Sasuke nu-i face rau Sakurei ...
Daca nu am eu grija de el biciuitor
Interesant capitolul, SI NU A FOST GROAZNIC, cum ai zis happy
Cateodata nu inteleg de unde iti vin ideile astea.... happy2
S-U-P-E-R
Sus In jos
*Jellyfish*
Genin
Genin
*Jellyfish*

MesajSubiect: Re: No sa te las sa pleci singura...niciodata..   No sa te las sa pleci singura...niciodata.. - Pagina 2 I_icon19Dum 30 Dec 2012, 23:39

Dar ce ? Sa nu zici ca Sasuke ii va face rau ? Ar fi chiar aiurea. Le-a rapit pe ele doua, Sasuke e cu el... si Naruto ce face ? Doarme ? Oricum, cazatura brunetului a fost bestiala rolling on the floor S-a mai si pus pe ras singur. Inca ceva... sa nu te mai aud ca nu a iesit bine capitolul ! Bine ? E a mia oara cand o faci si este aiurea... pentru ca nu ai deloc dreptate. Deci adu next-ul cat mai repede. Sper sa apara si cateva momente SasuSaku rusinos . Mersi de anunt ! Jelly te pupa kiss
Sus In jos
Love.Is.Magic.
Genin
Genin
Love.Is.Magic.

MesajSubiect: Re: No sa te las sa pleci singura...niciodata..   No sa te las sa pleci singura...niciodata.. - Pagina 2 I_icon19Dum 30 Dec 2012, 23:46

Sunt perfect de acord ca Jelly. Ea a spus-o mai bine ca mine lough
Sus In jos
Sakura.PinkyFlower
Genin
Genin
Sakura.PinkyFlower

MesajSubiect: Re: No sa te las sa pleci singura...niciodata..   No sa te las sa pleci singura...niciodata.. - Pagina 2 I_icon19Dum 30 Dec 2012, 23:51

mutltumesc pentru incurajare :), promit ca no sa mai spun,promit
Sus In jos
andreutza_cata13
Chūnin
Chūnin
andreutza_cata13

MesajSubiect: Re: No sa te las sa pleci singura...niciodata..   No sa te las sa pleci singura...niciodata.. - Pagina 2 I_icon19Lun 31 Dec 2012, 07:55

DEci Cele 2 din noaintea mea au dreptate waiting
Si repet si eu accelasi lucru puppy eyes sa nu te mai aud ca zici vreodata ca n-a iesit biine waiting
!!!!!
Tu nu stiai ca esti un geniu? si ca ai talent innascut? waiting
Ce-as mai vrea sa scriu si eu la fel ca tine what?lol! in love
Asa ca bafta la scris in contiuneare , si sper din toata inima ca o sa ne ad uci next--rile la fel de curand , ca de fiecare data puppy eyes !!!!!
kiss kiss Te-amm kiss !!
Sus In jos
Sakura.PinkyFlower
Genin
Genin
Sakura.PinkyFlower

MesajSubiect: Cap 11 : Incepe lupta, Puterea Humpty Lock-ului se arata..   No sa te las sa pleci singura...niciodata.. - Pagina 2 I_icon19Lun 31 Dec 2012, 13:00

Ami:

Eram in camera si in acelasi timp in care tineam cafeaua cea fierbinte in mana..ma uitam inbufnata in jos.M gandeam..oare de ce Naruto nu imi spune adevarul..de ce ma minte intru-na..doar stie cat urasc minciuna...dar cred ca nui pasa..Niciodata nu i-a pasat ce cred eu..sau ce fac eu...dar totusi de ce imi pasa atat? ..Eram asa de pierduta in ganduri incat nici nu am observat ca domnul hot de porci imputit a intrat in camera. Sunt prea suparata sa vorbesc cu el asa ca mam intors cu spatele la el. Naruto s-a uita confuz la mine, apoi mi-a pus mana pe umar incercand sa ma intoarca si a avut succes.
-Ami...,spune el trist.
-Lasama in pace, spun eu scurt.
-Dar..Ami..vreau sa-ti spun ceva ce ar fii trebuit sa-ti spun acum 2 luni.
-Ma rog..zii repede..nu am timp de porci ca tine.
-In primul rand nu sunt porc, in al 2-lea rand vreau sa-ti spun ca te iubesc vaco!
-C-Cee???, spun eu mirata..dar nici nu apuc sa termin de vorbit caci dintr-o data simt 2 buze de meduza peste buzele mele rosii ca 2 petale de trandafiri. Rup sarutul cat mai repede posibil, apoi il arunc pe naruto de pe mine facandul sa se dea cu capul de candelabrul. Ma uit nervoasa la el, dar el nu se lasa mai prejos si incearca sa ma sarute inco data,dar fara succes. I-am dat oo palma cat am putut de tare dar nu sa lasat, apoi un pumn si tot nu s-a lasat..dar cand i-am dat un cot in fata a cazut si a lesinat. M-am ridicat incet de pe canapea si am inceput sa ma plimb aiurea pe hol. Nu a durat mult fiindca am simtit cum cineva ma lovit cu o piatra in cap si am cazut pe jos lesinand. Cred ca am stat
asa timp de 2 ore..M-am trezit intr-o incapere intunecata fara usi sau ferestre..ma rog..sigur avea usa..numai ca din cauza ca eram ametita .. Incerc sa ma misc dar observ ca corpul meu este legat strans cu o funie maronie. Normal ca nu am incercat sa ma misc fiindca puteam sa ma tai in ea si nu prea vroiam asta.Stiam cine a facut asta...eram si sigura...Era Uchiha Madara...dar ce vroia de la mine ..nu aveam bani si nici magie..Norocul meu a fost ca gardianul meu chara ,,Dia,, i-a urmarit
pe cei care m-au adus aici si m-a eliberat. Am luato strans in brate si am imbratisato cat de tare am putut, apoi am incercat sa gasesc o cale de iesire. Ma plimbam aiurea prin camera..si am observat o fereastra ..am dat cu toata puterea mea in ea, incercand s-o sparg..dar nici un succes..
-Schimbare de caracter, spune dia. Pe cat mi-a aparut un romb de culoare portocalie , i-ar apoi am simtit o putere neomeneasca in maini. Am strans pumnul tare si am dat cu toata forta mea in fereastra. Ce noroc pe mine! Am sparto..acum puteam sa fug. Nici nu am mai stat pe ganduri..caci am si sarit pe fereastra si dusa am fost.

Sakura:

Eram intr-un moment tensionant. Nu stiam ce va face el..simteam ca e el..iubirea vietii mele..Sasuke..
Sigur ma va ucide fiindca nu cred ca ma va recunoaste. Niste cristale albe ca zapada incep sa cada din ochii mei. Eram speriata..nu mai puteam face nimic..asta e sfarsitul meu. In gandul meu ziceam..
,,Sasuke te rog nu face asta..te iubesc..,, dar nu cred ca ma auzit oricum.. Asteptam ca el sa ma strpunga cu Sabia in piept..astept cinci minute si aud cum Sabia strapunge pe cineva..dar nu eram eu..
Cel putin..nu simteam nimic..deci nu eram ranita..dar atunci pe cine a ranit, daca nu pe mine? Sasuke..
oare..mi-a auzit gandul...? A auzit ce-am spus..? Dintr-o data smaraldele mele au inceput sa ia-sa la iveala., i-ar apoi am simtit ca puteam vorbii. Se pare ca Sasuke ma dezlegase..I-ar primul lucru pe care l-am facut dupa asta a fost sa-l imbratisez strans. Nu m-ai puteam de bucurie..visul meu s-a implinit...Printul meu..adica Sasuke..a venit sa ma salveze de la pericol..
-Sakura..vreau sa-ti spun ceva..ce nu am avut curaj sa-ti spun pana acum..
-Ce e ,Sasuke?, il intreb eu curioasa.
-Eu..Eu.., dar nu apuca sa termina fiindca garzile lui Madara au dat buzna in camera. Dar intrebarea mea era..unde era Madara? Nu mai era pe podea..pur si simplu disparuse fara urma..Garzile se apropiau tot mai incet si mai mult de noi dar..Ceva ciudat sa intamplat apoi...Humpty Lock-ul a inceput sa straluceasca..tot mai mult... Am inceput sa fac 2 semne..care aratau catre inima mea sa se deschida..si apoi...BUF!
SasuSaku: Inima mea deschidete!..Apoi amandoi eram imbracati in niste costumatii ciudate..Eu eram imbracata in costumatia din visul meu i-ar Sasuke era imbracat cu un costum alb, o coroana de aur pe cap si o sabie in mana. Dupa ce ne-am transformat am inceput sa atacam cu tot felul de chestii pana in cele din urma..am scapat de ei...si apoi am fugit afara.

Sasuke:

Eram cu sabia aproape de gatul fetei.Am ridicat incet sabia dar cand sa o lovesc ..parca cineva mi-a transmis un gand ..Sauke..te rog nu face asta..te iubesc'' atunci mi-am dat seama era ea...fata pe care o iubeam atat de mult..Sakura...dar ce cauta aici? si de ce e legata in halul asta? Sigur madara a rapito..dar de ce? oricum..nu aveam de gand so ucid pe rozalie in nici un caz...am ridicat sabia inca o data si in loc so injunghi pe rozalia mea l-am injunghiat pe madara cu toata forta mea, apoi am eliberatope rozalie si am incercat sa fugim dar fara succes..garzile lui madara deja intrasera in camera..apropiinduse tot mai mult de noi. Dintr-o data ceva ciudat s-a intamplat..humpty lock-ul a inceput sa straluceasca..i-ar noi neam preschimbat in niste haine complet ciudate...ma rog..eu aratam ciudat..sakura arata ca o printesa din povesti. Dintr-un atack iam doborat pe toti dar cand am iesit afara..
aflati in cap urmatorrrr
Sus In jos
*Jellyfish*
Genin
Genin
*Jellyfish*

MesajSubiect: Re: No sa te las sa pleci singura...niciodata..   No sa te las sa pleci singura...niciodata.. - Pagina 2 I_icon19Lun 31 Dec 2012, 13:13

Cand au iesit afara ce ? Si Naruto a facut o declaratie de dragoste fenomenala rolling on the floor "Te iubesc vaco !" Dar de ce Ami l-a batut ? sad A fost tare si partea cu costumatiile celor doi lough Deja mi-i imaginez cum lupta, imbracati in felul ala ! Totusi, inainte sa te salut am o intrebare. Se apropie de sfarsit fic-ul ? Bine... pai eu astept next-ul. Spor la scris si mersi de anunt. Te pup kiss
Sus In jos
Anky.Ancuta.
Genin
Genin
Anky.Ancuta.

Localizare Localizare : in lumea viselor
Nr. mesaje Nr. mesaje : 350
Puncte : 415
Reputatie Reputatie : 21
Hobby-uri Hobby-uri : sa stau cu prietenii,calculator,muzica,forum etc.
Stare de spirit Stare de spirit : :*_happy_:*

MesajSubiect: Re: No sa te las sa pleci singura...niciodata..   No sa te las sa pleci singura...niciodata.. - Pagina 2 I_icon19Lun 31 Dec 2012, 13:18

Super draga mea.
Imi place ca Naruto insfarsit este si el umpic mai romantic.Auzi la el "Te iubesc vaco! "

Daca Madara ala nu este mort o sa fie ucis de mainile mele.Cine se crede el?.Buricul Pamantului?

P.S:Sa ma anunti la next.
Sus In jos
Anne Howard
Chūnin
Chūnin
Anne Howard

Sex : feminin Localizare Localizare : Cine stie pe unde...in lume...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 900
Puncte : 1138
Reputatie Reputatie : 96
Hobby-uri Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea!
Stare de spirit Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...

MesajSubiect: Re: No sa te las sa pleci singura...niciodata..   No sa te las sa pleci singura...niciodata.. - Pagina 2 I_icon19Lun 31 Dec 2012, 16:28

Nu inteleg ce e cu tine?! Groaznic???Groaznic pe naiba!!!E absolut genial!!!E un super fic!
Ma bucur ca Sasuke a auzit-o pe Saku, si imi cer scuze ca nu am ajuns mai devreme!!!
Daca petea Saku ceva... biciuitor vai de Madara!!!
Anunta-ma la next!!!!Te pwp dulce si spor la scris!!!
Si daca vrei treci pe la ficul meu, Dragoste-ntre vrajitori, si lasa-ti parerea, caci nu prea am commuri si va trebuii sa-l inchid daca nu o sa am!!! sad
Te pwp dulce!!!kiss
Sus In jos
Love.Is.Magic.
Genin
Genin
Love.Is.Magic.

MesajSubiect: Re: No sa te las sa pleci singura...niciodata..   No sa te las sa pleci singura...niciodata.. - Pagina 2 I_icon19Lun 31 Dec 2012, 17:36

Super capitol ;;)
Deci...nu stiu ce faci, dar reusesti tot timpul sa ma uimesti dance2
Sper ca nextul sa vina repede we party !!
Te pup kiss
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: No sa te las sa pleci singura...niciodata..   No sa te las sa pleci singura...niciodata.. - Pagina 2 I_icon19

Sus In jos

No sa te las sa pleci singura...niciodata..

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku finalizate-