KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: La un pas de stele Dum 30 Dec 2012, 17:37 | |
| Heii.. Geniala idee. Adica mereu m-am gandit ca ar fi frumos ca cineva sa scrie un fic bazat pe tema asta si ma bucur ca ai facut-o tu. Ceea ce imi place cel mai mult la felul in care scrii este ca ai capacitatea de a transforma totul in real. Detaliile pe care ni le oferi si actiunea care nu este deloc grabita, ma fac sa cred ca traiesc aproape fiecare secunda pe care o traieste si personajul. Oricum, ma bucur ca am descoperit acest fic si abia astept sa vad cum il continui. Spor la scris si la idei |
|
Apocalipsa Chūnin
Sex : Localizare : La bau bau acebook : Ade Adèle Nr. mesaje : 580 Puncte : 778 Reputatie : 165 Hobby-uri : chitara, muritul de ras cu plamanul meu :x (buby) Stare de spirit : Ce gluma buna:))
| Subiect: Re: La un pas de stele Dum 30 Dec 2012, 21:34 | |
| |
|
♥Deyutza♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in Narniaaa <3 :)) Nr. mesaje : 884 Puncte : 1129 Reputatie : 72 Stare de spirit : Acceptabila. :)
| Subiect: Re: La un pas de stele Dum 30 Dec 2012, 22:40 | |
| |
|
Calliope Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ploiesti, Prahova Nr. mesaje : 1170 Puncte : 1297 Reputatie : 77 Hobby-uri : I love to write stories:X Stare de spirit : Sadica:>:>
| Subiect: Re: La un pas de stele Vin 04 Ian 2013, 22:54 | |
| Buna buna! Multumesc ca m-ai anuntat, si scuze ca ajung asa tarziu! Imi place foarte mult ca Sakura a gasit in Tamara si in doamna aceea un sprijin si ca se va putea recupera si va fii mult mai puternica. Nu stiu, dar asa vad eu. De abia astept sa aflu ce se intampla in continuare! Spor la scris si la idei! Te-am pupat!
Naty~ |
|
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: La un pas de stele Mar 02 Apr 2013, 20:51 | |
| Fanfic inchis din cauza inactivitatii. |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: La un pas de stele | |
| |
|