R∆IN Sensei
Sex : Varsta : 26 Localizare : Ploieşti Nr. mesaje : 1803 Puncte : 2244 Reputatie : 343 Hobby-uri : -
| Subiect: My Gallery Vin 28 Dec 2012, 13:46 | |
| My Gallery  Aşa cum am spus şi în descriere, sunt poze de începător. Menţionez că doar ultima fotografie este editată [editarea constă în faptul că am adaugat efectul alb-negru. Doar atât.] . Îmi cer scuze pentru semnătura mea din unele fotografii. Trebuia să îmi las amprenta pe ele, pentru că aşa consideram pe vremea când le-am făcut. Nu prea aveam minte, ce să faci. De asemenea, îmi cer scuze şi pentru watermark-ul imens, dar nu ştiam cum să il dezactivez atunci când am făcut pozele respective.  Nu o mai lungesc. Puteţi să le criticaţi cât doriţi. Vreau să mă perfecţionez. Nu sunt reuşite.  Dacă vă plac -prin absurd- , voi mai aduce.[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]No edit, just crop [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Edit: alb-negru |
|
Lollipop :3 Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva... Intre cer si pamant.. acebook : Pai... Nu conteaza! Nr. mesaje : 102 Puncte : 120 Reputatie : 4 Hobby-uri : Stii... Daca ti-ar pasa de hobbyurile mele, m-ai intreba! Stare de spirit : In love :3
| Subiect: Re: My Gallery Vin 28 Dec 2012, 21:29 | |
| I like it! Mie imi plac mult! Sa mai pui! :) Nu am ce critica, sa stii. Imi place foarte mult cea cu iarba. :) |
|
Amaranth Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Lumea. Nr. mesaje : 354 Puncte : 406 Reputatie : 26 Hobby-uri : A face nimic... Stare de spirit : Plictisită.
| Subiect: Re: My Gallery Vin 28 Dec 2012, 22:42 | |
| Sunt foarte frumoase pozele pe care le-ai făcut. În special cele panoramice. Sper să nu te superi dar, ce aparat folosești deobicei? Pozele pe care le faci sunt foarte clare. Succes în continuare și la cât mai multe poze :) |
|
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: My Gallery Sam 29 Dec 2012, 02:00 | |
| Hey ^_^ Am zis sa trec si eu pe aici. Initial am crezut ca sunt poze de pe internet care tie iti plac foarte mult. Nu creatii ale tale. Poi .. nu vrei sa-ti mut topicul aici?
-> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
In acea categorie sunt creatiile voastre legate de arta vizuala. Eu zic ca s-ar potrivi mult mai bine acolo, avand in vedere ca sunt imaginile tale proprii. ^_^ Daca esti de acord, ma anunti iar eu ma ocup de mutarea topicului.
Cat despre imagini, sunt foarte frumoase. Mie imi place cum ai surprins ceea ce vroiai in fiecare poza, a doua e geniala ^_^
EDIT: Avand in vedere ca mi-ai spus sa-l mut, asa voi face. Sa postezi in continuare poze |
|
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: My Gallery Mier 30 Apr 2014, 21:49 | |
| Clau Ti-am spus pana acum ca te pticepi la fotografiat? Nu? Iti spun acum! TE PRICEPI LA FOTOGRAFIAT! Sa mai pui si alte poze ca daca nu primesti bataita de la mine Pupicei |
|
Anne Hargen Guardian Ninja
Sex : Varsta : 24 Localizare : Ploiești acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 2007 Puncte : 2122 Reputatie : 105
| Subiect: Re: My Gallery Mier 30 Apr 2014, 21:51 | |
| God, tu chiar te pricepi la toate :)) |
|