xTaboOx Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Oriunde mă simt bine ! acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 51 Puncte : 65 Reputatie : 2 Hobby-uri : Pictura..Desenul...Cititul...Lenevitul.. :)) Stare de spirit : Mereu cu zâmbetul pe buze !
| Subiect: Ma ajutati si pe mine va rog! Vin 28 Dec 2012, 22:02 | |
| Buna! As vrea si eu un set (avatar+semnatura+text). Mi-as dori ca avatarul sa fie cu o fata cu parul alb si sa exprime tristete si resemnare, iar semnatura, daca se poate, sa fie cu un baiat si o fata, care sa exprime prima lor dragoste, dragalasa si inocenta. Restul las la aprecierea celui\celei care se ocupa.... Multumesc anticipat! |
|
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Ma ajutati si pe mine va rog! Sam 29 Dec 2012, 13:57 | |
| |
|
xTaboOx Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Oriunde mă simt bine ! acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 51 Puncte : 65 Reputatie : 2 Hobby-uri : Pictura..Desenul...Cititul...Lenevitul.. :)) Stare de spirit : Mereu cu zâmbetul pe buze !
| Subiect: Re: Ma ajutati si pe mine va rog! Sam 29 Dec 2012, 19:26 | |
| Ok! Multumesc mult si abia astept sa vad! |
|
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| |
xTaboOx Genin
| Subiect: Re: Ma ajutati si pe mine va rog! Mar 01 Ian 2013, 17:07 | |
| |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ma ajutati si pe mine va rog! | |
| |
|