poza ficului:http://weheartit.com/entry/46111538/via/starpuffs
Naruto:
Dupa o luna calatorie ajunsem in Japonia ......Deabea asteptam sa o vad pe hinata si sa-i spun cea ce simt pentru
ea si vreau sai fac o mare surpriza prima data trebuie sa ma uit pe biletul lasat de ea sa vad unde este
adressa hmmm...ma uitasem cu atentia si adressa era aceasta :Str..orzului nr:10 casa bantuita din stanga.
Luase-m un taxi pana pe strada ortuzuluii nr 10 ...dupa vre-o 10 minute ajunsem in fata casei....
sunase-m la usa ....ciudat usa se deschise singura ....Eram ingrozit era o casa de speriat....Ma dusese-m
sus la etaj si vazuse-m o femeie moarta .Incepuse-m sa alerg ca un fricos prin toata casa pana cand
ajunse-m intr-o camera unde era Hinata statea in pat si plangea....ma apropiasem de ea incet incet...
cand ma apropiasem mai mult vedeam ca era o papusa facuta din ceara sa semene cu Hinata , ma-m
speriat ingrozitor am fugit sa o caut pe Hinata nu o gasisem nicaieri nu stiam ce sa ma mai fac o cautasem
prin toata casa.Cand vroiam sa ies din casa usa era incuiata am incercat sa o sparg da nu reusisem.O fantoma
aparuse in spatele meu eu scoasem cunaiele din buzunar si lea-m indreptat spre fantoma .....dar fantoma mi-a
spus sa ma duc in gradina langa o tufa cu trandafiri o voi gasii pe Hinata ....Eu am fugit repede spre gradina,
o gasisem pe Hinata era inghetata de frig....eu o dusem in casa sus in camera ei .Dupa ce se trezise Hinata
a venit la mine si mi-a spus cum am reusit sa o gasesc...eu ia-m spus ca a scapat adresa si biletul .....ea mi-a sarit
in brate si ma sarutat....eu ia-m spus Hinatei ca vreau sa fim impreuna ori ce sar intampla....ea a fost deacord....
Am luat-o de mana si ia-m spus ca trebuie sa plecam din casa asta cat mai repede ,se pare ca nu suntem bine
primiti aicea ...Hinata si-a facut repede bagajul si am plecat spre aeroport.Dupa vre-o 30 minute ajunsem la aeroport
,ne urcasem in avion si plecasem spre casa.Dupa vre-o 8 ore de zbor ajunsem acasa .Eu am intrebat-o pe Hinata daca
vrea sa fie sotia mea stiu ca e prea devreme dar o iubesc si vreau sa fie amea pe veci....Hinata s-a rusinat si s-a facut
rosie in obraj ea mi-a raspuns cu vocia iei rusinoasa da....am luat-o in brate si am sarutat-o si iam spus ca nunta va fii
dupa o saptamana...Hinata a fost deacord ...Ne luase-m la revedere si ne duse-m fiecare la casele noastre......Cand
ajunse-m acasa ,am mers repede la Sakura sa-i spun vestea cea mare.....Sakura s-a bucurat pentru mine chiar m-a
felicitat .....fugisem repede la baie sa fac un dus, dupaia trebuia sa-mi fac curat in camera si dupaia sa plec la Hinata
.........
Sakura:
Ma bucur foarte mult pentru Naruto a ales o fata foarte minunata si chiar imi place de ea dar totusi....si eu il iubesc
foarte mult pe Sasuke dar el inca nu ma cerut de sotie ....dar totusi sa revenim la realitate sunt o idioata deaia nu
ma cerut poate chiar nu ma place cu adevarat poate doar isi bate joc de mine nu stiu ce sa spun......Dar totusi
Sakura revinoti la realitate nu se va intampla niciodata....poate nu ma iubeste poate si-a gasit pe altcineva
si o iubeste mai mult decat pe mine poate pe mine nu ma iubeste de loc.... ohhhhh.... de ce ? de ce? trebuie mereu
sa intru in belele mai ales cu Kiba am intrat in belele nu pot sa cred ,inca nu pot uita ce urat s-a uitat Sauske la Kiba
nici nu mai vorbeste cu el nici nu mai vrea sa il vada erau foarte bunii prieteni nu stiu ce s-a intamplat intre ei
poate e doar vina mea ?.....eu sunt vinovata eu ii voi impaca.Tin foarte mult la amandoi Kiba si Sasuke de mici erau prieteni..
dar nu stiu ce s-a intamplat .....totusi mi-as dorii foarte mult sa devina prieteni cum au fost pe vremurii ....foarte buni prieteni.
Nu ma pot gandi la nimica gandul imi zboara mereu la Sasuke dar mereu nu ma pot gandi la altceva sau la altcineva......
Oare Sasuke de ce nu ma mai suna? Oare e suparat pe mine ?....hmmmmm poate s-a suparat ca de ce vorbesc cu Kiba ......
nu stiu...poate da poate nu cine stie .....Dar mereu gandul imi zboara la el il iubesc.Ma gandeam sa ma duc eu la el,ma imbracasem
si plecasem spre sasuke .Dupa vre-o 2 minute ajunsem in fata casei lui ma uitasem pe geam si vedeam ca era cu Karin in camera
lui se sarutau eu am inceput sa plang .....Sasuke ma vazuse pe geam Karin incepea sa rada deoarece asta era planul ei sa
puna mana pe Sasuke sa ma desparta pe mine de el......Eu alergasem spre un lac Sasuke alergase dupa mine sa-mi explice tot.
Ma asezasem lanca un copac si plangeam Sasuke se apropia incet catre mine ,si am vazut ca se pune langa mine ......El a inceput
sa-mi explice tot ce sa intamplat a durat ceva timp pana sa ma convinga.La un momendat am vazut ca se pune in genunchii ma gandisem eu
oare ce vrea sa faca......Sasuke mi-a spus ca vrea sa faca nunta cu mine intr-o luna .....si m-a cerut de sotie eu am aceptat....si am plecat fericiti
acasa la el.Sasuke se puse peste mine si ma intrebase.......
O sa aflati in cap uramtor: va pwp:*
*
*
Melodia ficului:https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BFNvNB_f8Kw