|
|
Autor | Mesaj |
---|
Arcana Julia Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : in camera din casa mea, pe scaunul din camera mea,in fata calculatorului de pe masa mea Nr. mesaje : 889 Puncte : 930 Reputatie : 35 Hobby-uri : anime-urile,desenatul,cititul,muzica si cam atata...cred Stare de spirit : in general buna
| Subiect: Re: Firma de matrimoniale Dum 01 Sept 2013, 19:28 | |
| Buna, buna. Am ajuns si eu aici. Deci, caut un baiat cu parul saten, ochii foarte verzi, bine facut, destept si haios. Nici nu am prea multe pretentii, nu? Ce spui poti sa imi faci rost? |
|
| |
Skitte Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : acebook : Bogdan Nr. mesaje : 819 Puncte : 1112 Reputatie : 153 Stare de spirit : Anything Could Happen
| Subiect: Re: Firma de matrimoniale Lun 02 Sept 2013, 01:22 | |
| FIRST:
Fizic: Înaltă, Peste 1.75, Păr brunet sau blond, Ochi verzi sau albaștri, păr lung sau scurt.
Caracter: Orice :)) |
|
| |
Anya Special Jōnin
Sex : Localizare : Racitania acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur! Nr. mesaje : 1521 Puncte : 1815 Reputatie : 210
| Subiect: Re: Firma de matrimoniale Vin 06 Sept 2013, 21:30 | |
| Neaţa' oameni si oame!Am aci' o comandă pentru:
- Arcana Julia - un clikuleţ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
- Bobo (nu mă aşteptam să dau de tine aici sunt puţin şocată) apasă [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] sau [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
|
|
| |
Arcana Julia Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : in camera din casa mea, pe scaunul din camera mea,in fata calculatorului de pe masa mea Nr. mesaje : 889 Puncte : 930 Reputatie : 35 Hobby-uri : anime-urile,desenatul,cititul,muzica si cam atata...cred Stare de spirit : in general buna
| |
| |
Skitte Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : acebook : Bogdan Nr. mesaje : 819 Puncte : 1112 Reputatie : 153 Stare de spirit : Anything Could Happen
| Subiect: Re: Firma de matrimoniale Sam 07 Sept 2013, 15:47 | |
| Irinuc, nu mă aşteptam la Taylor Swift şi Ellie Goulding. Ambele sunt super, deci va trebui să aleg. Mersi. :) |
|
| |
Huang Zi Mee Academy Student
Sex : Varsta : 24 Localizare : Bucuresti ^.^ acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 20 Puncte : 30 Reputatie : 0 Hobby-uri : Desenat ^^ Stare de spirit : Vesela ^^
| Subiect: Re: Firma de matrimoniale Dum 08 Sept 2013, 16:23 | |
| Hi ^^ Am trecut si eu pe aici. Pai un coreean dragut , cu parul blond si scund in inaltime ^^ Daca se poate ^^ |
|
| |
Anya Special Jōnin
Sex : Localizare : Racitania acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur! Nr. mesaje : 1521 Puncte : 1815 Reputatie : 210
| Subiect: Re: Firma de matrimoniale Dum 08 Sept 2013, 20:40 | |
| HelloAm vazut poza cu el acum ceva timp si am zis ca pastrez pentru persoane carora le plac koreenii(scuze daca am scris gresit -.-'') si mi-a placut pana si mie care nu am treaba cu d-astea. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
Huang Zi Mee Academy Student
Sex : Varsta : 24 Localizare : Bucuresti ^.^ acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 20 Puncte : 30 Reputatie : 0 Hobby-uri : Desenat ^^ Stare de spirit : Vesela ^^
| Subiect: Re: Firma de matrimoniale Dum 08 Sept 2013, 20:44 | |
| Multumesc muult! Il ador pe JongUp ( asa il cheama pe tipul ala ^^ ) Este asa odododo frumos ^^ Inca odata multumesc ^^ |
|
| |
Leopard ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Pe langa tine ;o3 acebook : Foloseste "url" altfel se deformeaza pagina! Nr. mesaje : 752 Puncte : 1515 Reputatie : 167 Stare de spirit : `~Esti rănit de oameni pentru care ți-ai da viața…~`
| Subiect: Re: Firma de matrimoniale Mar 10 Sept 2013, 13:12 | |
| =)))))))) Ioi ce topiccc :)))) Pai sa fie inalt cu ochii albastrii brunet .. si sa fie de treaba ;;) ceva in genul lui [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]se poate ? =)))) |
|
| |
S. Felicia Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Brăila acebook : Felicia Stratulat Nr. mesaje : 606 Puncte : 817 Reputatie : 55 Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală Stare de spirit : meh...
| Subiect: Re: Firma de matrimoniale Mier 11 Sept 2013, 03:56 | |
| Hei, am trecut şi eu pe aici, cam târziu din necunoştinţă de cauză . Ar dori şi sufleţelul meu un tip brunet, nu cu părul scurt că nu mă atrag aproape deloc. Ochii... nu prea contează. Doar "machiaţi" să nu fie . Să aibă trupuşorul aşaa, cum doreşte orice domnişoară (bine, nici prea prea, nici foarte foarte mai exact ) . Nu foarte înalt că io-s scundă, şi nu vreau să umblu cu scăunelul după mine. 1,95 este îndeajuns. La caracter nu aş dori decât să fie fooarte posesiv, egoist când vine vorba de mine, funny, pacifist convins, dintr-o familie bună (dacă mă-nţelegi ), mai bad boy , gata să lase orice pentru mine , să nu mă contrazică, iar dacă ar face-o vreodată, să îşi dea sema de fiecare dată că eu am dreptate şi să aibă muuultă răbdare (cu mine, te asigur, îi trebuie din plin ). Nu sunt prea pretenţioasă .Oh, God, sper să nu vadă iubitul meu postarea asta Aştept. Când este gata comanda, dă-mi te rog un pm |
|
| |
Anya Special Jōnin
| Subiect: Re: Firma de matrimoniale Mier 11 Sept 2013, 17:36 | |
| Bùbù Chocolatte apasă [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].Dacă nu îţi place îl schimb.S. Felicia sper ca [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]să fie bun sau dacă nu [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].
|
|
| |
S. Felicia Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Brăila acebook : Felicia Stratulat Nr. mesaje : 606 Puncte : 817 Reputatie : 55 Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală Stare de spirit : meh...
| Subiect: Re: Firma de matrimoniale Joi 12 Sept 2013, 18:24 | |
| |
|
| |
Leopard ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Pe langa tine ;o3 acebook : Foloseste "url" altfel se deformeaza pagina! Nr. mesaje : 752 Puncte : 1515 Reputatie : 167 Stare de spirit : `~Esti rănit de oameni pentru care ți-ai da viața…~`
| Subiect: Re: Firma de matrimoniale Joi 12 Sept 2013, 23:17 | |
| - Irina a scris:
- Bùbù Chocolatte apasă [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].Dacă nu îţi place îl schimb.
S. Felicia sper ca [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]să fie bun sau dacă nu [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].
Nu e corectttt :))) tipu lui Felicia e mai bun ca al meu :( .. Dar si ala merge !!! |
|
| |
S. Felicia Chūnin
| Subiect: Re: Firma de matrimoniale Vin 13 Sept 2013, 04:59 | |
| |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Firma de matrimoniale Mar 22 Iul 2014, 23:19 | |
| Irina, brunet şi inteligent, pleaseee. |
|
| |
Anya Special Jōnin
| Subiect: Re: Firma de matrimoniale Mier 23 Iul 2014, 11:12 | |
| Oh,Doamne a trecut asa mult timp de cand nu am mai vazut topicul asta.=)) Ana,am doi bruneti.Sa vedem care iti place.Asta[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Sau poate asta[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Ma rog,al doilea e mai mult saten,da' mere. :))
|
|
| |
Rhye ANBU
Sex : Varsta : 15 Localizare : intr-un ocean cu bani acebook : . Nr. mesaje : 1164 Puncte : 1496 Reputatie : 212
| Subiect: Re: Firma de matrimoniale Joi 24 Iul 2014, 09:38 | |
| Uuuu, hai c-am sosit şi eu pe aici. Sper să-ţi fie uşor cu preferinţele mele. =))) În primul rând, vreau să nu fie vreun naşpet. Să fie un băiat mişto, de treabă şi amuzant. Pt mine contează mai mult caracterul. ;-) În al doilea rând, vreau să fie foarte foarte fooooaaarteee HOT. Să aibă numai pătrăţele de sus până jos. Părul...hmp, aici s-ar putea să fie o problemă! Nu mă pot decide dacă să aibă păru' gen Elvis Presley, plete sau chel. Mi-aş dori să fie cam pe la mijloc, că altfel s-ar putea să mă cert cu el pe produsele de styling. Aşa....cum să mai fie? Ah, da! Dacă ar avea şi vreun tatuaj pe undeva, ar fi perfect. Bineînţeles, că trebuie să aibă cel puţin un cercel în ureche. Şiiii, cam atât. Dar nu uita, să fie şi puţin perviii. XD Îl vreau rapid!!! Te pwp! Choco: Caracterul conteaza. Edit: Alături de frumuseţe! Într-o poză nu se poate vedea caracterul, dar l-am pus şi eu pe acolo, să fie. =))) |
|
| |
Anya Special Jōnin
| Subiect: Re: Firma de matrimoniale Joi 24 Iul 2014, 11:10 | |
| Booon,nu ştiu dacă ai auzit de 5 Seconds Of Summer e o trupă relativ nouă.A apărut prin 2010 sau 2011 ceva de genul,nu mai ţin minte.Acesta e Luke[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Hemmings. .[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] P.S.:A,da..Choco,nu mă aştepam să te văd vreodată trecând pe aici. :)). Te poftesc într-o zi cu o comandă,am bajeţi deştepţi.Choco: Nu cred c-o sa trec cu vreo cerere, mai mult ca sa ma uit ce gusturi mai au fetele noastre. :D |
|
| |
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: Firma de matrimoniale Lun 01 Dec 2014, 10:57 | |
| Inalt, frumos, musculos, cu ochii verzi, bine imbracat, cu o freza de tip british. Hai sa vad ce gasesti. :)) |
|
| |
Othelia Wundlang Chūnin
Sex : Varsta : 100 Localizare : "Welcome in Wonderland", wrote there. Nr. mesaje : 769 Puncte : 870 Reputatie : 53 Hobby-uri : Calm down, lady... Stare de spirit : I don't really give a f#@k.
| Subiect: Re: Firma de matrimoniale Lun 01 Dec 2014, 13:30 | |
| Blond cu ochii negrii și freza pe o parte, please =3 |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Firma de matrimoniale | |
| |
|
| |
|