Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Deepcentral - O Stea Joi 03 Ian 2013, 14:54 | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Deepcentral - O Stea
Caut pe cer o stea … Una doar a mea … O cometa ce sa’mi umple lipsa ta Numele tau sa’i pun Sa’i urez ” drum bun! ” Asa cum n’am reusit tie sa’ti spun …
Te caut printre stele Alunec printre ele Asteptand sa te revad pana in zori … De ce nu mi’ai spus, oare … Ca e stea cazatoare? Pe al cui cer vei rasari? Pe al meu sunt nori …
Refren: … o stea … a mea … a mea
Norii vin rand pe rand Raman asteptand Cu speranta ca te voi zari candva.. Fara tine am ramas, Numai am nici glas Merg tacut printre straini Mai fac un pas
Te caut printre stele Alunec printre ele Asteptand sa te revad pana in zori … De ce nu mi’ai spus, oare … Ca e stea cazatoare? Pe al cui cer vei rasari? Pe al meu sunt nori …
Refren: … o stea … a mea
Refren: … o stea … a mea … a mea
Te caut printre stele Alunec printre ele Asteptand sa te revad pana in zori … De ce nu mi’ai spus, oare … Ca e stea cazatoare? Pe al cui cer vei rasari? Pe al meu sunt nori … (x2)
Caut pe cer o stea … Una doar a mea … |
|