Uchiha Lord Academy Student
Sex : Localizare : Comuna Mosna acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 2 Puncte : 6 Reputatie : 0 Hobby-uri : Gimp si forumul Stare de spirit : Indragostit
| Subiect: A la Uchiha Lord Dum 06 Ian 2013, 14:33 | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Nereusit, era prima tentativa. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Acum 10 minute l-am facut. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Doar editata. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Nu am ce zice despre el. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] MW |
|
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: A la Uchiha Lord Mier 09 Ian 2013, 19:17 | |
| Acest topic merge catre
→ " Arta vizuala. Imagini modificate si create "
Acolo este locul lui deoarece acestea sunt creatiile tale ^_^ |
|
UchihaAlexandru Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Botosani acebook : Alexandru Cîmpanu Nr. mesaje : 275 Puncte : 368 Reputatie : 29 Hobby-uri : Navigharea pe internet,sporturi pentru mentinerea santatii etc. Stare de spirit : Buna.
| Subiect: Re: A la Uchiha Lord Joi 10 Ian 2013, 16:43 | |
| Felicitări pentru munca depusă,dar ţi-ai pierdut din timp deoarece nu sunt aşa tari avatarele,n-ai adaugat bine textul. In primul avatar sa zicem ca e frumos,dar ai ingrosat tot cu textul ala,pune unul simplu. Al 2-lea este bun,imi place :) Al 3-lea este simplu,gasesc si pe google,nu trebuie sa'l editez :)) Al 4-lea...nu îl înţeleg(nici textul)..e naşpa. Iar la 5-lea ai acoperit aproape tot renderul cu textul şi la o creaţie nu trebuie neapărat în text să-ti introduci nick-ul că dacă nu te credem că-i a ta creaţia,îţi cerem psd.Al 2-lea avatar este cel mai tare :) Mai urmeaza tutoriale pe diferite site-uri. Good Job. |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: A la Uchiha Lord | |
| |
|