Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Subiect: Re: Concursul 72 - Melodia Săptămânii Dum 06 Ian 2013, 20:21
Buna si multumesc pentru voturi. Layla, scrisesei gresit descrierea si am editat-o eu, ca sa stii. In aceasta saptamana particip cu:
Jordin Sparks - Battlefield. :)
Succes tuturor. :)
UchihaAlexandru Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Botosani acebook : Alexandru Cîmpanu Nr. mesaje : 275 Puncte : 368 Reputatie : 29 Hobby-uri : Navigharea pe internet,sporturi pentru mentinerea santatii etc. Stare de spirit : Buna.
Subiect: Re: Concursul 72 - Melodia Săptămânii Dum 06 Ian 2013, 20:28
Felicitari Choco :) Bafta si runda asta.
Nane - Atitudine. :)
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
Subiect: Re: Concursul 72 - Melodia Săptămânii Dum 06 Ian 2013, 21:07
Felicitări Chocoo!
Leona Lewis-I will be
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
Subiect: Re: Concursul 72 - Melodia Săptămânii Dum 06 Ian 2013, 22:05
Hello !
Ma inscriu si eu cu :
Lil Wayne - Mirror ft. Bruno Mars
An nou fericit !
Anya Special Jōnin
Sex : Localizare : Racitania acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur! Nr. mesaje : 1521 Puncte : 1815 Reputatie : 210
Subiect: Re: Concursul 72 - Melodia Săptămânii Dum 06 Ian 2013, 22:36
Vaai s-a deschis un nou concurs si eu nu stiam Ma uitam peste piese... geniale. Nane, Lil Wayne, maaaama [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] ii ador. Nu stiu daca poate compesa, dar ma inscriu cu:
The Black Eyed Peas - Pump It M-am decis foarte greu [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Bafta tuturor !
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
Buna Melodia e veche si probabil foarte cunoscuta, dar eu o ador! E vorba de Teriyaki Boys- Fas&Furious (Tokyo Drift) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Succes tuturor!!!
Kiky Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acolo unde te afli Tuh ¤ * acebook : Annamaria Herta Annamaria Nr. mesaje : 253 Puncte : 312 Reputatie : 19 Hobby-uri : Scoala Stare de spirit : Plictisita ;)