|
Autor | Mesaj |
---|
Fideluţă :| Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In a world apart. A world that does not exist. Nr. mesaje : 113 Puncte : 138 Reputatie : 9 Hobby-uri : Reading, Writing and painting Stare de spirit : Matter what mood when everyone is "happy"?
| Subiect: >_< Un set vă rog ! Joi 10 Ian 2013, 18:35 | |
| As vrea un avatar cu o fata anime, imbracata intr-un kimono rosu, cu flori roz si negre si cu par brunet lung, iar in fundal un peisaj de primavara cu flori de cires japoneze cazand din copaci, iar ea sa fie asezata pe iarba langa un lac. Si semnatura as dori sa fie un baiat respectiv blond imbracat tot intrun kimono albastru cu model alb, intins pe iarba cu o sabie in mana gata sa o scoata din teaca, iar in fundal o padure si la intrarea in padure sa fie doi ciresi mari din care sa cada petale roz. Multumesc ca va straduiti!
Ultima editare efectuata de catre :sakku: in Sam 12 Ian 2013, 13:12, editata de 1 ori |
|
| |
Eq KaKy Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Deci Practic Intr-a Colo. acebook : https://www.facebook.com/ursea.baa Nr. mesaje : 103 Puncte : 112 Reputatie : 5 Hobby-uri : Toate :) Stare de spirit : nNeBbUNaTTiKă
| Subiect: Re: >_< Un set vă rog ! Joi 10 Ian 2013, 22:13 | |
| |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: >_< Un set vă rog ! Joi 10 Ian 2013, 22:20 | |
| Daca tot stii ca nu esti grafician, atunci ar trebui sa stii si ca nu ai voie sa faci seturi pentru cei care fac cerere. Cei din grupul de graficieni stiu foarte bine ce au de facut si se descurca, daca si tu ai experienta in editarea imaginilor s.a.m.d., asta nu iti da dreptul sa incalci regulile. |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: >_< Un set vă rog ! Joi 10 Ian 2013, 23:43 | |
| In primul rand nu ai voie sa faci tu cereri ... ai inteles? Decat cei din grupul de graficieni pot sa faca asa ceva. Nu ai citit regulamentul? Eu zic sa treci pe acolo :-w. Data viitoare ban. |
|
| |
Eq KaKy Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Deci Practic Intr-a Colo. acebook : https://www.facebook.com/ursea.baa Nr. mesaje : 103 Puncte : 112 Reputatie : 5 Hobby-uri : Toate :) Stare de spirit : nNeBbUNaTTiKă
| Subiect: Re: >_< Un set vă rog ! Vin 11 Ian 2013, 21:32 | |
| ok =]]
Editat de Elina Dynamitte: Uite ce e, dacă voiai să zici ceva calumea puteai să zici, nu te ţine nimeni. Dar sincer acum, de ce ai mai postat acest "ok", când puteai foarte frumos să trimiţi un mesaj privat şi să-ţi ceri scuze că te-ai băgat peste treaba graficianului? Dacă mai aveţi mesaje de acest gen, formate din un singur cuvânt, mai bine nu mai postaţi. |
|
| |
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: >_< Un set vă rog ! Vin 18 Ian 2013, 20:22 | |
| Am căutat ce ai cerut tu şi nu am găsit nimic. Nu ai şi altă preferinţă? |
|
| |
Fideluţă :| Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In a world apart. A world that does not exist. Nr. mesaje : 113 Puncte : 138 Reputatie : 9 Hobby-uri : Reading, Writing and painting Stare de spirit : Matter what mood when everyone is "happy"?
| Subiect: Re: >_< Un set vă rog ! Vin 18 Ian 2013, 23:08 | |
| Bine ma mai gandesc si la altceva! Multumesc ca ai cautat. Edit : Bine deci m-am gandit si as vrea la avatar o fata adevarata imbracata inr-un kimono de orice culoare cu par negru si in fundal ceva ce sa reprezinte primavara. Si la semnatura un baiat imbracat cum o fi, blond si in fundal tot ceva ce sa reprezinte primavara. Iar daca nu gasiti nimic vreau ceva doar care sa reprezinte primavara. Va iubesc!!! Multumesc anticipat! |
|
| |
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: >_< Un set vă rog ! Dum 20 Ian 2013, 14:08 | |
| Am făcut ceva legat de primăvară. Sper să îţi placă.
Semnătura:the spring is forever ♥ Pentru a pune semnătura apasă pe "Quote" din dreapta răspunsului meu. (sus) |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: >_< Un set vă rog ! | |
| |
|
| |
|