Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Dirty suicide Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Dirty suicide Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Dirty suicide

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Teodora.
Academy Student
Academy Student
Teodora.

Sex : feminin Localizare Localizare : Iasi
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2
Puncte : 6
Reputatie Reputatie : 0
Hobby-uri Hobby-uri : Voley

Dirty suicide Empty
MesajSubiect: Dirty suicide   Dirty suicide I_icon19Sam 12 Ian 2013, 20:59

Viaţa mea, nu e nici măcar pe aproape de perfect. Dar de fapt ce înseamnă perfectul acesta despre care vorbim toţi şi pe care-l căutăm cu atâta înverşunare? Nimeni nu ştie. Noi ne ferim de viaţa noastră mediocră vorbind despre cât de bine ar fi să fim mai bogaţi, pentru a scăpa de griji. Credeţi că să fii bogat e cea ce vă doriţi cu adevărat? Poate că nu în totdeauna faptul că cei mai înstăriţi nu au nici o grijă şi că au tot ce îşi doresc e realitatea. Credeţi că nu au griji? Poate nu din punct de vedere material, dar din cel afectiv probabil au multe probleme. Poate uneori încetam să credem în filme, zicând că nimic nu-i real din ce se petrece acolo. De unde ştim?
Exact nu ştim, e doar închipuirea noastra despre ceva ce nu cunoaştem. Filmul. Poate uneori filmele încearcă să ne înveţe cum, când şi cu cine să ne încurcăm. Exact ca multe filme cu şi despre adoleşcenţi. Acel sceanriu vrea să evidenţieze consecinţele unor distracţii periculoase. Cum ar fi drogurile şi alcoolul.
Revenind la bogăţie, credeţi că adolescenţii bogaţi, de multe ori ştiu ce e aia distracţia sau prietenii adevăraţi? De multe ori ne înşelăm zicând aceste lucruri, că lor nu le pasă şi că nu au griji. Greşim enorm judecându-i în acest mod. Ei nu ştiu ce sunt acele jocuri ale copilăriei. De ce? Mereu sunt judecaţi ca fiind îngâmfati sau fiţoşi pentru simplul fapt că s-au născut în familii bogate, de acea nu au niciodată prieteni adevăraţi. Toţi din jurul lor de cele mai multe ori stau doar pentru bani şi interese materiale. Deci în concluzie nu au viaţa perfectă.
Deci perfectul nu există. Deci cei ca mine ar trebui să se bucure de ce au… afecţiune şi iubire adevărată, iar bogaţii se bucură de bunurile materiale.
Noi avem nevoie de cea ce au bogaţii, şi vice versa.

Revenind la viaţa mea. Nu e perfectă dar nici măcar cum mi-am imaginat-o eu atunci cănd eram înconjurată de perfecţiunea jucăriilor şi de iubirea familiei mele. Familie? De mult nu mai ştiu ce-i aia.
Părinţii au divorţat de mult. Cred că mă doare mai mult acum de cât înainte. Atunci nu prea pricepeam eu ce se întamplă, dar acum ştiu ce s-a întâmplat: viaţa mea urma să se schimbe total.
Una dim multele amintiri ce mi-a pătat sufletul a fost atunci când o doamnă blondă, îmi punea tot felul de întrebări despre părinţii mei şi despre viaţa mea alături de ei. Eram într-o cameră mică, plină de acte şi dosare. Lângă doamna blondă, se afişa o altă siluetă, dar brunetă care scrie tot ce spuneam eu intr-un dosar gros, probabil un registru. Îmi era frică, deşi tata îmi spusese înainte să fiu tare, şi ca totul va trece repede. Aşa a şi fost… repede şi dureros.
Când am ajuns acasă, ceva era schimbat. Mama şi sora mea erau deja plecate. Tata nu a acceptat să mai stea în casă cu mama, după faptele ce le facuse, aşa că i-a spus să plece. Mama a acceptat neavând ce să facă. Sora mea nu a vrut să fie despărţită de mama aşa că a plecat cu ea.
Deodată m-am trezit tristă si cu lacrimi în ochi, într-o realitate cumplită.
Nu mai aveam cu cine să mă ciondănesc dimineţa, nu aveam a cui voce cristalină sa aud spunandu-mi să mă trezesc pentru şcoală.
Toate încăperile din casă deveneau din ce în ce mai triste si goale. Pereţii arătau fără oprire amintiri, tavanul ţinea ascuns toate vorbele bune, dar si rele pe care ni le-am spus dea lungul anilor, iar parchetul lucios arăta mii de paşi zglobii ce mă făceau să-i urmez oriunde, însă de fiecare dată când visam că eram încă împreună realitatea mă zdruncina drastic.
Ţin şi acum minte că eram în bucătăria mamei, unde stătea cu sora mea. Cu vocea blandă, cu mâgâierea ei caldă si plină de dragoste, mi-a spus că nu am cum să rămân cu ea, deoarece tribunalul nu mă va lăsa de cât cu tata, pentru că el are o casă, venituri stabile şi pretenţia de a rămâne cu el în clauza de divorţ.
Lacrimi îmi curgeau pe obrajii roşii ce mi-i mângâia mama cu atâta blândeţe şi caldură. Regretam atât de mult tot ce se petrecea. Mă uitam în ochii ei căprui si blânzi, şi începeam să capăt încredere că totul va fi din nou bine, poate mai bine de cât a fost înainte. Eram atât de conştientă că mă va durea şi că îmi va lipsi totul atât de mult încât aş fi vrut să fac orice ca să nu se întâmple nimic, însă eram neputincioasă.
Cu timpul încercam să mă gândesc că nici cu desele certuri dintre mama şi tata nu puteam trăi veşnic, aşa că începeam să capăt încredere şi să mă ridic încet-încet de la sol. Eram din ce în ce mai încrezătoare, pe mama o puteam vizita când vroiam, iar pe tata îl vedeam aşa de mult încat mă plictiseam de el. Era totul cât de cât în echilibru în viaţa mea, până când o nouă veste m-a dat din nou peste cap. Vestea că mama va pleca în Italia, căci aici nu se descurca, ştiam că va fi bine, că-l are pe Ovidiu alături, omul cu care îşi trăia în continuare viaţa.
Oricât de puternică am încercat să fiu, durerea nu a ezitat să mă doboare din nou. Am plâns ceva vreme, dar cu timpul durerea a trecut, vorbeam des şi încercam să fiu puternică.
Tatei nu-i păsa. Când mă certam cu el din diferite motive, dădea vina pe mama. Că ea a distrus tot, că ea e de vină. Încercam să o apăr pe mama deşi ştiam că nu e bine ceea ce făceam dar dorul de ea mă făcea să-i ţin mereu partea.
Înţelegeam că nu e bine ce a făcut, dar oare e vina ei că soarta a vrut să se îndrăgostească de alt bărbat? Toţi greşim, mai ales din dragoste dar nu trebuie să ne razbunăm, pe viaţa copiilor, pe sufletul şi psihicul lor.
Nu pricepeam de ce eu trebuie să ascult toate alea. De ce nu i le spune chiar ei? Poate pentru că nu vorbea cu ea Foarte matur din partea lui, mă gasea pe mine, un suflet pierdut prin lacrimi să-şi spună ofurile.
Uneori regret că am ţinut cu mama când de fapt trebuia să zic adevărul. Dar voi ce aţi fi făcut? Cănd trebuie să minţi pentru unul din părinţi? Nu e aşa uşor să iei decizii. Eram mică, uşor de influenţat şi poate nu înţelegeam de ce tata e departe, iar mama cu mine. Acum însă ştiu tata, era plecat în alte ţări cu diferite afaceri.
Cu timpul totul a început să aibă din nou sens. Eram fericită şi aveam din nou chef de viaţă, dar certurile cu tata nu se terminau. Erau din ce în ce mai dese, din ce în ce mai obositoare. Începeam să gândesc ca un copil retardat, credeam ca nu mai pot trăi aşa. Începeam să-mi fac rău singură, să mă gândesc la moarte. Începeam să gândesc că pentru toţi ar fi mai bine aşa.
După ceva timp, tata a început să-şi caute o nouă pereche.
Tata începea să-şi găsească prietene. Începeam să mă înţeleg bine cu el. Câteva dintre ele mi-au plăcut.
Însă dintre toate a ales-o pe ea, Elvira. La început am crezut că e foarte de treabă. Are doi copii, cu unul mă înţeleg foarte bine, dar celălalt e foarte enervant. Nici chiar dar pe aprope.
După ceva timp tata s-a cam mutat cu ea, lăsându-mă pe mine cu bunicii. Era frumos la început, nu mă mai bătea nimeni la cap cu matematica sau cu treburi casnice sau să mă duc la antrenamentele de scrimă tot timpul. Totul a fost frumos până când începeam să-i simpt şi lui lipsa. Era foarte trist, uneori simţeam că nici nu-I mai am. Ok… vorbeam cu amândoi dar, nu erau acolo, afectiv, să mă sprijine, să-mi zică du-te, fă, treci mai departe sau vorbe de încurajare, sfaturi.
Aceste lucruri au dus la maturizarea mea prematură, am renunţat la visuri prosteşti şi papuşi de mult. Începeam să-mi văd viitorul, însă nu cum visam în copilăria de mult uitată,cu prinţi şi castele, ci văzând şi reflectănd greşelile făcute de părinţi. M-au făcut să am o altă perspectivă a vietii…
Sus In jos
Anya
Special Jōnin
Special Jōnin
Anya

Sex : feminin Localizare Localizare : Racitania
acebook acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1521
Puncte : 1815
Reputatie Reputatie : 210

Dirty suicide Empty
MesajSubiect: Re: Dirty suicide   Dirty suicide I_icon19Sam 12 Ian 2013, 22:09

Buna Teo *big hug*
Ceea ce ai scris tu acolo este foarte frumos. Citeam sentimente, rani deschise..
Imi e greu sa exprim in cuvinte ceea ce simt.
Adica fata din acea poveste a sufeir atat si nu este de mult timp aici, prientre oameni.
Are de patimit mult, dar trebuie sa aiba puterea sa puna piciorul in prag si sa spuna ce vrea.
Multumesc ca m-ai anuntat ca ai postat a hug
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Dirty suicide Asss10Dirty suicide J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

Dirty suicide Empty
MesajSubiect: Re: Dirty suicide   Dirty suicide I_icon19Mier 11 Sept 2013, 09:34

One shot finalizat.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Dirty suicide Empty
MesajSubiect: Re: Dirty suicide   Dirty suicide I_icon19

Sus In jos

Dirty suicide

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: One Shots :: One Shots Finalizate-