|
|
Autor | Mesaj |
---|
dydy Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : undeva prin Romania acebook : Dyy Dya Nr. mesaje : 871 Puncte : 986 Reputatie : 40 Hobby-uri : ♥Music ♥
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Joi 28 Iul 2011, 23:20 | |
| faci bine si baga nextu te rog mult si dulce Cred ca nu mai e nevoie sa zic ca vreau next-ul |
|
| |
.allii. Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : in my fantasy world Nr. mesaje : 375 Puncte : 406 Reputatie : 28 Stare de spirit : de la foarte bine in susXD
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Vin 29 Iul 2011, 11:52 | |
| Nextul insfarsit !! nu imi vine sa cred ca Dei a plecat 3 ani si acum s-a intors . In fine abia astept nextul |
|
| |
FreakaDaMenta Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : ..In padurea cu alune... Nr. mesaje : 198 Puncte : 212 Reputatie : 14 Hobby-uri : sa ascult muzica, sa rad pana raman fara aer fara niciun motiv Stare de spirit : se putea si mai bine :-??
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Vin 29 Iul 2011, 12:59 | |
| OMG, ce atre a fost capitolul asta!:))
Nu pot sa cred, oricum cum cred ca am mai spus-o e GENIAAAAL!!
Astept next-ul!!!!!! |
|
| |
Mùsè Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe acolo...pe aici:D Nr. mesaje : 681 Puncte : 806 Reputatie : 114 Hobby-uri : muzica, desen... si multe altele :) Stare de spirit : obosita T_T
| Subiect: O noua sansa la iubire Vin 05 Aug 2011, 21:41 | |
| Capitolul 16
Deidara: Cand vroiam sa imi cer scuze si sa ii spun ca eu chiar o iubesc ma trezesc de la un zgomot infernal. Alarma mea de la ceas. Inseamna ca a fost totul doar un vis. Ma uit confuz in jurul meu si observ ca sunt in camera mea. Probabil ma adus roscatul aseara fiindca eu nu mai imi amintesc nimic. Doar ca Sakura si Sasori sunt impreuna. Daca ar fi si asta un vis, insa nu toate dorintele se implinesc. Dar eu am doar o singura dorinta, care daca mi s-ar implini as fi cel mai fericit din lume. Sa ma iubeasca si floricica de cires. Niciodata nu am mai iubit o fata cum o iubesc pe ea. Prin faptul ca suntem diferiti, in acest fel ne completam unul pe altul. Cu toate gandurile mele ma ridic putin ametit din pat si ma duc in baie sa ma spal pe fata. Ajung in fata oglinjii si ma uit la imaginea mea reflectata. Ochii mei nu mai sunt asa albastrii ca si inainte. Dupa ce ma schimb in hainele de scoala ma duc jos in bucatarie unde il zaresc pe Sasori. -Frumoasa din padurea adormita, te-ai trezit? Ma intreaba el razand Ma simt asa de ciudat in momentul asta ca nici nu imi pasa ce zice. Ma asez la masa si incep sa mananc in timp ce ma gandesc ce am facut aseara. Il intreb pe roscat, dar el imi spune ca e mai bine sa nu stiu. Asta e de rau. Incerc sa nu ma mai gandesc la asta. Imi termin micul de jun iar apoi eu si Sasori ne indreptam spre liceu. Sakura: Nu imi vine sa cred ca nu am dormit toata noaptea. M-am tot gandit cum sa il fac pe Deidara gelos, daca aseara nu am reusit. Poate ca o sa reusesc azi. Il iubesc prea mult ca sa renunt asa de usor. Niciodata nu am fost in situatia asta. Sa trebuiasca s ail fac gelos ca sa ma placa. Dar pentru iubirea lui as face orice. Suntem asa de diferiti, dar am sentimentul ca suntem asemanatori intr-un fel. Sunt fericita cand ii aud numele, cand il vad, cand il simt mai aproape de mine. Imi place ca este mai aiurit, orgolios dar totusi bun la suflet. Poate ca asta e diferenta dintre el si Sasuke.Brunetul nu era orgolios, aiurit. Ma iubea, insa s-a schimbat. Nici acum nu imi dau seama de schimbarea lui brusca. Totusi nu mai vreau sa ma gandesc la Sasuke, cel care m-a ranit cel mai mult. Sunt trezita din gandurile mele de Itachi care ma striga ca o sa intarziem la liceu daca nu ne grabim. Firar exact asta imi mai lipseste, inca o pedeapsa nebuneasca de la domnul director. Dupa ce imi iau geanta eu si fratioru ne grabim spre liceu. Era cat pe ce sa intarziem dar norocul a fost de parte nostra si am intrat in clasele noastre cu un minut inainte sa vina profesorii. Ma asez in banca si observ ca nici azi nu a venit Sasuke. Ciudat, oare ce s-a intamplat cu el? Sunt putin ingrijorata, insa incerc sa imi revin si sa fiu cat de cat atenta la ora. Dar cum sa fac eu asta? Binenteles ca m-am uitat prin clasa sa vad daca este si Karin. Da vezi sa nu, ca si ea este data disparuta. -Haruno, daca tot nu esti atenta la ora presupun ca sti foarte bine lectia nu? Striga la mine nebunu de profesor Nici nu apuc sa zic un cuvant ca imi da deja o pedeaspa. De ce eu? Ce exigent profesor. Minunata mea pedeaspa este sa il ajut toata ziua cand are nevoie. Grozav, am devenit un fel de ajutor de profesor. Norocoasa de mine. Deidara: Scoala, cine are timp de scoala acum? Trebuie sa o fac pe Sakura sa se indragosteasca de mine. Sau poate ca as putea sa o fac gelosa cumva. Cred ca a venit vremea sa ma folosesc de obsesivitatea lui Sayuri pentru mine.Daca pana acum am fost baiatul cuminte asta se va schimba. Nici nu ma gandesc sa o las pe floricica mea roz sa fie impreuna cu roscatul ala, adica cu Sasori. Este prietenul meu cel mai bun insa eu chiar o iubesc pe rozalie. Si nu sunt prea sigur ca Sasori o iubeste pe Sakura foarte tare. De obicei el cand este indragostit se observa de la o posta si in plus este prea romantic. Saku este mai, sa nu zic perversa.Nu este genul lui. Astept sa se sume de pauza ca sa o pacalesc pe Sayuri ca o plac. Desi nu prea am chef de asta. Oricum ea ma place deja asa ca o sa fie floare la ureche. Insa daca o sa ma prefac ca o plac va trebui sa o sarut. Si mie chiar nu mi-a placut de la inceput de ea. Totusi pentru micuta floricica voi face orice. Sakura: Imi strang lucrurile si aud clopotelul cum suna . Ma grabesc sa il ajut pe profesor cu nu stiu ce eprubete si chestii pentru experimente. Binenteles ca eu trebuie sa le car pana in clasa…baietilor. Cum se face ca intotdeauna ajung aici? Cand intru in clasa il vad pe Pein cum se abtine sa nu rada. Il inteleg si eu as rade de mine mai ales cum tin toate eprubetele alea. Le pun pe catedra si dau sa plec doar ca minunatul meu profesor de…ce o fi el nu ma lasa. -Haruno,parca ti-am spus ca toata ziua ai sa ma ajuti. Imi spune proful hotarat -Pai eu acum am ora de chimie si trebuie sa ma duc. Spun eu repede -Domnisoara ora trecuta ati avut chimie. Chiar eu am predate la clasa ta. Imi atrage atentia proful -Aa, chimie am avut. Imi cer scuze doar ca, nu am dormit toata noaptea si…dar ma intrerupe proful -Deci nu ai putul dormi fiindca ai fost prea ocupata sa faceti prostii tu si domnul Uchiha!...spune sarcastic profesoru ala care nu’I in toate mintile Cand am auzit ce a spus mai sa pic din picioare iar Itachi era sa se inece cu guma care o manca. -Suntem doar prieteni, cei mai buni, chiar frati! Strigam amndoi deodata Proful se lasa pagubas iar ceilalti incep sa rada. Binenteles pana ce le da un test surpriza. Imi e mila de baieti. Deidara: Hmm…test? Acum nu am chef de niciun test. In pauza treuie neaparat sa o pacalesc pe Sayuri. Doar ca e si Sakura de fata. Am emotii, mari foarte mari. Si nici nu mai pot gandi penyru test. -Hey, Dei scumpule daca vrei tea jut eu. Imi spune in soapta Sayuri Nu prea am chef sa ma prinda proful asa ca ii zic ca nu am nevoie dar exact ce nu vroiam sa se intample s-a intamplat. -Deydara, Sayuri vad ca vreti sa fiti si voi pedepsiti ca si Haruno! Daca ma gandesc mai bine voi trei dupa ore o sa faceti 30 de picturi pentru expozitia de saptamana viitoare. Striga la noi proful -Dar noi nu pictam asa de bine. Cel putin nu eu! Se plange rozalia la prof -Taci Haruno ca ti-am vazut pictura cu Egiptul. -Dar…eu..nu se tot balbaie Saku Toti trei suntem fara speranta. Odata ce ne-a pedepsit nu ne iarta. Insa as putea sa o fac geloasa pe Sakura daca tot vom fid oar noi trei. Iarta-ma floricica mea frumoasa , insa fac asta pentru tine.
|
|
| |
Mùsè Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe acolo...pe aici:D Nr. mesaje : 681 Puncte : 806 Reputatie : 114 Hobby-uri : muzica, desen... si multe altele :) Stare de spirit : obosita T_T
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Vin 05 Aug 2011, 21:43 | |
| Hey! va rog sa ma iertati ca e asa de plictisitor capitolul asta insa promit ca urmatorul capitol va fi mai interesant Am bagat ceva mai multa descriere...sper ca a iesit ceva Sper sa va placa Ony va si |
|
| |
.allii. Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : in my fantasy world Nr. mesaje : 375 Puncte : 406 Reputatie : 28 Stare de spirit : de la foarte bine in susXD
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Vin 05 Aug 2011, 23:09 | |
| Adica totul a fost un vis ? Nu pot sa cred ! Si cum adica plictisitor ? Mie chiar mi-a placut ! Acum punete pe tastat si adune nextul . |
|
| |
♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Sam 06 Aug 2011, 00:34 | |
| DUpa ani lumina ai pus next Ai dreptate,,, e cam putin si speram sa fie ceva ectiune... Pana la urma Sasuke era in clasa? NU prea am inteles... Baga next Te pup Zbye |
|
| |
dydy Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : undeva prin Romania acebook : Dyy Dya Nr. mesaje : 871 Puncte : 986 Reputatie : 40 Hobby-uri : ♥Music ♥
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Sam 06 Aug 2011, 01:18 | |
| ce dura faza cum ca a fost un vis,oricum imi place si sa stii ca ma supar daca nu pui next-ul repede |
|
| |
FreakaDaMenta Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : ..In padurea cu alune... Nr. mesaje : 198 Puncte : 212 Reputatie : 14 Hobby-uri : sa ascult muzica, sa rad pana raman fara aer fara niciun motiv Stare de spirit : se putea si mai bine :-??
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Sam 06 Aug 2011, 09:04 | |
| Am mai spus cat de mult imi place ficul asta?..Cred ca da, dar merita sa o mai spun!:)) E suuper, sa pui cat mai repede next-ul! * |
|
| |
Mùsè Chūnin
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Sam 06 Aug 2011, 16:25 | |
| Ma bucur ca iti place ....ca va place defapt Nextul il voi pune eu.....=))) Va fi mai multa actiune Ony va |
|
| |
mary97 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : calarasi Nr. mesaje : 164 Puncte : 183 Reputatie : 9 Stare de spirit : crazy
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Sam 06 Aug 2011, 16:50 | |
| mi-a placut mult capitolul asta cum mi-au placut si celelalte idea cu visul a fost geniala ficul este foarte original si este foarte interesant,spor la tastat bye bye |
|
| |
Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Sam 06 Aug 2011, 18:26 | |
| "Cand am auzit ce a spus mai sa pic din picioare iar Itachi era sa se inece cu guma care o manca. -Suntem doar prieteni, cei mai buni, chiar frati! Strigam amndoi deodata" asta m-a dat pe spate tare capitol . next urgent .... Ja Na ! |
|
| |
Dominique♠ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Accel World acebook : @Erin Toshiro Nr. mesaje : 813 Puncte : 992 Reputatie : 63
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Mier 10 Aug 2011, 00:59 | |
| deci imi place la nebunie ficul tau! il ador, il iubesc dar nu inteleg o chestie: a fost un vis cand deidara a plecat in konoha sau cand a facuto cu sakura? sau ambele au fost un vis?? asta nu prea inteleg..... in fine ard de nerabdare sa vad ce se intampla astept nextul repede, |
|
| |
Mùsè Chūnin
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Mier 10 Aug 2011, 02:15 | |
| Hey Deni-chan ma bucur ca iti place ficul meu Deci ambele au fost un vis :=) Nextul o sa il pun cat de curand sper... Ony va si va pe toti |
|
| |
Mumf Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 110 Localizare : Paradox, CO Nr. mesaje : 13635 Puncte : 14127 Reputatie : 481 Hobby-uri : AMV , Fan fiction . Stare de spirit : Yuk <.<
| |
| |
Mona™ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : La casuta mea Nr. mesaje : 352 Puncte : 366 Reputatie : 12 Stare de spirit : Asa si asa
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Vin 19 Aug 2011, 18:57 | |
| Este foarte frumos ficul imi place mult sper sa pui continuarea.Te pup |
|
| |
dydy Chūnin
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Vin 19 Aug 2011, 20:00 | |
| Trezestete din visare Mùsè si pune odata nextul,stiu ca e vacanta dar serios,tu nu stii ca pot sa devin inconstienta daca nu pui nextul',deci cand iti pui degetele la tastat? ca de nu....te de doua ori daca trebe |
|
| |
Mùsè Chūnin
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Sam 20 Aug 2011, 15:32 | |
| Hei...poti sa imi spui Oana:D Si...aaa...nu vreau sa fiu batuta O sa pun nextu cand o sa am ceva inspiratie...capul meu e gol.. Ony va si va |
|
| |
itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Sam 20 Aug 2011, 20:18 | |
| |
|
| |
dydy Chūnin
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Vin 26 Aug 2011, 20:08 | |
| Helo,unde e nextul?baga viteza la tastat! ca de nu... |
|
| |
FreakaDaMenta Genin
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Vin 26 Aug 2011, 20:56 | |
| Ohhh, inca nu te-a izbit inspiratia? Hai cu next-ulll!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |
♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Vin 26 Aug 2011, 20:58 | |
| Asta ziceam si eu Da lasati-o n-o mai stresati ca nu se mai concentreaza cand scrie... - Sper ca asta faci nu? - Mda... pai hai cu next |
|
| |
Camelia. † Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva! Nr. mesaje : 1306 Puncte : 1525 Reputatie : 125 Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:> Stare de spirit : :3
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Dum 28 Aug 2011, 23:31 | |
| Oana iti citesc de ceva timp ficul si este super!!!! Merita continuat!! Asa ca pune nextul nu ne mai tine atat in suspans!! Ca de nu te !!!Glm. ...Oricum astept nextul cu nerabdare.Spor la scris si la idei! Te-am pupacit .Bye |
|
| |
Mùsè Chūnin
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Mar 30 Aug 2011, 21:06 | |
| Ma bucur ca iti place ficul meu O sa pun nextul in curand Va rog sa mai aveti putina rabdare Ony va si va |
|
| |
dydy Chūnin
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Mier 31 Aug 2011, 00:08 | |
| rabdarea are limite Oana,si a mea acum o atinge,degi viteza la tastat,te rog dulce ca o savarina |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire | |
| |
|
| |
|