Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
O noua sansa la iubire - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
O noua sansa la iubire - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

O noua sansa la iubire

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul
AutorMesaj
Sekhmet.
Mizukage
Mizukage
Sekhmet.

Merite deosebite : O noua sansa la iubire - Pagina 2 J5fdba
Sex : feminin Nr. mesaje Nr. mesaje : 4061
Puncte : 5164
Reputatie Reputatie : 940

O noua sansa la iubire - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 2 I_icon19Sam 12 Mar 2011, 18:24

[b][i]bunn am aterizat si eu pe aici
poi ador iubesc fikul si vreau nextttttt cat mai repede posibil !!!!!!!!!!!!!!!!
chiar ador cuplul deisaku si sper ca asa va fi :))
in love
Sus In jos
http://rukbah.tumblr.com/
Ayla
Genin
Genin
Ayla

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Mangalia
Nr. mesaje Nr. mesaje : 226
Puncte : 259
Reputatie Reputatie : 14

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 2 I_icon19Vin 18 Mar 2011, 20:12

nextuuuuuuuuuuuu
Sus In jos
Sekhmet.
Mizukage
Mizukage
Sekhmet.

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 2 I_icon19Dum 20 Mar 2011, 11:47

te rog scumpoooo pune
nextuuuu ca fierb in fata calculatoru
lui
Sus In jos
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : pe acolo...pe aici:D
Nr. mesaje Nr. mesaje : 681
Puncte : 806
Reputatie Reputatie : 114
Hobby-uri Hobby-uri : muzica, desen... si multe altele :)
Stare de spirit Stare de spirit : obosita T_T

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 2 I_icon19Lun 18 Apr 2011, 11:21

[quote="ingerash-visator"] Capitolul 3:partea a doua
Sakura:

In pauza eu si Itachi am ras din cauza acestei intamplari.Dar..oau,Deidara o sa doarma in aceeasi casa cu mine.
Restul orelor au trecut foarte repede.Cand s-a sunat de sfrasitul ultimei ore u mai puteam de fericire.Mi-am luat geanta si am iesit pe hol,unde l-am asteptat pe Itachi sa vina ca sa plecam acasa.Dupa cateva minute bune iese si Itachi din clasa lui.l
-Frate,da ce mult iti ia sa-ti strangi lucrurile.ii spun eu nervoasa ca m-a facut sa-l astept atata
-Ba nu,doar ca profa de fizica m-a tinut ca sa-mi faca predica pentru ca nu am scris nimic si am ascultat muzica in ora.imi spune el plictisit
Cand am iesit,in curtea scolii erau Sasuke si Karin,care se mozoleau...nu mai bine zis se lingeau.Sasuke se tot uita la mine parca vrand sa ma faca geloasa...da vezi sa nu.Singurul sentiment care l-am simtit a fost ura.O sa il fac sa sufere.Inca nu stiu cum dar o sa ma razbun pe el.Nu am mai stat sa vad ,,spectacolul'' asa ca am plecat.Itachi parea dezamagit de ce a ajuns fratele lui mai mic.Si are si motive.In drum spre casa am mai vorbit despre ce am facut la scoala.Cand am ajuns acasa,fratemiu s-a dus sa vorbeasca cu Kim pe net iar eu mi-am facut un sandwich.Dupa ce l-am mancat m-am bagat in pat si m-am culcat.Am adormit usor.

Deidara:

Oau!...eu si baietii o sa dormim in weekend la Itachi si Sakura.Oare cum o sa fie?Adica...cu Sakura in casa.Imi doresc sa vina ziua aia dar totodata sa nu vina deoarece am emotii.Cum sa ma comport?...normal?...mai dragut?...sau rece?Nu!mai bine ma comport normal.Domne Deidara,tie chiar iti place de rozalie.Stai...stop cadru!...am inceput sa vb singur.Dar chiar m-am indragostit de ea.As da orice ca sa stiu ce simte ea pt mine.

Sakura:

Zilele au trecut si iata,e vineri.Trebuie sa ma pregatesc pentru scoala si nu am nici un chef.Imi iau brepede pe mine o pereche de blugi verzi si un tricou negru,un haorac negru si m-a machiez ca de obicei.In picioare skateri negri cu sireturi verzi.Parul il prind intr-o coada sus.Ma duc in bucatarie ca sa mananc ceva si vad pe masa un bilet de la Itachi in care imi scrie ca a trebuit sa plece mai repede sa se intalneasca cu Kim,care este la noi la liceu dar in alta clasa.Mananc ceva repede apo ma grabesc spre scoala.Cand ajung in fata portii de la liceu ma gandesc umpic apoi ma duc in parc.Nu am chef de scoala.Vreau sa plec undeva,dar nu stiu unde.Ma simt ciudat.As vrea sa plec de aici desi aici sunt oamenii pe care ii iubesc.Imi iubesc prietenii,il iubesc pe Deidara.Dar ce prostii pot sa spun...doamne chiar si fara chef de scoala tot o sa merg.Doamne...parca am baut bautura energizanta.
Sus In jos
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 2 I_icon19Lun 18 Apr 2011, 11:25

sal...eu sunt ingerash-visator
mi-am uitat parola asa ca miam facut alt cont
mii de scuze ca nu am mai pus next de un catralion de ani dar mi sa stricat calcu si in plus am fost foarte ocupata cu scoala pt ca am program de dupamasa...aaa scz ca am schimbat capitolu 3 partea doi dar nu mi-a placut...promit ca o sa pun nextu astazi... happy2
Sus In jos
dydi
Genin
Genin
dydi

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 68
Puncte : 79
Reputatie Reputatie : 6
Hobby-uri Hobby-uri : Stat pe net
Stare de spirit Stare de spirit : Fericita

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 2 I_icon19Lun 18 Apr 2011, 12:12

Ce misto a fost continuarea!!!Su referitor la pierderea parolei mi-se pare ca o poti recupera daca sti id-ul si numele pe care il ai
Sus In jos
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

MesajSubiect: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 2 I_icon19Lun 18 Apr 2011, 12:24

Capitolul 4 partea unu

Sakura:

In timp ce ma grabesc spre scoala ca nebuna,fara sa ma uit pe unde merg dau peste cineva si amandoi cadem pe jos.Ma ridic si imi cer scuze dar cand am vazut cine este am facut o fata de parca am venit de pe luna.
-Deidara…am,scuze!m-am grabit si nu prea m-am uitat pe unde merg.ma tot balbai eu care cred ca sunt mai rosie decat un rac
-Hei Saku!nu-i nimic.Si eu ma grabeam spre scoala.Hai sa mergem impreuna.imi spune Dei apoi imi zambeste dulce
Eu accept apoi ne grabim amandoi spre scoala.Ajungem la timp si ne ducem fiecare in clasele noastre.Cand intru in clasa rasuflu usurata ca nu a venit proful.Dar chiar atunci usa s-a deschis si a intrat proful de mate.Cum m-a vazut pe mine in fata clasei s-a enervate si m-a ascultat.
-Deci domnisoara Haruno,vad ca ai chef de raspuns.Sa vedem: Consideram ca aruncam un zar. Este evident o experienta aleatoare*
-Alea-ce?domnule professor daca nu vorbiti pe limba mea nu o sa va pot da raspunsul.
-Adica o experienta al carei rezultat variaza la întâmplare.
-Aha,asa mai merge!spun eu si dau din cap aprobator incercand sa par ca stiu lectia,dar defapt nici nu stiu ce vorbeste acolo.
-Daca notam cu {1} aparitia fetei cu un singur punct, cu {2} aparitia fetei cu doua puncte etc. in urma unei aruncari cu zarul avem unul din rezultatele{1}, {2}, {3}, {4}, {5}, {6}
Acestea sunt singurele rezultate posibile si unul dintre ele se produce neaparat. Acestea sunt probele experientei. Rezultatul unei experiente aleatoare se numeste?
-…stau si nu zic nimic
-Domnisoara Haruno!
-Amh…aaa pai domnule profesor,stiti…
-Mai repede!
Norocul meu a fost cu Hinata care mi-a soptit raspunsul.
-AAA…da!Mi-am amintit…este proba!
-Of,bine ai scapat de data asta dar sa nu te mai prind in afara bancii la ora mea!Treci la loc.
Eu rasuflu usurata si ma duc in banca dar acolo iar ma enerveaza tampitul de Sasuke.
-Pisicuta nu si-a invatat lectia se pare.zice el cu un ton ironic
Eu nu il bag in seama si sunt atenta la lectie pentru ca sincera sa fiu nu prea am nevoie de un patru.
Urmatoarea ora avem sport.Macar acolo o sa ma distrez.

Deidara:

Acum sunt la ora de japoneza.Frate da mult vorbeste profa asta!Inca nu pot sa nu ma gandesc la Sakura.Doamne da ce prost sunt ca puteam sa o ajut sa se ridice.Dar eu nu,stateam ca prostul si ma uitam la ea.Arata ca un inger.Suna prostesc dar asta e adevarul.In timp ce ma tot gandeam la Sakura s-a sunat.Acum avem sport.E ok,macar ma m-ai si distrez la ora aia.Eu si baietii ne-am dus in vestiar sa ne schimbam apoi in sala.Profu de sport ne-a spus ca o sa facem sport cu clasa Sakurei.Doamne azi e o zi norocoasa.Cat timp m-am gandit la Sakura,fetele au intrat in sala.Vai rozalia arata super bine in pantaloni scuri si tricou.Stop!acum am si ganduri perverse.Cred ca o sa inebunesc si in plus o nu!vine incoace.
-Dei,te simti bine?esti cam rosu la fata.Nu ai febra?ma intreaba rozalia cam ingrijorata
Eu nu prea stiam ce sa-i zic.Acum sunt si rosu la fata.
-Aa,ma simt bine.N-am nimic.Sunt ok!spun eu repede
-Bine atunci..eu plec petru ca trebuie sa facem echipele la basket.
-Sigur…sper sa castige echipa ta!
-Mersi!
Dupa ce mi-am m-ai revenit proful ne-a spus sa ne facem si noi doua echipe si sa jucam basket.Eu sunt in echipa cu Pein,Itachi,Madara,Hidan,Sasori si inca cativa baieti.In cealalta echipa sunt baietii din clasa lui Sakura si desigur si Sasuke.Ce as vrea sa ii dau o minge in cap.Ce vorbesc?una nu ajunce poate zece.In timpul jocului ma mai uitam si la Saku care juca foarte bine.Cand nu sunt atent primesc o minge in cap.Sasori vine repede la mine.
-Bai esti bine?de ce nu esti atent?ma intreaba el cam nervos dar si ingrijorat
-Am vazut un inger!spun eu din greseala,ca defapt la asta ma gandeam.
-Frate,tu nu te simti bine.Pune-te pe banca si ii zic eu la profu ca nu te simti bine.
Eu nici nu eram atent la ce zicea roscatul.Ma gandesc doar la frumoasa Sakura.In timp ce stau pe banca si ma uit la rozalie cineva se aseaza langa mine.Nu stiu cine e.Imi intorc capul si observ ca e…

continuarea o sa o pun maine...o sa fie foarte interesant
povestea se complica dar mai multe nu spun...acum va rog sa cititi si sami dati comm
sper ca mai citeste cineva.,.sper sa va placa
Sus In jos
Sekhmet.
Mizukage
Mizukage
Sekhmet.

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 2 I_icon19Lun 18 Apr 2011, 14:37

aiiii sunt prima ce ma bucur
ca in sfarsit ai pus nextul :*
poi e super dar deidara e cam dus de val :))
e fain si pune nextu
Sus In jos
Ayla
Genin
Genin
Ayla

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 2 I_icon19Lun 18 Apr 2011, 21:14

hey hey.ma bucur ca ai modificat cap 3 partea a doua si ca ai cap 4.nextu plzzzzzzzzz
Sus In jos
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 2 I_icon19Mar 19 Apr 2011, 10:30

salut...ms de commuri si ma bucur ca mai citeste cineva ficul meu
acum scriu nextul si o sa-l pun dupa ce-l termin happy2
Sus In jos
dydi
Genin
Genin
dydi

Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 68
Puncte : 79
Reputatie Reputatie : 6
Hobby-uri Hobby-uri : Stat pe net
Stare de spirit Stare de spirit : Fericita

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 2 I_icon19Mar 19 Apr 2011, 11:08

Cine se aseaza langa Deidara?
Astep continuarea ca sunt curioasa!
Sus In jos
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

MesajSubiect: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 2 I_icon19Mar 19 Apr 2011, 11:24

Capitolul 4 partea doi

Deidara:

Imi intorc capul si observ ca e Sayuri.O doamne de ce ea?E asa de obsedata de mine ca odata m-a urmarit si in vestiar chiar daca acolo au fost si ceilalti baieti.Trebuie neaparat sa scap de ea dar nu stiu cum.
-Dei-kun ce ai patit de stai pe banca?oricum nu conteaza pentru ca am eu grija de tine.
-Sayuri chiar ma simt bine nu trebuie sa stai cu mine.Poti sa pleci!ii spun eu incarcand san u strig la ea.Chiar daca ma enerveaza nu imi place sa strig la ea.Doamne sper ca nu a vazut-o Sakura ca poate o sa creada ca is cu Sayuri.
-Mda bine,oricum ne vedem in clasa.Pa frumosule!
Imi vine sa o omor.Of,ce bine ca nun e-a observat Sakura.Dar oricum nu cred ca-I pasa prea mult cu cine vorbesc eu.Cred ca pentru ea sunt doar un prieten.Ar fi prea frumos sa ma placa.Viseaza in continuare Dei,viseaza.Cred ca am inebunit complet.
-Deidara!!!ma auzi,ce ai?striga la mine ca nebunu Madara
-Hm,da te aud nu trebuie sa strigi ca nebunul la mine!Ce ai?
-S-a terminat ora de un minut.Nu vi in clasa?
-A,ok!spun eu si ma ridic de pe banca lenes
Ma mai uit odata sa vad ce fac fetele si vad ca se cearta cu o roscata Karin.Oau daca nu o opreau fetele pe Sakura ,Karin primea o bataie buna.As mai vrea sa vad cum se cearta dar trebuie sa merg la ora super plictisitoare de biologie.Si in plus mai trebuie sa o suport si pe Sayuri care tot ma enerveaza in ore.

Sakura:

Doamne ce ma poate enerva Karin!Din cauza ei am pierdut la basket.De obicei nu ma supar daca pierdem dar ea chiar a facut asta intentionat.Ori ca si-a rupt unghia sau ca trebuie sa-si refaca machiajul.Si in plus a spus ca din cauza mea am pierdut.Am vrut sa ii dau o bataie dar noroc pentru ea ca m-au oprit fetele.Dupa ce ma mai linistesc eu si fetele ne schimbam si plecam la ora de muzica.Imi place sa cant foarte mult dar nu suport ora de muzica.
-Sper sa nu ne asculte la muzica.spune Temari cam imbufnata
-Da,nici eu nu vreau sa ne asculte.Nu am o voce prea buna!spune TenTen
-Mai bine ne ducem in clasa ca de nu chiar ne asculta!le zic eu repede
Dupa ce toate m-au aprobat ne-am grabit in clasa.Pentru norocul nostru profa nu a ajuns inca.Ne asezam fiecare in bancile noastre si asteptam sa vina profa.Dupa vreo 15 minute apare si aia cam nervoasa.
-Copii,azi va voi asculta!Sa nu aud nici un comentariu.striga ea la noi
Toti am facut o moaca de catelusi si am inghitit in sec.Ghinionistii care au fost ascultati au fost Temari,Gaara care are o voce foarte frumoasa,Kiba,Shikamaru si inca cativa din clasa.Cand credeam ca am sa scap…
-Domnisoara Haruno,hai in fata clasei si poti canta orice cantec doresti.imi spune profa calma ,poate pentru ca are parfumuri de la firma mea.
Ma gandesc ce sa cant si aleg un cantec scris de Hinata.Cand am inceput sa cant toata clasa a ascultat cantecul si le-a placut foarte mult.Inafara de Karin care tot zicea ca nu am voce.Dar nu a ascultat-o nimeni.
Cand s-a sunat de pauza toti colegii au iesit afara din clasa ca taurii la rodeo.Eu,Temari,Hinata si TenTen ne-am dus afara si ne-am pus pe o banca.
-Oau Saku,nu credeam ca o sa canti cantecul scris de mine.spune fericita Hin
-E foarte frumos!Ar mai trebui sa scri.spune TenTen
-Bine,gata!am vorbit destul despre cantec acum ce ziceti,veniti in oras cu mine diseara?ne intreaba Hinata
Toate fetele au acceptat asa ca m-am hotarat sa ma duc si eu.Cred ca o sa se descurce baietii si fara mine.In pauza urmatoare i-am spus lui Itachi ca ies in oras iar el a zis ca oricum mergea cu baietii nustiu la ce club.Restul orelor au trecut foarte greu,dar insfarsit putem pleca acasa.
-Fetelor,puteti sa ma asteptati afara.Vin si eu imediat,doar trebuie sa-mi strang lucrurile din banca.
-Bine,bine dar grabeste-te!imi zice Temari
Fetele au plecat iar eu am inceput sa-mi strang lucrurile.Cand am vrut sa plec, in clasa a intrat Sasuke cu un zambet pervers.
-Mai,mai se pare ca esti singurica.Sti ca nu ar trebui sa ramai singura,nu?spune el si se apropie de mine.
Eu incerc sa nu-l bag in seama si sa plec dar el ma trage de mana si ma loveste de perete apoi se apropie de mine si vrea sa ma sarute.Il simt tot mai aproape…

Sus In jos
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 2 I_icon19Mar 19 Apr 2011, 11:26

cantecul pe care l-a cantat Sakura:

https://youtu.be/tbA5ysUNmfA

Sus In jos
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 2 I_icon19Mar 19 Apr 2011, 11:32

Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
O noua sansa la iubire - Pagina 2 Asss10O noua sansa la iubire - Pagina 2 J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 2 I_icon19Mar 19 Apr 2011, 14:08

I'm the first, the first, the first!!! Yei!!! I need a prize!!! For the best ever known commentator who gives the best ever known comment! And for... si iar m-au apucat pandaliile. Eh, sa-ti scriu acum ceva pana nu incep iarasi. Foarte frumos acest capitol, desi mai puteai adauga descriere, iar pe alocuri dialogul este sec. Actiunea este putin grabita, daca mai puneai descriere nu se vedea. Greseli de tastare... hm, pai sincer nu e specialitatea mea, asa ca ii las pe altii sa ti le enumere, daca sunt. Habar n-am. Si-am incalecat pe-o sa, si v-am spus povestea-asa, si-am incalecat pe-o capsuna si v-am spus o mare minciuna. Wow, wow, wow, stai asa ca eu n-am spus nicio minciuna... nu in legatura ci ficul. Pana nu ma prinde iar nebunia de picior iti spun ca astept cu nerabdare nextul si iti urez multe idei si o tona de pupici. Sayoonara! kiss in love kiss dance2
Sus In jos
Yumi
Genin
Genin
Yumi

Localizare Localizare : In my own world
Nr. mesaje Nr. mesaje : 415
Puncte : 482
Reputatie Reputatie : 48
Hobby-uri Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 2 I_icon19Mar 19 Apr 2011, 15:12

Imi place foarte mult.
Ai talent scumpo!
Sa aduci nextul repede, bine?
Te pup! heh kiss

Ultima editare efectuata de catre Yumi in Mier 20 Apr 2011, 16:44, editata de 1 ori
Sus In jos
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 2 I_icon19Mar 19 Apr 2011, 15:54

thank you
ma bucur ca va place
nextul o sa-l pun maine
Sus In jos
Ayla
Genin
Genin
Ayla

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 2 I_icon19Mar 19 Apr 2011, 17:36

hey hey.i'm back.great fic.next plzzzzzz
Sus In jos
Sekhmet.
Mizukage
Mizukage
Sekhmet.

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 2 I_icon19Mier 20 Apr 2011, 12:56

suuper next si vreau urmatorul capitol si
sa-mi fie rusine ca-s ultima
ma iuerti nu???????? please
Sus In jos
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 2 I_icon19Mier 20 Apr 2011, 13:16

hey salut! happy2
sigur ca te iert ebiea
ma bucur ca cititi ficul meu si ca va place
acum scriu capitolul si cand il termin il postez
a hug
Sus In jos
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 2 I_icon19Mier 20 Apr 2011, 14:35

salut...scz da azi nu pot pune nextul pt ca trebuie sa merg in oras
o sa-l pun maine si o sa fie mai lung
inca o data scz
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
O noua sansa la iubire - Pagina 2 Asss10O noua sansa la iubire - Pagina 2 J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 2 I_icon19Mier 20 Apr 2011, 15:23

Of, ce iti fac eu tie... In orice caz, abia astept sa vad ce se mai intampla si daca sunt iar prima iar o sa incep sa fac circ, asa ca sa nu te speri, nu prea tare. Sa stii ca eu na mai pot de nerabdare si daca maine nu pui un next consistent te pap. N-o sa mai ramana nimic din tine. Daca nu vrei sa ajungi felul principal de maine la pranz atunci te rog onoreaza-ne cu un minunat si nou capitol. In rest, ai grija sa nu te impiedici si sa nu te rapeasca vreun Fat- Frumos. Pupici!!! kiss in love kiss
Sus In jos
Sekhmet.
Mizukage
Mizukage
Sekhmet.

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 2 I_icon19Mier 20 Apr 2011, 16:37

MS SI ATAT TIMP CAT STIU CA O SA PUI NEXT NU O
SA MOR SI O SA FIE BINE
DECI SCUMPO ASTEPT URMATORUL CAPITOL :*
Sus In jos
Yumi
Genin
Genin
Yumi

Localizare Localizare : In my own world
Nr. mesaje Nr. mesaje : 415
Puncte : 482
Reputatie Reputatie : 48
Hobby-uri Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 2 I_icon19Mier 20 Apr 2011, 16:48

Dupa cum am mai spus, imi place ficul tau ,dar am o intrebare
La inceput ai spus c-o sa fie despre sakura si deidara,
Dar vreau sa fiu sigura. Nu o sa fie nimic SasuSaku? sad
Sus In jos
pink rose
Academy Student
Academy Student
pink rose

Localizare Localizare : in lumea mea
Nr. mesaje Nr. mesaje : 42
Puncte : 58
Reputatie Reputatie : 5
Stare de spirit Stare de spirit : fericita,zambareata si un pic cam nebuna:-*

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 2 I_icon19Mier 20 Apr 2011, 23:04

Ei bine draga me trebuie sa iti spun ca imi place mult. E primul fic DeiSaku pe care il citesc si chiar ma atras. Astept next-ul. Pana atunci multi multi pupici kiss kiss kiss
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 2 I_icon19

Sus In jos

O noua sansa la iubire

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 10Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri originale :: Fan Fic-uri originale blocate-