|
Autor | Mesaj |
---|
Hellspawn Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 817 Puncte : 1106 Reputatie : 101
| Subiect: Semnatura va roooog! Dum 13 Ian 2013, 13:43 | |
| Am gasit pe net aceasta poza si ma gandeam sa o pun ca avatar insa as vrea la semnatura o imagine care sa se potriveasca iar eu nu am gasit nimic.As vrea ceva asemanator adica tot pe fond roz si cu ceva argintiu.O bijuterie sau ceva de genul.Si poate si un text care sa se potriveasca caci eu nu am gasit nimic.Dar sa fie cu un font mai special.:*Va rog frumos!Multumesc anticipat! Textul sa fie despre frumusete sau despre puritate sau despre ceva care sa se potriveasca cu cele doua imagini :* Sa fie ceva finut!Dar sa nu fie aceeasi imagine :* Va multumesc! As vrea sa fie cu putin mai mare decat semnatura actuala! |
|
| |
Hellspawn Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 817 Puncte : 1106 Reputatie : 101
| Subiect: Re: Semnatura va roooog! Mier 16 Ian 2013, 20:17 | |
| |
|
| |
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: Semnatura va roooog! Joi 17 Ian 2013, 14:46 | |
| Nu am găsit nimic care să se potrivească cu imaginea dată de tine. Nu ai şi altă preferinţă? |
|
| |
Hellspawn Chūnin
| Subiect: Re: Semnatura va roooog! Joi 17 Ian 2013, 16:53 | |
| Pai sa vedem... As vrea ceva sadic si trist care sa te faca sa te gandesti la durere si suferinta.Sa fie cu orice si in orice culori.Cu o fata carer se arunca in mare sau de pe o cladire sau stiu eu ce mai face.Nu conteaza cu ce este dar sa fie sadic si trist.Semnatura sa fie GIF si daca poti te rog sa imi faci si un avatar care sa se potriveasca si un text. Iti multumesc ca te ocupi de cerere!Esti o dulce,stiu ca sunt o grija in plus :* |
|
| |
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: Semnatura va roooog! Joi 17 Ian 2013, 18:27 | |
| Am revenit, sper să îţi placă. Dacă nu, îţi fac altul. Acesta este avatarul: Şi aceasta este semnătura: Scrub your floors, do your chores, dear old Sadie Looks as though you'll always be a cleaning lady Can't afford to get bored dear old Sadie Looks as though you'll always be a cleaning ladyFont-ul este Matura MT Script Capitals. |
|
| |
Hellspawn Chūnin
| Subiect: Re: Semnatura va roooog! Joi 17 Ian 2013, 20:17 | |
| Meeeersi!Sunt perfecte!Dar am o intrebare cum sa seletez acel font?Habar nu am .Revenind,pozele sunt super dragute chiar nu ma asteptam sa fie asa de bune!Mersi mult ca te-ai ocupat asa de repede!:* |
|
| |
maudlin S-Class
| Subiect: Re: Semnatura va roooog! Joi 17 Ian 2013, 20:44 | |
| Apasă pe Quote din dreapta răspunsului meu (sus) şi copiază semnătura. Aşa o să îţi fie mai uşor. Succes! |
|
| |
Hellspawn Chūnin
| Subiect: Re: Semnatura va roooog! Joi 17 Ian 2013, 20:53 | |
| Mersi mult!Esti cea mai buna!:* Elina Dynamitte: Mulţumesc. Dacă mai ai nevoie de ajutor nu uita că poţi apela oricând la mine. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Semnatura va roooog! | |
| |
|
| |
|