Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Cabron feat. Pacha Man & Jazzy Jo - Arata-le la toti Dum 13 Ian 2013, 16:55 | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Cabron feat. Pacha Man & Jazzy Jo - Arata-le la toti
Ooo, arată-le la toţi ce poţi Ş-atunci când nu îi mai suporţi Ridică-te mai sus ca toţi
Vino din urmă şi nu lăsa capul jos, că n-ai de ce De când erai copil ai vrut să îţi impui respect Şi seara în cartier cu băieţii de la bloc Le spuneai ce vrei să faci, dar ei nu te ascultau deloc Dar tu mergeai înainte şi n-ascultai de cuvinte Că ştiai c-o să-i faci să te ţină minte Vrei să fii preşedinte, vedetă sau doctor Vrei să fii la-nălţime, tu în faţa tuturor Ia-ţi hainele şi pleacă în lume Demonstrează la lume că tu nu eşti genul să îţi ardă de glume Arată-le la toţi ce poţi, ce ştii, ce faci Chiar nu te-ai săturat să stai, să-nduri, să taci? Lumea-i răutăcioasă, chiar dacă ţi se pare că nu, Invidioasă atunci când li se pare că tu Produci mai mult ca ei şi ca de obicei De ce să cazi în groapa lor în loc să cadă ei?
Ooo, arată-le la toţi ce poţi Ş-atunci când nu îi mai suporţi Ridică-te mai sus ca toţi Arată-le la toţi, arată-le ce poţi Ooo, arată-le la toţi ce poţi Ş-atunci când nu îi mai suporţi Ridică-te mai sus ca toţi Arată-le la toţi, arată-le ce poţi Arată-le la toţi, arată-le ce poţi Arată-le la toţi, arată-le la toţi
Toată viaţa mea, toată viaţa mea Am umblat toată lumea Şi peste tot am cules ce mi-a fost de folos Căci am plecat de jos şi aveam cuţitu-nfipt în os ////////// I’m a soldier Şi ţin capul sus indiferent cât mi-e de greu să still love ya’ ////////// Tu-mi dai putere şi multă iubire pentru sufletul ce cere //////////
Ooo, arată-le la toţi ce poţi Ş-atunci când nu îi mai suporţi Ridică-te mai sus ca toţi Arată-le la toţi, arată-le ce poţi Ooo, arată-le la toţi ce poţi Ş-atunci când nu îi mai suporţi Ridică-te mai sus ca toţi Arată-le la toţi, arată-le ce poţi Arată-le la toţi, arată-le ce poţi Arată-le la toţi, arată-le la toţi Arată-le ce poţi Arată-le la toţi, arată-le ce poţi Arată-le la toţi, arată-le la toţi Arată-le ce poţi |
|