Rocket_Queen Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Langa chitara mea Nr. mesaje : 9 Puncte : 17 Reputatie : 0 Hobby-uri : Sa pierd timpu alaturi de muzica Stare de spirit : Prietenie Fumata....
| Subiect: Un set plz Sam 19 Ian 2013, 20:08 | |
| Buna! Asi vrea un avatar si o semnatura.Sa fie cu o fata(anime sau reala,nu conteaza),trista,sa predomine culorile negru si putin mov,sa scrie pe semnatura ,,Sasky,, si un text care sa se potriveasca... Meci! |
|
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Un set plz Sam 19 Ian 2013, 21:00 | |
| |
|
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Un set plz Sam 19 Ian 2013, 21:26 | |
| Am revenit. Semnatura: You told me you loved me Why did you leave me, all alone
Now you tell me you need me... Why? Avatar: ----> Daca nu iti place o refac sau poti sa apelezi la un alt grafician. Stiu ca nu prea mi-a iesit dar am incercat sa imi fac treaba bine. Pentru a copia semnatura dai click la comentariul meu pe " QUOTE. |
|
Rocket_Queen Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Langa chitara mea Nr. mesaje : 9 Puncte : 17 Reputatie : 0 Hobby-uri : Sa pierd timpu alaturi de muzica Stare de spirit : Prietenie Fumata....
| Subiect: Re: Un set plz Dum 20 Ian 2013, 10:18 | |
| Buna! Sunt foarte,foarte frumoase! Multumesc mult! Mergea mai mult negru.... Dar nu conteaza! Imi place mult,mult! |
|