the Reason Genin
Sex : Nr. mesaje : 51 Puncte : 66 Reputatie : 5 Stare de spirit : mereu in continua schimbare
| Subiect: Va rog o semnatura Sam 19 Ian 2013, 23:36 | |
| Buna....as vrea si eu o semnatura, cu un text dragut. Imaginea vreau sa se potriveasca cu avatarul,iar scrisul vreau sa fie cu negru, care sa includa o intrebare, un text micut si cuvantul "reason" vreau sa fie prezent. Multumesc mult, sper ca nu va dau prea multa bataie de cap, sper. |
|
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: Va rog o semnatura Dum 20 Ian 2013, 12:49 | |
| |
|
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: Va rog o semnatura Dum 20 Ian 2013, 19:03 | |
| Semnătură:I've found a reason for me To change who I used to be A reason to start over new ...and the reason is you Scuze că textul nu a avut o întrebare, dar nu am găsit. Ca să copiezi semnătura dă click pe "Quote" din dreapta răspunsului meu (sus). |
|
the Reason Genin
Sex : Nr. mesaje : 51 Puncte : 66 Reputatie : 5 Stare de spirit : mereu in continua schimbare
| Subiect: Re: Va rog o semnatura Lun 21 Ian 2013, 14:26 | |
| - Elina Dynamitte a scris:
- Semnătură:
I've found a reason for me To change who I used to be A reason to start over new ...and the reason is you Scuze că textul nu a avut o întrebare, dar nu am găsit. Ca să copiezi semnătura dă click pe "Quote" din dreapta răspunsului meu (sus). |
|
maudlin S-Class
| |
the Reason Genin
| Subiect: Re: Va rog o semnatura Mar 22 Ian 2013, 17:33 | |
| I've found a reason for me To change who I used to be A reason to start over new ...and the reason is you |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Va rog o semnatura | |
| |
|