|
Autor | Mesaj |
---|
Ambriel Malphas Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Roman acebook : Alexandra Elena Nr. mesaje : 1447 Puncte : 1767 Reputatie : 270
| Subiect: Rolurile inversate? Lun 21 Ian 2013, 19:57 | |
| Eu una nu am zarit niciun astfel de post, iar daca exista un astfel de post, pe acesta il puteti arunca la cosul de gunoi. Cred ca multi dintre noi am fost atrasi de Sasuke sau de Naruto. Si mai ales de Sakura. Insa eu ma intreb: Daca s-ar fi inversat aceste roluri? Adica: Sasuke sa fi fost vulpea cu noua cozi, orfan inca de la nastere, sa fie un bezmetic de care fetele din anime sa se fereasca. Iar Naruto sa fi fost genul de copil rece, care nu se tinea dupa nicio fata. Oare in momentul de fata, am fi fost fani NaruSaku, sau tot SasuSaku?
Voi ce parere aveti? |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Rolurile inversate? Lun 21 Ian 2013, 22:41 | |
| Uite o posibilitate la care nu m-am gandit. Sa iti spun sincer, ca sa inversez acum rolurile, cand stiu cine ce face, imi este destul de greu, mai ales ca aici este vorba despre rolurile lui Naruto si Sasuke. Dar sa ma gandesc.. Nu sunt sigur de ce este Sakura atrasa mai mult, ca sa imi formez o parere despre cum s-ar comporta ea, dar pe mine cred ca m-ar atrage mai mult comportamentul indiferent, rece, in defavoarea aspectului. Cred deci ca mi-ar fi placut cuplul NaruSaku mai mult de 50%, iar cel SasuSaku restul pana la suta la suta. Din nou, nu stiu cat de bine imi pot forma o idee despre noile lor caractere, dat fiind faptul ca deja m-am obisnuit cu ei asa cum sunt acum. |
|
| |
Hysteria ☨ Genin
Sex : Localizare : Intr-un loc in care nu voi ajunge niciodata ! acebook : Aliina.Ldr Nr. mesaje : 347 Puncte : 385 Reputatie : 8 Stare de spirit : Sick of bitches
| Subiect: Re: Rolurile inversate? Mar 22 Ian 2013, 00:44 | |
| Nu m-am gandit la asta niciodata..Dar nu cred ca ti-a trecut aspa prin minte..Sakura ramane tot Sakura deci cred ca l-ar placea tot pe Sasuke..Nu stiu daca teoria mea e corecta dar.. Oricum cred ca as fi fac tot SasuSaku intotdeauna pana la moarte.. |
|
| |
Andreea Woo ⊙ω⊙ Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Behind you! Did you see me? acebook : Andreea Deea Nr. mesaje : 1235 Puncte : 1366 Reputatie : 21 Hobby-uri : Breaking :* Stare de spirit : Crazy doll.
| Subiect: Re: Rolurile inversate? Dum 26 Mai 2013, 01:28 | |
| Interesant.....Daca erau lucrurile asa , tot SasuSaku as fi ales. Poate asa mai exista pana si cea mai mica speranta ca Sasuke si Sakura vor fi impreuna. Daca s-ar inversa rolurile.... Ma intreb cum arata Naruto rau ? Chiar sunt curioasa..... Oare Naruto si Orochimaru s-ar fi inteles atat de bine ?
Ultima editare efectuata de catre Teedy in Joi 06 Iun 2013, 12:12, editata de 1 ori |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Rolurile inversate? Dum 26 Mai 2013, 14:31 | |
| Totusi, daca e sa luam varianta asta, Sakura tot de Sasu ar fi indragostita. Eu una nu stiu ce sa zic, dar cred ca tot SasuSaku, indiferent de situatie. Fiind in aceasi echipa, e normal ca ei sa fie in centrul atentiei si sa...awwww.. lasa ca aberez. ' Eu tot SasuSaku as fi! :) |
|
| |
Chrisτεvnşhin Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 36 Puncte : 48 Reputatie : 8 Hobby-uri : Cititul , compusul , fotografiatul, dansatul Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: Rolurile inversate? Mier 12 Iun 2013, 12:27 | |
| Eu cred ca Sakura ar ramane indragostita tot de aspectul lui Sasuke , iar atunci Sas'ke nefiind rece , ci "mai Naruto" , s-ar putea indragosti si el de Sakura. Si inca un lucru , poate nu are legatura , dar atunci animeul s-ar numi Sasuke , nu Naruto |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Rolurile inversate? Dum 28 Iul 2013, 11:26 | |
| Ei bine, sincer, mi-e foarte greu sa inversez rolurile. Insa, m-am gandit putin si am ramas pe ideea cum ca Sakura e atrasa la Sasuke de aspect, deci chiar daca ar fi fost rolurile inversate l-ar fi iubit pe Sasuke. Mie nu-mi va placea niciodata NaruSaku, nici daca rolurile ar fi fost inversate nu mi-ar fi placut.
|
|
| |
♥Demy♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bacau acebook : Denisa Popa Nr. mesaje : 685 Puncte : 777 Reputatie : 38 Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :) Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3
| Subiect: Re: Rolurile inversate? Dum 28 Iul 2013, 13:48 | |
| Nu am incercat alternativa asta, cred ca Sakura l-ar placea pe Naruto in cazul asta, pentru ca nu numai aspectul a atras-o la sasuke ci si personalitatea. Si mai e si faptul ca fetele isi doresc ceea ce nu pot avea, iar asa gandesc eu. Cred ca atunci as fi fost o fana NaruSaku... sau cine stie. |
|
| |
Alyx99 Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Battlefield acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 29 Puncte : 39 Reputatie : 4 Hobby-uri : Hobbyurile mele sunt desenul , crearea de amv-uri si scrisul. Stare de spirit : Happy!
| Subiect: Re: Rolurile inversate? Mier 31 Iul 2013, 23:10 | |
| Am aflat de curand ca atunci cand Sakura a inceput sa aiba sentimente pentru Sasuke,ea nici nu stia ca el era popular :)) a aflat asta dupa mult timp petrecut cu Ino...(my opinion). |
|
| |
naruto_4ever Genin
Sex : Localizare : sibiu acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 50 Puncte : 69 Reputatie : 3 Stare de spirit : Depinde de starea ta :P
| Subiect: Re: Rolurile inversate? Vin 13 Sept 2013, 09:57 | |
| Interesanta situatie !! Pai nu i-as putea vedea niciodata cu rolurile inversate :)) . De ce? Numa cand ma uit la fata lor nu l-as putea vedea pe naruto serios si rece si cool :)) si nici pe sasuke nu l-as putea vedea glumet , mai prostut si restul caracterului lui naruto:)) Si oricum in cazul asta as prefera mai mult cuplul Narusaku. Si atunci in toata povestea sasuke ar deveni personajul principal , si totul sar schimba. Naruto ar parasi satul , sasuke ar incerca sa il aduca inapoi si tot asa. Sasuke l-ar avea pe kurama(9 cozi) naruto cred ca semnul blestemat. O incurcatura in concluzie nu imi pot imagina asa ceva :))) |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Rolurile inversate? Mier 30 Oct 2013, 10:26 | |
| Acest topic ma pus pe ganduri Sincera sa fiu mie imi place de Sasuke penreu rautatea si gheata din el. Naruto rau nu m-ar atrage, din contra Sasuke sa fie 9 cozi, ar fi si mai genial Sigur tot SasuSaku ar ramade deoarece Sasuke=sexy |
|
| |
Dana :3 S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata ta. acebook : Dana Nr. mesaje : 3561 Puncte : 5056 Reputatie : 257
| Subiect: Re: Rolurile inversate? Sam 02 Noi 2013, 20:54 | |
| Nu se stie asta , poate am fi sau nu . Nu s-a intamplat deci sa nu tregem concluzi pripite |
|
| |
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: Rolurile inversate? Mier 22 Oct 2014, 20:23 | |
| Hmm...interesanta intrebare. Daca s-ar inversa rolurile, Sasuke nu ar fi Sasuke si Naruto nu ar fi Naruto. Sakura nu s-a indragostit de baiatul hiperactiv care era Naruto, ci de cel rece si dur, Sasuke. Chiar daca aspectul fizic ar fi acelasi, dar caracterul s-ar schimba, cred ca Sakura nu s-ar mai indragosti de Sasuke....asta e parerea mea. Dar daca o luam din punct de vedere al fizicului, Sasuke e castigator |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Rolurile inversate? | |
| |
|
| |
|