Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
seet please!Avatar and semnatura!! Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
seet please!Avatar and semnatura!! Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

seet please!Avatar and semnatura!!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Hellspawn
Chūnin
Chūnin
Hellspawn

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 817
Puncte : 1106
Reputatie Reputatie : 101

seet please!Avatar and semnatura!! Empty
MesajSubiect: seet please!Avatar and semnatura!!   seet please!Avatar and semnatura!! I_icon19Mar 22 Ian 2013, 20:13

Hei!Am gasit pe net doua poze cu niste papusi sau ce or fi astea si mi-au placut mult.Daca ati putea sa gasiti o poza pentru semnatura si un text care sa se potriveasca.Daca nu am sa le pastrez pe cele vechi.Imi cer scuze de deranj.:*Multumesc aniticipat.
Nu conteaza cu care din imagini se potriveste dar...

Poza 1
seet please!Avatar and semnatura!! P470820250400

Poza 2
seet please!Avatar and semnatura!! P494087250400

Daca gasiti o poza potrivita pentru semnatura si se potriveste cu cea de-a doua imagine se poate sa o modificati(pe cea pe care am postato ca si"poza 2") astfel incat acolo unde are colturile rotunjite sa nu se mai vada alb.In caz ca nu gasiti chiar nimic care sase potriveasca,Puteti sa mutati aceasta cerere la "rezolvate".
Multumesc!

Ultima editare efectuata de catre InnaArkane :3 in Dum 27 Ian 2013, 13:23, editata de 1 ori
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
seet please!Avatar and semnatura!! Asss10seet please!Avatar and semnatura!! J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: seet please!Avatar and semnatura!!   seet please!Avatar and semnatura!! I_icon19Mar 22 Ian 2013, 20:48

Nu ai deschis topicul unde trebuie. Este o cerere in curs de acceptare, deci locul ei acolo este. O voi muta eu. dap ! Mai multa atentie pe viitor.
Sus In jos
Hellspawn
Chūnin
Chūnin
Hellspawn

MesajSubiect: Re: seet please!Avatar and semnatura!!   seet please!Avatar and semnatura!! I_icon19Dum 27 Ian 2013, 12:01

As vrea sa renunt la aceasta cerere pntru ca nu mai vreau nici o semnatura m-am decis sa o pun pe cea veche.Va multumesc.Daca se poate sa o mutati la cereri rezolvate.Multumesc anticipat. seet please!Avatar and semnatura!! 78717

De fapt as dori sa imi schimb cererea.Am gasit pe net niste poze cu ursuleti si as vrea un text potrivit in engleza si cu diferite emoticoane sau fundite...stiti voi.Va multumesc anticipat.
Ceva un text dragut,nu conteaza desprece dar sa fie in engleza si sa se potriveasca cu imaginile.Multumesc

Pozele:

seet please!Avatar and semnatura!! Avatar4uk

Semnatura
seet please!Avatar and semnatura!! Semnatura4jpg2
Sus In jos
maudlin
S-Class
S-Class
maudlin

Sex : feminin Varsta : 88
Localizare Localizare : ???
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2816
Puncte : 3352
Reputatie Reputatie : 362

MesajSubiect: Re: seet please!Avatar and semnatura!!   seet please!Avatar and semnatura!! I_icon19Dum 27 Ian 2013, 13:42

Ok, deci data viitoare vă rog să vă stabiliţi dinainte cererea pe care o doriţi, altfel o să băgaţi graficianul în ceaţă.

Prin urmare, mă ocup eu de cererea aceasta. lough
Sus In jos
Hellspawn
Chūnin
Chūnin
Hellspawn

MesajSubiect: Re: seet please!Avatar and semnatura!!   seet please!Avatar and semnatura!! I_icon19Dum 27 Ian 2013, 13:50

Mersi mult!Ma bucur ca te ocupi tu seet please!Avatar and semnatura!! 962758.Imi cer scuze ca te-am zapacit dar na...toata lumeaimi spune ca sunt sucita si indecisa....Sorry!Mersi ca imi accepti cererea!
Sus In jos
maudlin
S-Class
S-Class
maudlin

Sex : feminin Varsta : 88
Localizare Localizare : ???
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2816
Puncte : 3352
Reputatie Reputatie : 362

MesajSubiect: Re: seet please!Avatar and semnatura!!   seet please!Avatar and semnatura!! I_icon19Dum 27 Ian 2013, 14:35

Okey, e gata cererea ta. dap ! Sper sa nu te superi ca am adaugat un mic efect pozei de la semnatura. Daca nu iti place, imi spui. happy

seet please!Avatar and semnatura!! F8I7udh

Semnatura:

ﻉ√٥ﺎ

seet please!Avatar and semnatura!! G7XWa3Z

• Here's a little song I wrote •
• You might want to sing it note for note •
• Don't worry, be happy •
• In every life we have some trouble •
• But when you worry you make it double •

ﻉ√٥ﺎ
Sus In jos
Hellspawn
Chūnin
Chūnin
Hellspawn

MesajSubiect: Re: seet please!Avatar and semnatura!!   seet please!Avatar and semnatura!! I_icon19Dum 27 Ian 2013, 14:40

Mersi!Este perfect!Nu ma supar ca ai aduga tacel efect, imi place mult mersi!

Elina Dynamitte: Ma bucur ca iti place. kisskisskiss
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: seet please!Avatar and semnatura!!   seet please!Avatar and semnatura!! I_icon19

Sus In jos

seet please!Avatar and semnatura!!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Cereri de avatare și semnături :: Cereri rezolvate-