Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Anda Adam - Amo Joi 24 Ian 2013, 17:22 | |
| Amo Amo, am o inima de dat Unui singur barbat Care sa stie ce sa faca langa mine in pat Am o inima de dat Nu e de inchiriat Iubirea mea nu se vinde la metrul patrat... Am o inima de dat Unui singur barbat Care sa stie ce sa faca langa mine in pat Am o inima de dat Nu e de inchiriat Iubirea mea nu se vinde la metrul patrat.
Stiu ce...sa nu ma vand...nu sunt doar vorbe-n vant Crede-ma pe cuvant Nu-mi place sa vorbesc aiurea Te las pe sus, fii atent sa nu cazi Esti ca fierul de calcat Ma aburesti pana ma arzi Si-ncerci mereu sa impresionezi, e tot ce faci Nu te-ai saturat sa te tot prefaci.
Amo amo am o inima de dat Unui singur barbat CAre sa stie ce sa faca langa mine in pat Am o inima de dat Nu e de inchiriat Iubirea mea nu se vinde la metrul patrat Am o inima de dat Unui singur barbat Care sa stie ce sa faca langa mine in pat Am o inima de dat Nu e de inchiriat Iubirea mea nu se vinde la metrul patrat.
O sa ai belele ca ai probleme de comportament Indecent, Pozezi in bogat dar nu ai un cent Deloc inteligent Iesi la terasa permanent Mare dinner, mare pizzar, genul 50 CENT
Si-ncerci mereu sa impresionezi, e tot ce faci Nu te-ai saturat sa te tot prefaci.
Amo amo am o inima de dat Unui singur barbat Care sa stie ce sa faca langa mine in pat Am o inima de dat Nu e de inchiriat iubirea mea nu se vinde la metrul patrat Bis:
Amo amo am o inima de dat Unui singur barbat Care sa stie ce sa faca langa mine in pat Am o inima de dat Nu e de inchiriat Iubirea mea nu se vïnde la metrul patrat. |
|