Ambriel Malphas Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Roman acebook : Alexandra Elena Nr. mesaje : 1447 Puncte : 1767 Reputatie : 270
| Subiect: O semnatura, va rog. Vin 25 Ian 2013, 20:47 | |
| Bunaa. As vrea un gif care sa cuprinda doua momente, cand Itachi il loveste pe Sasuke pe frunte, cand e mic, si apoi cand e mare. [atunci cand moare] Poate si un scris, ceva simplu. Sa nu ocupe foarte mult spatiu, adica sa nu fie foarte '''lunga'''. Multumesc frumos. ^^ |
|
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: O semnatura, va rog. Dum 27 Ian 2013, 13:45 | |
| Ai dat nişte detalii despre semnătură, însă nu am găsit nimic care să cuprindă, într-o singură poză, cele două momente dorite de tine. Nu ai şi o altă preferinţă? |
|
Ambriel Malphas Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Roman acebook : Alexandra Elena Nr. mesaje : 1447 Puncte : 1767 Reputatie : 270
| Subiect: Re: O semnatura, va rog. Dum 27 Ian 2013, 14:38 | |
| Aha. Nicio problema, multumesc totusi ca te-ai straduit sa imi cauti poza. Atunci, as vrea sa imi pun sub semnatura pe care o am acum, un scris [in engleza] care sa aiba cat de cat legatura cu gif-ul. Multumesc. ! |
|
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: O semnatura, va rog. Dum 27 Ian 2013, 15:02 | |
| Text:
The friendship between brothers like aloe wood, which can not be seen blooming than every one hundred years...
|
|
Ambriel Malphas Jōnin
| Subiect: Re: O semnatura, va rog. Dum 27 Ian 2013, 15:05 | |
| Multumesc frumos, este perfecta, si frumoasa. <3 Deci, cererea se poate duce la >Cereri Acceptate< Elina Dynamitte: Perfect, o voi muta imediat. Ma bucur ca iti place. |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O semnatura, va rog. | |
| |
|