[color=violet][i][b]Buna scumpele mele, uite ca ma apuc si eu dupa 3 ani de zile sa pun nextu=))) So Enjoy:X
Capitolul 5: Prima zi de scoala, primele probleme
Sakura:
Iesim din cabinetul directorului intreptandu-ne spre iesirea scolii. Era o scoala mare si frumoasa iar din cate mi-a zis Lady Tsunade este si cea mai buna din Tokio. Eram entuziasmata, dar nu pentru ca aveam sa stau la ore si sa ma plictisesc ci pentru ca deabea asteptam sa fac nebunii incat sa sara toata scoala in aer. Hinata chiar era bucuroasa ca o sa stea la ore. Suntem foarte diferite din pacate. Of of, sper macar sa gasesc niste nebuni cu care sa fac scoala sa fie cu fundul in sus.
-Hinata? Ce parere ai despre scoala. Spune eu clipind de mai multe ori din ochii.
-Hmm, pai nu conteaza aspectu, eu doar vreau sa mai invatam... Imi zpune ea cu vocea ei linistita. Imi dau ochii peste cap si incep sa ii zic ce am eu de gand sa fac. Adica pana la urma suntem androizi, stim foarte multe si avem o capacitate de a gandi mai mare decat a oamenilor cu mult. Hinata nu era prea mandra de mine si imi zicea ca nu e bine ca fac si ca ar fi mai bine daca as respecta regulile scolii fara sa intru in belele. Eram chiar frustrata cand auzeam ce zicea, nu prea imi convenea asa ca i-am zis sa incheiem discutia. Ne continuam drumul linistite admirand natura. Flori ce iti inmuiau sufletul in mirosul proaspat ce se raspande pretutindeni, iarba umeda care colora pamantul, cantecul vesel al pasarilor care rasuna si in departare si sa nu uitam de raseturile oamenilor a caror suflet era purificat de toate acele minunatii. Pana si eu ma simteam superb.
-Hinata, nu stiam ca lumea e asa de frumoasa... spun eu inca uimita de culorile ce imi apreau in imaginea vizuala.
-Da, Saku, chiar e superba...
Hina privea cu ochii ei movalii la un liliac ce te imbata cu mirosul lui. Ochii ei sclipeu la vederea acestuia. Dupa cum credeam, eram intr-un parc.
-Hai sa ne asezam pe o banca O indemn eu pe Hina ca sa mai putem admira farmecele naturii. Bancile erau vopsite in galben si se vedea ca erau facute din lemn de nuc, adica cel putin asa imi zicea mie sistemul de analizare. Langa noi erau doi oameni batrani care iarasi comentau de aspectul nostru: "Uite ce fete frumoase, da parca fata cu parul negru imi place mai mult ca aia cu paru ciudat roz zici ca e satanista." spune batranica. Asta chiar m-a enervat la culme. Nu eram satanista, Doamne fereste, dar asa era stilul meu. Chiar ma enervau oamenii care te laudau iar apoi incepeau sa mai comenteze ca nu e bine cum arata.
-Sakura...ma duc sa iau niste inghetate. Cu ce vrei aroma? Ma intreaba Hinata, iar eu ii zic ca vreau de capsuni cu toping de cacao. Aceasta de afrirmativ din cap si pleaca.
Hinata:
Ma indrept catre standul cu inghetata care era undeva pe la iesirea din parc, nu departe de mine si de Sakura. Ca venii vorba de Sakura. Nu sunt deloc entuziasmata de ceea ce gandeste ea. Scoala este o disciplina care trebuie urmata chiar daca vrei sau nu. Uit de Sakura si admir inca o data frumusetile care se aflau in acest parc. Totul era plin de culori si de viata. Ajung in sfarsit la standul cu inghetata si comand una cu afine si una cu capsuni. Deodata din fuga un baiat cu ochii albastri ca marea tulburata si parul blond ca soarele arzator vine si el si comanda. Era atat de dragut, parca ma pierdeam in ochii lui albastrii. Incercam sa-mi mentin calmul ca nu cumva sa rosesc. Oare de ce imi batea inima asa de tare? Era un sentiment foarte greu de descris, nici nu stiu ce inseamna. Acesta intoarce capul spre mine iar eu incerc sa nu lesin Se uita destul de insistent in ochii mei dar nu stia ca eu ma pierd in ai lui...
-Wow, ce ochii superbi ai! Am un prieten care ii are asa dar parca ai tai sunt mai frumosi. Auzind aceste cuvinte inima imi bate tare si repede mai sa iasa din piept. Incerc sa scot niste cuvinte pe gura dar nu imi iese prea bine:
-M-mul-MULTUMESC! Spun eu repede si raspicat mai tipand. Nici nu stiu ce m-a apucat. Eram toata rosie la fata. Chelnerul imi da inghetata si si pe al lui.
-Ne mai vedem... imi zice el iar apoi pleaca din raza mea vizuala. Era atat de frumos...
Sakura:
Oare ce o face Hinata acolo? Ma inebuneste, astept aici de zece minute Dar ia stai, o vad! Mergea incet incet de tot mai sa se prabuseasca si era rosie la fata. Oare o avea febra? Ma indrept spre ea alergand si ii pun mana pe frunte. Nu ardea dar nici nu avea vreo reactie la gestul meu.
-Hinata ce s-a intamplat? O intreb eu chiar ingrijorata.
-Cred...Cred ca m-am indragostit. Spune ea cu un zambet pe buze mai lesinad. Wow, Hinata indragostita? Si ma intreb care e norocosul. Incep sa o interoghez dar nu stia aproape nimic despre el decat ca arata bine si avea niste ochii superbi. Ii zic ca e destul de ciudat sa te indragostesti de cineva fara sa sti nimic despre el.
-Si nu ai folosit sistemul de date? Spun eu ridicand din spranceana...
-Ups! Am uitat. Spune ea cu o voce pitigaiata. Imi dau ochii peste cap iar dupa ce terminam inghetatele mergem acasa. Ba ne uitam la TV, Ba la calculator pana se face noapte. Era deja 23:58 si noi nici nu ne culcaseram. Deja incepeam sa fiu obosita deci eu am adormit.
Dimineata:
Razele soarelui imi intrau in ochii facndu-ma sa-i deschid incet. Ma uit spre ceas care arata ora 11:34. IA STAI! 11:34??? Eram in intarziere si eu si Hina. Incep sa cotrobai prin camerele ca un labirind cautand o tinuta. Imi aleg aleg o bluza alba pe care scria Roker putin mai lalaie, niste jeansi rupti in genunchi si niste cizme. Am incercat sa nu ma fac chiar stilul meu, ca sa nu zica lumea ca-s nebuna din prima zi. Copr repede scarile indrepdadu-ma spre bucatarie si o vad pe Hinata deja pregatita. Era imbracata intr-o bluza fara bretele cu imprimeuri florale, o fusta roz si niste sandale bej cu toc. Arata destul de dragut. Incep sa o grabesc sa manace mai repde iar pana la urma a reusit. Alergam ca nebunele pe strazi iar oameni se mirau. Intr-un final ajungem si vedem ca nu mai era nici un copil in curtea scolii asa ca intram grabite si ne cautam clasa. fara a mai bate la usa intram ca niste vijeli si ii alarmam pe toti. La tabla era un prof cu o masca chirulgicala si cu o freza ciudata. Se uita ca la masini straine la noi.
Hinata:
Ma uit prin jur sa vad ce colegi aveam nebagand in seama profu' ciudat. Deodata vad un chip foarte cunoscut mie. Era acelasi baiat de la standul cu inghetata. Inima incepe sa-mi bata tare rau cand il vad iar acesta isi intoace privirea spre mine facandu-mi cu mana.
Sakura:
Toti se uitau ciudat la mine. Mai ales baietii care ranjeau pervers.
-Ati venit insfarsit. Copii acestea sunt colegele noi. Va rog prezenta-ti-va. Ne spune profu'.
-Ia stai nene, baga pe pauza. Adica ce vrei sa zici? Ca nu ne certi? Acesta da afirmativ din cap nebagand in seama nepolitetea mea.
-Mda pai eu sunt Sakura Haruno, am 17 ani imi place Rockul si sa ma distrez. Atat deocamdata. Spun eu cu nepasare.
-Buna ma Numesc Hinata si sunt sora Sakurei. Imi place sa citesc si sa ies pe afara. Profu' ciudat ne trimite la loc iar apoi incepem ora de istorie Ne mai zice el ca e dirigu si chesti pe care pe mine ma plictiseau ingrozitor de mult. Ii cer voie la baie iar acesta imi zice ca pot sa ma duc.
Nu aveam de gand sa imi fac nevoile si decat sa chiulesc sau mai biune zis sa evadez din inchisoare. Ma duc intr-o cabina dinaia si ma urc pe calorifer deschizand geamul. Ies afara dar din pacate ma astepta un gardian fioros care ma ia de mana si ma duce la director. Imi iau o pedeapsa "grozava". Vai ce zi frumoasa...
[/b][/i][/color]
Sakura:
http://www.polyvore.com/out_with_liam_in_toluca/set?id=29766605Hinata:
http://www.polyvore.com/were_all_perfectly_imperfect/set?id=30431308