Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Elevul si vagaboanta. - Pagina 5 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Elevul si vagaboanta. - Pagina 5 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Elevul si vagaboanta.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul

Ce cred despre fic (variante multiple):
E genial! Îl iubesc O.O
Elevul si vagaboanta. - Pagina 5 I_vote_lcap44%Elevul si vagaboanta. - Pagina 5 I_vote_rcap
 44% [ 40 ]
Îmi place, doar că îi lipsește acțiunea :|
Elevul si vagaboanta. - Pagina 5 I_vote_lcap1%Elevul si vagaboanta. - Pagina 5 I_vote_rcap
 1% [ 1 ]
E penibil! Poți să-l abandonezi liniștită. :)
Elevul si vagaboanta. - Pagina 5 I_vote_lcap0%Elevul si vagaboanta. - Pagina 5 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
E drăguț și chiar îmi place mult, dar îți i-a o grămadă de timp până să postezi următorul capitol. Tu ce faci? Dormi pe tine? Grr. :-w
Elevul si vagaboanta. - Pagina 5 I_vote_lcap18%Elevul si vagaboanta. - Pagina 5 I_vote_rcap
 18% [ 16 ]
Nașpa! Închide-l odată. :-J
Elevul si vagaboanta. - Pagina 5 I_vote_lcap0%Elevul si vagaboanta. - Pagina 5 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Ne-ai face un bine tuturor dacă te-ai lăsa de scris. ;-;
 0% [ 0 ]
E prea vulgar. Învață și tu să vorbești mai frumos. :|
 0% [ 0 ]
E beton! Vreau și sezon doi și trei și dacă se poate să nu se mai termine niciodată <3
Elevul si vagaboanta. - Pagina 5 I_vote_lcap37%Elevul si vagaboanta. - Pagina 5 I_vote_rcap
 37% [ 34 ]
Total voturi : 91

AutorMesaj
Akatsuki_lavy
Genin
Genin

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 282
Puncte : 294
Reputatie Reputatie : 18

Elevul si vagaboanta. - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Elevul si vagaboanta.   Elevul si vagaboanta. - Pagina 5 I_icon19Dum 28 Apr 2013, 19:32

dulciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.mesic de anunt.te astept in continuare cu next-ul.pupu de la Akatsuki_lavy
Sus In jos
crisalex
Chūnin
Chūnin
crisalex

Localizare Localizare : Constanta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 951
Puncte : 1016
Reputatie Reputatie : 77
Stare de spirit Stare de spirit : Dezastru

MesajSubiect: Re: Elevul si vagaboanta.   Elevul si vagaboanta. - Pagina 5 I_icon19Dum 28 Apr 2013, 19:37

Buna! Mersi ca m-ai anuntat! happy
Capitolul a fosr genial! Mi-a placut foarte mult! Relatia dintre Sasuke si Sakura merge mai bine! in love Deci Kenji e fratele Sakurei, si ce e asa periculos la el? Mai ales ca a vrut sa-l impuste pe Sasuke! :| Faza cu:,,Daca vroiai o partida puteai sa-mi spui, dar sa stii ca mie imi place si asa mai direct, mai salbatic'', a fost mortala! rolling on the floor Astept nextul si te rog anunta-ma cand il pui! ;;) Spor la scris si la idei! happy2 Te kiss! Ja ne! hi!
Sus In jos
Ambriel Malphas
Jōnin
Jōnin
Ambriel Malphas

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Roman
acebook acebook : Alexandra Elena
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1447
Puncte : 1767
Reputatie Reputatie : 270

MesajSubiect: Re: Elevul si vagaboanta.   Elevul si vagaboanta. - Pagina 5 I_icon19Dum 28 Apr 2013, 20:31

Helau. Ai venit cu next, ce ma bucur! :3
Imi place cum a decurs actiunea acestui capitol, chiar m-ai uimit cu faza de la sfarsit. Nu ma asteptam ca Sakura sa aiba un frate, pana la urma, ea conduce un ditamai gasca, formata majoritatea din baieti. De unde si de unde frate mai mare? Ciudat, abstract. Si ca sa fie totul ca la carte, la mai luat la pumni si pe bietul de Sasuke. Omul ala trebuie sa se apuce de sala, nu de alta, dar si fetele se pare ca il bat.
In fine, trecand peste asta, ai un fic frumos, chiar prea frumos. Este splendid, si sincer vorbind.
Multumesc de anunt, sper sa faci asta in continuare! kiss
Sus In jos
Adda Bunny
Genin
Genin
Adda Bunny

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Ploiesti
acebook acebook : Alexandra Brujban

Nr. mesaje Nr. mesaje : 409
Puncte : 452
Reputatie Reputatie : 21
Hobby-uri Hobby-uri : Sa dorm, sa ascult muzica, si sa dorm ascultand muzica

MesajSubiect: Re: Elevul si vagaboanta.   Elevul si vagaboanta. - Pagina 5 I_icon19Dum 28 Apr 2013, 23:10

Hey!
Capitolul a fost super genial! Nu-mi vine sa cred. Chiar seamana cei doi frati, amandoi au vrut sa-l impuste pe Sasuke! :)):
Merci ca m-ai anuntat si sper sa continui s-o faci!
Te kiss dulce!
Cu drag, Ada! a hug in love
Sus In jos
Kate Uchiha
Genin
Genin
Kate Uchiha

Localizare Localizare : In my own world
acebook acebook : Monica
Nr. mesaje Nr. mesaje : 304
Puncte : 333
Reputatie Reputatie : 33
Hobby-uri Hobby-uri : Reading, Writing, Drawing
Stare de spirit Stare de spirit : din ce in ce mai bine

MesajSubiect: Re: Elevul si vagaboanta.   Elevul si vagaboanta. - Pagina 5 I_icon19Lun 29 Apr 2013, 09:05

Kate intra in peisaj! lough Eh, n-am putut rezista, ador acest capitol! Recunosc insa, eu mi-l imaginam pe Kenji semanand mai mult cu Deidara, dar e ficul tau, nu al meu. Si acum acele versuri.... SUNT SENZATIONALE!!!! Fata, ai un talent nativ! Rar intalnit! Oficial esti noul meu model in stiinta ficurilor! jos palaria in fata Ceea ce vreau sa spun e ca si eu mai scriu versuri, dar pana acum am ascuns asta tuturor, exceptie cea mai buna prietena, dar.... UITA TOT!!! HEI!!! Ficul asta urla dupa venerare! Il mai aude cineva? Doar eu?! Pai, cred ca sun la spitalul de nebuni, daca nu va suparati. revenind, cum am mai spus, iubesc acest capitol cap - coada! Nu mai am cuvinte sa spun cat de mult mi-a placut sau cat de mult ma sfredesc scenariile ce ni le vei oferi in continuare in acest fic, toate capitolele extraordinare ce vor urma. Si ca veni vorba! Te rog sa ma anunti cand postezi nextul. Te kiss dulce! Spor la scris! Ja ne! hi!
Sus In jos
Anne Howard
Chūnin
Chūnin
Anne Howard

Sex : feminin Localizare Localizare : Cine stie pe unde...in lume...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 900
Puncte : 1138
Reputatie Reputatie : 96
Hobby-uri Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea!
Stare de spirit Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...

MesajSubiect: Re: Elevul si vagaboanta.   Elevul si vagaboanta. - Pagina 5 I_icon19Lun 29 Apr 2013, 18:47

Bunaaaa!ma bucur ca ai adus next-ul!
Mi-a plavut mult...si se pare ca macar Sakura incepe sa-l agreeze pe Sas'ke! well? awesome right?
Anunta-ma la next...sunt curioasa sa vad cine e fratele Sakurei cu adevarat!
Te pwp dulce si spor la scris in continuare!!!kiss
Sus In jos
• Schweppes •
Genin
Genin
• Schweppes •

Localizare Localizare : Who cares ?!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 381
Puncte : 445
Reputatie Reputatie : 52
Hobby-uri Hobby-uri : Leneveala :3
Stare de spirit Stare de spirit : Supravietuiesc

MesajSubiect: Re: Elevul si vagaboanta.   Elevul si vagaboanta. - Pagina 5 I_icon19Lun 29 Apr 2013, 21:43

WoW huh? Ce fic.... da ce mai fic....... in love
Imi place la nebunie actiune si felul tau de a descrie! Imi place... nu, ador cum spui lucrurilor pe nume, le spui direct si bine draga! yeah ; nu te pierzi printre detaliile inutile si cpstisitoare.... Esti un geniu !
Actiunea din ficul tau e captivanta si mereu alta, o fuga zbuciumata ca apoi fumatul pe acoperis sa para o oaza de liniste.
Cat despre capitole think Sakura nu prea era in capul meu gen badgirl, dar acum eee well? awesome right?
Si Sasuke care trece usor-usor de la elevul mamei la delicvent cool este la modul wow. Iubesc faptul ca in fiecare capitol adaugi ceva nou si paplipant care sa ne tine in "priza".
Cam atat de la mine, sper ca poti sa ma anunti si pe mine la next, daca nu e cumva prea mare deranjul puppy eyes
Te-am kiss
Sus In jos
Angel 1311
Genin
Genin
Angel 1311

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Oriunde dar nu acum
Nr. mesaje Nr. mesaje : 61
Puncte : 75
Reputatie Reputatie : 6
Hobby-uri Hobby-uri : Citesc ficuri de calitate!
Stare de spirit Stare de spirit : Visatoare printre lumi interzise

MesajSubiect: Re: Elevul si vagaboanta.   Elevul si vagaboanta. - Pagina 5 I_icon19Mier 01 Mai 2013, 22:32

Buna buna buna!!! Sunt super incantata ca ai adus next. A fost superb, cu cat asteptarea a foat mai mare cu atat capitolul a fost mai bun. Sper sa ma anunti in continuare cand pui nextul.
Te saluta Angelyy!!! Pupici!!!
Sus In jos
Aidualc
Chūnin
Chūnin
Aidualc

acebook acebook : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 651
Puncte : 849
Reputatie Reputatie : 120
Stare de spirit Stare de spirit : -

MesajSubiect: Re: Elevul si vagaboanta.   Elevul si vagaboanta. - Pagina 5 I_icon19Joi 02 Mai 2013, 01:23

Hei. Elevul si vagaboanta. - Pagina 5 78717

Mersi pentru anunt. Ma bucur ca ai adus capitolul. Eh, eu te-am votat pentru ficul lunii, pentru ca imi place mult modul cum descrii fiecare moment si mai ales povestea pe care se bazeaza ficul.
Acum.. capitolul a fost chiar interesant. M-a facut curioasa. Nu ma asteptam la o reactie de genul din partea Sakurei cand l-a vazut pe acel Kenji, care se pare ca e fratele ei. Uhh, interesant. Imi place. Mai ales ca l-a salvat pe Sasuke, nu ma asteptam sa se bage pentru el. Ceva nou care, la fel, imi place.

Mersi si pentru raspuns. Imi plac versurile tale, te pricepi, ce pot spune. Si mai ales faptul ca asculti rapp/hip-hop (same thing) imi place si mai mult.
Mult succes la scris, nu uita sa ma anunti si pe mine. Elevul si vagaboanta. - Pagina 5 78717
Sus In jos
Yumi
Genin
Genin
Yumi

Nr. mesaje Nr. mesaje : 415
Puncte : 482
Reputatie Reputatie : 48
Hobby-uri Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.

MesajSubiect: Re: Elevul si vagaboanta.   Elevul si vagaboanta. - Pagina 5 I_icon19Vin 03 Mai 2013, 15:08

A fost foarte frumos! Nici nu m-as fi asteptat la asa ceva ingrijorat Kenji, un blond cu ochii albastri sa fie fratele unei rozalii cu ochii verzi? lough Adevarul e, cine s-ar fi asteptat la asta? Oricum ma bucur ca incet incet Sakura devine apropiata de Sasuke, insa nu pot intelege de ce el se-nmoaie asa de ceva vreme. Ori se preface ori chiar o face. (rimeaza well? awesome right? ) Merci ca m-ai anuntat , desi nu cred ca ti-am comentat la penultimul capitol. Estit o scumpa ca de obicei! kiss Si sper sa ma anunti si data viitoare. Te pup! kiss
Sus In jos
Lauren Wandowski
Sennin
Sennin
Lauren Wandowski

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Târgovişte, Dâmbovița
acebook acebook : Alexandra Paun
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1459
Puncte : 1644
Reputatie Reputatie : 145
Hobby-uri Hobby-uri : Reading, dancing, writing.

MesajSubiect: Re: Elevul si vagaboanta.   Elevul si vagaboanta. - Pagina 5 I_icon19Vin 03 Mai 2013, 15:47

Uuuuuuuuuuuu.in love Doamne, mult așteptatul next este geniaaaaal! Îmi place foarte mult comportamentul Sakurei din acest capitol, prevăd o apropiere între cei doi protagoniști în curând. În altă ordine de idei, ador stilul tău de a scrie, este fluid și atractiv. Mereu citesc cu drag capitolele din „Elevul și vagaboanta”, unul dintre ficurile mele preferate. Sunt foarte nerăbdătoare în legătură cu nexturile, așa că îți dai seama cât de fericită sunt când zăresc în inbox un mp de la tine. in love Scuză-mi întârzierea, nu prea am mai petrecut timp pe forum cum o făceam acum ceva timp. Mulțumesc de anunț și sper să mă anunți și în continuare. Kiss.
Sus In jos
Alle
Special Jōnin
Special Jōnin
Alle

acebook acebook : Alexandra Stefan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1808
Puncte : 2000
Reputatie Reputatie : 103
Hobby-uri Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe
Stare de spirit Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta

MesajSubiect: Re: Elevul si vagaboanta.   Elevul si vagaboanta. - Pagina 5 I_icon19Dum 12 Mai 2013, 21:33

Am ajuns si eu intr=un final pe aici. Te rog sa ma ierti ca am intarziat in halul acesta, nu am nicio scuza... doar lenea, dar nu se pune. Totusi, tin sa precizez ca am citit capitolul inca de cand am primit mesajul privat, pentru care iti multumesc mult kiss
Acum, trecand la capitolul asta absolut fenomental, exagerat de genial si imposibil de superb, sunt obligata sa iti spun ca voi muri efectiv pana vei adduce nextul. Nu mai pot astepta; il vreau acum! Acum!
Nu-mi vine sa cred ca Sakura l-a ajutat pe Sasuke. De ce a facut-o? Adica, daca tot il ura atat de mult, nu era mai simplu sa-l lase pur si simplu sa fie omorat? Desigur, inteleg, Sasuke ramane papuselul-jucarie ce-i apartine in exclusivitate numai ei, proprietate private, dar chiar atat incat sa-si riste viata? Nu pot sa percep asta, pe bune!
Sper ca vei adduce cat mai curand capitolul urmator, deoarece voi muri asteptanadu-l. Eu stau un pic cam prost cu rabdarea, deci sper ca vei tasta curand un capitol luuuung si la fel de genial ca toate celelalte.

P.S: Si eu te-am votat la Ficul lunii, caci este unul dintre ficurile mele preferate acesta.
Sus In jos
R∆IN
Sensei
Sensei
R∆IN

Localizare Localizare : Ploieşti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1803
Puncte : 2244
Reputatie Reputatie : 343
Hobby-uri Hobby-uri : -

MesajSubiect: Re: Elevul si vagaboanta.   Elevul si vagaboanta. - Pagina 5 I_icon19Mier 15 Mai 2013, 16:41

Cretina maxim de talentata in love ce esti! Imi pare rau ca ajung abia acum cu un comentariu, insa am fost o mare lenesa, stiu. Nu as avea ce sa iti reprosez, caci, din punctul meu de vedere, scrii perfect, iar acest tip de scris ti se potriveste foarte bine. Poate pentru ca te inspiri din realitate si scrii cu placere, nu ca altii, cred ca aceste lucruri ma fac sa iti citesc in continuare ficurile. Acesta a fost un capitol foarte bun, asa cum ma asteptam si ma bucur ca ai introdus un nou personaj in poveste. Tipul asta, Kenji, e foarte interesant si presimt ca va avea un rol foarte important. Pana una alta, eu astept urmatorul capitol si abia astept sa vad cum ii vei aduce pe aia doi impreuna lough! Hai, bafta la scris si spor la idei. Nu uita sa ma anunti.
Sus In jos
http://pecetluireinamiaza.blogspot.ro/
Elena S.
Chūnin
Chūnin
Elena S.

Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 748
Puncte : 835
Reputatie Reputatie : 57

MesajSubiect: Re: Elevul si vagaboanta.   Elevul si vagaboanta. - Pagina 5 I_icon19Mier 15 Mai 2013, 18:30

Buna!

Am venit si eu cu un comentariu. Am uitat sa iti las, iara cum observ intr-un sfarsit. Asa, foarte inderesant capitolul ce pot zice. Stii deja ca scrii superb, iar eu cred ca am zis-o mereu. Acum a aparut si Kenji, iar curiozitate a crescut s mai mult, nici nu mai zic de suspans. Ma surprinzi de fiecare data cu ideile tale noi si geniale. Sper doar sa te grabesti cu acel capitol si sa-l postezi cat de repede poti.
Sus In jos
Sasuke.
Genin
Genin
Sasuke.

Sex : masculin Varsta : 28
Localizare Localizare : Cluj-Napoca
acebook acebook : -.-''
Nr. mesaje Nr. mesaje : 231
Puncte : 319
Reputatie Reputatie : 42
Hobby-uri Hobby-uri : In the club \m/
Stare de spirit Stare de spirit : indiferent

MesajSubiect: Re: Elevul si vagaboanta.   Elevul si vagaboanta. - Pagina 5 I_icon19Mier 22 Mai 2013, 20:38

Fugi copile cât te ține
Că el vine după tine.

Și n-are milă,
N-are judecată,

Te urăște și vrea să te vadă în groapă.

Chapter VIII
„Evadarea”

Sasuke’s point of view:

„Încă de când am ajuns la liceul ăsta am avut o problemă, și problema asta poartă un nume: Haruno. Am crezut cu tărie că este dușmanul meu, însă ea susține că eu sunt jucăria ei. Ce vrea să însemne toată treaba asta? Mă întreb, când o să ajung să deslușesc misterul ăsta...”

- Și totuși, cine e ăsta?
             - El e Kenji, fratele meu mai mare. Mi-a zis, suflând fumul cenușiu în aer.

Aproape că m-am înecat cu fumul când i-am auzit afirmația. Am mijit ochii la felină de parcă tocmai spusese că vine Apocalipsa. Ok. S-o luăm cu începutul. De când am venit în liceul ăsta nenorocit așa-zisul război dintre mine și tipa asta nu a încetat mai deloc iar acum fratele mai mare își face intrarea în scenă, încercând și el să mă omoare. De două ori consecutiv am scăpat de gloanțele ce amenințau să-mi străpungă pielea. Norocul nu durează veșnic și asta o știe toată lumea. Acum vine întrebarea de baraj. Cât timp o să mai treacă până să dispară al meu? Am oftat prelung, ciufulindu-mi părul negricios ce și așa stătea numai cum avea el chef. Trebuia să caut o portiță de scăpare din situația asta și să ajung împreună cu don'șoara la câine, că cică vrea să vorbească cu el. În mod normal nu m-ar interesa, dar când vine vorba de rozalie inevitabil devin curios. Până acum știam prea puține ca să-mi fac mișcarea și în caz contrar fratesu' sigur mi-ar fi dezmembrat atât planurile cât și capul în două. Mă joc cu focul și cam risc să mă ard. Oricum până dispare blondul ăla dement o să stau pe curu meu, abia apoi când lucrurile reintră în normal o să...

- La dracu'! șopti.
             - Pentru tine ce înseamnă jucărie?, am întrebat-o ingnorându-i șoapta, încercând să aflu răspunsul și să fac de asemenea conversație.

Pentru câteva secunde rămăsese așa, nemișcată, gândindu-se ce răspuns să îmi ofere, probabil. În momentul de față Haruno și tot ce are legătură cu ea înseamnă mister. Nu pot să-mi dau seama ce gândește, ce se ascunde după privirea ca de smarald ce-i intimidează pe toți și ce e sub îmbrăcămintea asta largă ce nu avantajează o fată în nici un caz. O fi un extraterestru?, Nu, n-are cum. Așa ceva nu există. Îmi puneam întrebări și răspundeam la ele ca mai apoi să mă contrazic în cel mai penibil mod. N-aveam cum să deslușesc misterul numai dacă o fac să îmi cadă în plasă, să mă considere un prieten bun pe care se poate baza la orice oră și care, dupa ce află ce are nevoie o lasă baltă ca și cum i-ar lipsi inima din piept. Trebuie să o seduc.

- Tu, spuse sigură pe ea.
             - Ești nebună! am afirmat.

Mă așteptam să-mi explice mai detaliat, să îmi de-a o definiție ceva, însă tot ce făcuse... Ah'! De ce nu m-am așteptat la un astfel de răspuns? Câteodată nu încetez din a mă gândi la ce se află în capul ei. Câteodata. M-am ridicat în picioare și leneș mi-am scuturat hainele de praf, după ce am aruncat chiștocul de la țigară. Deja am început să mă satur de la a-mi pune întrebări singur ca un nebun, ca pe urmă, tot eu să-mi răspund sau să mă contrazic. Totuși, o să-mi fie foarte greu s-o seduc pe fata asta. Până acum nu am mai întâlnit asemenea specimen ca ea. Mă lovește, îmi rănește orgoliul, nu îi place când mă las prea moale, nu încetează din a mă numi într-una ”jucăria mea” ca mai apoi tot ea să mă salveze când dau de necaz. Poate e extraterestru. Nu, n-are cum, așa ceva nu există. E nebună sau poate... TRAVESTIT! Exact. Cum de nu am luat în calcul asta? E singurul lucru ce explică non-atracția ei față de mine. M-am întors la fata-bărbat îngrozit de descoperirea mea, analizand-o pe urmă atent. Fața îi era feminină, la fel și picioarele, dar formele îi erau ascunse de hanoracul exagerat de larg. Trebuie să pun mâna ca să mă conving, m-am încurajat singur întinzâdu-mi mâinile spre țintă. Încă puțin, încă puțin.

- Deci aici sunteți, se auzi o voce gravă din spatele nostru.

La auzul cuvintelor lui, din instinct am apucat-o de braț pe felină și am luat-o la fugă de-a lungul acoperișului până la ușa ce ne ducea în clădirea liceului. Parcă treceam în zbor peste holurile pustiite acum, însă nu asta conta. Aveam nevoie de un vehicol care să ne scape de dementul ăla blond ce ne urmărește ca un obsedat se*ual. Mă miram că și în momentul de față fata asta nici nu scotea un amărât de cuvințel, cu toate că o trăgeam după mine de parcă viața mea ar depinde de salvarea amândurora. Într-un fel e bine. Ocazia asta îmi e oferită de la cel de sus ca să pot să-i întorc favorul. O scăpam de colții invizibili a-i fratelui ei. Și la naiba! Nu îmi spusese adineauri că nu o să vină după noi pe acoperiș? Ce minciună gogonată. Până acum niciodată nu am fugit din fața adversarului, dar ce puteam face? El era înarmat, eu nu. Un mic-mare amănunt ce îmi punea viața în pericol. Continuam să înaintez precum un descreierat pe holurile școlii căutând ușa ce ne duce la parcarea subterană. Nu ne-a luat prea mult timp să o găsim și nici să observam puținele vehicole rămase de la elevi și porfesori. Ok până aici ne-am descurcat, și acum? Nu am chei de la niciuna dintre acele pisicuțe pe patru sau două roți. Proastă zi mi-am găsit să îmi las mașina în parcarea din față. Am pufnit enervat. Cum aveam de gând să ajung la câine acasă dacă nu aveam cu ce să mergem până acolo? Și mă mai întrebam când o să se sfârșească norocul meu. Se pare că acum. În timp ce făceam ca toate animalele posibile din cauza nervilor nici nu mi-am dat seama când sora nebului s-a suit pe un motor de toată frumusețea. Nici nu am avut cum să mă bucur de nimic, căci ușa pe care am intrat a fost trântită într-un mod mai mult decât brutal în perete de către fratesu. Am acționat din instinct, încă odată, și printr-o mișcare am împins-o pe Haruno pe locul din spate, locul șoferului fiind ocupat de mine acum. Am introdus cheia în contact, însă nu înainte de a-i arunca tipului o ultimă privire împreună cu câteva cuvinte de rămas bun.

- Ai pierdut jocul ăsta, dementule. Ne mai vedem!

După ce pisicuța a mârâit de vreo două, trei ori, singura care mai rămăsese împreună cu blondul fusese cortina din fum ce-l învăluise în totalitate.

După ce am colindat aproximativ jumătate din străzile orașului, am rămas fără benzină într-un locușor mai ferit de privirile curioase a oamenilor și ca prin minune, eram și în apropierea locuinței lui Naruto. Careva să zică norocul nu s-a plictisit să mă asiste și să-mi scape curuțu din situațiile limită, huh? Am sărit jos de pe motor ca un profesionist ce sunt, întinzându-mi mâna ca s-o ajut să coboare și ea. Mi-a respins ajutorul, evident. Mă puteam aștepta la altceva din partea ei? Nu, normal că nu. Și brusc prin minte mi-au trecut gândurile ciudate ce m-au enervat pe acoperiș, cum că e un travestit și nicidecum o fată. Ar avea sens. Nici o una nu m-a respins vreodată, căci toate se topeau instant doar privindu-mă și totuși, am renunțat la planul acela stupid de a-i atinge pieptul ascuns de lumina zilei de către hanorac. Nu de alta, dar nu îmi doream să mor. În schimb am rămas concentrat pe o nouă problemă și anume: cel numit Kenji. Să fi crezut că am o relație amoroasă cu sora lui mai mică și asta să fie cauza atacului său? Sau poate că e prea nebun și își dorește cu ardoare să omoare orice tip din preajma ei pentru că e gelos. Mi-am dus două degete la barbie și le-am lăsat așa, arătându-i tipei că nu vreau să fiu deranjat. Totuși, ființa asta diferă de celelalte așa că nu ezită să mă loveasca cu cotul în burtă. Fir-ai tu să fii, Haruno!

- Idiotule, cum ți-ai permis să-l faci dement pe Kenji? mârâi ea.
             - Ușor, i-am răspuns rânjind.

Aceasta renunțase la luptă abea când sunetele și vocile grave ne acaparară auzul în totalitate. Să fie fratesu și slugile lui? Nu am mai stat să aștept ca răspunsul să apară ci, într-un moment de prostie, am prins-o de mână pe fată și am târât-o după mine până la ghena de gunoi din josul fundăturii. Știu că făceam cel mai scârbos lucru, dar nu aveam de ales. Trebuia să ne adăpostim undeva. Printr-o mișcare am deschis capacul și am sărit înăuntru împreună cu tânăra de lângă mine ce mai avea puțin și mă strângea de gât. Mirosul puternic, respingător și situația umilitoare mă enervau la culme. Puteam să pun pariu că Naruto o să mă arunce în duș când o să ajung acasă. Brusc mi-am mutat atenția spre dușmanul meu numărul unu. Se agita într-o parte și în alta deranjând aranjamentul prea măritului gunoi și ok, deja deliram și vorbeam prostii. Hm. Asta e prima dată când văd și la ea o manifestare normală de fată. Țipă nervoasă, încercând să se apropie de mine ca să mă nimicească dintr-o singură lovitură.

- Taci odată sau o să ne audă, i-am zis serios.
             - Cui îi pasă?! Sper ca Kenji să-ți găurească tot corpul, inclusiv capul de păpușel ce îl ții pe umeri să nu-ți ajungă apa de ploaie în gât.
             - Ce ai zis?,
             - Ce ai auzit! Lua-te-ar dracu în momentu ăsta, mârâi nervoasă către mine.
             - Hmp, asta nu o să se întâmple.
             - Pui pariu?! venise și replica ei.
             - Haruno, cred că nu ești în măsură să comentezi. În fond, suntem în situația asta numai și numai din cauza ta.

Râse.

- Ce tot vorbești, câine? Dacă nu eram eu erai găurit sau chiar mort.
             - Ai dreptate, am gândit cu voce tare.
             - Tot timpul. Complectă ea victorioasă.

Uram să recunosc, însă de data asta a învins pe calea drepată. La naiba și cu nenorocitul ăla de scor! M-am chinuit să ajung la capacul recipientului ce adăpostește gunoiul și am reușit, deschizându-l numai puțin ca să observ ce se întâmplă afară. Brusc am simțit cum tot sângele îmi urcă în cap de nervi. Nemernicul de fratesu împreună cu sclavii lui, exact așa cum am bănuit, se află la o distanță nesemnificativă față de noi. Cum ne-au găsit? Dracu știe! Cum scăpăm de aici? Printr-o minune. Am pufnit nervos a nuștiu câta oară pe ziua de azi, lăsându-mă în jos ca să-i comunic și ei ce se petrece. Dupa ce i-am adus la cunoștință de tot ce știam și se întâmplă afară aceasta se îngălbenise brusc la față de parcă ar fi pe punctul de a leșina. La naiba! La naiba! La naiba!

- Cât e ceasu'? făcu ea agitată.
             - Cui îi pasă?! Suntem blocați într-o situație limită și pe tine te interesează cât e ceasul? am întrebat enervat la culme, arcuindu-mi o sprânceană.
             - Răspunde odată! porunci pe un ton grav.
             - 17:00.

Ca și cum uită de probleme, un rânjet viclean reuși să-i împodobească chipul mult prea alb. Pe moment nu am înțeles ce vrea să însemne purtarea ei ciudată, însă când un zgomot mult prea familiar îmi asurzi ambele urechi mi-am dat seama. Pentru prima oara în viața mă bucuram de sosirea mașinii ce transporta tot gunoiul la groapa aia imensă și toxică. E biletul nostru de plecare și nu aveam cum să-l ratăm.

Puteam să jur că odată ajuns la Naruto o să primesc o grămadă de picioare și pumni de la amândoi, dar cui îi mai păsa? De la blond pentru că o să-mi împrăștiu duhoarea de gunoi prin casa lui și de la Sakura pentru că am târât-o după mine în locul ăsta infect. Nu mă interesa! Tot ce îmi doream era să scap de dementul ăla ce ne urmărește, să fac un duș și... să ascult discuția dintre felină și câine. Nimic mai mult.

Next steps from elevul și vagaboanta:

- M-ai adus la groapa de gunoi?

- Ce cauți aici?

- Nu pot să cred! Pe bune?!

- O să ne omoare pe toți... o să vezi.

~~~~~~

Într-un final am ajuns și eu cu next-ul. Sper că nu am întârziat așa de mult puppy eyes Ei, vă doresc lectură plăcută și aștept părerile voastre ca de obicei. Ne vedem când aduc următorul capitol, adică la groapa de gunoi happy2 Ciuss and kissez hi! Ah, si merci pentru cei ce au votat kiss
Sus In jos
Alle
Special Jōnin
Special Jōnin
Alle

acebook acebook : Alexandra Stefan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1808
Puncte : 2000
Reputatie Reputatie : 103
Hobby-uri Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe
Stare de spirit Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta

MesajSubiect: !!   Elevul si vagaboanta. - Pagina 5 I_icon19Mier 22 Mai 2013, 21:07

eu prima. dau edit mai tarziu, promit :D

EDIT:
Am revenit, dupa cum sam promis, cu un edit :D Scuze c-a durat atat sad Acum, revenind la genialitatea frantastic de capitol ce-ai putut-o concepe, trebuie sa-ti zic ca m-ai surprins intr-un mod total uimitor. Stii cum? Scriind unele lucruri exact la care ma asteptam nr1 ike lough De exemplu, eram sigura ca Kenji va veni dupa ei pe acoperis. Adica, pe buna acum, as fi fost mult prea necomplicata situatia daca I-ar fi lasat pur si simplu in pace si mi-am zis c-ar fi prea imposibil sa se intample asa. Un alt lucru la care ma gandeam era faptul ca Sasuke va incerca s-o seduca pe Sakura. M-am gandit la asta inca de la inceputul ficului. Poate pentru ca, in msajoritatea ficurilor in care el este superb si are toate fetele la picioare, Sakura fiind exceptia, vrea sa o seduca si asa mai departe. Ma mira faptul ca n-ai facut altfel aici dap !
Partea cu travestitul a fost prea prea prea prea EXAGERAT de penala!!!!! rolling on the floor Am murit de ras citind-o si jur ca nu m-as fi gandit niciodata c-ar putea crede asa ceva rolling on the floor Si cand voia sa verifice daca are sani... genial rolling on the floor nervi! Totusi, n-a facut-o. Mi-ar fi placut sa mai vad si-o astfel de reactive la o astfel de nebunie a Sakurei, in toata acea tensiune si situatie complexe. Asta ar fi lipsit lough
Si cand a bagat-o in gunoi cu el... a fost foarte foarte tare faza, jur rolling on the floor In sfarsit a obtinuit si Sasuke o reactive de fatuca de la dura si nepasatoarea Sakura. Ca tot veni virba de asta... ai avut deosebit de multa analiza in capitolul asta... ce mi-a mai placut asta, nici n-ai idee in love in love lough A fost prea genial cum Sasuke tot o analiza pe Sakura, cautand tot felul de explicatii, numai extraterestrii inspirandu-l lough Super!!!
ACele "Next stepsfrom elevul si vagaboanta" m-au pus, fireste, pe ganduri. Iar am diverse idei si tot felul de fantasmagorii imi trec prin cap, caci imaginatia mea bogata a fost obligata sa se puna pe lucru, parca lough dap ! what?lol! Oricum, imi plac tare muuult. Dar... alea vor fi din capitolul urmator sau din mai multe capitol? think
Si eu sunt curioasa de discutia pe care-o va avea Sakura cu Naruto, mai rau decat Sasuke de un extra-milliard de ori ( si da, sunt constienta ca nimeni n-a mai auzit aceasta anomalie ). Si aici am diferite teorii si nebunii ce ma bantuie....sunt moarta de nerabdare sa vad ce se va intampla.
In concluzie, sper ca ai sa aduci mai repede capitolul urmator biciuitor puppy eyes si sa nu ne mai lasi sa asteptam ataaaat de mult, caci voi muri cu asteptarea crying puppy eyes puppy eyes Stiiiu, exagerez cam mult. Apropo, ma bucur ca ai pus sondajul, ador sondajele si imi place sa votez in love
Iti multumesc ca m-ai anuntat, desi citisem deja o parte din capitol cand am primit mesajul. Sa o faci si data viitoare biciuitor dance2
Scuza-ma ca ti-am lasat din nou un comentariu dintr-ala kilometric si ca am scris aici numai averatii, probabil ( ora este de vina). Sper sa nu te fi plictisit citind, dar m-am obisnuit sa scriu destul de mult in comentarii, caci mai nou asa m-am obisnuit sa le primesc si cred ca m-am cam molipsit dap ! lough
Biiiiine, gata, te las happy2 Iti urez spor la scris, o extra tona de inspiratie care a fie cat se poate de nesfarsita si muuult chef de scris dap !
Te puuup dulce kiss in love a hug Paaa hi! I rock peopleee!!!

Ultima editare efectuata de catre Alle in Joi 23 Mai 2013, 00:38, editata de 1 ori
Sus In jos
Angel 1311
Genin
Genin
Angel 1311

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Oriunde dar nu acum
Nr. mesaje Nr. mesaje : 61
Puncte : 75
Reputatie Reputatie : 6
Hobby-uri Hobby-uri : Citesc ficuri de calitate!
Stare de spirit Stare de spirit : Visatoare printre lumi interzise

MesajSubiect: Re: Elevul si vagaboanta.   Elevul si vagaboanta. - Pagina 5 I_icon19Mier 22 Mai 2013, 21:17

WOW! Cine se putea gandi ca de pe acoperis vor ajunge intr-un tomberon..?esti geniala. Am ramas fara cuvinte. Actiunea, felul cum povestesti si descrii sentimentele lor, felul in care ai facuto pe Sakura o "golanasa" si tot cea ce faci cu ficul asta m-au lasat fara cuvinte. Multumesc ca m-ai anuntat de next si sper sa o faci in continuare! Te saluta Angelyy!!!Pupici!!!
Sus In jos
R∆IN
Sensei
Sensei
R∆IN

Localizare Localizare : Ploieşti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1803
Puncte : 2244
Reputatie Reputatie : 343
Hobby-uri Hobby-uri : -

MesajSubiect: Re: Elevul si vagaboanta.   Elevul si vagaboanta. - Pagina 5 I_icon19Mier 22 Mai 2013, 21:30

Cine e o blonda geniala, cine, cine? :3 Si cine e o intarziata si jumatate, cine, cine? :3 Oh, tu si tu, bineinteles. A fost un capitol genial, ca de obicei, iar tu ai avut amuzament din plin, zau. Esti asa o scriitoare buna si deloc inculta rolling on the floor. Hihi, oricum acest fic va fi pentru totdeauna in topul meu de ficuri pe care mi le voi aminti cat voi trai. Ma vezi peste 20 de ani stand aici, pe forum, cu copiii langa mine -sper totusi sa n-am asa ceva-, aratandu-le ficul asta rolling on the floor. Tot genial ramane, chiar daca ai inspiratie sau nu. Scrii asa lejer, frumos, pe placul meu. Superb in love. Doamne, deci la faza cu travestitul am murit de ras, zau. Ce speculatii facea Sasuke, doamne, doamne. Oh, a fost prea tare. Abia astept sa vad ce iti trece prin capul ala deloc blond. Hai cu next-ul repejor in love
Sus In jos
http://pecetluireinamiaza.blogspot.ro/
Superbia.
Chūbu
Chūbu
Superbia.

Localizare Localizare : Wonderland awaits.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 479
Puncte : 541
Reputatie Reputatie : 38
Stare de spirit Stare de spirit : damned

MesajSubiect: Re: Elevul si vagaboanta.   Elevul si vagaboanta. - Pagina 5 I_icon19Mier 22 Mai 2013, 22:47

THE FUK!!!! Cat de frumos :)) Deci faza cu tavestit a fost... no comment :D =D Imi place ca ai facut-o pe Sakura vipera, dar gandurile ei par...nu stiu, uneori ''inocente''.Oricum, o sa dau o ''critica'' mai detaliata dupa.(nu o sa incalc Regulamentul, promit :D ) Sper sa aduci nextul repejor si eventual sa ma anunti si pe mine :D :3
Ciau-Ciau ^_^

Ultima editare efectuata de catre Innocent Kidd in Joi 23 Mai 2013, 18:56, editata de 1 ori
Sus In jos
http://devils-know.tumblr.com
Akatsuki_lavy
Genin
Genin

acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 282
Puncte : 294
Reputatie Reputatie : 18

MesajSubiect: Re: Elevul si vagaboanta.   Elevul si vagaboanta. - Pagina 5 I_icon19Mier 22 Mai 2013, 23:16

W O W si iar W O W.super capitol dulcii.mesic pentru anunt si te astept cu next-ul.Akatsuki_lavy te kiss
Sus In jos
Kate Uchiha
Genin
Genin
Kate Uchiha

acebook acebook : Monica
Nr. mesaje Nr. mesaje : 304
Puncte : 333
Reputatie Reputatie : 33
Hobby-uri Hobby-uri : Reading, Writing, Drawing
Stare de spirit Stare de spirit : din ce in ce mai bine

MesajSubiect: Re: Elevul si vagaboanta.   Elevul si vagaboanta. - Pagina 5 I_icon19Joi 23 Mai 2013, 09:21

De data asta chiar ai intrecut limitele, domnisoara! Vrei sa-mi explici si mie ce naiba e chestia aia cu "Next steps from elevul și vagaboanta" ?! Nu ca m-ar deranja putin din capitolul urmator, dar sper ca esti constienta ca adaugi inca un stop de suspans in poveste. Oricum sunt suficient de curioasa in ceea ce priveste discutia dintre felina si caine. Chiar e necesar sa ne mai indesi pe gat si un dialog misterios? Si sa nu cumva sa iei toate astea in nume de rau, dar chiar nu glumesc. Adevarul fie spus, le spun cu toata dragostea pentru ficul asta ale carui nexturi vin asa lent. Sper doar sa te deranjezi s ate grabesti macar cu doua sau trei zile in ceea ce priveste postarea nextului, ok? waiting Si uite cine tasteaza! think Kate intarzie lume! Dar, tot serios vorbesc! Sa te grabesti si tu putin cu nextul ala! In rest, aceeasi poveste. Am spus-o si-o mai spun! E un fic genial, iar acest capitol e de departe la fel de genial ca si celelalte. Am insa vaga impresie ca urmatorul va fi cu mult mai interesant! think Atat am avut de spus... Te-am kiss ! Spor la scris! a hug Ja ne! hi!

Sus In jos
crisalex
Chūnin
Chūnin
crisalex

Nr. mesaje Nr. mesaje : 951
Puncte : 1016
Reputatie Reputatie : 77
Stare de spirit Stare de spirit : Dezastru

MesajSubiect: Re: Elevul si vagaboanta.   Elevul si vagaboanta. - Pagina 5 I_icon19Joi 23 Mai 2013, 09:22

Buna!
Multumesc pentru mesaj! Ma bucur ca ai adus nextul dupa un car cu ani! Oricum capitolul a fost superb si foarte amuzant! Faza cu travestitul a fost foarte amuzanta, nu ma asteptam sa fie asa nebun! rolling on the floor Am murit de ras, pe bune! Cred, si nu sunt sigura, ca Sasuke ar vrea sa flirteze cu Sakura si se gandeste la ea... in love Relatia dintre Kenji si Sakura este foarte interesanta si ciudata intr-un mod ciudat lough Abia astept nwxtul si te rog anunta-ma in cotinuare pa next! Spor la scris si la idei! Te kiss!
Sus In jos
Anne Howard
Chūnin
Chūnin
Anne Howard

Sex : feminin Localizare Localizare : Cine stie pe unde...in lume...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 900
Puncte : 1138
Reputatie Reputatie : 96
Hobby-uri Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea!
Stare de spirit Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...

MesajSubiect: Re: Elevul si vagaboanta.   Elevul si vagaboanta. - Pagina 5 I_icon19Joi 23 Mai 2013, 10:12

Hey, am ajus la ficul tau si imi place acest capitol...a fot super!
Anunta-ma la next!!!Astept sa vad ce se intampla si cum degenereaza situatia si relatia lor inca neexistenta! dap !
Te pwp dulce si spor la scris in continuare!!!kiss
Sus In jos
Elena S.
Chūnin
Chūnin
Elena S.

Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 748
Puncte : 835
Reputatie Reputatie : 57

MesajSubiect: Re: Elevul si vagaboanta.   Elevul si vagaboanta. - Pagina 5 I_icon19Joi 23 Mai 2013, 13:47

Buna, buna! Se pare ca ciineva s-a gandit intr-un sfarsit ca ar fi bine sa ne aduca nextul. Buna decizie. Asa, capitolul a fost super, nu am e comenta. Mi-a placut ideea de a-l introduce pe Kenji in actiune, cu toate ca mma asteptam putin l-a asta. Oricum, cred ca lucrurile se vor complica de acum si o sa fe mai multa actiune. Acum sunt tare curioasa cum vor scapa de acel dement si chiar m-ai facut curioasa. Sper sa postezi mai repede capitolele si sa nu-ti mai ia 10 ani.
Sus In jos
Lauren Wandowski
Sennin
Sennin
Lauren Wandowski

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Târgovişte, Dâmbovița
acebook acebook : Alexandra Paun
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1459
Puncte : 1644
Reputatie Reputatie : 145
Hobby-uri Hobby-uri : Reading, dancing, writing.

MesajSubiect: Re: Elevul si vagaboanta.   Elevul si vagaboanta. - Pagina 5 I_icon19Joi 23 Mai 2013, 19:27

Ma intreb uneori cât de geniali pot fi scriitorii de pe acest forum. Indiferent de raspuns ajung la ficul tau si imi intreci asteptarile. Ador acest capitol chiar mai mult decat le-am adorat pe celelalte, desi nu credeam ca est posibil. Cum a zis si RAIN, acest fic va ramane in topul celor mai reusite ficuri ever. in love Multumesc de anunt si sper sa ma anunti si in continuare! Si hai repede cu nextuuuuuuul! in love Murim aici de nerabdare!! Kiss.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Elevul si vagaboanta.   Elevul si vagaboanta. - Pagina 5 I_icon19

Sus In jos

Elevul si vagaboanta.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 5 din 8Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku finalizate-