Iulia<33 Genin
Sex : Localizare : Craiova acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 57 Puncte : 98 Reputatie : 19 Hobby-uri : ιмι ρℓαcє ѕα ѕcяιυ , ѕα ∂єѕєηєz,etc ;d Stare de spirit : ηєвυηα;))
| Subiect: O Semnatura si un avatar va rogg >:D< Lun 28 Ian 2013, 21:55 | |
| [b] Heiii Buna >:D< As dori o semnatura care se misca :$ cu o fata din anime, cu parul negru, zambareata si imbracata frumos :X Si un avatar- Tot cu o fata din anime, cu par albastruu :x sau roz ( ca Louise din zero no tsukaima) Stiu ca cer prea mult,,,,,,,, oare se poate?;;) Va rog :* AAa.. si era sa uit :d un scris, care sa fie adevarat, si cool b-) Cam atat.. >:D< |
|
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: O Semnatura si un avatar va rogg >:D< Mier 30 Ian 2013, 15:17 | |
| |
|
Iulia<33 Genin
Sex : Localizare : Craiova acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 57 Puncte : 98 Reputatie : 19 Hobby-uri : ιмι ρℓαcє ѕα ѕcяιυ , ѕα ∂єѕєηєz,etc ;d Stare de spirit : ηєвυηα;))
| Subiect: >>:D< Mier 30 Ian 2013, 18:38 | |
| Multumesc deyaaaa >:D< sa ma anunti cand e gata |
|
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: O Semnatura si un avatar va rogg >:D< Joi 31 Ian 2013, 14:46 | |
| Am revenit. Nu ti-am facut exact cum ai cerut pentru ca am considerat ca merge mai bine asa :D. Daca te deranjeaza imi poti spune si refac cererea sau se poate ocupa alt grafician. Imi cer scuze pentru intarziere. Scoala este de vina. :) Semnatura:---------------> Where`d you come from You`re outta this world
To me you`re a symbol Avatar:-----------------> Sper sa iti placa :). PS: Pentru a copia semnatura apesi la comentariul meu, dreapta sus pe butonul "QUOTE. Daca nu stii ceva ma intrebi aici sau imi trimiti un pm. |
|
Iulia<33 Genin
| Subiect: hei Joi 31 Ian 2013, 17:36 | |
| Imi place tare mult :(( dar nu stiu cum sa iau semnatura.. |
|
Deea. Legend
Merite deosebite :
| Subiect: Re: O Semnatura si un avatar va rogg >:D< Joi 31 Ian 2013, 19:33 | |
| Repet: Apesi pe "QUOTE si copiezi partea cu semnatura. Apare tot ce am facut eu. Dupa pui la profilul tau la semnatura. |
|
Iulia<33 Genin
| Subiect: Re: O Semnatura si un avatar va rogg >:D< Joi 31 Ian 2013, 19:41 | |
| Multumesc! mi-am dat seama acum |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O Semnatura si un avatar va rogg >:D< | |
| |
|