iMinnie Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In gandul tău <3 Nr. mesaje : 445 Puncte : 504 Reputatie : 35 Hobby-uri : Să mă distrez . Să stau cu prietenii . Să ascult muzică <3 . Să zâmbesc .Şi multe altele . Stare de spirit : Nebunăă .
| Subiect: O mică cerere Lun 28 Ian 2013, 21:55 | |
| Bună , păi aş vrea avatar+semnătură+scris.. In avatar şi în semnătură dacă se poate o fată din anime , cu parul roşu şi lung ,in rest alb negru .. Sau dacă nu găseşti doar o fată din anime.. cu părul roşu şi lung , iar ca text ce vrei tu . Şii ar mai fi ceva.. semnătura dacă poti să se mişte .. Mercii >;d< . |
|
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: O mică cerere Joi 31 Ian 2013, 19:35 | |
| Ma ocup eu. O fac in weekend daca nu te deranjeaza. Atunci sunt mai libera :D. |
|
iMinnie Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In gandul tău <3 Nr. mesaje : 445 Puncte : 504 Reputatie : 35 Hobby-uri : Să mă distrez . Să stau cu prietenii . Să ascult muzică <3 . Să zâmbesc .Şi multe altele . Stare de spirit : Nebunăă .
| Subiect: Re: O mică cerere Joi 31 Ian 2013, 20:23 | |
| Deyaa >;d< Mercii ! Ti-am spus vreodata ca te iubesc ? Daca nu o fac acum . >;d< |
|
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: O mică cerere Sam 02 Feb 2013, 19:52 | |
| Am revenit. M-am chinuit putin in photoshop sa ii las decat parul rosu:)). Nu prea am lucrat la chestia asta :D. Sper sa iti placa ^^. Semnatura:------> And if you’re really love me, I’ll never leave you lonely,
Boy you could be my only, Cause you got the key, Avatar:------------> |
|
iMinnie Genin
| Subiect: Re: O mică cerere Sam 02 Feb 2013, 21:27 | |
| Suunt superbe :-* Acum le pun, mercii >:D< . |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O mică cerere | |
| |
|