| Vreau sa te iubesc asa cum esti | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Vreau sa te iubesc asa cum esti Mier 12 Oct 2011, 21:01 | |
| Da da da iubire!! Nextul cat mai repede ca altfel vin si te bantui!! >:) Pai mi-a cam scartait un pic scheletu in mine, dar asta e sunt curajoasa si vreau sa citecs in continuare!! Deci next! |
|
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Vreau sa te iubesc asa cum esti Mier 12 Oct 2011, 23:19 | |
| Buna. Vai, ce casa! Nu treceam pe acolo nici moarta. Cat de mult imi place cum descrii. pot sa spun ca eram una si aceeasi persoana cu cea din fic. Ba imi batea inima prea repede, ba imi statea pe loc. Foarte frumos! Deci m-am speriat un pic, imi e frica sa ma mai uit pana si in oglinda :)) Next-ul! Spor la scris si la idei. PS: Daca poti sa-mi dai si mie un pm cand pui next-ul :D |
|
| |
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| Subiect: Re: Vreau sa te iubesc asa cum esti Sam 15 Oct 2011, 19:16 | |
| Buna Am ajuns si eu pe la ficul tau. Sa vedem:
Ideea imi place la nebunie. E foarte interesanta si ne tii cu sufletul la gura in fiecare capitol. Sa o tii tot asa si abia astept sa vad cum o mai dezvolti.
Titlul e frumos, insa nu stiu cat de atractiv. Sincer, atrage mai mult autoarea decat titlul. Oricum e sugestiv si interesant.
La descriere nu am nimic de comentat. Sentimentele sunt descrise amanuntit si ne faci sa ne simtim in mijlocul actiunii. Felicitari!
Nu ai decat o singura linie de dialog, insa este cam seaca. Ai fi putut sa o adaugi in naratiune. Ceva gen: "imi plimb mana de-a lungul cartilor, pana cand una dintre ele imi sari in ochi: "O inchisoare intre lumi". Plus ca la finalul replicii ai uitat sa pui punct.
Ai doua capitole cu numarul 2 Ultimul este capitolul 3, nu 2.
Greseli de tastare/ ortografie/ exprimare:
"intr-un impuls ma intorc" - parerea mea este ca ar fi mers mai bine: dintr-un impuls
"dea lungul" - de-a lungul
"perea" - parea
"starbatu" - strabatu
"graznica" - groaznica
"dea dreptul" - de-a dreptul
"De-alungul" - de-a lungul
"Deja vu" - Deja-vu
"De odata" - Deodata
"imvoultar" - involuntar
"hibnotica" - hipnotica
Ai grija la repetitii. Ai unele destul de deranjante. Spre exemplu: "simt un usor dezechilibru si simt" sau "puteam vedea destul de clar in camera, iar ceea ce puteam vede".
Imi place felul in care imbini cuvintele. Ai o exprimare deosebita, foarte frumoasa.
Din punct de vedere estetic nu prea sunt multumita. Ar fi bine sa imparti capitolele pe fragmente si sa lasi rand liber intre dialog si naratiune sau descriere.
Actiunea decurge lent, datorita descrierii ce e foarte amanuntita. Foarte bine!
Ai grija cum pui virgula. Uneori ai pus-o desi nu prea era nevoie de ea ("Mare mi-a fost mirarea cand, am surpriza". Aici virgula trebuia pusa inainte de "cand"). In rest, totul e in regula.
Cam atat am avut eu de spus. Spor la scris in continuare si multa inspiratie! Te-am pupat
|
|
| |
Camelia. † Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva! Nr. mesaje : 1306 Puncte : 1525 Reputatie : 125 Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:> Stare de spirit : :3
| Subiect: Re: Vreau sa te iubesc asa cum esti Vin 30 Dec 2011, 19:03 | |
| Buna , buna !
Imi place extrem de mult acest next !
Mai ales descrierea ta !
Dar vad ca nu ai mai postat de mult ...
De ce ?
Mie sincer imi place extrem de mult !
Astept cu nerabdare continuarea !
Te-am pupat dulce !
|
|
| |
Crin*alb***floare*gingasa Mizukage
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 348 Puncte : 448 Reputatie : 52 Hobby-uri : imi place sa pictez si sa cant Stare de spirit : happy
| Subiect: Re: Vreau sa te iubesc asa cum esti Vin 30 Dec 2011, 19:10 | |
| Scuzati-ma ca nu am mai pus de mult timp nextul dar si cu scoala si alte probleme nu am mai putut dar daca tot e vacanta am timp sa pun si nextul Scuzati-mi absenta |
|
| |
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Vreau sa te iubesc asa cum esti Mar 27 Mar 2012, 15:34 | |
| Buna Pot spune ca mi-a fost frica sa si citesc,. Mi-a stat inima in loc cand el a spus ca nu se simte singur. Mi-a placut cel mai mult primul capitol, ai descris foarte bine momentele cand pe urmele sale erau politisti. Astept next-ul scumpo |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Vreau sa te iubesc asa cum esti Sam 28 Iul 2012, 20:07 | |
| Fic inchis pentru inactivitate. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Vreau sa te iubesc asa cum esti | |
| |
|
| |
| Vreau sa te iubesc asa cum esti | |
|