| Doar eu și cu tine, dragostea mea.. | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Lauren Wandowski Sennin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Târgovişte, Dâmbovița acebook : Alexandra Paun Nr. mesaje : 1459 Puncte : 1644 Reputatie : 145 Hobby-uri : Reading, dancing, writing.
| Subiect: Doar eu și cu tine, dragostea mea.. Dum 03 Feb 2013, 00:22 | |
| Hei! Am găsit acest textulet pe net și m-am gândit să vi-l împărtășesc și vouă. Cred că l-am postat la categoria care trebuia. În caz contrar, îmi cer scuze și rog un moderator să-l mute! Kiss, kiss. “Dar eu am facut ce ea probabil nu va face niciodata. Eu am stiut mereu sa citesc in ochii tai si sa inteleg din bataile inimii daca esti fericit sau trist, daca te doare sau nu. Eu am stiut sa separ zambetul tau fals de cel real si minciuna de adevar. Eu am fost femeia care ti-a marcat viata, si asta pentru ca si tu ai fost barbatul pe care probabil il voi compara cu toti viitori mei iubiti.” |
|
| |
Hanazawa Rin Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Targoviste. acebook : Hanazawa Rin Nr. mesaje : 825 Puncte : 1007 Reputatie : 122 Hobby-uri : Reading, Dancing, Writing. Stare de spirit : Where's the point?I'm bored anyway...
| Subiect: Re: Doar eu și cu tine, dragostea mea.. Dum 03 Feb 2013, 00:24 | |
| Ce tare-i asta!
Foarte dragut ce spune ea, ma face sa ma gandesc la tine!:)) Adica nu stiu, pare stilul tau!:)) |
|
| |
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| |
| |
Caroline Anderson Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Targoviste acebook : Alexandra Irina Nr. mesaje : 122 Puncte : 152 Reputatie : 10 Hobby-uri : Music, TV, shopping, outputs with friends.... Stare de spirit : Bored, but always with a smile!
| Subiect: Re: Doar eu și cu tine, dragostea mea.. Dum 03 Feb 2013, 18:51 | |
| Ce dragut! Minunat textulet! Sincer as vrea sa am parte de o dragoste asa de frumoasa si perfecta sa zic asa! |
|
| |
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Doar eu și cu tine, dragostea mea.. Vin 08 Feb 2013, 22:32 | |
| Bună! Interesant textul pe care l-ai găsit pe internet, foarte. Mă simt în el cât de cât, mai ales că sunt după o despărţire. Da, probabil, o poţi lua şi altfel. O despărţire, el se duce la alta şi aia n-o să facă niciodată ce ai făcut tu. Păcat, însă e pierderea lui, nu a mea. Nu e vina mea atunci când un bărbat gândeşte cu cel de jos, cum se spune printre micile paparude din şcoala mea. :) Însă a fost un citat, ce merită ţinut minte sau păstrat. |
|
| |
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: Doar eu și cu tine, dragostea mea.. Vin 13 Mar 2015, 16:28 | |
| Este foarte dragut mesajul si cat se poate de adevarat. Pana la urma, cu toatele ne comparam iubitii intre ei, dar cel mai mult, ii comparam cu cel care a reusit sa scoata la iveala cele mai multe emotii din noi. |
|
| |
Ale-chan S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acasă. Nr. mesaje : 2932 Puncte : 3922 Reputatie : 160 Hobby-uri : Dormitul. Stare de spirit : I will find you in the darkness.
| Subiect: Re: Doar eu și cu tine, dragostea mea.. Sam 21 Mar 2015, 17:04 | |
| Foarte frumos textul, chiar dacă nu l-ai făcut tu, s-a potrivit bine cu starea mea. Sper să mai aduci și altele. Ja nee |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Doar eu și cu tine, dragostea mea.. | |
| |
|
| |
| Doar eu și cu tine, dragostea mea.. | |
|