hahahawww Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : Medias acebook : https://www.facebook.com/teddyymarian?ref=tn_tnmn Nr. mesaje : 11 Puncte : 15 Reputatie : 0 Hobby-uri : Sala de forta,Counter-Strike 1.6,Mixajul. Stare de spirit : Buna.
| Subiect: Doua bancuri Dum 03 Feb 2013, 13:00 | |
| 1.Bula aude ca taicaso vrea sa mearga la bordel. -Tata ia-ma si pe mine -Nu bula tu na-i voie -Hai ma tata ia-ma si pe mine. Dupa ce se roga bula de taicaso il i-a si pe el,cand ajung la bordel. -Bula tu stai la poarta pana cand termin eu treaba. Sta cat sta iese taicaso ferciti si bine dispus. -Tata vreau sa maduc si eu sa vad cu e zise bula. -Na-i voie ma e pentru oameni mari.....pana la urma il lasa taicaso sa mearga,intra bula in bordel il vad fetele au vazut ca e minor i-au facut 3 felii cu margarina si gem,doua a mancat si de la ultima a lins gemu ca na ma-i putu sa manance. -Iese bula fericit si binedispus. -Cum a fost bula? intreaba taicaso Choco :) : Te rog ca pe viitor sa nu mai vad un astfel de limbaj, caci este si dezgustator, dar si dezagreabil si nu foarte bun pentru cei care nu au varsta necesara.
2.Un om merge la dentis -Domne cum sunt dinti din punctul dumneavoastra de vedere. -Domne din punctul meu de vedere sunt exceleti..ai 10 de scos si restu de plombat. |
|
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Doua bancuri Joi 14 Feb 2013, 15:44 | |
| =))))))))))) Oh, oh, Doamne! Numai pot de râs. Cum Doamne iartă-mă, cum ? Primul, cu Bulă, a fost fenomenal, iar al doilea superb =))))) Săracul pacient. |
|
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Doua bancuri Vin 01 Noi 2013, 12:59 | |
| :))) Din primul nu stiu sfarsitul, al doilea este genial |
|
Dana :3 S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata ta. acebook : Dana Nr. mesaje : 3561 Puncte : 5056 Reputatie : 257
| Subiect: Re: Doua bancuri Dum 10 Noi 2013, 08:10 | |
| Nu mai pot de ras , te-ai oprit si u din postat cand devenea mai amuzant :))) |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Doua bancuri | |
| |
|