Shiseru Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Ninja World acebook : Sorry, lume, nu am. Nr. mesaje : 156 Puncte : 177 Reputatie : 7 Hobby-uri : Sa ies cu prietenii Stare de spirit : Indragostita lulea
| Subiect: Avatar si semnatura Dum 03 Feb 2013, 14:08 | |
| Buna! As dori un avatar sio semnatura cu Shiseru,din Naruto. A aparut in episoadele "Chikara" din Naruto. Nu sunt foarte multe poze cu ea,dar sper ca veti reusi. |
|
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Avatar si semnatura Sam 09 Feb 2013, 15:05 | |
| |
|
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Avatar si semnatura Sam 09 Feb 2013, 18:33 | |
| Am revenit. Sunt destul de dezamagita..nu prea am gasit nicaieri poze cu ea..decat astea cu,care am reusit sa iti fac semnatura. Semnatura: In my fantasy You believed in me.. Avatar: Daca nu iti incerc sa mai caut sau pot sa fac cu altceva.:) |
|
Shiseru Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Ninja World acebook : Sorry, lume, nu am. Nr. mesaje : 156 Puncte : 177 Reputatie : 7 Hobby-uri : Sa ies cu prietenii Stare de spirit : Indragostita lulea
| Subiect: Re: Avatar si semnatura Sam 09 Feb 2013, 19:20 | |
| Mersi mult! Stiu ca pozele cu ea sunt foarte greu de gasit, dar fiind faptul ca a aparut doar in cateva episoade. E frumoasa semnatura si iti multumesc ca ti-ai luat din timpul pretios pentru a te ocupa de ea. |
|
Deea. Legend
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Avatar si semnatura Sam 09 Feb 2013, 20:22 | |
| Ma bucur ca iti place. Sper ca data viitoare daca mai vrei un set sa gasesc tot ceea ce trebuie si sa o fac mai frumoasa ^^. Asta nu mi-a iesit:(. Si sunt dezamagita. |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Avatar si semnatura | |
| |
|