|
|
Va place ficu` meu ? | 1. Da! La maxim :X Il ador! <~ | | 79% | [ 26 ] | 2. Trebuie sa mai adaugi ceva :x dar in rest imi place! | | 15% | [ 5 ] | 3. Sorry... Nu e genul meu :D fara suparare! :) | | 6% | [ 2 ] |
| Total voturi : 33 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
Day Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In Estul Iadului certandu-ma cu Agares Nr. mesaje : 1238 Puncte : 1392 Reputatie : 108 Stare de spirit : De parca ii pasa cuiva!
| Subiect: Re: O damă de companie (+16) Mar 09 Apr 2013, 23:12 | |
| |
|
| |
Amélie Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Orşova Nr. mesaje : 60 Puncte : 84 Reputatie : 20
| Subiect: Re: O damă de companie (+16) Mar 09 Apr 2013, 23:41 | |
| Hi my darling. Ai adus continuarea. Dăă. Mi-ai înveselit seara. :3 Îmi pare rău pentru Sakura, nu merită asta, defapt, nimeni nu merită o asemenea soartă . Eh, a apărut şi Sasuke prin peisaj. Ihihi (D). Ela, îţi mulţumesc de anunţ, aştept mesajul şi data viitoare. Îţi urez spor la scris. Te pupăcesc. Muahh:3 |
|
| |
allecsutza Genin
Nr. mesaje : 182 Puncte : 196 Reputatie : 15
| Subiect: Re: O damă de companie (+16) Mier 10 Apr 2013, 01:14 | |
| ai adus next ...ieeeeeiiiii , ce ma bucur si cat am asteptat asta . ce pot sa spun ....aaa da , e superb :)))) sper sa ne aduci nextul cat mai repede . te astept , pana atunci ...spor la scris :* |
|
| |
Akatsuki_lavy Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 282 Puncte : 294 Reputatie : 18
| Subiect: Re: O damă de companie (+16) Mier 10 Apr 2013, 01:52 | |
| mesic de anunt dulceata.te astept in continuare cu next-ul.Akatsuki_lavy ti pupa |
|
| |
kidutz_pitiik99 Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Mioveni acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 152 Puncte : 158 Reputatie : 4 Hobby-uri : Traim Periculos!!!! Stare de spirit : Nebunatica :x
| Subiect: Re: O damă de companie (+16) Mier 10 Apr 2013, 09:07 | |
| Ei bine acest capitol este unul genial, la fel ca si celelalte. Ficul este unul genial de asemenea. Imi place mult personalitatea Sakurei! Sper ca cei doi sa se indrogasteasca cat mai repede! Te rog sa ma anunti si pe mine cand pui next-ul! Succes in continuare! Te pup Papa :-h |
|
| |
crisalex Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 951 Puncte : 1016 Reputatie : 77 Stare de spirit : Dezastru
| Subiect: Re: O damă de companie (+16) Mier 10 Apr 2013, 10:28 | |
| Buna! Ms ca m-ai anuntat! Capitolul a fost foarte interesant! Nu pot sa cred ca Sasuke inca o trateaza ca pe un gunoi pe Sakura! Exista cateva litere lipsa, dar nu conteza avand in vedere ca nu-ti merge tastatura prea bine. Sakura a fost iubita lui Suigetsu, iar el a pus pariu le ea si a pierdut, iarasi nesimtire curata! Astept cu nerabdare nextul si te rog anunta-ma cand il pui! Spor la scris! Te dulce! <3 |
|
| |
Shiseru Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Ninja World acebook : Sorry, lume, nu am. Nr. mesaje : 156 Puncte : 177 Reputatie : 7 Hobby-uri : Sa ies cu prietenii Stare de spirit : Indragostita lulea
| Subiect: Re: O damă de companie (+16) Vin 12 Apr 2013, 20:18 | |
| Iubitha mea, ai auds intr-un final next--ul. Inca in sinea mea ziceam daca nu ma anunta de next-ul de la "O dama de companie" sau alte titluripe care nu le mai dau, nici nu mai citesc si m-am bucurat cand am vazut. Vai..au externat-o pe rozalia noastra si brunetul la fel de indiferent ce deobicei, astept o shcimbare in comportamentul lui...mm Bafta, Sakku. Bafta si tie la scris si la idei. Anunta-ma cand pui next. |
|
| |
Vanilla <3 Genin
Sex : Localizare : Cu barca... acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 54 Puncte : 76 Reputatie : 14 Hobby-uri : Sa fac fulgi de zapada din hartie :) Stare de spirit : 3
| Subiect: Re: O damă de companie (+16) Vin 12 Apr 2013, 21:02 | |
| Buuuuuun ! Imi place la nebunie ! Sper sa pui next-ul curand. Mor de nerabdare sa aflu ce se va mai intampla ! |
|
| |
Adda Bunny Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Ploiesti acebook : Alexandra Brujban
Nr. mesaje : 409 Puncte : 452 Reputatie : 21 Hobby-uri : Sa dorm, sa ascult muzica, si sa dorm ascultand muzica
| Subiect: Re: O damă de companie (+16) Sam 13 Apr 2013, 11:57 | |
| Hey, am aterizat si eu p-aici si am ramas placut surprinsa de ceea ce am gasit. De obicei in ficurile cu dame de companie Sasuke are mai multe dame, nu o iubita. In fine, daca nu te superi sa ma anunti si pe mine cand aduci next si sper sa-l aduci repede. Merci! Ja ne! |
|
| |
Ili-chan Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 148 Puncte : 215 Reputatie : 57 Hobby-uri : I am too lazy for this world... Stare de spirit : I am not OK, but it's OK
| Subiect: Re: O damă de companie (+16) Sam 20 Apr 2013, 00:10 | |
| Hey, darling! Ador capitolul. Cam scurt, dar daca ar fi dupa mine capitolele tale ar trebui sa fie nesfarsite. Ai descris minunat asa cum ne-ai obisnuit si abia astept sa vad ce se intampla in continuare. Nu uita sa ma anunti! :) |
|
| |
Cassis Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ♥♥♥Inauntrul subconstientului tau♥♥♥ Nr. mesaje : 265 Puncte : 280 Reputatie : 10 Hobby-uri : Ascult muzica in majoritatea timpului... Stare de spirit : Crazy dar nu prea♥♥♥♥♥♥
| Subiect: Re: O damă de companie (+16) Dum 21 Apr 2013, 16:40 | |
| Hello, dear!!
Imi pare foarte rau ca nu am venit si in vizita pe la ficuletul tau mai devreme... Oricum mi se pare extraordinar, si e putin spus... Sincer nu am cuvinte sa exprim ce am simtit cand ti-am citit ficul... Abia astept next-ul... Te rog adul cat mai repede ca nu mai am rabdare... Te rog sa ma anunti cand vi cu capitol nou....
Ja ne!!! |
|
| |
Fideluţă :| Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In a world apart. A world that does not exist. Nr. mesaje : 113 Puncte : 138 Reputatie : 9 Hobby-uri : Reading, Writing and painting Stare de spirit : Matter what mood when everyone is "happy"?
| Subiect: Re: O damă de companie (+16) Joi 02 Mai 2013, 13:52 | |
| Hello! In primul rand imi cer scuze ca nu am mai trecut pe la ficul tau dar nu prea am mai avut timp. Hmm ce sa zic... Frumos capitolul. Sunt curioasa ce se va intampla cu Sakura sau da va da DOMNU sa fie impreuna cu Sasuke. Astept sa aduci mai repede capitolul urmator si te rog sa ma anunti. Spor la scris. Pa-Pa! |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: O damă de companie (+16) Mar 04 Iun 2013, 15:46 | |
| FanFic inchis la cererea autoarei. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O damă de companie (+16) | |
| |
|
| |
|