|
Autor | Mesaj |
---|
Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| Subiect: Interviuri. Mier 06 Feb 2013, 22:00 | |
| i n t e r v i u r i . M-am gandit ca ar fi tare frumos si interesant sa avem o categorie intitulata "Interviuri". Toti membrii ar fi liberi sa-si deschida subiecte in care li se vor pune anumite intrebari de catre ceilalti useri. Aceasta categorie ar fi esentiala, deoarece ne-am cunoaste mai bine, am lega noi prietenii. Sper ca este o sugestie destul de buna si sper, de asemenea, ca am explicat destul de bine.
Fasole xD |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Interviuri. Mier 06 Feb 2013, 22:05 | |
| |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Interviuri. Mier 06 Feb 2013, 22:10 | |
| Eu zic să tăiem puţin din idee, nu e nevoie de o întreagă categorie, putem deschide un nou topic, special pentru interviuri, la Discuţii libere. Eu zic să nu amestecăm prea multe în acel topic, Choco, nu de alta, dar acolo se discut anumite lucuri serioase, nu întrebări banale.. sau ce vrea Fasolică să zică. Eu asta am înţeles, dar cum a spus şi Choco mai bine ne-ai detalia. |
|
| |
Sekhmet. Mizukage
| Subiect: Re: Interviuri. Joi 07 Feb 2013, 15:28 | |
| Ok, am sa explic mai bine. In categoria propusa de mine, asa cum am mai zis, fiecare membru ar avea dreptul sa-si deschida un topic in care doar autorul respectivului subiect va primi intrebari despre el si despre personalitatea lui de la ceilalti membri. Intrebari de genul: "Care este ultima carte citita?; "Care este culoarea ta preferata?", intrebari pe care unii dintre noi le adresam si membrilor noi, care abia s-au inregistrat pe forum, doar ca la Interviuri ar fi vorba doar de intrebari, nu si de urari de bun venit. Sper ca de data asta m-am facut inteleasa ^.^
Fasole xD |
|
| |
▬Krux . Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : K.T. + F.S.K.D. acebook : Just hi5 Nr. mesaje : 641 Puncte : 840 Reputatie : 132 Hobby-uri : PIREU . Stare de spirit : Huh..
| Subiect: Re: Interviuri. Joi 07 Feb 2013, 15:36 | |
| Votez pentru , ar fi o modalitate de a ne cunoaste mai bine . |
|
| |
Sekhmet. Mizukage
| Subiect: Re: Interviuri. Joi 07 Feb 2013, 16:20 | |
|
- Kilari a scris:
- Votez pentru , ar fi o modalitate de a ne cunoaste mai bine .
Tocmai din acest motiv m-am gandit la o noua categorie. Adica, intr-adevar intrebarile s-au pus in topicul de prezentare, dar membri vechi? Lor cum le putem pune intrebari? Multumesc pentru vot, Kilari
Fasole xD |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Interviuri. Joi 07 Feb 2013, 16:27 | |
| da, chestia cu interviurile ar avea nevoie de o categorie, fiecarui utilizator i-ar trebui propriul topic unde sa fie intervievat de mai multi membri. |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Interviuri. Joi 07 Feb 2013, 18:22 | |
| Hmmm, m-am gândit mai bine asupra acestei idei şi după explicaţiile tale şi eu sunt de acord. Chiar îmi place. Nu merge creat doar un singur topic, pentru că e dificil să răspundă toţi. |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Interviuri. Joi 07 Feb 2013, 20:24 | |
| Asa cum au spus si ceilalti, imi place ideea si sunt de acord cu ea. ^^ |
|
| |
Lauren Wandowski Sennin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Târgovişte, Dâmbovița acebook : Alexandra Paun Nr. mesaje : 1459 Puncte : 1644 Reputatie : 145 Hobby-uri : Reading, dancing, writing.
| Subiect: Re: Interviuri. Joi 07 Feb 2013, 21:26 | |
| Sunt categoric pro! O idee foarte interesantă și utilă. Sper să fie pusă în aplicare cât mai repede! |
|
| |
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| Subiect: Re: Interviuri. Joi 07 Feb 2013, 22:20 | |
| Mi se pare o idee foarte bună, sunt total pro, abia aștept să fie pusă în aplicare |
|
| |
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: Interviuri. Vin 08 Feb 2013, 10:58 | |
| Sunt absolut de acord cu aceasta idee. Mi se pare un mod bun de a ne cunoaste unii pe altii mai bine. Bafta cu acceptarea! |
|
| |
R∆IN Sensei
Sex : Varsta : 26 Localizare : Ploieşti Nr. mesaje : 1803 Puncte : 2244 Reputatie : 343 Hobby-uri : -
| Subiect: Re: Interviuri. Vin 08 Feb 2013, 20:32 | |
| Hm, foarte interesantă ideea aceasta. Mi-aş dori să fie pusă în aplicare. E un mod bun de a ne cunoaşte unii pe alţii, mai ales că mai intervin unele contraziceri între useri, din cauza unor genuri in materie de muzică, să spunem. Aşa am şti şi noi, cine ce ascultă, ce îi deranjează, sau alte lucruri de acest gen care ne-ar ajuta să comunicăm mai bine şi să evităm discuţiile aprinse. Eu sunt pro, e o idee foarte bună. Sper să fie pusă în aplicare cât mai curând. Felicitări pentru idee, Fasolică |
|
| |
Hanazawa Rin Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Targoviste. acebook : Hanazawa Rin Nr. mesaje : 825 Puncte : 1007 Reputatie : 122 Hobby-uri : Reading, Dancing, Writing. Stare de spirit : Where's the point?I'm bored anyway...
| Subiect: Re: Interviuri. Vin 08 Feb 2013, 20:54 | |
| Si eu sunt pro! Asa cum ai spus si tu, este o modalitate de a ne cunoaste mai bine. Obisnuim sa spunem ca suntem o mare familie, atunci asa sa fie.! |
|
| |
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Interviuri. Vin 08 Feb 2013, 21:21 | |
| Şi eu sunt pro, chiar dacă părerea unui simplu user nu contează. Chiar aş vrea să mi se pună întrebări, şi eu am la rândul meu. De abia aştept, în caz că se va deschide categoria, să văd ce fel de întrebări vă trec prin minte. :) |
|
| |
Sekhmet. Mizukage
| Subiect: Re: Interviuri. Sam 09 Feb 2013, 13:32 | |
| Hello <3 Imi pare tare bina sa aud ca ideea mea este pe placul vostru ^.^ Si da-mi voie sa te contrazic, draga mea Andreea, parerea unui simplu user poate inclina balanta in favoarea tuturor Va multumesc
Fasole xD |
|
| |
iPrieten? Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Sarcasmia Nr. mesaje : 1293 Puncte : 2000 Reputatie : 433
| Subiect: Re: Interviuri. Dum 10 Feb 2013, 11:03 | |
| Si eu sunt pentru. Imi place foarte mult ideea. |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Interviuri. Joi 21 Feb 2013, 22:32 | |
| Sugestie acceptată şi îndeplinită. Avem categoria de Interviuri. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Interviuri. | |
| |
|
| |
|