|
|
Autor | Mesaj |
---|
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Capcana Dragostei ! Joi 24 Feb 2011, 23:31 | |
| Mna , dragilor . Acesta este un fic facut in colaborare cu Gabriela . O sa am timp si de celelalte ficuri fiindca va dati seama ca nu vom pune in fiecare seara next-ul . Speram din tot sufletul sa va placa , ne-am stors creierul mult =) Mna , pai Lectura Placuta dragilor !
Capcana dragostei !
Capitolul 1
Autoarea ( Bubulina ) :
In orasul Tokio toata lumea era agitata . Se pare ca era data de 24 Februarie ceea ce insemna ca este Dragobetele . Oameni se plimbau de colo colo incercand sa gaseasca ornamente potrivite pentru casa lor . Vara a pictat cu un verde puternic toata padurea , a acoperit pasunile si campurile cu verdeata . La umbra unui copac o ciuperca isi imbracase palaria rosie imbulinata cu alb si o inaltase deasupra firelor de iarba . Soarele arunca sclipiri de platina peste intreaga natura . Curcubeul a incins mijlocul cerului cu un brau colorat . Se inalta cantecul greierilor , flori albastre de cicoare , mai curate ca albastrul cerului. Intr-o cofetarie o fata frumoasa de 16 ani pregatea de zor niste prajiturele in forma de inimioara . Ea era Sakura Haruno , matusa ei avea niste treaba si a rugat-o sa pregateasca acele prajituri . Aavea parul roz si lung pana la talie , ochii de un verde smarald . Corpul ei avea forme bine definite iar trasaturile fine o faceau sa para un inger . Este de asemenea si o persoana foarte ambitioasa , romantica , perseverenta , tenace , rebela , putin orgolioasa si tupeista . Atunci cand isi fixeaza un obiectiv il urmeaza pana la capat . Nu poate fi oprita prea usor atunci cand isi pune ceva in cap . Cateodata poate fi foarte misterioasa dar deosebit de senzuala . Si , se pare ca prajiturelele erau gata , si chiar atunci clientul sosise . Acesta era un baiat tot de 16 ani , Sasuke Uchiha . Parul sau predomina o culoare intensa de negru , iar ochii la fel . Era foarte frumos dar si banuitor . Dadea un aer de tip misterios si smecher . Privea prin jur plictisit asteptandusi comanda . Diseara el si familia lui aveau invitati , si chiar daca nu vroia sa se duca , mama sa l-a trimis pentru a face comanda la prajituri . In fata sa apare Sakura care ii amana prajiturile . Brunetul era orbit de frumusetea ei , dar mai ales privirea lui era captata de corpul ei . Nu-si putea lua ochii de pe ea insa scutura din cap incercand sa alunge fanteziile ce misunau prin mintea lui . Fata vru sa plece insa el o prinse de mana privindo in ochii . Incerca sa desluseasca ceva din privirea ei , insa nu reusi . Si Sakura era la fel , vroia sa citeasca in ochii brunetului insa erau foarte misteriosi pe cat de frumosi erau . Ea numai zise nimic , decat isi trase mana din stransoarea lui si pleca . Baiatul zambi in coltul guri apoi pleca si el spre casa . Orele trecura iar ceasul indica ora 5:00 , semn ca invitati familiei Uchiha trebuiau sa soseasca . Servitoarele se plimbau de colo colo incercand sa mai retuseze ce nu iesise destul de bine . Familia Uchiha era in living discutand . Brunetul era total absent de la discutie , parca era desprins de realitate . Se gandea la Sakura , chiar daca incerca sa se gandeasca la iubita lui imaginea rozaliei nu-i iesea din minte . De afara se auzi o masina , portile vilei se deschisera usor permitandui acesteia sa inainteze , imediat dupa aceea bodyguardul le inchise la loc . Dintr-o limuzina neagrea iesira invitati . Doica le deschise usa si imediat dupa aceea familia Uchiha isi facusera aparitia urandule bun venit . Dupa cateva minute brunetul isi face aparitia si el , cand isi ridica privirea ramane total socat....
Stiu ca este scurt , insa e deabea primul capitol . Urmatorul il va pune Gabriela , adica maine seara . Draga mea Gabi , sper ca m-am ridicat la standardele tale , adica sper ca am reusit sa fac ce ne-am dorit amandoua ;;) Te pupaces si te iubesc , la fel si pe voi ceilalti.
Si bineinteles ca sa nu uit , acest capitol este dedicat Gabrielei !
So.. Mrr
Am uitat sa scriu la descrierea ficului " Fic in colaborare cu Gabi " Vai ce uituca sunt :((
Ultima editare efectuata de catre BuBuLiNa~BuLiNuTa~RoZ in Vin 20 Mai 2011, 12:10, editata de 2 ori |
|
| |
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: Capcana Dragostei ! Vin 25 Feb 2011, 00:52 | |
| Deci Bubu , vad ca ai corectat mica greseala Ma bucur acum pot sa las si eu comm , prima Deci imi place mult de tot fetelor , Ma bucur ca faceti un fic in colaborare si chiar imi place mult de tot Mi sa parut destul de originala ideea cu cofetaria Imi place Gaby sa vi repede cu nextul te rog ca fac pe mine Dak ma mai tineti mult in suspans Vrei sa fac pe mine Si asa azi am baut 3 litri de suc Si dupaia se plange mama ca de ce e ud patul Si eu ce sai zic , ca mau tinut Bubu si Gaby in suspans nu ? Da cred ca merge Hai ca deja aberez ora e de vina Sa vindecat Ani , si m-am molipsit eu Tare nu ? Scuzati dak scriu numai prostii pe aici Dak e ceva dau edit maine dimineata Ca dak dau acum scriu si mai mult Ora e de vina ce sai faci Si sucul , m-am imbatat de la suc Waw , ce scuza am gasit si eu , geniala nu ? De data asta nu lam mai varsat pe tastatura , inca.... Deci ca sa no mai lungesc atat , ficul imi place e inceput bine Si Gaby astept nextul de la tine care sper sa vina cat de repede posibil Va pwp , si spor la inspiratie , idei , postat si scoala normal |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Capcana Dragostei ! Vin 25 Feb 2011, 01:00 | |
| Iti multumesc pentru comentariu , ma bucur foarte mult ca iti place |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Capcana Dragostei ! Vin 25 Feb 2011, 08:05 | |
| Anunt : nextul vine in seara aceasta Si ma bucur ca iti place Ely mai tine-te nu-ti da drumul inca |
|
| |
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Capcana Dragostei ! Vin 25 Feb 2011, 08:07 | |
| deci Bubu ficul este minunat! mi-a placut enorm de mult! nu-i nimic si eu uit cateodata! so....diseara am sa pun nextul:D:D |
|
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Capcana Dragostei ! Vin 25 Feb 2011, 08:30 | |
| Iii imi place mult.Un nou fic,o alta colaborare:x Super:x...asa,deci eu in loc sa stau in pat ca mi-e rau citesc ficuri.Eee lasa,ca ma simt mai bine parca. Asa,deci imi place mult Bubu si astept si de la Gabi next-ul care sper sa-l puna repede. Off Gabi tie iar nu ti-am adus papucul,ei lasa ca pui tu next-ul ala. Imi place ideea si e foarte frumos.:x Abea astept next-ul. Spor la scris si la idei. Pupici! |
|
| |
Rina Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 294 Puncte : 345 Reputatie : 22 Hobby-uri : Net. Stare de spirit : Bored.
| Subiect: Re: Capcana Dragostei ! Vin 25 Feb 2011, 10:50 | |
| vaai,ce imi place Bubu,inca un nou fic minunat,sper sa gasesc nextu diseara cand vin de la armata |
|
| |
Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: Capcana Dragostei ! Vin 25 Feb 2011, 12:29 | |
| Buuna fetelor! Am ajuns si eu pe aici! Scuze ca nu am lasat comm mai devreme:( Am fost ocupata. Imi place ideea sa faceti un fiic impreuna Pentru ca iubesc cum scrieti:X Sunteti o combinatie bine aleasa! Deki ideea fiicului e geniala:X Hmm, Sakura chelnerita:X Super! Ma bucur ca nu ati ales menajera:)) In orike caz ar fi fost frumos oricum! Imi place si titlul:X Cand am vazut titlul imediat am deschis! Dupa cum vad, pariinti lui Sasuke Sunt oamnei importanti! Aja deki inka o data mi-a placut! Astept nextul Sper sa vina repede! Repejor! Ma-ti fakut curioasa! Ps:Lasa suspansul ala:( Ma enerveaza! Inka o data mi-a placut:)) Scz ca va inebunesk la cap:)) Aja deki puneti nextul repede! Spor la scris si ideii:x Si bine intes:X Scoala! Va pupakesk dooolce!
See ya! |
|
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Capcana Dragostei ! Vin 25 Feb 2011, 15:56 | |
| Buna dragelor .. he he Un nou fic .. frumos , frumos .. Imi place nespus de mult Hai cu next-ul Pupici |
|
| |
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Capcana Dragostei ! Vin 25 Feb 2011, 16:36 | |
| Frumos asa ca puneti continuarea.
Haideti dragelor!! |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Capcana Dragostei ! Vin 25 Feb 2011, 18:24 | |
| Aolo cum sa nu imi placa? Cand este facut de Bubu si Gabi? I-auzi la voi! Fooarte frumos Vreau neaparat nextu fetili mele!! Gabii sa pui nextu!!! Pwp |
|
| |
Bubu. Legend
| Subiect: Re: Capcana Dragostei ! Vin 25 Feb 2011, 18:37 | |
| Sakura nu este chelnerita :D Doar a ajutat-o pe matusa ei fiindca era plecata , si Familia Haruno e la fel de importanta precum Uchiha :D Ne bucuram ca va place |
|
| |
G.M.G Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Suceava Nr. mesaje : 485 Puncte : 538 Reputatie : 27 Hobby-uri : Sa navighez pe net,sa ies cu prieteni,sa practic sporturi etc... Stare de spirit : Binisor
| Subiect: Re: Capcana Dragostei ! Vin 25 Feb 2011, 18:42 | |
| imi place scumpelor sper sa pui nextu cat mai repede gabi |
|
| |
| Subiect: Re: Capcana Dragostei ! Vin 25 Feb 2011, 21:58 | |
| In fata i se arata o zeita.O fata cu parul de culoarea ciresului inflorit i se arata inaintea privirii.Era imbracata cu o rochie alba , parul ii era strans intr-un coc , fiind lasate cateva suvite libere.Ochii sai ca iarba deabia crescuta te fermecau numai cand aveai curajul de a te uita la ei.Buzele sale erau ca cei mai insangerati trandafiri.Parfumul sau de lacramioare impletit cu frumusetea unui inger te ameteau, te faceau sa cazi intr-o stare de melancolie.Fata pasea usor si delicat facand miscari parca desprinse de poveste.Inima lui Sasuke dadea sa iasa din piept.In suflet ii infloreau sentimente ce-l faceau sa se inmoaie la vederea ei.Incepea sa cada in capcana celui mai puternic sentiment.Odata prins acolo nu mai poti fi eliberat decat de o anumita persoana, persoana aleasa doar de inima ta , cea care va avea control asupra ei si cea de care viata ta nu se poate lipsi.Aceea este iubirea.Sa te indragostesti poate fi cel mai bun lucru care sa ti se intample.In aceiasi situatie se afla Sasuke.Invitatii se asezara pe canapea: -Cat ma bucur ca ati putut ajunge la noi in aceasta seara! spune doamna Uchiha. -Si noua ne-a facut placere aceasta invitatie.Acum sa v-o prezint si pe fiica mea: Sakura Haruno.La auzirea spuselor mamei Sakurei , baiatul era numai ochi si urechi, tanjea dupa vocea de privighetoare a ei.Mama fetei a inceput sa o prezinte spunand ca este o fata de 16 ani si alte chestii nesemnificative.Dupa ce a fost descrisa de catre iubita-i mama aceasta rosteste incet si cu delicatete: -Imi pare bine de cunostinta! - Si noua , scumpo!Se pare ca tu si fiul meu , Sasuke aveti aceiasi varsta.Este minunat.sakura isi indreapta privirea catre el.Ochii lui intunecati te faceau sa cazi intr-o stare de visare.Iti inmuiau inima .Erau mai negrii decat cele mai innorate nopti , de acolo nascandu-se ura si frica.Pe chipul angelic al fetei apare un zambet absolut fermecator.Brunetul nu stie ce sa faca , el de obicei nu zambeste, dar fata aceasta il face sa se schimbe.Nu stia ce este cu el, insa nu avea timp fiindca mama sa il anuntase ca vor veni la ei familiile Hyuga ........ |
|
| |
| Subiect: Re: Capcana Dragostei ! Vin 25 Feb 2011, 22:03 | |
| |
|
| |
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| |
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Capcana Dragostei ! Vin 25 Feb 2011, 23:03 | |
| Cam scurt , dar foarte frumos .. Hai cu next-ul dragelor ! Pupici |
|
| |
Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: Capcana Dragostei ! Vin 25 Feb 2011, 23:47 | |
| Gabi, este absolut minunat1 Cam scurt dar merge! Imi place enorm cum descrii tu si Bubu! Cum am zis, combinatia perfecta! Este frumos! Eu astept nextul! Sper sa vina repede! Va pupakesk!
Se ya! |
|
| |
Rina Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 294 Puncte : 345 Reputatie : 22 Hobby-uri : Net. Stare de spirit : Bored.
| Subiect: Re: Capcana Dragostei ! Vin 25 Feb 2011, 23:59 | |
| |
|
| |
Bubu. Legend
| Subiect: Re: Capcana Dragostei ! Sam 26 Feb 2011, 14:34 | |
| Ne bucuram ca va place . Chiar acum ma apuc sa pun next-ul :D Si multumesc pentru dedicatie Gabriela :D |
|
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Capcana Dragostei ! Sam 26 Feb 2011, 14:41 | |
| Gabi,tigrilina mea ascumpa si dulce...asa gata sa nu ti se urce la cap:)) Deci papucul nu cred ca ti-l mai aduc.M-am atasat prea mult de el. Si lasa ca nu ai nevoie de el.Poate iti aduce Bubu niste bocanci ceva. Daca nu vii cu politia la mine ca-ti sechestrez papucul:)). Na,hai ca aberez. Deci ma bucur ca ai pus next-ul.Era si timpul. Dar meriti bataie?Asa de scurt? Vai,vai..ia uite la ea. Bubu e mai harnica vad.Ee,poate pune ez next-ul dublu. Imi place cum scrieti amandoua. Deci vreau sa vad repede next-ul ca arunc dupa amandoua cu papucul.:)) Imi place mult ficul vostru:x..dar stiti asta,nu? Ei,acuma stiti:x Bubu,sa pui repede next-ul ca doar nu vrei sa vin la tinne sa te bat. Repejor ca vreau sa vad ce se intampla. Spor la scris si la idei. Pupici. |
|
| |
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Capcana Dragostei ! Sam 26 Feb 2011, 14:56 | |
| mmm imi place COntinuareea |
|
| |
Bubu. Legend
| Subiect: Re: Capcana Dragostei ! Sam 26 Feb 2011, 16:45 | |
| Capitolul 3 .
Se pare ca Familia Hyuuga trebuia sa soseasca . Sakura se uita la fratele ei , Naruto care vorbea cu brunetul . Nu stia de ce insa simtea ca atunci cand se uita in ochii lui Sasuke pur si simplu se pierde . Ceva foarte ciudat , ceva ce numai patise niciodata . Nu credea ca ce simte e iubirea , fiindca pentru ea un zambet , o floare si niste ochii dulci nu insemnau dragostea . Se indragostise odata de cineva , iar el ii franse inima .
~ Flash Back ~
Sakura era in parc . Isi astepta iubitul , iar el ca intotdeauna intarzia . Ea avea prea multa incredere in el , mult prea mult si accepta sa astepte cat e nevoie . Dar de data asta era prea de tot , de la ora 12 pana la ora 5 la asteptat iar el nu a aparut . Era destul de suparata , insa nu era o fire nervoasa sau ceva de genul . Era calma , timida si intelegatoare . " Poate ca are treaba si probabil nu a avut timp sa ma anunte ca numai poate veni . Mai bine nu-l deranjez " Isi spuse ea in gand incercand sa alunge orice indoire pe care o avea in momentul de fata . Oftand , se ridica de pe banca vrand sa plece . Insa prin fata ei trecu EL impreuna cu o alta fata , pareau foarte apropiati . Adica saruturi si vorbe dulci , insemnau ceva . Sakura incerca sa se calmeze si isi tot repeta in gand " Nu poate fi el , doar seamana . Nu , nu este el , nici gand . El nu mi-ar face asta " Se tot ruga sa nu fie el , insa de in data ce se apropie si mai mult de ea isi dadu imediat seama ca el este . Se pare ca cei doi nu o observasera , asa ca fata li s-a pus in fata . In momentul cand el a vazuto i-a dat drumul celei cu care era si o privea socat pe Sakura . Nu stia ce sa zica , sau ce sa faca . El o privea nestiind ce sa faca iar ea il privea cu durere si regret . Cea ce era cu el nu stia ce se intampla , era total paralela . Si chiar asa era , si pe ea o mintise , habar nu avea ca el era impreuna cu Sakura . - D-de ce ai facut asta Miru ? De ce ? intreba ea in timp ce o lacrima ii se ivi pe chipul angelic - Eu...pai..huh..a.. incerca baiatul sa se scuze insa nu reusi - Miru ? Ce se intampla si cine este aceasta ? intreba fata cu care era el aratand cu degetul spre rozalie - Poftim ? Adica tu nu stii nimic ? intreba rozalia facand ochii mari - Ce sa stiu ? Bai stati putin , ce se intampla ? raspunde cu o alta intrebare fata - Miru nu iai spus nimic ? Nu pot sa cred . Defapt tu ce faceai ? Te jucai cu amandoua ? Draga mea , eu sunt iubita lui , sau ma rog am fost . Fiindca din acest moment eu nu mai am nicio treaba cu el ! tipa rozalia in gura mare - De unde atata tupeu pe tine ? intreba Miru ranjind Sakura numai spuse nimic , decat pleca . Lacrimi de durere , asemenea stropilor de roua din diminetile de vara care apleaca firul plapand de iarba sunb greutatea lor . Simtea ca numai are pentru cine trai , si ca lumea ei s-a sfarsit . Cazu in genunchi langa un copac si se rezema de el privind cerul . - S-a sfarsit , tot ce eu am sperat s-a dus pe apa sambetei . Crede-am ca ma iubesti ..dar nu a fost asa..
~ End Flash Back ~
O lacrima ii se prelinse pe chip cand isi aduse aminte , apoi simti cum cineva o zguduie bine de tot incercand sa o trezeasca din gandurile sale . - Sakura , Sakura ? - Daaaaa ! tipa fata la cel ce o zguduia In fata ei se afla Naruto si Sasuke care se uitau la ea nedumeriti intrebando de ce plange . Insa baietii numai apucara sa primeasca vreun raspuns fiindca pe usa intra Hinata si Neji , iar Sakura se duse ghiulea la prietena ei imbratisando . - Trebuie sa vorbesc cu tine . ii sopti la ureche brunetei Hinata aproba , dar chiar cand sa iasa pe usa baietii le-au provocat la un adevar sau provocare . Iar cum Sakura nu putea sa refuze nimic accepta . Sasuke ii suna pe ceilalti baieti iar Hinata pe fete . Imediat Shikamaru , TenTen , Kiba cu Akamru , Temari , Gaara , Kankurou , Lee si ceilalti venira si incepura jocul . Prima a fost Temari si trebuia sa o intrebe pe Sakura - Deci Saku scumpa mea , adevar sau provocare ? intreba ea - Provocare Temy , spune Sakura sigura pe ea habar neavand in ce se baga - Temy ? Mi-ai spus Temy ? E foarte bine tu ai vruto , te provoc sa-l saruti pe Sasuke Dupa ce Temari rosti cuvintele " Sa-l saruti pe Sasuke " brunetul si rozalia tresarira in acelasi timp . Sasuke isi indrepta privirea spre Sakura si observa ca ea il priveste . Insa magia dintre cei doi nu dura mult fiindca Sakura intoarse repede capul spunand... |
|
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Capcana Dragostei ! Sam 26 Feb 2011, 16:53 | |
| Aolo Bubu te omor.De ce te-ai oprit?De ce? Off..asa revenind imi place foarte mult Bubu x Gabi,sa pui rapid continuarea ca vreau sa stiu ce spune. Spor la scris si la idei. Pupici! |
|
| |
| Subiect: Re: Capcana Dragostei ! Sam 26 Feb 2011, 17:08 | |
|
Ultima editare efectuata de catre gabriela in Sam 26 Feb 2011, 17:10, editata de 1 ori |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Capcana Dragostei ! | |
| |
|
| |
|