|
Autor | Mesaj |
---|
Lav.ii♪ Genin
Sex : Localizare : In a special dream<3 . Nr. mesaje : 77 Puncte : 89 Reputatie : 4 Hobby-uri : Dans,citit ficuri,creeat Stare de spirit : Imprevizibila
| Subiect: Here !:o3 Sam 09 Feb 2013, 23:52 | |
| Heiiiii puff <3 Deci as vrea ocerere avatar sa arate putea femeilor iar semnatura se se potrivesca .:o3;;x |
|
| |
Lav.ii♪ Genin
Sex : Localizare : In a special dream<3 . Nr. mesaje : 77 Puncte : 89 Reputatie : 4 Hobby-uri : Dans,citit ficuri,creeat Stare de spirit : Imprevizibila
| |
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Here !:o3 Joi 14 Feb 2013, 20:23 | |
| Ma ocup eu de tine. Fac in weekend :). |
|
| |
Lav.ii♪ Genin
| Subiect: Re: Here !:o3 Sam 16 Feb 2013, 13:38 | |
| Ok. Mersii mult .Chiar voiam sa te ocupi tu ,Deya. . |
|
| |
Lav.ii♪ Genin
| Subiect: Re: Here !:o3 Sam 16 Feb 2013, 13:59 | |
| [url=C:\Users\Dorel\Pictures\tumblr_mf1tanqwyW1rrx1uno1_500_large.gif]C:\Users\Dorel\Pictures\tumblr_mf1tanqwyW1rrx1uno1_500_large.gif[/url] Choco :) : Ce vrea sa insemne asta? Nu inteleg. Elina Dynamitte: Aceste mesaje nu-si au rostul. Daca vrei sa uploandezi o poza, foloseste un site. Multumesc. |
|
| |
Lav.ii♪ Genin
| Subiect: Re: Here !:o3 Sam 16 Feb 2013, 13:59 | |
| - Lav.ii♪ a scris:
- [url=C:\Users\Dorel\Pictures\tumblr_mf1tanqwyW1rrx1uno1_500_large.gif]C:\Users\Dorel\Pictures\tumblr_mf1tanqwyW1rrx1uno1_500_large.gif[/url]
Choco :) : Si asta.. ? Elina Dynamitte: Idem. |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Here !:o3 Sam 16 Feb 2013, 17:29 | |
| Imi cer scuze dar nu prea am gasit ce vrei tu. Trebuia sa explici mai bine cum iti doresti setul... daca spui ca vreau un set in care sa exprime puterea femeilor..nu prea intelegi nimic. Te rog sa mai explici odata cum vrei exact, anime sau real, ce culori vrei sa fie.. |
|
| |
Lav.ii♪ Genin
| Subiect: Re: Here !:o3 Sam 16 Feb 2013, 18:08 | |
| Pai in acel link era o poza . :| Oricum deci vreau ceva sa exprime ppuritatea si puterea femeilor . Cu o fata cat mai mult alb si rosu daca s'ar putea sa stea fata pe zapada . Iar semnatura sa fie tot in legatura cu avatarul . Si sa fie si un text micut. A da si puteti sa'mi explicati cum pun o semnatura? |
|
| |
Lav.ii♪ Genin
| Subiect: Re: Here !:o3 Sam 16 Feb 2013, 18:10 | |
| Si daca gasesti cu taylor swift una dintre ele (semnatura sau avatar . :) |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Here !:o3 Sam 16 Feb 2013, 18:12 | |
| Aha...Faza cu linkul.. nici nu merge :). O sa ma ocup imediat de cererea ta. Cam intr-o ora si ceva asa, ca am putina treaba acum. O sa iti explic cum se pune o semnatura tot atunci. |
|
| |
Lav.ii♪ Genin
| Subiect: Re: Here !:o3 Sam 16 Feb 2013, 20:09 | |
| |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Here !:o3 Sam 16 Feb 2013, 20:16 | |
| Ai si tu rabdare...poate mai am si eu alte lucruri de facut, iti fac acum . |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Here !:o3 Sam 16 Feb 2013, 20:31 | |
| Am revenit. Am zis sa iti fac cu Taylor :P. Sper sa iti placa. Semnatura: Standing by or waiting at your back door,
All this time how could you not know that You belong with me. Avatar: Iti voi trimite un mesaj privat unde iti voi explica cum se pune o semnatura :D. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Here !:o3 | |
| |
|
| |
|