|
|
Autor | Mesaj |
---|
Superbia. Chūbu
Sex : Varsta : 24 Localizare : Wonderland awaits. Nr. mesaje : 479 Puncte : 541 Reputatie : 38 Stare de spirit : damned
| Subiect: Re: Black tea stories Mar 18 Iun 2013, 21:13 | |
| 3. Vede o gasca de insecte sau animale, sau asa ceva :)): P.S. Am uitat sa spun ca Gigi se afla intr-o masina. |
|
| |
Arcana Julia Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : in camera din casa mea, pe scaunul din camera mea,in fata calculatorului de pe masa mea Nr. mesaje : 889 Puncte : 930 Reputatie : 35 Hobby-uri : anime-urile,desenatul,cititul,muzica si cam atata...cred Stare de spirit : in general buna
| Subiect: Re: Black tea stories Mier 19 Iun 2013, 14:06 | |
| 2. Indianul mare era defapt tatal adoptiv al indianului mic -presupun 3. Gigi stie ca gasca va muri peste 10 secunde pentru ca se apropia un metor sau o furtuna - un dezastru natural poate Am nimeri ceva? P.S. Intrebarile sunt foare tari. |
|
| |
iPrieten? Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Sarcasmia Nr. mesaje : 1293 Puncte : 2000 Reputatie : 433
| Subiect: Re: Black tea stories Mier 19 Iun 2013, 14:47 | |
| - Citat :
2. 2 indieni, un indian mic si unul mare. Cel mic spune ca este fiul indianului mare, dar indianul mare spune ca nu este tatal indianului mic. Intrebarea : Cum e posibil? [ indianul mare era femeie ]
3. Gigi se uita prin fereastra si vede o gasca. Imediat cum o vede, isi da seama ca vor muri in urmatoarele 10 secunde. Intrebarea : De ce? ( si nu, nu-i ambuscheaza niciun grup de ninja ) Hint : Nu se afla intr-o casa. [ Gigi se afla intr-un avion si a vazut o gasca blocata in elicele avionului, care ce va strica motorul si ei se vor prabusi. V-am spus ca nu este vorba de ninja! ]
1. Un om parcheaza masina la marginea unei paduri si se duce sa se plimbe. Incuie masina. Cand se intoarce, isi da seama ca si-a pierdut cheile, dar stie ca mai are o pereche de rezerva in masina. Cateva secunde mai tarziu, se intoarce acasa conducand,Intebarea : Cum a putut intra in masina fara sa o avarieze?[ rezolvat de Choco ]2. Un om a fost gasit mort intr-o camera. In fata lui era o caseta de inregistrare, iar in mana lui un pistol. cand politia a dat drumul casetei, s-a auzit urmatoarea afirmatie : "M-am saturat de viata, nu mai am pentru ce sa traiesc", se aude impuscatura si caseta este inchisa. Imediat si-au dat seama ca nu este vorba de o sinucidere, ci de o crima.Interbarea : Cum? [ rezolvat de Choco ]3. Ce sta in colt si merge in jurul lumii? [ rezolvat de Choco ]4. 1 este 3; 3 este 4; 4 este 5;25 este 15; 15 este 13; 13 este 13;Intrebarea : Cum se poate asa ceva? Este evident ca nu folosesc vreo logica matematica, dar totusi nu incalc nicio regula. <= pentru copii destepti. [ rezolvat de Choco ]5. Fiul a inpuscat un tata, acesta murind. Si totusi, un barbat vine si spune ca el este tatal lui si ca el niciodata nu a fost adoptat.Intrebarea : Cum e posibil? [ rezolvat de Alle ]
Ultima editare efectuata de catre iPrieten? in Joi 20 Iun 2013, 09:48, editata de 3 ori |
|
| |
Alle Special Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta acebook : Alexandra Stefan Nr. mesaje : 1808 Puncte : 2000 Reputatie : 103 Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta
| Subiect: Re: Black tea stories Mier 19 Iun 2013, 15:05 | |
| 2. Omul a fost ucis de cineva, obligat a spuna cele cuvinte, iar dupa I s-a pus pistolul in mana. 5. Fiul a impuscat un tata, al cuiva, nu pe al lui. Poate ea tatal prietenului sau, oricum, al altcuiva.
PS: Am uitata sa zic la 2 ca politistii si-au dat seama ca a fost o crima poate pentru ca au descoperit alte amprente pe pistol, ori persoana care a comis crima era inca in incapere. |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Black tea stories Mier 19 Iun 2013, 15:41 | |
| 1. Avea fereastra deschisa? 2. Din moment ce dupa ce se aude impuscatura caseta este oprita, e clar ca nu el s-a sinucis si ca mai era cineva in camera cu el. 3. Un timbru? 4. 1 este 3 = 1 (unu) are 3 litere    3 este 4 = 3 (trei) are 4 litere    4 este 5 = 4 (patru) are 5 litere    Si asa se rezolva toate celelalte. ^^ |
|
| |
▬Krux . Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : K.T. + F.S.K.D. acebook : Just hi5 Nr. mesaje : 641 Puncte : 840 Reputatie : 132 Hobby-uri : PIREU . Stare de spirit : Huh..
| Subiect: Re: Black tea stories Mier 19 Iun 2013, 16:14 | |
| 1 .Crede ca le-a pierdut dar defapt erau in usa masinii ? :)) |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Black tea stories Mier 19 Iun 2013, 16:34 | |
| A, la 1 e asa: si-a pierdut cheile de la casa, nu pe cele de la masina. |
|
| |
iPrieten? Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Sarcasmia Nr. mesaje : 1293 Puncte : 2000 Reputatie : 433
| Subiect: Re: Black tea stories Joi 20 Iun 2013, 10:09 | |
| 1. Intr-o zi Gigel si Lenuta au pus un pariu de 100$ ca (,) cainele Lenutei sare mai sus ca si casa lui Gigel. Barbatul era sigur ca nu va putea, dar a pierdut pariul.Intrebarea : Cum e posibil? [ rezolvat de Krux ]2. Gigel si Lenuta s-au dus la un restaurant englez. Lenuta a spus : "I'll have H20", iar Gigel a spus ca vrea acelasi lucru. Cand primesc comenzile, Gigel moare.Intrebarea : De ce? [ rezolvat de Choco ]3. Gigel conducea un tir negru. Farurile lui nu erau aprinse, luna nu era afara, o doamna batrana trecea strada.Intrebarea : Cum a vazut-o Gigel? [ rezolvat de Choco, Eli ]4. Gigel a vrut sa vada cat timp poate sa-si tina respiratia. Recordul lui a fost de 6 minute. Lenuta, care asculta, a spus ca ea poate sta 10 minute sub apa, nefolosind niciun echipament. Gigel a zis ca-i va da 10.000$ daca reuseste. Lenuta a reusit si a castigat pariul.Intrebarea : Cum a putut sta atata timp sub apa? [ rezolvat de Krux]5. When detective Gigel arrived at the scene, body parts were scattered everywhere, but no blood was shed.Interbarea : How? [ rezolvat de Miss Ciupercuta ]Succes.
Ultima editare efectuata de catre iPrieten? in Mier 26 Iun 2013, 14:18, editata de 2 ori |
|
| |
Choco. Sensei
| Subiect: Re: Black tea stories Joi 20 Iun 2013, 13:25 | |
| 1. As zice ca a folosit o trambulina sau ca, aflandu-se pe casa, a inceput sa sara si asa sarea deasupra casei. 2. Gigel spune "I'll have H2O too", dar cum "too" si "2 (two)" se pronunta la fel, barmanul intelege ca el vrea apa oxigenata (H2O2) si din aceasta cauza moare. 3. E zi, de-aia o vede. |
|
| |
▬Krux . Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : K.T. + F.S.K.D. acebook : Just hi5 Nr. mesaje : 641 Puncte : 840 Reputatie : 132 Hobby-uri : PIREU . Stare de spirit : Huh..
| Subiect: Re: Black tea stories Joi 20 Iun 2013, 14:02 | |
| 1. Casa nu poate sari , de aceea castiga :)) 4. A luat un pahar cu apa si la pus pe cap ? :)) |
|
| |
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: Black tea stories Joi 20 Iun 2013, 15:25 | |
| 3. Era zi. |
|
| |
Anya Special Jōnin
Sex : Localizare : Racitania acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur! Nr. mesaje : 1521 Puncte : 1815 Reputatie : 210
| Subiect: Re: Black tea stories Vin 21 Iun 2013, 20:09 | |
| 5. Era un manechin de plastic? |
|
| |
Arcana Julia Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : in camera din casa mea, pe scaunul din camera mea,in fata calculatorului de pe masa mea Nr. mesaje : 889 Puncte : 930 Reputatie : 35 Hobby-uri : anime-urile,desenatul,cititul,muzica si cam atata...cred Stare de spirit : in general buna
| Subiect: Re: Black tea stories Sam 22 Iun 2013, 10:02 | |
| 5. (1)Partile pot fi si din corpul unui animal? In cazul asta carnea ar putea fi luata de la macelarie. (2)In cazul in cae trupul este al unei persone, el poate proveni de la morga sau se poate alfa deja in stare de putrefactie, daca nu e deja schelet. |
|
| |
iPrieten? Jōnin
| Subiect: Re: Black tea stories Mier 26 Iun 2013, 14:31 | |
| 1. Ce ai face daca ai vedea o pisica grasa fugind dupa tine?
2. Imagineaza-ti ca esti intr-o masina care cade intr-o prapastie, usile sunt inchise, centura de siguranta este bine pusa si nu poti sa spargi geamurile. Intrebarea : Cum iesi? [ rezolvat de Ely Whisky ]
3. De ce s-a dus Micky in spatiu? [ rezolvat de Christine ]
4. Cum opresti un clown din ras? [ rezolvat de Choco ]
Ultima editare efectuata de catre iPrieten? in Lun 15 Iul 2013, 16:48, editata de 3 ori |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Black tea stories Joi 27 Iun 2013, 10:22 | |
| 1. As lua-o si as smotoci-o? :)) 2. Nu e nevoie sa ies, deoarece doar imi imaginez. 3. Pentru ca pierduse mingea lui Pluto. :3 4. Clownii nu rad, ei fac oamenii sa rada.
Doamne, deci nu stiu cum de nu am ajuns pana aici. :)) Frumoasa idee ai avut de a deschide acest topic. ^^ |
|
| |
Choco. Sensei
| Subiect: Re: Black tea stories Joi 11 Iul 2013, 23:10 | |
| 1. Nimic. 2. Ca sa il gaseasca pe Pluto. - Christine here. 3. Hit him in the face, with an axe. (gaina stie)
|
|
| |
iPrieten? Jōnin
| Subiect: Re: Black tea stories Lun 15 Iul 2013, 17:11 | |
| - iPrieten? a scris:
- 1. Ce ai face daca ai vedea o pisica grasa fugind dupa tine?
1. Ai fugi. Duhhh!
1. This is a unusual paragraph. I'm curious as to just how quickly you can find out how unusual this paragraph is. It looks so ordinary and plain, that you would think that nothing is wrong with it. In fact, nothing is wrong with it! But it is highly unusual. Study it and think about it, but, you still may not find anything odd. But if you think about it for a bit, you might find out! Try to do it! Good luck! <= dementiala. [ rezolvat de Choco, era vorba de litera "e" ]
2. Cum poate Gigi sa mai traiasca daca nu a dormit timp de 8 zile? [ rezolvat de Mădă ● ]
3. Gigi s-a impuscat cu un pistol, dar nu se pune ca si sinucidere. Gigi stia sa foloseasca o arma. Intrebarea : Ce facea Gigi?
4. What did the triangle say to the circle? [ rezolvat de Choco ]
Ultima editare efectuata de catre iPrieten? in Lun 15 Iul 2013, 19:05, editata de 2 ori |
|
| |
Choco. Sensei
| Subiect: Re: Black tea stories Lun 15 Iul 2013, 17:33 | |
| 1. Initial am vazut acel "a unusual", care era "an unusual", dar m-am gandit ca ai scris gresit din cauza ca te-ai grabit si nu ai observat omisiunea. Apoi mi-am zis ca o fi vreo chestie psihologica, insa practic nu te intreba nimic. Apoi am inceput sa iau cuvintele la rand si dupa literele. Paragraful tau contine toate literele alfabetului, mai putin x si e. Nu stiu daca asta e solutia, insa e destul de neobisnuit sa ai aproape toate literele alfabetului si sa iti lipseasca fix e, care-i o litera destul de des folosita. Bine, si x lipseste, dar nu cred ca e ceva neobisnuit la asta. 2. Cu aer? Treaz? 3. Era la vanatoare? 4. You're so pointless. (m-a intrebat cineva zilele trecute, intai n-am inteles, apoi am avut parte de putin ras) |
|
| |
Mădă ● Jōnin
Sex : Localizare : ●Wonderland● acebook : ● Nr. mesaje : 1308 Puncte : 1367 Reputatie : 25 Hobby-uri : ●Chocolate. ●Music. ●Books. Stare de spirit : Ah! whatever.. boring
| Subiect: Re: Black tea stories Lun 15 Iul 2013, 18:59 | |
| 2. A dormit noaptea, nu ziua?! |
|
| |
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: Black tea stories Sam 20 Iul 2013, 17:16 | |
| 3. Ştia. |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Black tea stories Sam 20 Iul 2013, 23:19 | |
| 3. Gigi s-a impuscat cu un pistol, dar nu se pune ca si sinucidere. Gigi stia sa foloseasca o arma. Intrebarea : Ce facea Gigi?
Gigi şi-a împuşcat reflexia în oglindă? Gigi apăsa pe trăgaci? |
|
| |
Hellspawn Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 817 Puncte : 1106 Reputatie : 101
| Subiect: Re: Black tea stories Mier 31 Iul 2013, 16:53 | |
| Gigi s-a impuscat cu un pistol, dar nu se pune ca si sinucidere. Gigi stia sa foloseasca o arma. Intrebarea : Ce facea Gigi?
Era un pistol de jucarie. Sau facea vreun truc...ceva. Pistolul nu avea golante.
Chiar nu stiu alte variante.-.-" |
|
| |
iPrieten? Jōnin
| Subiect: Re: Black tea stories Sam 03 Aug 2013, 18:18 | |
| - iPrieten? a scris:
3. Gigi s-a impuscat cu un pistol, dar nu se pune ca si sinucidere. Gigi stia sa foloseasca o arma. Intrebarea : Ce facea Gigi?
Gigi juca ruleta ruseasca.
1. Lenuta se duce la un hotel din Romania, ia o camera, se duce sa-si duca bagajele, se incuie in camera, incuie geamurile, usile si nu mai iese deloc. Dupa 3 zile, camerista de la hotel, vazand ca nu iese, se duce sa sparga usa si gaseste 2 cadavre. Intrebarea : Cine era al doilea cadavru?
- Vai vai:
Saraca Lenuta ;_; [ rezolvat de Eli D. ]
2. Un fermier provoaca un inginer, un fizician si un matematician sa construiasca cel mai mare gard, care sa imprejmuiasca cea mai mare arie, folosind cat mai putin material. [ cam stupid, no ] Inginerul a construit un gard in forma de cerc, spunand ca modul acesta este cel mai eficient. El se afla in partea interioara a gardului. Fizicianul a construit un gard in linie continua, spunand ca este infinita. Sta sa se gandeasca putin si spune ca gardul separa pamantul in doua, acesta stand pe o parte aleasa la nimereala. Matematicianul se uita la amandoi si rade. Isi construieste si el gardul si castiga. Intrebarea : Ce a facut? [ pare greu, dar nu e ]
3. 3 "lei" stau unul langa altul timp de trei zile. In prima zi, "un leu" dispare. In a doua zi, dispare si al doilea, iar in a treia, dispare si al treilea "leu". Intrebarea : Ce s-a intamplat?
4. "Am fost casatorit de 3 ori", spuse Gigi. "Si de fiecare data, sotia mi-a murit. Nu o sa ma mai casatoresc niciodata. Primele doua sotii au murit din cauza c-au mancat ciuperci otravite, iar a treia din cauza unei fracturi craniene." "O, ce pacat", spuse Gheorghita. "De ce a capatat fractura craniana?" Intrebarea : Ce raspunde Gigi? [ rezolvat de Methera ] PS : Dupa banc am adaptat.
5. Gigi s-a pensionat si s-a casatorit cu Lenuta, o pensionara la fel ca el. Dupa cateva luni a devenit milionar. Intrebarea : Cum e posibil?
Good luck with these ones, folks! Edit : Alle, mai gandeste-te, esti pe calea cea buna, dar nu pot sa-ti notez raspnzul castigator. Iti dau un hint. E vorba despre ciuperci, gandeste-te.
Ultima editare efectuata de catre iPrieten? in Sam 03 Aug 2013, 23:04, editata de 2 ori |
|
| |
maudlin S-Class
| Subiect: Re: Black tea stories Sam 03 Aug 2013, 18:27 | |
| 1. Femeia era insarcinata, iar al doilea cadavru era copilul din burta ei. :)
|
|
| |
Alle Special Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta acebook : Alexandra Stefan Nr. mesaje : 1808 Puncte : 2000 Reputatie : 103 Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta
| Subiect: Re: Black tea stories Sam 03 Aug 2013, 18:49 | |
| 1. Lenuta avea doua cadavre in bagaj? Sau doar unul, apoi s-a sinucis, deci ea este al doilea cadavru. 3. Leii sunt bani, iar fiecare leu fost cheltuit pe cate ceva. 4. Gigi a omorat-o pe a treia sotie? Deci raspunde "Din cauza mea" sau ceva asemanator? 5. Lenuta era bogata, iar el a divortat si a pastrat o parte din avere? |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Black tea stories | |
| |
|
| |
|