Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Beauty Club - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Beauty Club - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Beauty Club

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Aici.
acebook acebook : Ax München
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2636
Puncte : 3266
Reputatie Reputatie : 272

Beauty Club - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Beauty Club   Beauty Club - Pagina 2 I_icon19Lun 22 Apr 2013, 13:37

Multumesc mult, Ema. Cu Zineryt am reusit sa scap intr-o saptamana de cosuri dar mi s-a uscat rau de tot pielea. Acum, folosesc crema Elmiplant cu extract din gutui si am o piele regerata si fina. Va recomand crema Elmiplant.

In legatura cu slabitul, am slabit 5 kilograme intr-o saptamana. Pentru slabire, ma ridicam de la masa inainte sa ma satur si in acest mod mi-a pierit apetitul. Va recomand acest siretlic fetelor care vor sa slabeasca intr-un interval scurt de timp.

P.S. Scuze de double post. :)
Sus In jos
Ambriel Malphas
Jōnin
Jōnin
Ambriel Malphas

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Roman
acebook acebook : Alexandra Elena
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1447
Puncte : 1767
Reputatie Reputatie : 270

MesajSubiect: Re: Beauty Club   Beauty Club - Pagina 2 I_icon19Lun 22 Apr 2013, 16:46

Sincer, nu stiu daca acest mit este corect sau nu, dupa ce il voi testa, va voi spune rezultatul.
Totul sta in disparitia cosurilor. Cred ca orice om are la pubertate probleme cu cosurile, am mai postat si eu despre asta. Acum, am gasit pe net un mit, care se presupune sa fie adevarat. Se spune ca trei zile, trebuie sa mananci numai mere si sa bei numai apa plata, astfel iti vor disparea cosurile. Acum, si eu am ramas surprinsa, imi puneam intrebarea : ''Adica, trei zile sa supravietuiesc numai cu mere?'' . Ei bine, da, numai cu mere si cu apa plata. Dar cum asta nu este posibil, voi adauga multe mere in dieta mea. Si ''De ce mere?'' pentru ca ele contin o substanta care ajuta la eliminarea toxinelor din corp. Voi face acest test pe pielea mea, sa vad daca functioneaza, mai mult curiozitate decat rezultate.
Acum, vreau doar sa va intreb daca ati auzit si voi de aceasta metoda de a scapa de cosuri, sau daca ati incercat asa ceva.

Sus In jos
IoAnA96
Academy Student
Academy Student
IoAnA96

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Bacau
acebook acebook : https://www.facebook.com/yoana.yonika.5?ref=tn_tnmn
Nr. mesaje Nr. mesaje : 43
Puncte : 59
Reputatie Reputatie : 2
Hobby-uri Hobby-uri : Modeling
Stare de spirit Stare de spirit : Mereu e diferit

MesajSubiect: Probleme cu tenul...   Beauty Club - Pagina 2 I_icon19Sam 04 Mai 2013, 19:15

Am probleme cu tenul...nustiu cum sa mai scap de cosuri. Am incercat o multime de solutii si creme dar degeaba. Va rog frumos daca stiti ceva mai folositor sa imi spunei ca m-am saturat... :(
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Beauty Club - Pagina 2 Asss10Beauty Club - Pagina 2 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Beauty Club   Beauty Club - Pagina 2 I_icon19Sam 04 Mai 2013, 20:20

Astfel de lucruri se discuta in categoria Discutii libere, intr-un topic dedicat trucurilor de frumusete. Acolo vei gasi si sfaturi. In concluzie, iti voi fuziona eutopicul cu acela. :)
Sus In jos
yuky
Genin
Genin
yuky

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : HoMe In ThE sHaDoW...>[]<
Nr. mesaje Nr. mesaje : 312
Puncte : 383
Reputatie Reputatie : 7
Hobby-uri Hobby-uri : MUSIC/kpop (guitar, piano,flaut, voice/choir, songwriter) DANCE; KARATE
Stare de spirit Stare de spirit : Shut up!!!

MesajSubiect: Re: Beauty Club   Beauty Club - Pagina 2 I_icon19Dum 05 Mai 2013, 04:36

Hi guys!!!

So...ma bucur ca am ajuns aici! <<<3 Am citit ce ati postat mai sus si astea sunt parerile mele:

-fata curata\piele perfecta: masca cu ou, spalati-va des pe fata si folosi-ti un sapun special, dezinfecta-ti fata cu spirt, folosi-ti crema de soare;
-par: nu vreau sa ma laud dar sunt experta in par (parul meu este foarte lung si trebuie sa am grija de el, plus ca prietenul meu cel mai bun este la colegiul de cosmetica\par)...so...nu spala-ti parul prea des ( eu ma spal pe cap de 2-3 ori pe saptamana), gasiti un sampon si un balsam potrivit pentru parul vostru (eu folosesc DOVE), nu tine-ti parul prins mereu sau daca il tine-ti desfacut prea mult si asa il poate distruge, sichimba mereu felul de ati prinde parul ( coada de cal; impletit; 2 codite...etc). Matreata poate aparea daca nu va clati-ti bine sau pe fond nervos.

Asta e tot momentan...daca vreti mai multe detalii sau aveti intrebari doar spune-ti!!! ^.^ Love ya...

P.S: SORRY!!! Scuze...daca am greseli gramaticale, este din cauza ca eu locuiesc in Canada si vorbesc mai mult eng. ...SORRY...
Sus In jos
Ambriel Malphas
Jōnin
Jōnin
Ambriel Malphas

MesajSubiect: Re: Beauty Club   Beauty Club - Pagina 2 I_icon19Mier 19 Iun 2013, 17:36

Helau ! Voiam sa va intreb, atunci cand folositi epilatorul pe picioare, ce faceti ca sa diminuati durerea? Eu am cautat cateva sfaturi, si nu am gasit chiar cine stie ce, dar le prezint si aici:
- Epileaza-te abia dupa ce faci baie, deoarece porii sunt mai deschisi, si firul iese mai repede
- Inainte sa te epilezi, foloseste o crema hidratanta, iar dupa 5 minute epileaza-te
- Atunci cand te epilezi, freaca-te cu un cub de gheata
- Cu o mana intinde portiunea de piele, iar cu cealalta mana epileaza locul
- Durerea de la epilator, e ca durerea de cap. Atunci cand e zgomot, ne doare mai tare. Asculta muzica la casti, la volum tare, astfel incat sa nu auzi sunetul epilatorului. Reduce durerea de cinci ori.

Sincer, nu stiu ce sa zic despre ele, dar cert e ca ultima cu muzica merge bine ! =]] . Voi ce faceti atunci cand va epilati, ca sa nu va doara?
Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Aici.
acebook acebook : Ax München
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2636
Puncte : 3266
Reputatie Reputatie : 272

MesajSubiect: Re: Beauty Club   Beauty Club - Pagina 2 I_icon19Mier 19 Iun 2013, 18:42

Hellau, Alexandra. In loc de epilator, ti-as recomanda ceara (se gasesc benzi) sau crema depilatoare. Cu epilatorul, intotdeauna vei avea dureri deoarece epilatorul zmulge cu forta fiecare fir. In plus, cu ceara nu te doare atat de rau si iti creste abia dupa o luna, doua parul din nou. . 
Eu una folosesc crema depilatoare in prezent. ^^ Te dai ca (,) cu o crema obisnuita, stai 5-10 minute, depinde, iar dupa te clatesti si scapi de par. Am folosit si ceara. ^^
Cand foloseam epilatorul incercam sa ma gandesc la diferite lucruri, pentru a ignora durerea. Intotdeauna te va durea cand vei folosi epilatorul. Acele sfaturi sunt pentru a diminua durerea. Poti incerca sa le aplici, si dupa sa ne spui ce ai castigat. Bafta si sper ca te-am ajutat. Te kiss.
Sus In jos
R∆IN
Sensei
Sensei
R∆IN

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Ploieşti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1803
Puncte : 2244
Reputatie Reputatie : 343
Hobby-uri Hobby-uri : -

MesajSubiect: Re: Beauty Club   Beauty Club - Pagina 2 I_icon19Mier 19 Iun 2013, 19:08

Pe mine nu ma doare cand folosesc epilatorul, in schimb, imi vine sa ma scarpin intruna si mai mult rad.

- Cu o mana intinde portiunea de piele, iar cu cealalta mana epileaza locul
- Durerea de la epilator, e ca durerea de cap. Atunci cand e zgomot, ne doare mai tare. Asculta muzica la casti, la volum tare, astfel incat sa nu auzi sunetul epilatorului. Reduce durerea de cinci ori. 

Astea doua sunt cele mai bune, sa stii. Personal, le practic si imi merge bine. Slava cerului ca nu trebuie sa ma epilez decat la 2-3 saptamani. Am probleme cu epilatul in zona subratului, caci am parte de o durere infernala. Ori am eu pielea prea sensibila, ori sunt proasta de crap. Mi-a dat putin sangele ultima data. Mno, detalii, detalii. Nu iti recomand treaba cu crema hidratanta, sa stii. Nu te ajuta cu nimic.
Sus In jos
http://pecetluireinamiaza.blogspot.ro/
Marilyn
Genin
Genin
Marilyn

Localizare Localizare : Happy Land
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 126
Puncte : 186
Reputatie Reputatie : 12

MesajSubiect: Remedii la indemana   Beauty Club - Pagina 2 I_icon19Joi 12 Sept 2013, 14:24

De la discutia despre parul vopsit mi-a venit ideea sa deschid un topic cu 'remedii' sa zic asa pentru par, ten, si alte lucruri .

Remedii la indemana pentru parul vopsit si deteriorat.

1. Masca cu banane si avocado

Si bananele si fructul de avocado contin nutrienti care vindeca si calmeaza parul vopsit si uscat. Bananele sunt bogate in antioxidanti puternici (vitamina A, B si C) dar si magneziu, potasiu si acid folic ce asigura o buna hidratare pentru parul uscat. Datorita vitaminei A, D si E din compozitie, avocado protejeaza si intareste firul de par, facandu-l mai stralucitor. Ca sa-ti faci o masca pentru parul vopsit cu banane si avocado, alege fructe foarte coapte. Amesteca o banana si un avocado in blender, aplica pe tot parul, asteapta 15 minute si clateste.

2. Otet

Otetul este eficient in eliminarea murdariei de la nivelul parului: fie ca este vorba despre produse de styling sau de poluanti, care fac parul vopsit sa devina tern si uscat. Odata ce indepartezi surplusul, culoarea frumoasa si stralucitoare a parului va fi scoasa la suprafata. Ca sa faci tratamentul, amesteca o parte de otet cu doua parti de apa. Pune mixtura intr-o sticla cu pulverizator si da-te pe par dupa ce il samponezi. Piaptana parul, iar dupa cinci minute samponeaza din nou.

3. Maioneza

Este un remediu eficient pentru parul vopsit pentru ca il ajuta sa-si recapete stralucirea si aspectul sanatos. Maioneza contine proteine din ou care [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], dar va inchide si cuticulele parului, nepermitand vopselei sa se curete. Poti aplica maioneza pe par dupa ce te speli pe cap, folosind un pieptan pentru a o distribui egal. Parul se acopera cu o casca de dus si se lasa maioneza sa actioneze in jur de jumatate de ora. Se clateste bine si se samponeaza parul.

4. Uleiul de masline

Face minuni cu parul vopsit, pe care nu numai ca il hidrateaza si il face mai maleabil, dar ii reda si stralucirea pierduta. Dupa ce ai samponat parul, aplica o mixtura de ulei de masline si apa, in proportii egale, las-o sa actioneze cinci minute si clateste. Poti sa folosesti ulei de masline si pe post de [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]. Se incalzeste putin, se aplica pe par si dupa jumatate de ora se samponeaza bine.

În trecut, femeile ştiau să arate bine fără creme şi minuni în sticle fandosite. Vă oferim câteva soluţii de înfrumuseţare care au la bază ingredinte banale precum orez, struguri sau năut.
Minunile din natură pe care femeile din întrega lume le folosesc pentru a se menţine frumoase sunt poate ciudate, dar cât se poate de eficiente. “Aceste reţete sunt sursă de inspiraţie pentru producătorii de cosmetice pentru că aparent au efect, dar se şi bucură de o notorietate transmisă din ge­neraţie în generaţie“, crede medicul dermatolog Mihaela Leventer.

Orez pentru întinerire şi arsuri solare. 
Petele maronii de pe piele apar fie odată cu înaintarea în vârstă, fie din cauza razelor soare. O soluţie pentru eliminarea lor vine din Coreea şi are la bază orezul. Se umezeşte o bucată de vată în apa în care fiert orezul şi se aplică direct pe piele. Orezul conţine acizi care stimuează formarea de colagen, sunt bogaţi în antioxidanţi şi au propietăţi antiinflamatoare.
Fiertura de orez poate fi folosită ca bază emolientă. Acidul para-aminobenzoic este bogat în vitamina B şi fiertura de orez poate să fie o soluţie naturală de fotoprotecţie sau împotriva arsurilor solare”, spune dermatologul Mihaela Leventer.

Strugurii, secretul tinereţii franţuzoaicelor. 
Femeile din Franţa, faimoase pentru ţinutele impecabile şi frumuseţea naturală, se folosesc de struguri pentru a se menţine tinere.Strugurii pisaţi, cu tot cu sâmburi, se aplică direct pe piele. Fructul zeilor conţine acid linoleic şi polifenoli, excelenţi antioxidanţi, care au un efect incredibil asupra tenului.
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Beauty Club - Pagina 2 Asss10Beauty Club - Pagina 2 J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Beauty Club   Beauty Club - Pagina 2 I_icon19Joi 12 Sept 2013, 15:41

Intra la categoria 'beauty', asadar, topicul va fi fuzionat. :)
Sus In jos
Ambriel Malphas
Jōnin
Jōnin
Ambriel Malphas

MesajSubiect: Re: Beauty Club   Beauty Club - Pagina 2 I_icon19Vin 28 Mar 2014, 15:31

A incercat cineva ulei de ricin/ argila pentru indesirea parului? Merge ?
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
Beauty Club - Pagina 2 J5fdba
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

MesajSubiect: Re: Beauty Club   Beauty Club - Pagina 2 I_icon19Vin 28 Mar 2014, 21:00

Uleiul de ricin doar mi-a dat o formă părului, în sensul că nu mai stă în toate direcțiile, și nici nu se mai rupe așa ușor.  Totuși n-am mai folosit masca asta, sunt foarte lenesă când vine vorba despre astfel de lucruri.

Btw, pentru fetele care au probleme cu coșurile, încercați Mibazon. Este prescris pentru animale, dar profa noastră de mate a văzut că unii colegi au probleme cu acneea și le-a recomandat această cremă. Chiar funcționează, mulți au scăpat de coșuri. A fost super dubios când ne-a zis că se găsește la Pet-Shop.
Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Beauty Club   Beauty Club - Pagina 2 I_icon19

Sus In jos

Beauty Club

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere-